Wow vad längesedan jag uppdaterade min blogg. Jag lovade er att inte sluta men lusten försvann helt efter min plastpappa plötsligt gick bort. Det är med tårar i ögonen jag skriver dessa rader. Just för att jag precis blev påmind om det igen.

Hur som helst så har jag försökt koppla bort all sorg man gått igenom. Jag har på något konstigt sätt valt att inte försöka tänka så mycket på det för att det inte ska påverka mig. Istället har jag enbart fokuserat på min familj och mitt arbete. Jag har jobbat stenhårt sista halvåret. Och äntligen är jag tillbaka på mitt gamla jobb och har dessutom börjat som butikschef. Mitt jobb på Sova är som mitt andra hem, med min andra familj. Jag älskar att va på jobbet lika mycket som hemma. Så just nu känner jag mig hel igen.

Hoppas ni mår bra. Tänkte dra igång bloggandet igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är evigt tacksam för att vi åkte till dig igår och hälsade på dig. Denna morgon lämnade du jorden för att bli en starkaste stjärnan på himlen och den finaste ängeln.

Jag är evigt tacksam för att vi fick berätta en sista gång igår hur mycket vi älskar dig. Noélle sa "moffa moffa bye bye älkar daj" och vinkade hejdå.

Cancern tog dig men himlen öppnade upp sina armar för dig. Nu är du på andra sidan och får vara den friska fina människa du egentligen var. Jag kan inte med ord beskriva hur snabbt ett liv kan tas av denna grymma sjukdomen kallad cancer.

Vi älskar dig och kommer för alltid att göra.

Likes

Comments

God morgon. Idag är dagen med stor D på många sätt och vis. Noelle och jag flyttar idag så det väntas en fullspäckad dag.

Hoppas ni haft en fin helg!

Likes

Comments

Idag är det jobb för hela slanten. Efter en väldigt tung gårdag med många besked så hoppas jag att denna dag blir lite lättare.

Likes

Comments

Kan inte förstå hur livet kan vara så orättvist. Igårkväll skrattade vi tillsammans, idag satt jag ensam och grät. Himlen har fått den finaste ängeln. Du sa alltid att du ville kunna vara dig själv utan att folk skulle missförstå dig. Nu kan du vara precis den fina Julia som du var.

Hade jag vetat vad som skulle hända inatt hade jag inte slutat krama dig när vi sa hejdå. Vi som aldrig kramas annars när vi säger hejdå. Men igår gjorde vi det. Jag är så glad för all den tid vi fick tillsammans. Alla de gånger vi skrattat, alla gånger vi gråtit och alla gånger vi analyserat livet och hur människor kan vara.

Jag vet att himlen är precis rätt ställe för dig. Nu kommer du få frid. Nu kan du bredda ut dina stora vingar och flyga. Det känns bara så tomt. Var tog min granne vägen? Var tog min vän vägen. Något jag tänker mycket på är när vi senast satt och pratade om Turkiet och du säger till mig "vet du, du behöver inte ljuga för mig, jag ser på dig hur kär du var i denna människa och hur ont det gör i dig". Du var nog den ända som såg rakt igenom mig. Och som förstod mig.

För några dagar sen skrev du till mig "älskade granne, nu måste vi dricka massor av kaffe innan du flyttar". Åh, det skär i mitt hjärta att försöka förstå att du är borta. Du försvann alldeles för tidigt. Eller när du sa "Jag är så glad för att jag har dig att prata med". Alla ord och minnen bara snurrar runt i huvudet. Jag längtar tills vi ses igen och vet du, jag tar med mig kaffekokaren och sen laktosfria mjölken med mig då, skillnaden blir att vi kommer sitta på vita moln och skratta.

Jag vet en liten tjej som kommer sakna dig..😢 hon kommer garanterat fortsätta knacka på din dörr och undra varför Julia inte öppnar, då ska jag visa  vilket moln du sitter och vakar över oss på. Vila i frid älskade Julia. 


Likes

Comments

Godmorgon fina. Mossan här är på jobbet och efter dagens slut så beger jag mig till lönsboda för att träffa min lilla tjej. Det är sista veckan för henne innan dagis och den spenderar hon hos farmor. Jobbigt att vara ifrån sitt barn men efter denna veckan är allt som vanligt igen.

Likes

Comments

Idag är det jobb på schemat och sen full fart hem för att fortsätta att packa. Ni skulle bara veta hur mycket jag har att stå i inför flytten på söndag. Oh My!

Likes

Comments

Glömt att visa er vad vi gjorde härom kvällen. Vi åkte till fina Åhus strand och bara njöt av sommarkvällen. Finns inget bättre än att få vara ute när det är sommar. Hoppas på fler sånna här kvällar tillsammans med familj och vänner.

Åhus strand är ju magisk på sommaren dessutom. Bara glassen som fattas på bilden.

Likes

Comments

Gårkvällen var så himla mysig på alla sätt. Attans trevligt när både barnen får leka och vi vuxna får njuta av varandras sällskap.

Det blev middag och bad för hela slanten ända tills barnen somnade. Sen passade vi på att sitta ute denna varma sommarkväll.

Tackar så hjärtligt för en fin kväll!

Likes

Comments

Vi myser som bara den hos Josephine och serkan. Barnen har busat som bara den!

Likes

Comments