Header

Har ingen motivation, sömnen är sämre än på väldigt länge och träningspassen känns mest skit. Tränar såklart ändå och försöker få så mycket sömn som möjligt, men ja.. bara att kriga vidare. Hjälper till i receptionen på gymmet också om dagarna än, blir ev. 25% anställning efter den 1/2 också, så jag hoppas på det.
Blev receptionen idag, sen mitt i allt frågade en från tidningen om hon fick prata med mig lite, så kommer tydligen vara med i tidningen lite om träningen och så, vill inte se bilderna hon tog, hahaha. Efter det så blev det en rygg/axelpass.
Fick nya gymkläder också, såååå snyggt. Men såklart var tightsen genomskinliga så att till och med lappen i arslet på dem syns tydligt igenom när jag står vanligt.
Tänk er dem vid knäböj, haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Spenderat mesta delen av tiden på gymmet denna veckan. Reception & träning i Måndags, receptionen 15-20 i Tisdags, receptionen + ett ryggpass igår, vilket känns rejält idag, sen blev det att vara i receptionen 15-20, haha. Ganska intressant dag att sitta i receptionen på. Blev lite drama där en sväng.
Fick telefonsamtal också när jag satt där, så hann precis komma hem när det var dags att bära upp en soffa i lägenheten som jag fick av min morbror, så just nu ser här ut som kaos.
Skulle egentligen vara ledig imorgon och bara träna, men blir att hjälpa till liten, sen köra ett benpass. Sen efter det ska jag försöka hinna handla lite, innan jag ska hjälpa till lite i receptionen igen. Måste inte, men jag trivs där, har roligt och hellre vara där och vara social än att bara sitta hemma i soffan och inte göra något alls.

Likes

Comments

Gick inte så bra med att städa i Lördags efter benträningen. Vaknade upp och hade småont i höften men tänkte eftersom det va såpass lite så va det ingen fara. Slutade med att jag knappt kunde gå på hela Lördagen på grund av smärta, så tog det lugnt istället. Påbörjade städningen igår på min vilodag eftersom det kändes bättre då.
Idag startade jag dagen med att vara i receptionen på gymmet 9-12, sen tränade jag bröst och klämde in lite armar efteråt. Hade ingen motivation och kände inte alls för att träna, men trots det så blev det ett av bästa passen på länge. Bättre kontakt, som jag brukar ha problem med att hitta i bröst. Högre vikter, samt fler reps och set. Har antagligen varit i behov av vila och att öka på kaloriintaget lite.
Resten av dagen har ägnats åt att städa det sista och att tvätta, vilket jag snart är klar med och då blir det lata mig på soffan framför någon film och äta.

Minsta armarna i stan! Men förhoppningsvis inte länge till ;)

Likes

Comments

Spenderade största delen av gårdagen på gymmet, både träning och sen i receptionen. Idag startade jag dagen med att dra och träna, sen efter det stack jag hem till mina föräldrar en sväng och sen har jag mest tagit det lugnt. Påbörjat städningen av lägenheten. Ska plocka undan lite till innan jag kanske ska gå en sväng med en vän. Imorgon blir det upp i tid för att köra ett benpass, sen ska resten av lägenheten städas. Ska bli skönt att få det gjort. Börjar längta efter Söndag också som är min vilodag. Inga planer alls.
Kom nyss ihåg att jag måste köpa mat och göra ännu fler matlådor imorgon *suck*

Likes

Comments

Fick hoppa in och sitta i receptionen på gymmet igår 8-12 innan jag körde ett ryggpass, som känns rejält idag. Var även tillbaka på kvällen och körde lite cardio och satte mig i bastun. Jag får plocka ut min septum i bastun för ringen blir varm så det bränns, haha. Och preecis när jag kommer hem så upptäcker jag att jag har glömt ringen, så fick såklart springa tillbaka. Vad är oddsen att man glömmer ett piercingsmycke? haha

Idag har jag kört lite ben iallafall. Passet kändes lite sådär, men bra kontakt med musklerna iallafall, så det är ju alltid något. Har sovit en del sen jag kom hem för kroppen börjar säga ifrån av all träning, så numera kommer det bli mer sömn och mer mat. Och på tal om mat så ska jag sätta igång och göra lite matlådor nu, sen ska jag slänga mig på soffan med Netflix.
Imorgon blir det bröst på förmiddagen på gymmet, sen vara i receptionen 15-20 så blir att ha med halva hemmet igen, haha. Med andra ord matlådor etc..

Likes

Comments

Blev ett härligt benpass igår. Benen skakade efteråt så kändes inte himla roligt att gå hem efteråt på den hala marken som va täckt av is, haha. Blev lite mathandlande och att fixa matlådor också. I övrigt så sov jag en stor del av dagen. Haft sömnproblem i flera år och lyckas inte sova så mycket på nätterna, så lite då och då tar jag mig faktiskt och sover lite på dagtid.
Idag startade jag dagen på gymmet, där jag även har min praktik. Praktik 9-12 idag och passade då även på att träna lite bröst och armar. Sen iväg och gosa lite med min systerdotter. Tagit det rätt lugnt idag.
Va tänkt att ha praktik 15-20 imorgon och ett möte vid 9, men på grund av vissa omständigheter så blir det upp tidigt och vara dör 8-12 istället och ha mötet snabbt där mittemellan eftersom det ändå är på samma ställe. Hoppas verkligen mötet går som jag vill. Tänkte sen avsluta där med ett rygg/axelpass innan det blir hem och göra matlådor. Blir nog tillbaka på kvällen också och köra lite cardio och slappa i bastun, haha.

Likes

Comments

Ja, jag var ju i Helsingborg idag. Tog bussen en liten stund efter 10 med mormor och väl framme så gick vi direkt till Dcore's outlet, som tydligen ska ha öppet längre än till idag. Kikade inne på gymgrossisten också. Är rätt pank så skulle egentligen bara köpa en grej typ, men kom hem med tvp nya linnen och en typ hoodie-aktig tröja. Lär väl inviga något av det på benpasset imorgon som jag egentligen skulle ha haft idag.
Fick lite snö idag också tydligen, haha. Halkade runder lite som bambi på hal is när jag skulle gå till affären nu ikväll efter att jag va färdig med tvätten. Såklart så körde en bil förbi när man halkade runder där, haha.
Blir iallafall att ta det lugnt lite nu. Håller tummarna om att R ska komma hit, men chansen är väl liten...

Likes

Comments

Startade dagen med att bege mig till gymmet och köra lite rygg och axlar. Träningen känns lite halvtråkig just nu eftersom jag har ett nytt träningsprogram där jag har lättare vikter nu i början. Mycket roligare att träna tungt ju, haha. Men kommer ju dit om ett par veckor. Efter det har jag bara handlat, tagit det lugnt och nyss gjort lite matlådor. Blir att bara starta något på Netflix och ta det lugnt resten av kvällen.
Skulle tränat ben imorgon, men flyttar fram det till Söndag som egentligen är min vilodag. För imorgon så ska jag till Helsingborg en sväng med min mormor till Dcore's outlet och till gymgrossisten och kika lite.

Likes

Comments