Header

1. Sitter ofta och ''pluggar'' på Ilcaffe tillsammans med halva söder, som antingen jobbar på reklambyrå eller pluggar på typ Hyper Island. Lol.

2. Dricker öl på Paradiso och har Sveriges sämsta hållning. Bra ställe för övrigt, speciellt om man vill sitta bredvid typ Sandra Beijer mfl.

3. Cyklar som en idiot i stan. Kör mot rött, mellan bilar, enkelriktat osv. En riktig dåre med andra ord. Tjatar dessutom alltid om att jag vill färga cykeln. Gillar nämligen inte lila. :(

4. Bild från september. Var på ett skitnödigt vernissage med Ida där vi kände 0 personer. Vi råttade omkring själva, samtidigt som alla gäster stod i stora klungor och skrålade, rökte och drack rödvin tillsammans. Och dom kände definitivt varandra hehe. Jaja, sånt är random och KUL. Det var ett officiellt facebookevenemang hallå??!!

bilder: 1-4

Likes

Comments

Hela dagen har jag legat hemma och tyckt synd om mig själv pga förkyld som in i bängen. Man vill inte vara förkyld en fredag. Så tråk!!!

Man får helt enkelt se till att roa sig bäst man kan en dag som denna. I mitt fall inkluderade det Uppdrag granskning, Sex and the city, satsumas och vedervärdigt ingefärsté. Jag har även beställt en tavla. Eller ja, en affisch alltså. Lite rimligare prisklass hehe. Tycker den var så fin och lite härligt spirituell med titeln ''Séance''. Så den ska spikas upp på väggen minsann.

KYSS PÅ ER och adjöken! 

Likes

Comments

Bonsoir,

Sitter inne på kammaren med munnen full av kex. Framför mig ligger boken ''Oktober i fattigsverige'' av Susanna Alakoski. Jag har kommit ett tiotal sidor, och jävlar vad den är bra. Jag får bokstavligen ont i magen och skäms över allt jag någonsin har sagt om dyra skor och väskor. Förmodligen kommer jag inom en snar framtid sitta och oja mig på nytt över kläder hit och dit, för sån är man väl kanske. Tänkte precis på en sak. Var går egentligen den diffusa gränsen mellan estetik/kreativitet och materialism? Oftast är ju kläder, krukor, mattor och annat som är kul att vila ögat på, en del av det vidriga system som kallas kapitalism, som ju har förpestat vår värld i många många år. Så var går egentligen gränsen? Sug på den ni. Det borde i alla fall jag göra. Hjälp, det känns som att jag snackar skit nu. Strunta i vad jag hasplar ur mig. Läs boken och se filmen Svinalängorna istället.

Min vecka och helg har varit bra. Känns som att dom ofta är det nu för tiden. Annat var det förra hösten. Då satt jag mest hemma och stirrade in i väggen, pga var i princip oförmögen till något annat. Men nu så.

I veckan måste jag försöka att skjuta roligheter åt sidan och istället grotta ner mig i böcker, artiklar och word-dokument. Examinationerna kommer nämligen krypandes nu. Snart tar de stryptag om oss gymnasister, och då gäller det att vara beredd att hålla hyllningstal, skriva PM och allt vad det nu är. Satt nyss på toaletten och tänkte på att jag måste skaffa mig en hobby som inte är att fika eller dricka öl. Jag vill göra något kul som INTE tynger mitt intellekt, eller som innefattar analyser. Kanske en fotokurs? Börja dreja? Tips?

Hoppas ni har det fint<3

Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Vid 12-tiden klapprade jag över till Alma som hade bjudit in till världens härligaste brunch. Vi åt massa gott, drack cava (med extra ungdomlig arom) tjötade, och haggade oss i flera timmar. Ville aldrig därifrån. Men var till sist tvungen att säga adjökens till alla och tacka för mig - hade nämligen en inplanerad dejt med Astrid <3

Vi drack kaffe på mitt favoritställe Magonza. Har ett litet dilemma där. Har ju nämnt för er tidigare att dom har så snygg personal (två killar från Paris). Och ofta när jag är där så pratar jag franska med dom. Men ibland så vågar jag inte (till exempel igår). Dom måste tro att jag är så jävla keff som bara kan franska ibland. Löl. :')

På kvällen åt jag middag hemma tillsammans med mina föräldrar och våra familjekompisar. Mamma bjöd på så himlans gott kött tillsammans med rödvinssmör. Testa det!!!! I recommend. När klockan slog kväll på riktigt, tog jag några tag med sminkborsten innan jag gav mig ut igen. Slutade upp på ett riktigt råttigt rave med Mimmi och Carro. Vi stannade där i 15 små hemska minuter, innan vi fick gratis skjuts av världens finaste taxichaufför :') Han erbjöd alltså skjuts en bit efter att ha sett oss när vi sorgset kom vandrandes på den leriga vägen som ledde till tunnelbanan. Så snäll<3

Kom hem i vargtimman, och la mig nöjt i sängen. Ligger fortfarande kvar här, och har inga som helst planer på att förflytta mig. Söndagar va<3

Adjökenz

Likes

Comments

Alma Bellman fotad av mig

Kap Verde 2015

Likes

Comments