Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!! Hur har eran dag varit?
Min dag har varit helt seg, börjar 9 och slutar 15:50 men vi fick sluta tidigare eftersom vi hade läxförhör som gick åt helvete.. Jag sitter och väntar på bussen eftersom jag missa den förra, jag är sur och känslomässig idag, har sån jävla mensvärk!!

Nu ska jag iallafall åka hem och ta nåt att äta och sedan börja packa, eftersom jag ska åka till Stockholm imorn efter skolan så hinner inte packa då eftersom vi åker typ direkt.. Anton kommer hem till mig också, senare ikväll kommer vi väl antagligen träffa några kompisar.

Vi hörs ikväll, puss!!

Likes

Comments

Hej finisar!!!
Idag började dagen med att jag försov mig, men hann i tid ändå, slutade kvart i 14 så de najs. Mötte Becca efter skolan och vi åkte hem till mig, sedan kom Olivia och vi åkte till allum, på kvällen åkte Olivia hem och jag Becca och Nelly drog till gården och myste där liten stund, sen kom Anton hem till mig så gosade vi lite.

Imorgon börjar jag 9, och slutar runt 16.. har två läxförhör imorn också, har ingen koll alls.. smart som jag är, heheh efter skolan ska jag bara träffa Anton och vi ska bara mysa hela dagen eftersom jag åker till Stockholm med Clara på onsdag!!

Likes

Comments

​Äntligen har jag köpt jackan, har velat ha den så länge och nu är den äntligen min! 

<333

  • New in

Likes

Comments

Heej finisar!! Hoppas ni mår bra!!

Idag började vi 9:20, kom lite sent eftersom tåget var försenat som vanligt.. Slutar 15:50 idag, segt menmen! Efter skolan ska jag möta Becca och vi ska va inne i stan, hon skulle köpa lite saker och jag ska kolla på en jacka!! Får se vad som händer senare, ska försöka få med Anton till Kållered så vi får se hur det går!!

<3


Vi hörs senare!! Puss :*

Likes

Comments

Instagram @tildemellin