Hola!

Denna helgen har varit grym, slutade skolan kl 2 i fredags (som vi gör varje dag här) och stack ut och sprang en runda, senare mötte jag upp med 2 sköna kompisar som heter Will och David (den ena är från Kalifornien och den andra från Spanien) och åkte in till stan med spårvagn vilket tar ca 10 min, där hittade vi ett grymt ställe med glass kaffe mm, tror att det var italienskt. Under tiden vi var där frågade några andra personer jag känner om jag ville lira biljard med dem, så vi åkte in allihop och spelade tillsammans, skitkul:) vi spelade kanske 2-2 1/2 timmar så blev lite hungriga och åkte till ett ställe som heter telepizza och köpte både hamburgare och pizza haha;) kom hem kanske vid 11-tiden och var dödstrött

I lördags åkte jag ut med en kompis till de grymma tennisbanorna, det hade gått flera veckor utan någon tennis så var sjukt taggad, helt grymt att kunna spela 1 timme och sen stanna kvar om det inte kommer fler som har bokat för bara 5 euro. Efteråt så kom jag hem och spenderade lite tid med värdfamiljen

Igår (söndags) var bara en degig dag i stort sett, var i stan en stund med 2 kompisar, kollade lite på julmarknaden som säljer så galet mycket saker, köpte en t-shirt allt som allt, sedan pluggade jag lite, ekonomi och historia

Helgen är inte helt klar än för min del, här i Spanien är vi lediga idag och imorgon (tisdag) vilket äger. Så vi bestämde oss för att åka till en stad som heter Bilbao och ligger vid norra kusten i landet, checkade in staden helt enkelt, bland annat ett stort museum som heter Guggenheim. Värdbrorsan och min andra värdpappan är på en fotbollsmatch för tillfället och jag var med den andra värdpappans tjej under tiden och åt middag ute på stan, är i ett hotellrum just nu och chillar lite. Imorgon äter vi frukost och åker direkt tillbaka Zaragoza. Får se vad som händer imorgon, kanske går på bio men inte bestämt, får bli lite plugg också för har prov på onsdag...alltid kul;)

Ha det bra:)Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjao:)

var ett tag sen jag skrev nåt nytt nu, har haft mycket att göra varje dag, vilket är sjukt kul:), men men på måndag går skolan in på tredje veckan egentligen, fast för mig andra eftersom jag bytte från "ciencias naturales" (vilket i princip bara var fysik, kemi, biologi, svår matte och teknik, var tvungen att förändra det haha;)) till ciencias sociales med b.la. mer engelska, historia, ekonomi, kultur och lättare matte=mycket bättre helt enkelt. Lärarna är inte så dumma heller.

För övrigt så har jag gjort olika roliga grejer här, jag har träffat nya människor, lirat tennis 3 gånger, sprungit en del, pluggat lite lätt, spelat gitarr, åkt in till spelarkader och lirat biljard, pingis mm, solar några gånger i veckan medans det fortfarande är nice väder, min värdbror visade mig runt en del i staden och måste säga att jag gillar den!;) Coola affärer, fina gator och väldigt smidigt att ta sig runt med alla bussar som går överallt. En dag så åkte jag in med värdfamiljen och några fler till någon nice by där vi plockade massa hinkar grönsaker och hallon haha;), sedan åt vi middag hos en av de som följde med.

Nästa vecka börjar de så kallade "pilares" festerna här i zaragoza med konserter och andra nice events, så det lär bli spännande, och börjar antagligen att ta gitarrlektioner med andra elever då också:)

Ha d Bra :-)

Likes

Comments

Nu har det gått drygt 1 vecka sedan jag åkte iväg och det går framåt! Dock tar det lite tid såklart att vänja sig/komma in i det spanska livet, som att äta middag kl 22.30 till exempel haha;). Första hela dagen i plugget var igår och man förstod ju inte allt de sa där osv, men men får göra mitt bästa bara. Sköna människor och de flesta lärarna verkade bra (Y) Ha D bra:)

  • 121 Readers

Likes

Comments