Ikväll har det minsann varit rätt tyst för mig i alla sociala medier. Men som med allt så behöver man ibland vila upp sig. En ledig dag väntas i morgon & det ska bli så skönt. Förutom städ och tvätt och hinna ikapp i vardagen så ska vi bara mysa.

N har precis somnat. Vi har fastnat totalt för paramcamba "förväxlingen" . Efter 7 avsnitt så är jag helst fast, så det är vad jag tänker fortsätta med ikväll. I morgon kommer min youtube kanal startad upp, hur coolt? Tipsa gärna om vad ni hade önskat få se mer av?!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Precis kommit hem efter varit och handlat med N. Dags att laga lite mat under tiden Viana filmen rullas på tvn. Allt i sin vanliga rutin ordning haha.

Älskar när man hinner laga klart maten i normal tid så man får lite tid till att bara mysa sen och ta vara på kvällen. Ikväll blir det idol & serier.

Noelle ville "powsa" sa hon, så det blev några bilder haha.

Likes

Comments

Igår hade jag dejt med världens finaste person. Min dotter. Innan vi lekta att sängen va en pool så åt vi en mysig middag och lekte massor.

Älskar när N är hemma. Man känner sig hel på något sätt. Innan jag lämnade av henne i morse till dagis sa hon "mamma vi kör inte till dagis va, jag kan hjälpa dig på jobbet" lilla hjärtat. Du har blivit så stor & så snabbt. Önskar vi kunde spendera varje dag tillsammans ❤️

Likes

Comments

Det skulle bli en kort live ikväll men den råkade bli en hel timme haha. Ikväll körde vi lite freestyling med sotig ögonskugga. Alla produkter jag använt kommer komma upp här på bloggen inom det snaraste.

Dags att slänga in kudden dock. Ser fram emot en kul arbetsdag i morgon! Sov gott fina ni!

Likes

Comments

Kvällens fina ni.

Den lilla är nattad för några timmar sedan och hennes förkylning börjar bli bättre. Så skönt. I morgon är det tillbaka till jobbet igen och Noelle ska till dagis.

Ikväll satt jag tredje kvällen i rad och hade en "live-session". Liven fick så mycket god respons och berörde så många att det fick bli en del 1,2&3. Den handlade om livet i Turkiet. Så glad att jag kunnat hjälpa så många & att ni faktiskt tagit er tid att skriva till mig. Det är med ett gott samvete jag somnar ikväll och mycket kärlek.

Fina fina ni.

Likes

Comments

Kvällens kära ni.

Precis lagt mig i sängen efter ett som vanligt långt samtal med Christina i luren. Vi pratade lite om allt möjligt. I morgon kommer jag live-a i royal ladies angående Social media marketing och tips och trix men även hur en baksida av en framgångsrik personlig blogg också kan se ut. Allt är inte guld och gröna skogar med att vara offentlig.

Efter ett lite längre möte med en blogg-agent via chatt så har vi nu kommit överens om att återuppta min blogg , så från och med nu kommer den va öppen och uppdateras varje dag igen. När jag för några veckor sen kom tillbaka till bloggen var jag nog inte riktigt redo mentalt men efter att fått lite rolig info om kommande samarbeten om allt går som jag vill så kommer detta bli amazing! Jag kommer bli ett nytt ansikte utåt för ett företag att prova deras produkter & det kommer bli så kul. Det kommer bli mycket lives också, dock inte via bloggen. Hoppas kanske en live-funktion kommer komma?

Vad tycker ni om mina nya fransar?

Likes

Comments

Tusen tack syster & Philip för en fin kväll. Vi alla samlades på aptit för att fira systers födelsedag.

God middag och gott sällskap. Kan man begära mer? Noelle va i sitt esse efter hällt i sig en Coca Cola haha. Pappa fick springa en hel del efter fröken haha. Men super duktig som lekte så fint med alla sina troll under middagen.

Nu ska vi snart krypa ner i säng här. Varit en fin kväll med hela familjen samlad. Älskar de stunderna.

Likes

Comments

Efter sju dagars arbete på raken så har jag och Noelle en ledig dag tillsammans. Dagis har stängt dör aktivitetsdag så då passar vi på att mysa ordentligt.

Frågade Noelle tidigare vad hon ville göra och då säger hon att hon ville klä ut sig till en prinsessa. Sagt och gjort. Nu springer vi runt och nynnar på Elsa & Anna och bara myser.

En lycklig tjej.

Likes

Comments

Söndag och denna dagen innefattade lite arbete men också städning innan N kom hem.

Städade av golven och torkade av och gjorde om lite här hemma. Musiken va på högsta volym och jag nästan dansade med golvmoppen haha. Rent och fint blev det i varje fall. Ikväll kom N hem, efter mer eller mindre varit hos sin pappa i fyra veckor. Går inte att beskriva hur ovanligt det känts att inte ha henne hemma. Men nu är hon det och ingen är gladare än jag. Vi har kramats massor ikväll, myst och bara varit så som vi kan.

Ni missar väl inte våra lives på Facebook?

Likes

Comments

Dagens kära ni.

Onsdag och ikväll kommer jag & Chriss livea på The royal ladies på Facebook 21:00.

Igår slängde jag i lite rosa färg i håret. (Som man kan tvätta ur). Ibland är det kul att ändra sig lite haha. Det fick dock tvättas ur redan i morse innan det var dags att röra sig mot jobbet.

Ikväll ska jag åka och titta på en liten överraskning som jag tänkte ordna innan Noelle kommer hem på söndag. Mer om det ikväll. Sedan är det även dags för att påbörja en beställning av tavla till en kund 🌸

Likes

Comments