Header

Annat, Vardag

Som jag nämnt tidigare så spelar min bror fotboll, så imorgon så ska hela kära familjen åka och campa, anledningen är att min bror har den här cupen som ligger ca 2h från vårat hem, den håller på i ca 3dagar så vi har hyrt en stuga mitt ute i ingenstans, nej men på en campingplats. Han sover ju med sitt lag så det blir bara jag, pappa, mamma och min lillasyster. Well, Han har samling vid cuper kl 09.00 och eftersom att det tar ca 2h att köra bil ditt så kommer vi åka vid 7.00 vilket betyder att jag måste gå upp halv 6. Haha älskar livet! Har precis varit på ICA för att handla choklad. Det är mest för den långa bilresan. Jag köpte 2 st 100gram ICA basic choklad, 1 mjölkchocklad och en hasselnöt, det kostade bara 6kr st. Dem hade också ica basic godis, alltså vingummi och sånt men jag läste på förpackningen att det innehåller gelatin från gris, och jag vill helst avstå från det. Har även packat färdigt, badkläder, kläder osv. Så, ja! Kommer inga inlägg! På kanske 5 dagar, sen ska jag försöka ta tag i bloggandet i gen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Heej allihopa, jag har ju sommar upphåll, men det betyder inte att det blir tomt på bloggen, utan snarare att jag bloggar när jag vill, / gjort något. Det känns skönt att inte ha den pressen på sig att man måste blogga varje dag, jag menar jag orkar inte haha. Men iaf, här kommer ett inlägg

Som jag nämnde tidigare så ska jag till London snart (i september) Jag ska vara där en weekend, och shoppa med min farmor, haha min farmor är ganska ung typ 55 och modern typ, så vi ska shoppa. Jag kommer framför allt shoppa på primark, eftersom att det är billigt (haha) Sen kommer vi väll ta bilder och sånt, jag har redan varit i London 1 gång tidigare, så vi har varit på allt redan, så vi har inget planerat förutom shopping, Så har ni några tips på restauranger / affärer / sevärdheter så kommentera gärna! Nu ska jag göra lite förbestämda inlägg, det kommer mer inlägg om resan, t.ex om min flygrädsla, shopping-lista, packning osv! Ha det bra!

Likes

Comments

Hej jag vill bara informera om att jag tar ett sommar uppehåll i några veckor. Då det förmodligen inte kommer upp så många inlägg, anledningen är att jag vill umgås med min familj och inte behöva tänka så mycket på bloggen, jag hoppas att ni förstår.

​Hoppas du får en jättefin sommar! Ha det bra! /Melody

Likes

Comments

Hej, på er, tog ett litet upphåll igår (Haha)

Nej, men nu är jag tillbaks för att prata om matchen. Heh. Min första fråga är HUR ÄR DET MÖJLIGT? typ så, det var det sjukaste. Och när man tänker på att Portugal är europamästare i fotboll, känns overkligt! Well, dem spelade bra, antar jag, jag menar dem hade ju inte Ronaldo så det var bra spelat... Men min åsikt är att Frankrike är bättre om man kollar i hela turneringen, jag menar Dem har bara vunnit varje match i hela turneringen medan Portugal vunnit typ 1 i ordenadie tid. (stav) :) Men jaja, skit samma. Hur har ni haft det?

Likes

Comments

Vardag

Hej kära vänner och ovänner, äntligen tillbaka, är inte jätte taggad, när man tar en paus så är det enkelt att fortsätta ta en längre paus om nu förstår vad jag menar. .:)

Men i allafall, kort om helgen och veckan. Jag åkte till farmor på söndagen och när vi satt i bilden fick jag reda på en sjuk sak, Jag har på senaste tiden haft svårt att se ljuset om man säger så, eftersom att mina föräldrar är skilda så har det vart svårt att prata med dem om depressionen och allt annat som händer, iaf min mamma&pappa&farmor vill ge mig lite lycka och ge mig något att kämpa för, jag vet att det låter konstigt men iaf, jag ska till LONDON! Det var överraskningen! Så hela veckan har jag samlat pengar till resan, har samlat ihop ca 1000kr (800 pund) Så det är en bra början, haha, jag åker 23 september och stannar där i 4 dagar. fre-mån. Det ska bli jätte kul. Jag har målat och pantat och gått ut med hundar, haha. Men ja, Island förlorade, men sagan måste ta slut och de kom längre än vad Sverige någonsin kommer göra. Så, Idag är det EM final, ska ni se det? Frankrike mot Portugal! Jag hejar på Frankrike, av en rad olika anledningar, 1. Tycker inte Portugal förtjänar det, 2. Griezmann spelar i Frankrike och är jävligt snygg ;) Haha ses imorgon!

​DRÖMMEN? 👆

Likes

Comments

Hej, kära vänner, snabbt inlägg, vill informera er att jag tar en paus i en weekend, eh hehhehhe, är tillbaka på måndag då jag kommer berätta ALLT som hänt! Har en stor nyhet att berätta! SES PÅ MÅNDAG! HA EN UNDERBAR DAG/DAGAR <3

Likes

Comments

Annat

Hej kära vänner, jag har tänkt att göra en spinn off serie av 5 random fakta om mig och nu ge konstiga faktan om världen osv :)

1. I nordkoera får invånarna bara välja mellan 28 frisyrer att ha på sig? Hur sjukt?💇

2. Man låser upp sin iphone i genomsnitt 110 gånger om dagen? ASSÅ VAAA?😃

3. Utan färgämnet så är coca cola grönt.❔

4. Bara 38% äter frukost varje dag😨

5. Hajar är immuna mot cancer. 👐

Gillade ni det här? Och visste ni något av detta innan? Kommentera! Äter ni frukost varje dag?


Likes

Comments

Är helt förälskad i färgen blå, hehe som ni säkert förstår med temat. Tycker att det är så fin färg. Så jag delar med mig dessa fina bilder som jag älskar. Detta är inspo! Jag tycker bara att havet är så fint, det är som ett paradis. 

Likes

Comments

Vad tycker ni bäst om? RÖSTA

Likes

Comments