semestern är här ^^ så himla skönt att få sova ut.. eller jag vaknade strax efter tre först men sen sov jag i alla fall till halv åtta, innan jag väcktes av min kusin som skickade söta igelkottsbilder ;P

Så igår var en skön dag faktiskt för ovanlighetens skull så kändes det mesta bra. Hann med rätt mycket på jobbet vilket är skönt när man ska gå på semester och lämna över allt till någon annan. Hoppas han klarar sig^^ vilket han säkert gör men ändå man vill ju ändå att dom ska sakna en lite.
Var hemma en stund innan jag gick och tränade och tänkte att om jag tog det lugnt innan så skulle jag ha mer energi. Var ju faktiskt ganska pigg under dagen men när jag gick ner till gymmet så blev jag sådär trött igen. typ järnbrist-trött fastän jag inte har järnbrist. jag orkade inte genom uppvärmningen igår heller... känns tråkigt men fysiskt och psykiskt tog det stopp. jag vill ju helst springa som uppvärmning och sen cykla efter men sprang jättekort och cyklade itället men det är inte samma sak. aja styrketräningen gick ju bra fram till att jag tänkte att jag skulle köra utfallsgång med kettlebells som sista grej och sen gå hem...i andra steget så vred jag om eller klämde någon nerv.. ischiasnerven så det strålar så där härligt ner genom hela benet. fick ligga på spikmattan när jag kom hem och det verkar ha hjälpt.
vil ju inte gå på semestern och ha ont i benet liksom.

så idag är dagen.. dagen som resandet börjar och jag är sjukt nervös, livrädd, har ångest..samtidigt som det känns kul!! fast skitläskigt. så jag försöker lyssna på min rationella sida som säger att det kommer gå bra. jag brukar vara bra på att planera och resa och sånt så jag hoppas det går bra. välorganiserat. jag ska bara hitta till där jag ska bo och komma på rätt tåg vid rätt tillfälle.

peppar mig med att se skam wwwah snart dags att gå mot stan och tåget ner mot malmö....waaah hål tummarna att allt går bra :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag jobbar från 04.40-17.00 med en kort paus för frunch. Sjukt stressigt. Inhumant. Igår hann jag inte äta alls. Eftersom jag hade en tid att passa var jag tvungen att sluta i tid. Fick ändå cykla i supertempo för att hinna in till stan. Hann köpa en dricka innan i alla fall. Eftersom jag redan bestämt mig innan för att det var en träningsdag så tränade jag efter mötet också. Så himla dumt egentligen jag vet ju det. Men jag kunde inte låta bli.
Så somnade jag helt utmattad när jag kom hem, sötpotatischipsen var inne i ugnen alldeles för kort men orkade inte vänta.allt smakar bra doppat i bearnaise.

Så mötet igår var med terapeuten.
Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka än.
Då kändes det som att jaha har hon rätt kanske?
Är det jag sådär? Tänker jag så eller är det egentligen bara något jag läst?
Men nu när jag varit hemma och tänkt så kom jag fram till att hon nog har fel.
En sak har hon dock rätt i att man har tre val.
Antingen ger man det man inte tror på en chans och ger 100% eller så byter man terapeut till en avancerad psykolog eller så har man det som man har det. Och enligt henne så går det att bli av med. Den förra jag hade sa att jag skulle få leva som jag lever resten av livet.
Så jag bestämde mig för att ge henne en chans till. Hon vill egentligen att jag ska gå på massor mindfulnessgrejer och sånt vilket mest är stressigt för mig. Meditering är ingenting jag är sådär jätteintresserad av. Jag hoppas hon hittar på något bättre till nästa gång.
Hennes gissning var btw Aspergers/högfungerande autism men jag kan inte se att det stämmer. Alla olika tics jag har, alla mina cirklar är ju sånt som kommit senare åren typ i alla fall så tydligt som det är nu men jag dör inte om jag måste ändra mönster eller så jag kan ju välja att inte ha mönster det är ju bara för att det känns bekvämt att ha ordning och reda.
Inte för att jag skulle vara ledsen av en sådan diagnos om nu diagnoser egentligen är så viktiga men jag känner bara att det inte passar in.

Att sitta mitt emot någon och bli läst/bedömd/analyserad är ganska märkligt. Jag vet att jag har spärrar, att om det är obekvämt eller känns meningslöst så stänger jag av. Jag analyserar den andra personen precis lika mycket tillbaka och då blir set ju svårt att lyssna och svara på frågor hmm
Det är svårt att veta hur hårt man ska satsa. Vissa egenheter är ju ändå sånt man tycker om. Tänk om man blir av med delar som man inte vill bli av med?
Det är ju bara jag som bestämmer men hur vet man vad man egentligen vill? Den dåliga sidan av en har ju alltid massor med argument emot.

På söndag är det semester jääj

Likes

Comments

Pendlande mående. Som rena berg- &dalbanan. ni vet en sådan där gammeldags.
jag vet att jag borde vara tacksam sådana här dagar när jag är mer arg/upprörd istället för väldigt deprimerad. Men.
Men är lite småtrött på alla dessa tvåsamhetsfasoner som att aldrig kunna säga jag utan att en alltid får det där viet upptryckt i ansiktet. Hellooo hade jag velat veta något om person nummer två hade jag frågat. Den man är vän med är ju den man vill prata med, om, till. Det är säkert jag som är känslig men fuck it jag är känslig.
Eller sådana som aldrig hör av sig och sen helt random blir dom dumpade och då helt plötsligt vill dom väldigt gärna höras. Helloo where were you all those other times? jaja that's life. all the time. ingenting förändras allt är detsamma.

Ser på The Normal Heart den om aids med Mark Ruffalo och Jim Parsson. Sorglig. Hemsk och viktig. Det enda är ju att det finns många filmer om bögar men inte så många varierande om flator. Hur kommer det sig att män alltid ska synas och höras mest på alla sätt i alla rum? Häromdagen när jag började tidigt på jobbet stod jag och killen som städar och väntade på att vakten skulle släppa in oss. Det var en ny vakt så han hade inte så bra koll varpå jag hjälper honom med att han missat låsa upp några lås osv, då pratar han över huvudet på mig som om jag inte vore där för att addressera den som är kille förstås bara det att den killen inte vet något så det är ändå jag som måste svara. Pinsamt år 2017 känner jag och då var den där vakten ändå i min ålder, man tänker ju att yngre borde ha kommit längre. inte för att åldersdiskriminera. suck vad trött man blir ibland. gubbarna som inte ens gör hälften av det en annan gör ska ändå få mer betalt. suck. en jobbvecka kvar. en sjuk idag och imorn så mer jobb för mig och jag är redan överlastad med jobb.

så vi har inte pratat i telefon eller smsat mer än en-två gånger vi som brukar höras varje dag så nu när du ringer går det inte ens hålla en normal konversation eftersom du uppenbarligen ser på film och inte kan koncentrera dig på något annat än vad som händer där. Ni vet när man pratar med någon som inte lyssnar och så upprepar den saker som man nyss sagt som om man inte sagt det. jag sa att jag var upprörd idag va?
Så nu gick jag från upprörd till deprimerad på typ en halvtimme... bajs. ska försöka gå och lägga mig snart kanske.Likes

Comments

Fredag!
Dagen som alla alltid längtar till. Dagen som är början på helgen. Men för mig spelar det ingen roll. Jobbar hela helgen och vad händer egentligen på fredagar nu för tiden.
Förr i världen var det dagen man längtade ihjäl sig efter. Att åka och hälsa på folk över helgen eller hänga med folk hemma. Åka till stallet eller ha konsert eller spela match.
Nu för tiden finns det två sorters helger. Varannan helg jobbar man och tränar och varannan helg tränar man och väntar på att livet ska börja. Känner mig tråkig. Men hur lätt är det att ändra på det?
Man kan ju inte tvinga sig på andra om det hade funnits några att tvinga sig på. Och alla andra sitter med sina parmiddagar. Så jag antar att folk är minst lika tråkiga egentligen bara på ett annat sätt.

snart är världens jobbigaste jobbvecka över.. bara en jobbig vecka till så har jag semester sen, semester är ungefär lika jobbigt som att jobba.

så fredag då vad gör jag. jag gör som vanligt. fast ofrivillig vilodag idag. jobbat hela hela dagen 5-15.30 typ med en kort lunch på fm. så väl hemma dammsög jag, tvättade diskade och sen ramlade jag ihop i soffan som en blöt fläck. dränerad på liv. så jag ser på skam och letar böcker som jag alltid gör typ. och konstigt nog är det "please like me" efter så man bara kan fortsätta med repriser. att se om sånt som man redan sett väldigt många gånger är lite som att känna sig hemma. höra röster man känner igen och det känns nästan som att känna folk.

På torsdag är det terapeutdag....
jag vet inte vad jag känner inför det. jag hatar när det är sådär lång tid emellan så man måste ha ångest för om man vill dit eller inte. så kan man älta och ångra och tänka på det jättelänge sen när man väl är där är allt som ett vitt papper som är mer tomt än tomt.
Och när torsdagsångesten gått över kan jag börja oroa mig för måndag då börjar tåget rulla...


det är väl soom det är, tåg rullar hela tiden. det bästa är att inte tänka alls.


Likes

Comments

idag vill jag egentligen skriva ett superglatt och positivt inlägg men det är inte så lätt^^ jag är nog ganska bitter fastän allt brukar vara humor hela dagarna när man jobbar med rätt person.
så jag börjar med botten.
Visste ju innan som jag sagt till hen den där mellanchefen vi har att det inte skulle funka och sådana här tillfällen är det väldigt tråkigt att ha rätt. kom till jobbet imorse och det var katastrof. sådär så man nästan bara lägger sig ner och börjar gråta. Så försöka få ihop och lösa alla problem från igår och mitt i allt ringer en och är sjuk. så himla typiskt så jobbade från halv fem till fyra idag. tuff dag. lång dag. stressig dag.
så när jag kom hem dök jag ner en stund i soffan åt jordgubbar och sen cyklade jag i supervärmen och hämtade paket på posten..mina tågplatsbiljetter. det börjar närma sig. läskigt och kul samtidigt.
Sen när ajg ändå var helt slut och värmen var otroligt varm! så cyklade jag till skogen och sprang mina 5km. jag skulle så gärna vilja säga att jag sprang flera mil, kroppsligt skulle jag kunna göra det tror jag. har sprungit 1 mil förut några gånger så vet at tjag kan men mentalt orkar jag nästan ingenting just nu. Eftersom ajg var trött och gymmet är svårmotiverat sådana här dagar så psrang jag helt enkelt istället.
Älskar att ha lurarna i öronen och springa till skön musik. och abra tänka fritt. körde ett sådant där varv idag utan press på prestation. dock får jag blåsor på tårna av mina skor.dom är lite tighta, har ärvt dom av min kusin som fick dom av kusinbarnets farmor eller något sånt.

påtal om att jag är trött så sov jag typ ingenting i natt. gick och la mig nästan skapligt. vid 22.45 men så blev jag väckt av något ljud vid tolv, var någon barnfamilj utanför som stojade massor och slog i bildörrar och pratade skrek, asjobbigt. har ju öppen balkongdörr så hör ju allt och om man stänger blir man ju totalt genomsvett. så vred och vände på mig ett par gånger och vid 03.42 ringde klockan. ska man somna i soffan idag kanske :)
Tänkte se "kvinna inför rätta" lite vulgär i min smak dom första avsnitten men jag är ju väldigt pryd. spännande ändå.

letar fortfarande böcker att läsa på resan eller rent allmänt så är det någon som har bra tips får ni gärna dela med er :) gillar mest mörka böcker om personer med svårigheter eller böcker med hbtq-tema.

Likes

Comments

"om en stjärna skulle tändas varje gång jag tänker på dig skule natten vara ljusare än dagen"


Vaknade upp och kände mig bakis fastän jag inte var det. Gick till stan men hittade inte vad jag letade efter men det tog typ halva dan för jag var så trött i huvudet. tränade en stund. gick hem i böjande värme. suttit vid pianot, sett på frost^^ ser på skam. that's it. allt känns bara totalt onödigt och meningslöst.
försöker hitta böcker att beställa oh låtsas som att jag inte har panik inför tågresor och allt.


Likes

Comments

It's not in the light we find it
It's in the utmost and bottomless
dark
darkest of the dark
throwing oneself towards
nothingness


Första dagen på helvetesveckan. 1,5timme övertid. och han log åt mig som om jag överdriver. jag vet inte vad som finns där bakom. om det är den stela, sammanbitna sidan som biter ifrån eller den mjuka ombrydda sidan som håller dina händer och skyddar mot världen.
somnade i soffan när jag kom hem precis som dom senaste dagarna. somna mitt på dagen sådär så när man vaknar är man så tung i huvudet så man undrar vad man var på för fest igår. skulle bara sova en stund för att orka träna sedan men fortfarande kvar i soffan. det blev en ofrivillig vilodag.


Likes

Comments

​Not the same destination... 

Lyssnar på Sigrid. Sitter en sväng vid pianot. 
När jag kom hem somnade jag i soffan... hade ingen matlåda idag heller för jobbade heeeela dagen igår så när jag kom hem orkade jag inte laga mat. 
Lite angst inför nästa vecka. Bara jag och två sommarjobbare och en ny person som inte kan så mycket. När cheferna planerar så fantastiskt bra sommarschema. 

http://doryfirren.tumblr.com/post/163026911971/dynamite-sigrid-cover-by-dory

Likes

Comments

Själsligt dränerad. Stressig dag. Hets och krav.


Vill drömma i drömmarna
Blunda och andas annan luft
Bortom stjärnor och månljus
Värme eller hjärtbrus
Vågor utan ljud
Drömmen i drömmen
Andas in
Andas inte ut

Likes

Comments

bla bla bla. problem. bla bla bla.
det löser sig förmodligen. har löst problem hela dagen.
så bokade platser på alla tåg till semestern men så visar det sig att eftersom man måste ha pappersbiljetter så går det åt skogen för dom hinner inte komma fram och nu när jag fått nippran och haft ångest för att alt blivit kaos så upptäcker jag att jag läst fel. som sagt det löser sig tydligen. en del saker i alla fall.

Så ser om en gammal serie i ren nostalgi... Queer as folk uk... måste va typ första gayserien som jag såg. mitt i natten när alla sov fick man smyga ner i källaren och se den på ettan nästan utan ljud för att ingen skulle höra.
Stuart Jones ^^ tror jag skrev namnen på alla mina böcker i skolan :P och försökte rita deras ansikten. Det intressanta är att karaktärerna ska va i 30årsålder men dom ser mer ut som 40 egentligen men ska tydligen vara i den ålder jag är i nu.

late night depression.. blandat med ångest och stress. 48tusen gåner om dagen tänker jag att jag borde skicka ett meddelande och lika många gånger att jag ska låta bli.
varför blir man dum i huvudet bara man tänker.


igår hade jag en fin dag hos en vän. skönt att hänga med någon som man kan vara som man är med ^^

Likes

Comments