Hej igen!

Tänkte bara ta upp ämnet prestationsångest lite kort då det är något som jag "lider" av och det har påverkat mig väldigt mycket senaste tiden.

Typ alla i min ålder känner stor press att t,ex hitta sig själva, sin stil och att veta vilka dom är och vill bli. Det har aldrig riktigt varit ett problem för mig. Jag har mina åsikter och jag är redan väldigt säker i mig själv i de flesta fall men det som påverkat mig mest är prestationsångesten. Jag har en äldre bror och har därför alltid försökt göra samma saker som han. Låt oss bara säga att han , i intelligens, är ett såntdär "perfekt" barn. Han klarar allt och ska alltid vara bäst på allt han gör vilket har satt sig på mig. Jag vill ju inte vara sämre och måste klara samma saker. Nu på senare tid börjar jag fatta att det bara är sjukt. Alla är olika och olika bra på saker och med detta inlägget vill jag bara att alla ni som känner att ni måste vara lika bra eller bättre än andra. Skit i det och gör din grej. Ingen kommer gilla dig mindre för det.

Stå på dig, va dig själv och njut av det du kan. Älskar er alla lika mycket ändå

Likes

Comments

Jaaa... dehär började ju bra. Fast när jag tänker efter så är det lite såhär mitt liv är. Stressigt. Jag har inte haft tid att sätta mig ner och lägga några minuter på bloggen. Jobb, körkort, flytt och dans har fyllt va enda sekund av mitt liv den senaste veckan. Tack o lov så har jag nu jobbat klart för denna sommaren och på fredag drar jag o en kompis till Spanien! Behöver verkligen semester nu känner jag. En annan rolig nyhet är att jag nu är anmäld till en ny dansskola. Balett och contemporary blir det denna terminen. Alltid kul o testa något nytt. Det är dock ett tag tills det drar igång men ska försöka hålla er uppdaterade. Ska även börja leta foder eller medryttarhäst- puss, hörs imonn

Likes

Comments

Hej!

Jag har nu valt att starta en blogg som ni förmodligen redan märkt. Namnet "Mellanliv" blev det just av den anledningen att jag just nu lever mitt emellan allt. Jag är mitt emellan vuxen och barn. Jag är mitt emellan motgång och framgång. Jag är mitt emellan allt. Jag är alltså en helt vanlig 15 årig tjej som försöker göra det bäst av allt livet har att erbjuda. Jag dansar och rider och målet med bloggen är att få ett bra ställe att uttrycka mig på och förhoppningsvis inspirera andra, framförallt unga tjejer, men även killar till att göra det de tror på och lita mer på sig själva.

Hoppas att ni kommer gilla att följa med i mitt liv!

Likes

Comments