Kvällens favs!

Kvällen blev inte alls som jag planerat. Jag som skulle hinna med massor. Slutade med att jag satt och sörplade kaffe med mamma & syster istället.

Vad glad jag blir av att det är så många som är så glada för att bloggen är igång igen, det värmer i detta hjärtat ska ni veta.

Lovade er att jag skulle berätta om vem som la till mig på instagram idag och började likea massor av bilder. Vem tror ni? Italienaren. Pietro. Från att inte hört ett ljud av honom sedan i november så har han tydligen uppstått från det döda haha. Ni som följt mig och allt som var med Italien vet också att jag la ner hela det där projektet. Idag känner jag ingenting för han faktiskt. Men det är kanske också är för mitt hjärta klappar lite extra för någon annan. Som jag dock kommer välja att vara anonym om i alla sociala medier/skvaller bloggar osv. Media behöver inte ha nys om något känner jag för det kan lätt bli så fel då.

Men, något som slog mig var att jag tänkte tillbaka till dem tiderna. Kommer ni ihåg hissen tjejer? Hahaha. Nej fy, det var trauma för många på hög nivå. Vad tror ni han egentligen vill ha nu då? Uppmärksamhet ? Jag har ett öppet konto så varför följa om man bara vill titta förbi liksom .

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 749 readers

Likes

Comments

Innan jag startar upp denna regniga arbetsdag tänkte jag uppdatera bloggen med lite fler bilder från vår fina semester i Bulgarien . Arkivet är minst sagt fullt med massor av fina semesterbilder.

Ikväll ska jag berätta för er vad som poppade upp i mitt instagramsflöde i morse, en väldigt otippad like från en person jag tror ni känner till väl i detta laget.

Ta mig tillbaka till värmen!

  • 275 readers

Likes

Comments

Älskade blogg, känns helt galet att få skriva detta inlägg och vara tillbaka på riktigt.

I 8 hela månader har jag helt och hållet tagit avstånd från all social media och dess innehåll. Förutom
min instagram. Jag vet att det kom som en chock för er att jag plötsligt skulle sluta när min blogg aldrig varit så framgångsrik som den då var men just då valde jag mellan ett viktigt arbete eller bloggen för tid för båda skulle bli svårt att hitta.

Men vet ni vad? Nu är jag tillbaka som aldrig förr. Igår skickade jag in min uppsägan till mitt nuvarande arbete som butikschef och bestämde mig för att gå in helhjärtat för bloggen & min konst. Så det kommer bli min nya vardag. Detta innebär att jag i princip kan "jobba" vart jag än vill. Hur bra låter inte det?

Vi är nyligen hemkomna från en vecka i Bulgarien. Bästa veckan so far på hela året. Kan inte ens med ord beskriva lyckan. Sol & bad hela dagarna och kvalitetstid med min fina dotter.

Visst har hon blivit stor?

  • 1006 readers

Likes

Comments

Idag har varit en otroligt viktig dag för mig då jag kommit till instinkt med mycket. Jag har suttit i över en timme och bara funderat på vad som är viktigt för mig i livet just nu och kommit fram till att det är mitt jobb och min dotter som är högsta prioritet och för att kunna va 100 procentig där så har jag valt att lägga ner fritiden på bloggen. I varje fall för ett tag.

Jag kommer enbart finnas att följa på instagram.
Tid är allt vi har och just nu ser jag inte att någon tid finns till bloggen. Hoppas Ni kan förstå mig.

Ett stort tack till alla tusentals följare och till Nouw som portal. ❤️

  • 5402 readers

Likes

Comments

Sitter i bilen på väg till mötet. Kan inte låta bli att sakna mitt lilla hjärta. Kan knappt bärga mig för att mysa med dig ikväll. Du ska få öppna din adventspaket dessutom.

Hoppas ni alla får en fin dag!

  • 5479 readers

Likes

Comments

En kul liten grej att göra när man ska överraska barnen med pannkakor är att färga dem rosa och steka dem i ett hjärtformat gärn. Så blir dem sådär extra söta.

Lyxpannkakorna som vi kallar dem har börjat bli allt vanligare här hemma. För att spexa till dem lite extra så brukar vi ta färska bär & toppa med en skvätt grädde.

Voilà!

  • 5578 readers

Likes

Comments

Sponsrat inlägg

Har fått världens chans att kunna ge er ett bra erbjudande på Fillers/botox behandlingar i Malmö/Triangeln.

För 1 ml, 1600:- , hur sjukt bra? Ord.pris 3000:-

För att ta del av detta erbjudande så kontakta mig på Facebook via PM så skickar jag uppgifter där och rabattkoden ni använder heter: MELLIE

  • 5770 readers

Likes

Comments

Kvällens underbaringar!

Efter lite snabb shopping på stan efter jobbet så har jag parkerat mig på soffan. Mitt hjärta skriker efter min dotter. Varit ett par jobbiga dagar utan henne och när man slits mellan lösningar och henne gör det ont i hjärtat. Jag åker till Malmö tidigt i morgon på möte så hon får nana över hos pappa även inatt.

Myser för fullt i min nya mys tröja
"girls rule since always"

  • 5736 readers

Likes

Comments

Gårkvällen med bästis var mer än välbehövd. Vi satt hemma och bara tog det lugnt så som vi kan och sen gick vi ut en liten runda och kollade på folk och tog ett glas vin. Tidig hemgång men det är så skönt. Att kunna vakna upp pigg är det bästa som finns.

En trend är att sitta hemma och sminka sig, tvätta bort det och gå och sova annars haha. Älskar att prova nytt smink, nya tekniker och nya olika sminkningar.

I veckan ska jag till Make up store och bli sminkad. Hur coolt? Får se vad dem vill göra med mig!

  • 5566 readers

Likes

Comments

Här är en bild på resultatet av läppinjektionen. Jag sprutade in en ml. Tog lite mer i underläppen denna gången och bara kontur påöverläpp.

Kommer komma ett riktigt bra erbjudande till er snart!

  • 6704 readers

Likes

Comments