View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

I samarbete med BookBeat så har dom nu ett fantastiskt erbjudande nu till jul. Sitter ni kanske och funderar på vad ni skall ge för present till någon. Då har BookBeat nu till jul skaffat presentkort, så har du någon som kanske älskar att läsa böcker eller kanske du tror att dom skulle tycka om att få ett presentkort på just ljudböcker. Då passar det här perfekt.

Det presentkort du kan köpa är 1 månad, 3 månader och 6 månader. Om ni vill läsa mer gå då in på http://www.BookBeat.se/presentkort

Ni har också ett erbjudande på en fri prova på månad, då ni kan lyssna på hur mycket böcker som helst. Passar bra nu till julen, då man kan sätta sig ner i soffan och ta det lugnt i all julstök. Och då lyssna på en bra bok, har spanat in att Therese Lindgrens bok "ibland mår jag inte så bra" har kommit till BookBeat. Så det skall jag lyssna på då fort som möjligt.

Gå in på http://www.BookBeat.se/blogteam för att ta del av erbjudandet, en grattis månad.

Likes

Comments

View tracker

I samarbete med twistshake så har jag ett super erbjudande så här i December. Med koden emmalarsson30 får ni 30 % på hela deras sortiment. Toppen va? Så kika in på deras sida www. Twistshake.com och kolla rund om ni hittar något som passar er.

Likes

Comments

När pappan arbetar hemma, är peltor det bästa!

Likes

Comments

​Jag var inne i stan och handlade nu i veckan, då åkte jag förbi biltema för att beställa en sak till trappen. Då hittade jag julglitter som jag tänkte hade varit väldigt bra för Melker att leka med.

Så när vi kom hem satt jag honom i hans stol, så fick han ha det på sitt bort. Han ordnade väldigt mycket med det och kollade. Nu har han hållit på med det varje dag sen han fick det. Och han tycker verkligen om det, han drar och har sig i det. Kniper åt med händerna, drar det mot ansiktet och har sig. Det ligger glitter här och där nu, för nu har han slitit sönder det i två delar. Så vi får handla hem några nya.

Så roligt att se att en så enkel sak, kan va sån himla bra leksak och ge stimulans. Vi får fixa något med lite julkulor, dom är säker väldigt spännande att se på. 

Likes

Comments

Äntligen har jag beställt ny mobil, min telefon ramlar sönder mer o mer. Så nu var det äntligen dags för en ny. Så det blev en sjua, så hoppas på att jag inte ångrar mig. Så jag tror jag får den nästa vecka.

Skall bli så skönt att ha plats i telefonen igen, slippa ta kort med snapchat för att sen spara ner. För kan inte ta kort som vanligt för finns ingen plats på mobilen.

Så nu längtar jag till nästa vecka.

Likes

Comments

​Idag fick jag lust att testa just saffrans wrap, det var faktiskt enklare än vad jag hade tänkt mig. Vi bjöd ut mamma, pappa och min syster som kom på kvällsfika. 

Och wrapsen var hur goda som helst, så det kommer jag verkligen göra fler gånger. Det blev några över, så la dom i frysen och hoppas på att brödet är lika gott om man gör den efter det legat i frysen. 

Jag älskar verkligen jultiden, när man kan pyssla hemma och mysa. Igår gjorde jag färdigt Melkers adventskalender. Idag bakade jag och sen gjorde jag julstjärnor av pinnar. Nu skall man bara fixa med julstämningen här hemma och fixa massor med julgodis. All julmat längtar jag verkligen till. Tur att jag skall på julbord nästa vecka, då får jag äntligen julmat. 

Likes

Comments

Nu när december månad kommer är det perfekt som julklapp, att ge bort något från twistshake. Till någon som kanske har barn eller väntar barn. Eller kanske en julklapp till dit egna barn. Dom har mycket att välja på och i samarbete med dom så får ni en rabattkod från mig.

Om ni anger koden "emmalarsson20" så får ni 20 % på hela deras sortiment. Så nu i julstressen är det perfekt att beställa därifrån. Jag lovar er ni kommer inte bli annat än nöjda med deras produkter, jag är verkligen super nöjd. Och tycker verkligen om dom produkterna som vi har här hemma. Att gör välling i flaskorna är super, då det inte bli klumpar. Eftersom det är ett filter i flaskan, som fungerar jätte bra.

Så in och kolla på deras hemsida här http://www.twistshake.com

Likes

Comments

​Idag gick vi upp tidigt för att göra konc. prov. Jag ringde in igår och förklarade hur läget var och att Melker varit helt speedad nu i två dagar. Så funderade på om han har för hög konc. Så fick vi också träffa läkare när vi var inne på sjukhuset. Allt såg bra ut, dom tog också lite infektions prover. 

Efter vi var på sjukhuset hade vi bokad tid på habiliteringen, för att testa ut ståskalet. Han blev så himla stor när han kom upp i det. Och stod verkligen jätte fint upp, trodde inte att det skulle bli så bra. Om 14 dagar är det klart och då får vi äntligen ta med det hem och använda det här hemma. Längtar verkligen till den dagen. 

Likes

Comments

Jag har åkt på en ordentlig förkylning, med ont i kroppen och i huvudet. Så det blir att försöka vila så mycket det går, så jag blir piggare snart. Imorgon skall vi på andra träffen angående ståskalet, så måste verkligen gå på det. Eftersom han vi träffas är bara nere varannan vecka. Så idag fick vi hoppas över föräldragruppen, så att jag förhoppningsvis är piggare imorgon.

Så det blir mest soffan för oss idag, Melker har också mycket krampaktivitet idag. Han är väldigt svettig på vänster sida av huvudet och rödmosig på den kinden. För han har mest aktivitet i den halvan av hjärnan. Jag hoppas på att det lugnar ner sig snart, annars måste jag ge han en kramp medicin så att det lugnar ner sig. 

Han är väldigt slemmig nu också, hostar väldigt mycket. Har börjat små kräkas lite till och från. Igår och idag har han börjat med något nytt då han öppnar munnen som om han skall göra en kaskad kräkning. Men så kanske det kommer lite slem eller ingenting. Så ibland känns det som att det är slemmet han vill ha upp när han gör så. Väldigt oklart, hoppas på att det blir en liten förbättring på allt snart. Annars måste jag kontakta sjukhuset så dom kan få kolla upp allt. 

Likes

Comments