Hej alla läsare! Min stad har något som vi kallar låtskrivarfestivalen o jag har blivit utvald att vara jury! O det var sjukt kul! Vi som jury skulle välja en skola med ett låt bidrag som skulle vinna. Vi skulle bedöma bland annat melodi, textinnehåll, karisma osv de var sjukt kul! Vinnaren vann en guld mikrofon och sen en intervjun hos en radio station inför ungefär 15k och sen ska vinnaren sjunga låten!
Vinnaren som vi juryn rösta fram var en skola som heter Nybygge. De var sjukt kul o se alla!
Btw!! GLAD PÅSK ALLA! Hoppas ni får de bra även fast ni kanske inte firar! Kram!🐰💕👼🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kroppskomplex är något jag har haft under en lång period, kroppskomplex drabbar många människor i samhället o de drabbar många på olika sätt.. För mig var de att jag kände att min kropp var ful att visa inför folk, att min kropp inte kunde visas på stranden. Sommaren 2015 badade jag knappt o de var bara nån gång jag kunde sola.
Jag tycker att man ska va nöjd med sin kropp o hur man är uppbyggd o man ska inte bry sig vad "skönhets idealen" eller hur alla andra tycker att du ska se ut! Jag tycker du som sitter där hemma o läser ska varje morgon titta dig i spegeln o tänka "Gud va fin jag är idag" tryck aldrig ner dig själv! O tryck inte ner någon annan, man vet aldrig vad den personen har gått igenom!
Reminder : du är fin som du är o va nöjd för att du är du o inte någon annan!
Ha en mysig söndag o hoppas ni får en bra fortsättning! Puss o kram👼🏼💘

Likes

Comments

Idag har jag tänkt på att ta upp ett ganska känsligt ämne. Skönhetsideal är något dagens samhälle har ett stort problem med! Vi lever upp till vad andra tycker o tänker, en kommentar av någon i sin omgivning kan förstöra så mycket för någon! Det är så viktigt att vi tänker på det! De är inte svårt att sprida kärlek och säga fina saker till varandra. Du är unik som du är och du föddes för en anledning! Alla är fina på sitt sett o de måste samhället tänka på också!
Tänk när du vaknar att du ger någon en fin kommentar den personen kommer bli så glad!
Ha en fin fortsättning o glöm inte.. Sprid kärlek, hat hjälper inte någon!💘

Likes

Comments

Fredag redan? Gud så skönt att äntligen få en efterlängtad helg! Denna vecka har varit mycket plugg och väldigt mycket prestations ångest, iallafall för mig som snart går upp en årskurs som innehåller dem nationella proven! Dem kräver mycket jobb o tid o kräver att man presterar bra. Jag har haft ångest att de inte kommer gå någon bra, de är som att min hjärna för ett tag sen ville lägga av. Men jag vill bli något o därför pluggar jag oftare nu! Det är viktigt för att de är bara några månader kvar tills dem stora proven!
Så veckan framöver ser ut som att de kommer bli mycket plugg och mycket att man ska prestera bra och hinna i kapp!

Jag hoppas iallafall att ni alla får en riktigt skön helg, och glöm inte att checka in min instagram dör jag dagligen uppdaterar: privmelle
Ha en underbar fortsättning! 👼🏼💘

Likes

Comments

Detta var en av dem bästa minnena. Jag var o bowla för första gången på 3 år! Vilket var en av dem bästa kvällen jag var med om under 2016! För först så satt vi och åt på en jätte mysig Kina resturang, och sen åkte vi till bowling hallen som heter strike! Vi boka en bana och vi bokade även att det skulle vara disco bowling vilket gjorde allt mycket roligare!

De var en mysig kväll o jag hoppas jag får uppleva en liknande kväll inom kort! 👼🏼💘


Likes

Comments