Idag har varit en otroligt viktig dag för mig då jag kommit till instinkt med mycket. Jag har suttit i över en timme och bara funderat på vad som är viktigt för mig i livet just nu och kommit fram till att det är mitt jobb och min dotter som är högsta prioritet och för att kunna va 100 procentig där så har jag valt att lägga ner fritiden på bloggen. I varje fall för ett tag.

Jag kommer enbart finnas att följa på instagram.
Tid är allt vi har och just nu ser jag inte att någon tid finns till bloggen. Hoppas Ni kan förstå mig.

Ett stort tack till alla tusentals följare och till Nouw som portal. ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 4980 readers

Likes

Comments

Sitter i bilen på väg till mötet. Kan inte låta bli att sakna mitt lilla hjärta. Kan knappt bärga mig för att mysa med dig ikväll. Du ska få öppna din adventspaket dessutom.

Hoppas ni alla får en fin dag!

  • 5075 readers

Likes

Comments

En kul liten grej att göra när man ska överraska barnen med pannkakor är att färga dem rosa och steka dem i ett hjärtformat gärn. Så blir dem sådär extra söta.

Lyxpannkakorna som vi kallar dem har börjat bli allt vanligare här hemma. För att spexa till dem lite extra så brukar vi ta färska bär & toppa med en skvätt grädde.

Voilà!

  • 5174 readers

Likes

Comments

Sponsrat inlägg

Har fått världens chans att kunna ge er ett bra erbjudande på Fillers/botox behandlingar i Malmö/Triangeln.

För 1 ml, 1600:- , hur sjukt bra? Ord.pris 3000:-

För att ta del av detta erbjudande så kontakta mig på Facebook via PM så skickar jag uppgifter där och rabattkoden ni använder heter: MELLIE

  • 5362 readers

Likes

Comments

Kvällens underbaringar!

Efter lite snabb shopping på stan efter jobbet så har jag parkerat mig på soffan. Mitt hjärta skriker efter min dotter. Varit ett par jobbiga dagar utan henne och när man slits mellan lösningar och henne gör det ont i hjärtat. Jag åker till Malmö tidigt i morgon på möte så hon får nana över hos pappa även inatt.

Myser för fullt i min nya mys tröja
"girls rule since always"

  • 5331 readers

Likes

Comments

Gårkvällen med bästis var mer än välbehövd. Vi satt hemma och bara tog det lugnt så som vi kan och sen gick vi ut en liten runda och kollade på folk och tog ett glas vin. Tidig hemgång men det är så skönt. Att kunna vakna upp pigg är det bästa som finns.

En trend är att sitta hemma och sminka sig, tvätta bort det och gå och sova annars haha. Älskar att prova nytt smink, nya tekniker och nya olika sminkningar.

I veckan ska jag till Make up store och bli sminkad. Hur coolt? Får se vad dem vill göra med mig!

  • 5165 readers

Likes

Comments

Här är en bild på resultatet av läppinjektionen. Jag sprutade in en ml. Tog lite mer i underläppen denna gången och bara kontur påöverläpp.

Kommer komma ett riktigt bra erbjudande till er snart!

  • 6301 readers

Likes

Comments

En liten tjuvkik in på hur vi bor. Totalt älskar vår soffa. Så stilren och snygg på samma gång. Mattan är dock utbytt nu! Enkla detaljer är något om ligger mig varmt om hjärtat dessutom.

  • 7307 readers

Likes

Comments

Finns några saker jag inte kan leva utan. 1. Mina Chanel puder, Love Love Love them. Min Dior foundation & min parfym från Ralph L eller min andra från YSL.

Vad har ni för produkter ni inte överlever utan?
Här är en del av vad som gömmer sig i mitt badrumsskåp...

  • 6369 readers

Likes

Comments

Tänkte vi kan passa på att ha en frågestund i och med ni ofta frågar lite olika saker. Passa på och ställ vilken fråga ni vill så ska jag försöka svara på dem på bästa sätt.

Kul det var att kolla lönen från Nouw denna månaden. Nu kan vi minsann shoppa med gott samvete. En del av det som är intjänat får även gå till sparkontot. Så vi kan leva gott på senare dagar också!

  • 6240 readers

Likes

Comments