Hej! Idag har jag inte gjort så mycket, det ändå jag gjort är att ha jobbet från 12-17 skitkul... nej men det har varit helt okej då vädret ändå inte har varit så bra då det har regnat flera gånger. Efter jobbet så åkte jag nästan direkt till Åkersberga, ska sova här inatt.
Imorgon är det lördag och jag har tagit ledigt :) jätteskönt faktiskt. Mina planer inför imorgon är att jag ska till min morbror och fira min bonuskusin som fyllde 20 år för någon dag sen efter det hade jag tänkt att träffa en kompis som bor i stan, skojigt.

Likes

Comments

Hej! Nu är klockan nästan 23:00 och jag är verkligen jättetrött, har egentligen inte gjort något speciellt idag. Idag så gick jag upp vid 08:30 vilket är ganska tidigt då jag var ledig idag men det var värt eftersom jag åkte iväg för att fixa mina fransar, shit va skönt det var att få ha fransar igen efter tre dagar. Jag åkte hemifrån runt 9:30 då jag hade tid kl 11:00 på en salong som ligger vid Hammarbysjöstad, det var verkligen jättemysigt att vara där då det har varit jättefint väder idag, tog inte ens någon jacka imorse för att det var sol och jättevarmt! Runt 14:00 tiden mötte jag upp en kompis och hängde i stan ett litet tag bara, drog hem vid 16:00 tiden ungefär. Det ända jag gjort sen jag kom hem är att jag har hämtat ut ett paket med ett armband jag köpt och duschat, haha har verkligen inte gjort något kul alls. Jag har haft i lite silverbalsam i håret och skrubbat kroppen, ska lägga på lite brun utan sol innan jag somnar! :) lite brun måste man ju få va så man ej går runt som ett vitt spöke haha ;) Imorgon är egentligen planen att jag ska jobba vid 11:00 men eftersom det verkligen ska vara pissväder denna vecka med spöregn så kanske inte vi ens har kiosken öppen, haha hoppas att jag ej behöver jobba... nej men det är ju kul att jobba men just nu så känner jag nog att det blir lite för mycket och att jag verkligen är så trött på att jobba, men vad ska man göra? Självklart vill ju jag ha pengar så då måste man jobba. Något som jag skulle behöva fixa imorgon är att hitta ett ställe som kan förminsta bandet till min klocka då bandet är FÖRSTORT och vill ju börja använda klockan :( Nu hade jag tänkt fixa min brun utan sol och lägga mig i sängen och kolla youtube eller något skojigt. Tänkte lägga in lite bilder här på mitt nya armband och mina nya fransar :) GODNATT

Likes

Comments