Tänkt skriva här jättelänge för att få skriva av mig man när jag sätter mig ner och ska skriva så tar det stop. Vill lätta på hjärtat men blir helt tom. Vet inte vad det är med mig men jag kan bara inte öppna upp mig och det gör allt bara värre.

Känner mig knäckt

Tur denna varelsen finns ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Känns som om jag har varit jätte nere när man kollar på min blogg. Tycker synd om alla som har klickat in här, det är dock svårt att inte uttrycka sig på ett nedstämt sätt när det känns som världen har rasat samman. Har valt att uttrycka mig här istället för att skriva till personen som valt att jag inte duger. Har alltid haft svårt att öppna mig när det kommer till sånt här för har aldrig velat att folk ska se mig som "svag" vilket faktiskt på något sätt istället gjort mig svagare.

Är extremt tacksam för allt jag har i detta livet, för mig har inte de två sista åren varit så lätta då jag har gått igenom många olika saker. Har lärt mig att öppna munnen och prata om tuffa saker istället för att lossas som om allt är perfekt, vilket jag märker att många tycker är inspirerande. Har idag kommit långt på vägen till ett sunt liv, även om jag ibland har återfall. Redo att börja leva igen.

Va tacksam för allt du har för imorgon kanske du inte har det längre.

Likes

Comments

Vet inte vad det värsta är...
Att jag varken är det första eller sista han tänker på längre
ELLER
Att han är det jag tänker på hela tiden

Att förlora någon man verkligen älskar är inte lätt, speciellt inte när det är den enda personen man vill prata med när man är nere. Känslan av att inte betyda något för någon som betytt allt för en.

Han försvann som en vind
tårar föll från min kind
kvar fanns ingenting

Likes

Comments

Likes

Comments