vilken befrielse det är med kort hår! slippa knutor och lättare att tvätta. och framför allt så tycker jag att jag passar så mycket bättre med det. Jag personligen tycker att jag ser runt 2 år äldre ut, på ett positivt sätt.

Likes

Comments

Vet inte om jag nämnt det men jag har officiellt fått jobb på Gittes tygkälla. 10 minuter gångavstånd från där jag bor. helt underbart. Trivs verkligen med jobbet där. trevliga arbetskamrater och kunder som har förstående för att man är ny på jobbet och inte vet allt riktigt än. och så har jag äntligen en inkomst! ska köpa någonting riktigt fint till min älskling i julklapp som tack för allt han gör för mig. kanske en middag på ett riktigt fint ställe eller något. han gör ju mer för mig än jag någonsin kan begära, nått måste jag göra för honom ju.

Likes

Comments

Längtar redan hem till min älskling igen. Känner mig som hemma hos honom. Visst, han har inte stökigt så jag har svårt att hitta en plats att vara på mer än sovrummet. Men det går ju att ändra på. Jag menar inte att kalla honom lortgris, jag älskar honom, men vi är ju vana vid så olika saker. Han har inte haft någon anledning till att städa innan han träffade mig. Men nu blir det ändring på det. Vi har redan sagt att vi vill flytta ihopa någon dag, fastän vi inte varit tillsammans så länge. Men vi är liksom som gjorda för varandra.

Likes

Comments

Ligger här i sängen hemma hos älsklingen. Han är på jobbet och jag vaknade upp med nackspärr... När jag skalade potatis blev jag plötsligt yr och började må illa. Nu ligger jag här på sängen och kan knappt komma upp...

Likes

Comments

Älsklingen har åkt till jobbet. Nu ligger jag här ensam i lägenheten, börjar verkligen känna mig som hemma här.
Han har lämnat en nyckel så jag kan gå ut, en peng om jag vill handla något, lösenordet till datorn och nyckeln till lådan med hans fotoalbum. Och när han kommer hem ikväll har han med sig pizza så ska vi kolla på film och mysa ^^

Igår var vi på Scifi mässan i Helsingborg med några vänner och självklart träffade man några där också. Vi alla cosplayade. Vi är faktiskt inga freaks bara för att vi klär ut oss och vi har verkligen inget att göra med alla clowner som springer omkring i Sverige och övriga världen. Vi är helt vanliga människor som gillar att klä ut oss och sprida glädje!

Likes

Comments

Efter körlektionen idag fick jag ett samtal från Arbetsförmedlingen. De bad om ursäkt för att de i te tagit hand om mitt ärende fören nu..... det var på tiden må jag säga. Även lämnat cv till en väldigt positivt inställt butiksbiträde på Gamestop. kanske vi har någonting i jul.
Och att snacka material och kvalitet med med sin gamla handledare från när man praktiserade i ettan är alltid lika kul.
Nu ska jag hem och städa och sen fortsätta med min Chandra cosplay så jag får den färdig till NärCon Vinter. Har lagat min Padme, men när jag får pengar och är klar med de andra projekten jag vill göra så ska jag göra om skinndelarna helt till henne. Men det duger till att tävla på scifi mässan i Helsingborg med.

Likes

Comments

Den senaste tiden har det inte varit mycket att skriva om... jag är fortfarande arbetslös. Söker jobb hela tiden, men inga som hör av sig. Börjar verkligen få ont om pengar nu och arbetsförmedlingen gör ingenting för att hjälpa mig få varken jobb eller pengar... Känns i te lönt att försöka längre. man jag ska jobba lite med mamma och lära mig bokföra åt henne så att jag kan tjäna lite pengar åtminstone.

Likes

Comments

Ja, vad var det i det mystiska paketet nu då? Jo, en pikachu, som han lovat att jag skulle få en ny efter att jag tappade bort den gamla, en hjärtformad chokladask och en hjärtformad ask med ett långt brev inuti. Jag tänker inte tala om vad som stod i brevet, det är alldeles för privat. Kan bara säga att jag älskar honom så mycket mer nu. Han får mig att känna mig mer älskad än jag någonsin varit förut och jag hoppas att jag får dela resten av mitt liv med honom. Ja, det kanske är lite tidigt att säga så, men det här känns verkligen helt, helt rätt.

Likes

Comments

Då har man varit och hämtat ut det mystiska paketet, men jag har fortfarande några ärenden kvar i stan så får kånka runt på det ett tag till. Önskar bara att det hade fått plats i väskan eller någon påse...

Likes

Comments