View tracker
View tracker

Hej alla idag så har det regnat och ni sitter jag på teatern och väntar på att vi ska börja.  Men idag i skolan så har det vart jätte tråkigt. På gumpan så skulle man inte ta med sig gumpa kläder för att det var någon som skulle ha match i våran sal. så vi gick bara och sen gick vi tillbaka. Efter skolan så åkte jag till teatern och så pluggade jag lite och nu skriver jag ett inlägg. Hoppas ni tyckte om det här inlägget så hörs vi sen hejdå.

Likes

Comments

View tracker

Hej alla denna vecka kom jag till skolan och det hade blivit många förändringar sen sist men det var delvis positiva förändringar. Det har inte hänt så mycket i veckan jag har försökt komma in i vardagen igen men det gick väldigt bra. Jag har inte redigerat vloggarna ännu ska försöka göra det i helgen men lovar inget hoppas ni haft en bra vecka så hörs vi hejdå.

Likes

Comments

Hej alla idag så har jag vart och set en Musikal som heter The Lion King. Den var sjukt bra , cool , spännande och annorlunda. Man fick tyvärr inte filma eller ta kort så därför ser ni ingen bild. Men innan det så var jag och såg BIG BEN och London eye. BIG ben var super fin och super cool men London eye var okej men det tog lite för lång tid när man var uppe i ögat/gondolen. Vi åt även lunch och då tog jag fish & chips jag tyckte inte det var gott som det är i Sverige. När vi åkte till hotellet igen så la jag upp mitt frukost inlägg som jag inte han göra på morgonen. Vi gick även ut och åt middag jag tog pizza Margareta och den var godare en pizzan i Sverige. När vi kom till hotellet så fixade jag te och la upp lite outfit bilder på bloggen och nu så ska jag gå och lägga mig så godnatt så hörs vi imorn.

Likes

Comments

T-shirt/H&M / Byxor/H&M / Tröja/H&M / Mössa/NY / Klocka/ Daniel Wellington /Skor/Nike

Hej alla idag har jag denna Outfit. Jag tycker att den är super fin och jag älskar den. Kläderna är super sköna och super snygga. Jag har på mig en vanlig T-shirt , chinos , DW , NIKE skor och en super mysig Tröja. Nästan allt är marin blått som är en av mina favorit färger.

Likes

Comments

Godmorgon alla nu på morgonen så gick vi till hotellets frukost. Vi tänkte äta på frukost någon annan stans men hon i receptionen sa att dom hade jätte god frukost osv. Så vi tog det och vi ångrar oss inte för det var så sjukt god frukost. Vi beställde frukost till imorn också.

Likes

Comments

Hej alla idag så åkte jag till London med min mamma. Vi åkte tidigt på morgonen så att vi kunde ha en hel dag i London. Vi ska vara här i tre dagar alltså till Måndag. När vi kom till hotellet så fick vi checka in på hotellrummet direkt. Efter vi hade kollat och packat upp så gick vi ner till Hyde Park som ligger vid hotellet. Vi tog lite bilder och sedan gick vi vidare till Marble Arch som vi tog lite bilder på. Sedan ner till Primark som inte låg så lågt bort. Vi gick även till m&m world och massa andra butiker. Kl 16:00 så skulle vi gå på afternoon tea och det var jätte gott men jag fick bara en bra bild. Efter afternoon Tea så gick vi till Gap och lite andra butiker sedan gick vi hem och vi har bara suttit i sängen och kollat på youtube osv. PS JAG VLOGGAR SÅ NI FÅR SE DOM NÅGON GÅNG NÄSTA VECKA. Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi imorn.

Likes

Comments

Hej alla nu har jag var och fikat med farmor o farbror. Jag tog en bulle och en varm choclad och det var gätte gott. Hoppas ni har en bra söndag så hörs vi.

Likes

Comments

Instagram@melkerbm