Header

Hellu!
Dagen har varit riktigt bra! Jag började dagen hos tandläkaren och det gick bra. Sedan åkte jag till skolan till kl 10, då klassen fikade tillsammans. Det var riktigt mysigt, vi spelade kubb och umgicks. Vid kl 12 fick man gå hem om man ville, men jag, Madde, Madicken, Kristiina och Matilda gick ner på stan för att hitta klänning till skolavslutningen i morgon. Jag och Madicken köpte en svart långklänning, så det blir bra tror nog. Vi käkade även lunch på torget i solen men det blåste ganska mycket men det var skönt ändå.
Nu har jag kommit hem från stan och fick sjukt svårt att bestämma vilka skor jag ska ha till klänningen imorgon, tror det blir vita converse eller vita race marine.
Blodsockernivån idag har varit väldigt stabil förut när jag fikade med klassen då jag åt choklad. När jag äter saker som innehåller choklad så tycker jag att det är svårt att få rätt mängd insulin och hur lång tid insulinet ska ticka ut. Nu är jag på väg till åker för att va med Madicken och Tim.
Ha det bra!


Likes

Comments

Hellu!
Vaknade nyss med ett blodsocker på 8.0. Jag tänkte äta lite frukost medan jag kollar på efterlängtade Pretty little liars som har kommit ut på swefilmer. Så glad just nu. Min blodsockerkurva har inte varit stabil alls under natten.
Hade bra!

Likes

Comments

Hellu!
kände spontant idag att jag ville starta en blogg. Det kommer ta ett bra tag innan bloggen börjar flyta på men de ska nog bli bra i slutändan.
Under en tid nu har jag misskött min diabetes och jag känner att jag mår bara sämre och sämre både fysisk men även psykiskt då jag inte orkar göra något eller umgås med någon för att jag inte ger min kropp de insulin som den behöver. Under kvällen tror jag att jag har hittat lite inpiration och motivation till att sköta min diabetes. Körkortet - För att jag ska få börja övningsköra måste jag ha godkänt på syntest, läkarintyg och ögonbotten och sköter jag inte min sjukdom så kan jag helt enkelt inte börja övningsköra.
Nu blir det att kolla lite serier och sen sova, godnatt på er!

Likes

Comments