​Jag är bara trött på den där eviga känslan. Den där känslan som säger att jag inte räcker till. Jag är bara trött på att känna mig osäker i andras omgivning. Den där känlsan som säger att jag inte räcker till. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Livet går en för fort förbi
Förstår inte hur
När jag blir stor vill jag inte bli
Den jag är nu

Likes

Comments

En ros från min kärlek

Likes

Comments

​Jag har haft en superfin helg. I fredags var jag ute med Agust och några av hans vänner. I lördags tog jag tåget tilll Linköping och Sara. Igår kom jag hem och myste med Agust. 
Just det! Var ju på thaimassage i torsdags! Insåg att jag inte bloggat sen dess. Det var så skönt!!! Hon som masserade mig var superduktig. Vad som var annorlunda mot vanlig massage var väl att hon drog i och knäckte kroppsdelar och sånt. Sjukt. 

Det är måndag och klockan är knappt 8. Jag börjar inte förrän 12.30 så jag vet egentligen inte vad jag gör vaken haha. Min kärlek ligger här bredvid mig och sover. Det är fint.

Likes

Comments

Ska om några minuter traska till tågstationen och ta pendeln till Linköping. Ska träffa Sara, ska bli så kul och mysigt. Vi får se om vi drar ut och dricker en öl ikväll eller så. Blir kvar där till imorgon.

Likes

Comments

Ni vet dom där fuldagarna man har. Alltid när jag tänker att jag ska sminka mig fint så blir det åt helvete. Typ idag. Skrattar typ åt mig själv när jag försöker ta selfies. Orkar inte såna här dagar, när man förväntat sig att man ska vara snygg när man är klar, men man blev aldrig snygg haha. Ja, ibland är man patetisk.

Idag kl. 16 ska jag gå på Thaimassage! Jag har fått det av Agust i födelsedagspresent efter att jag tjatat om massage cirka varje dag sedan vi träffades, haha kanske inte, men typ. Jag är sååå tacksam. 

Foundation Isadora - Kompaktpuder L'Oréal Paris - Transparent löspuder IsaDora - Bronzer Elf -
Eyeliner Maybelline New York - Mascara IsaDora

Likes

Comments

Rätt skön dag idag ändå. Jag tappade humöret lite på dagens danslektion men det gick snabbt över. Jag har varit i dansstudion nästan hela dagen, från klockan 10, till 17. Nu sitter jag nyduschad och väntar på att Agust ska komma hem.

9 random snapshots från min iPhone.

Likes

Comments

Följ vårt kenyaprojekt och vår kenyaresa som kommer att ske i februari, på dansprojektkenya.blogg.seÄven de tre mediaeleverna som jobbar tillsammans med oss har en blogg ni kan följa, mediaprojektkenya.blogg.se

Jag ska till dansstudion om en timme för rep inför julshow. Bara 2 veckor kvar nu!! Om 2 veckor gör jag mina absolut sista julföreställningar på De Geergymnasiet, wow, känns otroligt. 

3 bilder från dansprojektkenya. 

Likes

Comments

En fin lillasyster

Så var det måndag igen! Helgerna går för fort. Alva var här från fredag till lördag, supermysigt. I lördags dansade jag med halva min klass på stan för Norrköpings Kommun. Det var kul! Känns så spännande när man dansar mitt på golvet i ett köpcentrum och man ser hur människor stannar upp och kollar, och blir intresserade. Och så igår var det söndag. Jag och Agust somnade ganska tidigt, tror jag, så himla skönt. 

Jag ligger fortfarande i sängen. Ska vara i skolan, dansstudion, kl 12.30. Idag ska vi få massage! Perfekt start på veckan? YeeeeEEEeee. 

Likes

Comments