View tracker

yes to the dress och dom köper brudklänningar för 45000:- helt galet! allt man kan göra för dom pengarna om man hade dom.

Idag mår jag ganska bra. Oftast brukar jag bara skriva när jag inte gör det vilket kanske gör att allt verkar deppigare än vad det är.
Avslutade dagen med fika med en fin vän. Det gör allting väldigt mycket bättre att bara få göra något vanligt.
Träningsfri dag idag. Blir lite stressad men måste få vila ibland, har en lång helg med jobb som väntar så det är väl okej.

Grejen är mest att många saker hopar sig och då känner jag mig trängd och allt känns mörkt ch kallt. Om man inte fyller kvälen med träning så är det lätt att fastna i en mörk sörja som är svår att ta sig ur.
Allt som allt har jag haft depressioner sedan jag var fjorton. Minns inte hur det känns att leva utan ångest eller en hjärna som springer på i superfart och aldrig är tyst. Det går kanske ingen nöd på mig för det, oftast är jag nöjd. Det som är är väl att man blir känslig. Påverkad av små små saker som kanske inte är så stort för någon annan. Man ser konspirationer i allt och känner sig trängd, instäng eller pressad och utsatt.
Har testat många saker för att slippa undan, som mediciner i olika slag, sprit, sprit och mediciner, röka, snusa, skära, äta, inte äta, terapi, psykologer, kuratorer, läkare, träning, musik, böcker, sova, och säkerligen massa saker som jag inte minns eller som är förträngda. För det mesta går det att hålla sig sysselsatt, det är det som hjälper bäst och kanske skriva då eller musik men det räcker ju inte hela vägen. Därför har jag anmält mig till kbt via nötet, kanske är det något som funkar, det kostar ju inget att testa i alla fall, först måste man dock på bedömmningssamtal på vårdcentralen.


Det största just nu i alla fall måste ändå vara att Elen DeGeneres fått medalj av Barack Obama. Hon har verkligen banat väg för alla andra och fått betala höga priser för var hon är nu. Hon är grym <3
Har ni läst boken av Portia DeRossi btw? fantastisk. Två fantastiska människor som passar väldigt bra ihop. Det ger världen hopp i alla fall.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jul har alltid varit min favorithögtid. Alla i familjen är med, släktingar kommer på middag och man vet hur dagen kommer se ut med pingis, julmat och kalle anka och karl-bertil jonssons och paket. Det är så det alltid har varit, såklart har vissa saker förändrats men ingenting jättestort mer än att man fått jobba vissa jular och att vissa delar av familjen inte alltid kunnat stanna så länge. Men julen är helig. Det är det helaste som existerar i form av familjetid. Inklusive snö. Men nu för tiden verkar alla vilja ställa in julen. Man måste inte köpa jättemånga presenter till alla och dom måste inte vara jättedyra men lagom borde väl ändå vara någon slags "jagbryrmigomdig"-present där man lagt ner tanke bakom det man köpt. Men när man verkar vara den enda som vill delta under julen så känns ju saker och ting inte mer meningsfullt direkt.
Allt går sönder.


Likes

Comments

View tracker

När saker och ting sakta faller sönder.
Det svåra med att behöva prioritera sitt eget mående framför någon som man bryr sig om. Någon är tillsammans med någon som inte gillar mig, som jag inte gillar tillbaka, som är en uppnäst och skränig överklassnågon. Ingen jag vill umgås med. Någon som får den någon som betyder något för mig att bli någon jag tycker mindre om i sådana sammanhang när dom umgås. Någon som får mig att känna mig mindre värd och utanför och ledsen. Jag väljer att undvika, jag vill inte behöva umgås med någon som har negativ inverkan på mig. Håll det dåliga borta från mig. Men. Men jag vet att den någon som jag bryr mig om blir ledsen. Jag vet bara inte hur jag ska kunna kompromissa. Försökte i början men tillslut kände jag mig liten och instängd.
Den någon som är min bäste vän som tycker vi ska älta det och lösa det och prata om det. Jag vill inte. Jag vill vara ifred. Jag vill ha det orört. Oförändrat. Det blir aldrig detsamma. Jag är hellre själv en intvingad i en konstellation jag inte bett om. Är jag ond? En dålig människa som försöker skydda mig själv och inte den som är min vän. Men hade du brytt dig hade du varit mer här än där.

Haft kalas i helgen. Även om man tycker om alla. Svåra känslan när alla är två och två och har rest över hela världen och har massor med spännande historier. Känner mig grå och tråkig. Fast jag gillar kalas.
Ändå går man sönder.
Känner mig oändligt trasig.

Likes

Comments

En sådan där dag som börjar med sovmorgon, fortsätter med vila. Kom iväg till stan i ösregn och träning. En svart start och sen blev det normala vardagsproblem.
Hamnade på Jimmy Fallonshow, verkar som det kommer en Bad Santa2... alltså jag vet inte om den första är något att ha men ändå. Den första kom när jag gick på gymnasiet.. ettan kanske eller något sånt. Jag fick gå med dom som var äldre, det kändes tufft, när jag växte upp hade man respekt för alla som var typ ett eller två år äldre och så såg man upp till dom. Det hjälpte ju inte att hela jag var förlorad i en av dom också. En såndär kväll som man aldrig glömmer även om bion inte var fantastisk. Undra om det bara är jag av oss som minns att vi såg den. En bild som ger tusen minnesbilder, lekarna, kvällarna, klubben, filmerna, café, ros, kyss, känslor, nervositet. Mest av allt ångest och nervositet. Början på en helt ny värld. Vi möttes på en fest år senare, men blev nästintill helt ignorerad dock uppmärksammad av dåvarande flickvännen du hade på armen som tyckte det var jättekul att ses och bara hade hört gott om mig. hm fortfarande en väldigt udda upplevelse. Undrar vart du tog vägen. En del personer sätter väldigt starka spår.

Vart jag än är så längtar jag allttid hem.


Likes

Comments

En paus från sin egen hjärna hade ju varit rätt nice emellanåt.
äntligen en dag ledig i alla fall^^ hoppas man kan försöka komma på banan igen. Hatar när ens egen hjärna lurar en i fällor man vet att man kommer gå i.


Snart december, min absoluta favoritmånad. Även om alla decembrar jag upplevt varit olika.
Under någon decembermånad gick vi hand i hand på stan och köpte julklappar och du kunde inte bestämma dig om du skulle köpa något till tjejen du gillade ocj jag vet inte vad jag gjorde alls. Det snöade och vi gick till musikaffären och provade pianon. Det jag minns mest är ändå dina skitga naglar. Gitarrnaglar, såna där som är längre än vad som behövs. Det är konstigt med vänskaper som liksom rinner ut i sanden. some things you just don't forget.

Likes

Comments

Varför har man så hila dålig karaktär. Varför ljuger man för sig själv hela tiden. Det är den där lömska hjärnan som ljuger för ens godtrogna hjärta som bara följer efter när hjärnan lurar in den i hörn som är svåra att ta sig ur. Självgod eller självhat. Man önskar så mycket att man orkade slåss lite mer för sig själv. Oftast är det bara i spegeln på gymmet som man kan känna sig lite okej. Om man inte jämför sig med alla andra magrutiga spännisar. Jag vill springa tills benen och själen inte bär längre men jag är alldeles för lat. Jag blir trött på mig själv och försöker tala om för mig att jag ska välja det bättre alternativet. Det gör jag i kanske två sekunder sen glömmer jag bort det och gör ändå tvärtemot vad jag vill egentligen.
varför?

Haft utvecklingssamtal på jobbet idag med. Det gick bra faktiskt. Jag har aldrig varit särskillt förtjust i sådana där möten där man ska sitta ensam med någon. Det påminner så mycket om alla lustiga samtal och rum med olika läkare och psykologer och rädslan är alltid att man ska få stämpeln att man är galen på riktigt eller att man kommer bli inlåst. Inlåst i det lilla lilla rummet med sådana där fängelseliknande pinnar för fönstren, en kall hård säng i ett hörn och ett kallt golv man kan lägga örat mot medans man tittar ut genom springan under dörren. Tusen saker som sköljer genom hjärnan medans man sitter där men det gick bra idag. Jag blir aldrg van vid att människor kan ha en bra uppfattning om mig. At jag har det ibland är ju för att jag såklart är partisk men att andra faktiskt skulle ha det känns alltid som en lägn eller vänta bara tills du vet hur jag är på riktigt eller något sånt. Hoppas det var på riktigt.


Snö, längtar till jul. Ångest över att åka utomlands och åka skidor, har aldrig varit i alperna förut, tänk om det är brandt och farligt och jag gör min bror besviken och inte vågar åka fastän jag tycker att det är kul.... hm gonatt

Likes

Comments

When sadness is eating up your entire mind. You can hear your own voice in your head and it's not very kind.
Nothing helps. You just get exhausted trough your whole body. I could sleep for the rest of my life.

Likes

Comments

Idag har jag jobbat 13timmar.
13timmar, jag föddes 13timmar innan dig men jag brukade hävda att det var en dag, för så var det ; )
Du låg i kuvösen bredvid fast det visste vi ju inte då. Vi var som natt och dag. Jag var mörk och du var ljus. Det är konstigt hur saker kan upplösas och bli till absolut ingenting. Från bästa vänner till något annat till bästa vänner till ingenting. Ibland tänker jag på det när gamla saker gör en påmind, saker man hör eller ser. Men oftast är allting bara vanligt fastän att du inte är där. Det där med tänk om... tänk om det hade blivit annorlunda. Tänk om vi inte hade simmat runt sjön.Om du inte hade ljugit för mig, om jag inte hade sårat dig x2 och om du inte hade gett igen. Jag gav allt för dig och du gav allt för mig men det räckte liksom inte till. När vi var yngre hade vi drömmar. Jag är i mina, jag hoppas du är i dina.


En lååång men trevlig dag. Tur att man jobbroliga personer :)

ledig helg, hoppas jag orkar skärpa mig^^

Likes

Comments

"jag vill alltid ha det bästa, men jag vet inte vad det bästa är"

Veronica Maggio behöver inte säga mer.


Det skrämmer mig lite att hon har sådan effekt på dig. Avundsjuka kanske? Men om hon flyttar på sig kanske du följer efter och då är jag ensam kvar. Jag vill ju gärna vara kvar där jag är. Den där skräcken att bli lämnad eller förd bakom ljuset. Hon bytte mig mot dig och det kanske var bra. Någon som inte står vid en när det blåser är bättre att lämna bakom. Men så betyder hon så mycket för någon annan som betyder mycket för en själv att hon ändå påverkar saker och ting. Jag klarar mig själv det är nog inget problem, det finns värre saker som jag överlevt men det är ändå något som gnager. Ångest och grubbel är ju ändå min bästa vän så jag får vältra mig i det här ett tag tills det går över eller går åt helvete.

Jag hade en bästis en gång som man sa när man var i den åldern, men hon var one of a kind. Hon påminner lite om Veronica Maggio i utseende och näpenhet. Jag tror vi bor i samma stad. Jag såg henne på jobbet innan sommaren men jag hann inte känna igen henne förens det var försent. O hon kände igen mig vet jag inte. Vi hade så många bra år. Min första riktiga vän som jag var nära ordentligt. Men jag antar att man växer isär och glider ifrån och allt det där. Hur kan allt bli så trasigt? Alla människor jag tappat på vägen. Det är inte konstigt att man är bränd kanske och också därför jag funkar bättre ensam. Egen utan krav på att vara si eller så, tycka något speciellt. Vara något annat än det som blev kvar. Rättar mig efter ångesten och går och lägger mig, Nära är farligt, man kan gå sönder men när man väl kommit dit är det ännu värre för det kan ta slut och då är det bättre att stå ensam för då kan ingen lämna dig.

Det är natt, jag borde sova men det är någon slags lång period av att vältra sig i sina egna triviala problem som är ingenting jämfört med andras.

kom jul och snö

Likes

Comments