Headertacos med ketschup va typ jätte äckligt :/

/L

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsIdag sågs vi allihopa och åt sallad (inspo vet) och kakor och gjorde lite andra trevliga saker

Likes

Commentsspenderade denna dagen med Karin och firade 149dagar kvar till USA, wiiiie!
kram/L

Likes

CommentsIdag va det alla hjärtans dag och även fast jag inte har och förmodligen aldrig kommer få en pojkvän var denna dagen helt underbar ändå.
Älskar dess människorna över hela mitt hjärta

Likes

CommentsKöpte godis på Börjes i Tingsryd och det kan ha varit det bästa godiset någonsin. Köpte chokladsedlar hahah coolaste godiset ever.
/M

Likes

CommentsDet är här jag har hängt de senaste dagarna, hos Andrea på hennes skola som han en superstor gitarr som bord i cafét.. Ni fattar ju nivån på den här skolan, det är not bad. Lite som high school musical fast coolare.
Vi ska i alla fall åka hem ikväll.

/M

Likes

CommentsÄlskar de här, de har hjälpt mig genom många vattenpölar, över snödrivor och varm asfalt. Detta är ett hyllningsinlägg till mina kära force ❤️
/M

Likes

Commentsen bild på någonting som inlägget inte alls handlar om, äsch!Sitter just nu i bilen påväg till Göteborg, med åsa, mamma och mormor! riktigt mysigt. senare ska jag fika med Ulrika och sedan till gymmet med Matilda. Denna dag är en bra dag!kram/L

Likes

Comments

Tillbaka till sommaren när vi var på Kreta i värmen och allt var bäst
/M

Likes

CommentsDet här mina vänner, är min lilla bebis Strike. Hon är en liten pomeranian på tre år som inte är så förtjust i promenader, människor eller hundar, men älskar att bli kliad och äta godis.

Hon är dessutom himla söt och väldigt rolig att ta kort på så vänta er mer av henne i framtiden.

Ciao /M

Likes

Comments