Hej!! Både i Måndags och igår jobbade jag i 10 timmar och sedan hängde jag på gymmet efteråt. Just nu sitter jag också på jobbet men jobbar bara 5 timmar sen är jag ledig i två dagar tjohej! Fick iallafall hem ett par skor igår från Superga. Nu är jag dock lite osäker. Dom är sviiinsnygga men känns lite opraktiskt med tygskor nu såhär års samt tycker om lite mer stadga i skorna om ni är med mig haha. Så funderar på om jag ska skicka tillbaks dom och köpa ett par vita puma platforms istället?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är för tillfället i full gång och letar boende då det börjar bli dags för mig att flytta hemifrån. Jag äälskar ju inredning så har redan börjat planera hur jag vill ha det haha. Hittade en soffa förut som jag blev helt kär i, en mörkgrå sammetssoffa! Så fin. Kommer bli så roligt att få inreda sin alldeles egna lägenhet<3


Måste även ha en sittpuff i sammet tycker det är såå fint ser verkligen så lyxigt ut. Älskar även den här lampan i silver! 

Likes

Comments

Igår jobbade jag några timmar på dagen och sedan gick jag hem till Alexandra för att fixa oss tillsammans. Sen drack vi vin och åt räkor blev dock en tidig kväll då jag var hemma runt 23. Vi båda var såå trötta så skippade utgång för att sova istället haha. Så imorse gick jag upp pigg och utvilad för att göra lite pannkakor till frukost. Så gott! Senare idag ska vi ha lite släkt över på sent födelsedagsfirande för mig som fyllde år i Onsdags. Det är väl de enda planerna för idag.

Likes

Comments

Har verkligen ingen fantasi när det kommer till rubriker men vad säger man? Välkommen? Har haft huur många bloggar som helst tidigare som jag kanske bloggat på under en veckas tid och sedan tröttnat men jag känner verkligen att jag vill ge det ett försök till. För min egen skull. Tycker ju om det här med att skriva, ta bilder, göra collage osv men behöver någonstans att lägga upp allt, så en blogg är perfekt.

Likes

Comments