View tracker

känns som det mest blir bittra inlägg:P men llt är inte dåligt och bitter jämt^^ det finns ju såklart fantastiska saker också bara att när man sitter ensam i mörkret oh skriver så hamnar man ju ätt där man bara beskriver saker som inte är bra eftersom man försöker leva i dom bra sakerna mer än dom dåliga.
idag var ju enfantastisk dag^^
det började igår^^ chefen var tvungen att vabba idag fick jag veta igårkväll och ingen kude jobba extra så då hamnar det som alltid på mig.
så imorse när jag cyklade till jobbet 04.15 och i en tunnel i en kkurva i mörkret är asfalten svart och ishal men det ser ju inte jag så där halkade jag alldeles ensam mitt i natten^^ aj kan jag säga och hål i brallorna och svullet knä och svullen hand. Sen när jag kom till jobbet så var kyldörren öppen vilket betyder att kylen inte var en kyl, kyen var en varm. Vilket betyder att brödet i kylen fick en sådandär härlig hård yta och var halvt färdigjäst redan när jag kom. Tur att det ordnade sig^^ klantade mig lite men det gick bra sen ;)
nu har jag semester. kul läskigt pirrigt. det kanske blir bra tillslut.

jag saknar min bror. min lilla storebror som jag inte pratat med sedan jul. för att jag inte kan förlåta honom. så jag vet inte vad jag kan söga till honom eftersom jag väntar på att han ska säga att han gjorde fel. vi har varit bästisar sen jag föddes, han satt och vntade på att jag skulle vakna i flera timmar när jag kom hem. jag fick hämta honom i skolan inför alla hans kompisar. Han skyddad mig när folk var taskiga. men nu är jag skyddslös och kall. att man kan hamna så långt bort från någon som man växt upp med.
Saken är att jag är trött på att det alltid handlar om hur alla andra mår och vad alla andra känner. Det är väl dörför jag är lättupprörd och lätt blir sårad.
Koncentration, andas.Likes

Comments

En jobbdag kvar. Försöker packa, eller snarare packa om det jag redan packat en gång. Varför tar man alltid med sig för mycket men ändå saknar något när man väl är där.
Dessutom är det en träningsfri dsag idag. Alltid mentalt stressande att inte röra på sig så den där vilan som ska infinna sig just för att man har en så kallad vilodag blir liksom bara stressig och full av ångest.

För den som aldrig varit bottenlös är det svårt att förstå.
Det handlar inte om vilka eller hur många man har omkring sig. Om det är en eller tio eller ingen som hör av sig. Hur som är man i ett sart ensamt kallt hål där allting handlar om att andas.
Så att gå upp på morgonen, jobba och träna är det som helt enkelt håller en vid liv.
Idag har jag dock gjort absolut ingenting vettigt. Sov till halv tio, gick i nattlinne till halv ett^^ har pusslat julklappspusslet jag och mamma fick, en bild på london. Jag älskar london. Skulle kunna andas london alltid. Sen gick vi och handlade paprika, det var snöstorm. Det är typ alt. Sen fick jag skjuts hem så har jag packat då förstås. Sett på nya säsongen av Sherlock typ 400gånger. Det är som ett beroende. Det är väl det som är en bra serie förutom spänningen och allt tänk man måste tänka för att se allt han ser men mest att man kan känna igen sig i alla karaktärer. Bästa säsongen hittills. Jag är fast.


Försöker lära mig gilla skam som alla är så himla om och kring.

den här veckan har jag sökt nya jobb. igen. det händer alltid när det är som det är på jobbet. mellanchefen är ute efter mig så jag orkar inte ens svara trevligt på hans meddelanden. Men det är inte så lätt och hitta något annat så om det råkar vara någon som skrollar förbi som vet något eller har något bra jobb att erbjuda eller dela med sig av så skulle det ju boosta min mentala status eller ja det skulle i alla fall berika mitt liv lite mer. Tror jag behöver miljöombyte.
Det är i alla fall något jag är bra på, jobba. vara ambitiös och driftig och dela med mig av min fantastiska humor^^
När jag var yngre var jag ändå ganska bra på att skaffa nya vänner här och dör, väldigt många olika varianter men sen liksom tappade jag bort lite hur man gör, kanske för att det är svårt att lita på människor man ska ha nära. Och kanske för att man har sett svek väldigt många gånger så tillslut ger man bara upp.

suck. det går upp och ner, gonatt världen

It is what it is,

Likes

Comments

egentligen finns det ingenting att säga eller skriva. jag har en önskan om att känna för att skriva något men ibland är den som en stor tomhet som inte går att hitta någonting alls i. En grop av ingenting.
Han är uppgiven och omotiverad och det gör att jag känner mig tråkig och otillräcklig. Det är ju inte mitt fel men det känns ändå så. Han vill flytta på sig och att jag ska följa med men det skulle innebära en annan person också som jag inte har förlåtit och jag vet inte om jag är bered på at vara något slags tredje jul igen.

Jag har packat och på onsdag ska jag packa om. Hoppas det går bra. Min franska är rätt krasslig kan man ju säga. Men det är spännande ändå.
tio dagars äventyr och vila.
Likes

Comments

Första dagen på året. Om resten av året blir som denna ungefär så är det helt okej. Jobbat. Årets lugnaste dag, det är skönt att inte stressa. Tränat helt okej sen kom mamin o papin på middag, och vi såg lite skidor och lite ivanhoe och sånt. Jag fick min fisk också. En plastfisk som simmar i en kaffekanna, från hitta dory som jag fick i julklapp av min chef. om man knackar på kannan simmar hon runt några varv i den. Väldigt underhållande. det skulle kunna vara en struntsak men det är ju sådana saker som ska påminna en om att man inte är ensam. Såg filmen om Paul Potts, operasångaren ni vet. Han som vann Britain's got talent en gång. Se den den var speciell inte bara för att han har en fantastisk röst men för att hans liv kanske kan ge lite hopp. James corden är dessutom så himla gullig som paul potts^^ men i vilket fall, han blir mobbad hela uppväxten och saker går åt skogen och hanhar scenskräck. så det är ju därför det är så fantastiskt när han träffar sin fru och när han faktiskt lyckas. Det kan finnas hopp för en liten människa fast han var/är ju ödmjuk och godhjärtad hela livet igenom.
if you can't travel music should take you around the world.

Likes

Comments

​Det luktade potatisgratäng? potatisbakelse..potatis i ugn i hela trappupppgången. Folk i finkläder skyndar hit och dit på gatorna, påväg till en fest, en klubb, en middag. 
Jag har faktiskt aldrig gillat nyår. Tror inte det är särskillt många sådana aftnar jag kan säga att jag njutit av. Vad är det för kul med nyår? det är ju inte så att det händer så mycket.
Dom flesta har jag spenderat ensam med någon film. 
För några år sedan blev jag hembjuden till en bekant på nyårsfest. Jag tänkte att wow det händer aldrig mig bäst att passa på, packa ner den sociala ångesten och ge dig hän kvinna!
Jag kände ingen där i den lilla lägenheten. Hon jag är bekant med är jättetrevlig men vi har aldrig riktigt känt varandra och dt gnagde i mig under hela kvällen varför hon egentligen hade bjudit in mig. Från början gick jag dessutom vilse i snön innan jag fick tag i henne och kunde hitta dit. Då bodde jag i en annan stad dessutom och hade jobbat innan så mest var jag trött. Delade taxi med några av dom andra hem, vilket egentligen var en stöld, det var omöjlgt att få tag på en taxi och tillslut skulle vi gå in till stan för att ragga en taxi på gatan om det gick men det stod en precis utanför när vi kom ner från festen så vi snodde den helt enkelt frn någon annan. Det var mest en kväll i ångest. Förrförra året firade jag nyår med mamman pappan och ena brorsan när vi var i fjällen. Tre rätters middag och sen somnade brorsan och jag framför tvn efter en hel dags skidåkning. Ett annat år var jag med min bästa vän. vi gick armkrok genom stan, efter mycket mycket velande åt vi thaimat och sen halvsov vi i soffan framför någon film.  Det är typ det jag minns.. och att jag inte minns några av dom andra gångerna beror inte på sprit i alla fall utan mest för aqtt jag nästan alltid har gått och lagt mig innan tolvslaget. 
No pity though, jag har inte frågat någon om nyårsfirande så det är inget jag förväntar sig att någon ska fråga mig, jag är ganska okej med att inte göra något speciellt. 

Hoppas på att 2017 blir ett ja ett trevligt år, det behöver inte hända jättemycket egentligen. mer sams kanske, mer träning, mer vänner, mer frisk, mer uppåt och framåt, Det kan förhoppningsvis bara bli bättre. 
2016 var ett blandat år med roliga saker och jobbiga saker. vänner och ovänner. tillit och svek. Konserter och sånt där. 

Man kan inte sitta hela livet och vänta på ljuset i mörkret man måste vara sitt eget ljus. 
Don't forget to smile.


Likes

Comments

idag harjag jobbat och tränat som vanligt, känns lite bättre då.
snart är 2016 slut. Jag vet inte om jag hade några högre förväntningar. Trodde 2015 skulle bli bästa året men alla år är väl lite halvdana.
2017 blir förhoppningsvis inte värre utan bättre. bara väntar på hm bättre tider?
kanske en tid av att inte vara ett svart får i alla sammanhang.
Om en månad fyler jag 30, jag som inte ens skulle fylla 20.
Ingen större skillnad dock. life just goes on.

Likes

Comments

I'm supposed to be the superhero.
Idag har jag varit på stan med min mamma. Det är i alla fall en tröst att två av fyra familjemedlemar i alla fall pratar med mig.
Imorn börjar jobbet igen jag vet inte om jag vill gå dit. Om två veckor åker jag till frankrike. Jag har redan börjat packa men jag är ändå nervös.
Ser samma serier om och om igen, kan inte sluta. Har tränat och dammsugit. I'm so not a superhero...

Likes

Comments

Två ruskigt jobbiga dagar i rad är alldeles för jobbigt för mig. Jag funderade på om jag skulle stänga ner alla sociala medier och stänga min blogg, jag har gjort sånt förr men kom fram till att det inte gör någon större skillnad. 
just hate being sad. 

Likes

Comments

I officially hate christmas.

for once I had like four days in a row without work and I hoped this would be like one of the best christmases... is it even called christmases ?
But then my brother decides he will bring his partner over who does not like me and I don't like her, I don't get whyy he have to spoil my christmas when they hang out like 365days a year. Just fuck it. Fuck life.
why can't people just listen.
and he's just trying to buy, like heey here you get something expensive you actually can't use cause you are alooone. 
Likes

Comments

jul är en såndär blandad tid. som är fantastisk och skrämmande på samma gång.
älskar julen, det är den bästa tiden på året.

så nu sitter jag mitt i julångesten som är som en stor klump med halvsmält ost. den kokar lite tror jag. en såndär obehaglig klump som är svår att bli av med. svår att svälja. oförklarligt.

så jag har köpt en julklapp till en vän och jag vet att det inte räcker, det är inte tillräckligt bra. Jag borde ha kommit på något roligare. Jag vet att han har köpt något till mig och det ger mig ännu mer ångest. Jag hatar överaskningar jag är sjukt dålig på det, det gör mig stressad. Det är jättekul typ i en sekund sen får man panik och så måste man komma på hur man ska reagera, spontant?

Inte för att jag inte är närvarande men idag har jag dagdrömt hela sagen. Non stop.
you should be with the people who love you or at least likes you, or maybe can stand the company of you, or at least the sound of your voice.. or maybe they don't listen and that's why you think they can stand you. yeah whatever.
Likes

Comments