Älsklingen har åkt till jobbet. Nu ligger jag här ensam i lägenheten, börjar verkligen känna mig som hemma här.
Han har lämnat en nyckel så jag kan gå ut, en peng om jag vill handla något, lösenordet till datorn och nyckeln till lådan med hans fotoalbum. Och när han kommer hem ikväll har han med sig pizza så ska vi kolla på film och mysa ^^

Igår var vi på Scifi mässan i Helsingborg med några vänner och självklart träffade man några där också. Vi alla cosplayade. Vi är faktiskt inga freaks bara för att vi klär ut oss och vi har verkligen inget att göra med alla clowner som springer omkring i Sverige och övriga världen. Vi är helt vanliga människor som gillar att klä ut oss och sprida glädje!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter körlektionen idag fick jag ett samtal från Arbetsförmedlingen. De bad om ursäkt för att de i te tagit hand om mitt ärende fören nu..... det var på tiden må jag säga. Även lämnat cv till en väldigt positivt inställt butiksbiträde på Gamestop. kanske vi har någonting i jul.
Och att snacka material och kvalitet med med sin gamla handledare från när man praktiserade i ettan är alltid lika kul.
Nu ska jag hem och städa och sen fortsätta med min Chandra cosplay så jag får den färdig till NärCon Vinter. Har lagat min Padme, men när jag får pengar och är klar med de andra projekten jag vill göra så ska jag göra om skinndelarna helt till henne. Men det duger till att tävla på scifi mässan i Helsingborg med.

Likes

Comments

Den senaste tiden har det inte varit mycket att skriva om... jag är fortfarande arbetslös. Söker jobb hela tiden, men inga som hör av sig. Börjar verkligen få ont om pengar nu och arbetsförmedlingen gör ingenting för att hjälpa mig få varken jobb eller pengar... Känns i te lönt att försöka längre. man jag ska jobba lite med mamma och lära mig bokföra åt henne så att jag kan tjäna lite pengar åtminstone.

Likes

Comments

Ja, vad var det i det mystiska paketet nu då? Jo, en pikachu, som han lovat att jag skulle få en ny efter att jag tappade bort den gamla, en hjärtformad chokladask och en hjärtformad ask med ett långt brev inuti. Jag tänker inte tala om vad som stod i brevet, det är alldeles för privat. Kan bara säga att jag älskar honom så mycket mer nu. Han får mig att känna mig mer älskad än jag någonsin varit förut och jag hoppas att jag får dela resten av mitt liv med honom. Ja, det kanske är lite tidigt att säga så, men det här känns verkligen helt, helt rätt.

Likes

Comments

Då har man varit och hämtat ut det mystiska paketet, men jag har fortfarande några ärenden kvar i stan så får kånka runt på det ett tag till. Önskar bara att det hade fått plats i väskan eller någon påse...

Likes

Comments

Jaha, tydligen har jag fått paket som ska hämtas på posten. Tur att jag ändå ska in till stan imorgon och övningsköra och gå till arbetsförmedlingen. Men vad kan vara så speciellt att min pojkvän skickar det som ett paket istället för att ge mig det när vi ses? Vad kan det vara?

Likes

Comments

Ja, vilken helg det här blev då. Hade inte planerat något särskilt, bestämde mig istället för att spontant åka hem till min kille så där mitt i natten på en lördag. Eller ja, jag åkte halvvägs och så hämtade han upp mig.  Sitter nu hos honom och väntar på att maten ska bli klar

Likes

Comments

Usch legat sjuk hela dagen. Fick en akuttid på kristianstadkliniken för att kolla upp det funka eksemet jag fått på min överläpp. Visade sig att jag har fått svinkoppor så läkaren skrev ut antibiotikasalva till mig som jag ska smörja morgon och kväll. ser redan bättre ut, men näsan rinner och min älskling har legat hemma med feber hela dagen. Hoppas jag inte smittat honom ♡♡♡

Likes

Comments

Vilken helg det har varit! Har varit hos Johannes från i fredags till igår. Pizza, film och mys i fredags. Sen i lördags for vi iväg till Liseberg med hans kompis Fredrik. Fredrik hade fått för sig att vi skulle sitta och vrålhångla i baksätet på väg upp så han hade gjort fina "små" placeringslappar.

Men det gick bra ändå. Med långa köer hann man inte åka så mycket, men att blöta ner Fredrik gick bra efter fem rundor i Kållerado. Johannes skor var inte torra på hela dagen och var fortfarande blöta när vi kom hem. Han vann mig en stormtropper- plushie som jag nu ska behöva komma på ett namn till.
Gårdagen var inget speciellt. Vi låg i sängen exakt hela dagen och bara myste. Innan han körde hem mig.
Dags att ändra status på facebook.

Likes

Comments

Idag när jag skrollade i mitt Facebookflöde snubblade jag förbi en artikel om en helt ny trend. "Mermaid-thighs", att låren sitter nära varandra så att man ser ut som en sjöjungfru. Äntligen slipper vi som inte har möjlighet att få thigh-gap att skämmas.
Men jag vet inte om någon annan har kommit på vad som gör denna "häldosammare" trenden en smula mindre hälsosam? Har man så kallade "Mermaid-thighs" så sliter man också upp en väldig massa byxor och behöver köpa nya. Så trotts att det kanske är hälsosammare för kroppen, kanske det inte är det mot plånboken i längden.
Det är åtminstone skönt att man numera får se ut mer som man vill! Vi är alla vackra! ♡

Likes

Comments