Fest, Vardag

00:25 och jag kan inte somna så tänkte uppdatera er lite.
Ett tag sen sist nu igen och jag har ärligt ingen ursäkt. Skolan tar upp en väldigt stor del just nu och all tid jag har över försökar jag spendera genom att umgås med pojkvän, vänner och där emellan ta det lugnt så mycket som möjligt. Provveckan är igång och jag har skrivit 3 av 4 prov, vilket känns bra! Imorgon är jag i princip ledig eftersom jag inte har något prov att skriva, men dock ska jag ändå till skolan för att ha musik i 3 lektioner och sen har jag provprepp inför fredagens matteprov.
Vad har hänt sen sist då? Det har varit jul och nyår, en vecka till Dubai, fest x3, friluftsdag på Vargberget med Kårkulla, tacokväll, brunch, alla hjärtans dag, tvåornas konsert, penkkis & vanha och nu är det äntligen snart sportlov.
Julen spenderade jag hemma med familjen, nyåret med vännerna och Amer och det var två lugna festligheter men skönt det också. I januari var vi en vecka till Dubai, en liten födelsedagspresent åt mamma som fyllde 50. Ett riktigt fint ställe dit jag mer än gärna åker igen, men då i en varmare månad. Kan göra ett skillt inlägg med bilder och berätta lite mer om resan inom kommande dagar.
Förra veckan var annorlunda eftersom penkkis och vanha inföll. Treorna lämnade huset för läsledigt inför studenten, men innan det så hade de en slags "hinderbana" och visade abi-filmen för oss. Dagen därpå, fredagen, så var det dags för vanha, tvåorna blev äldst i skolan och var utklädda till gamlingar, vi ettor var utklädda till bebisar och fick dagen till ära bebismat till lunch. Anna kom till mig efter skolan och vi fixade oss inför kvällens vanhafest. Runt halv 7 drog vi iväg till Jesper och halv 10 hämtade bussen upp oss och tog oss till Norrnäs. Kvällen slutade runt halv 2, men somnade inte förrän klockan slog halv 4. En kväll full av kaos men slutade ändå bra.

Likes

Comments

Vardag

Sitter för tillfället i bussen påväg ner mot Åbo och har ca 25min kvar tills vi är vid hamnen. Vi är nämligen påväg över till Stockholm för en dag med pappas företag för att ha lite julfest, men kommer endast vara i Stockholm över måndagen så det blir ingen lång visit över till grannlandet. Ska försöka hitta julklappar till familjen och ett par vinterskor till mig, annars är det inget speciellt jag letar efter.

I fredags slutade jag 3 och på kvällen firade vi Fanny hos henne med god mat och jag kom hem runt halv 12.

Igår(lördag) var jag bara hemma och städade rummet, runt 8 kom A och vi låg i sängen någon timme innan vi hämtade upp Melissa och Anna och åkte till lokalen i Ömark. Var där en timme innan vi åkte därifrån och jag och Amer for till grillen innan vi åkte hem. Somnade ganska snabbt båda två i någon timme och sen åkte han hem.

Imorse låg jag lääänge i sängen och kollade flera avsnitt av oth innan klockan blev 3 och jag började packa. Bussen hämtade upp oss halv 5 och vi är som sagt snart framme. När vi kommer ombord ska vi äta julbuffé och sen vet jag inte vad vi gör, ska väl gå och sova ganska tidigt för imorgon väntar en hel dag med shopping på Mall of Scandinavia och ev. inne i stan.
Hoppas ni alla haft en fin helg och att ni får en bra start på veckan!

Likes

Comments

Vardag

Long time no see! Här har det stått tomt och orsaken är enkel, har inte prioriterat att blogga eller haft lust. Har nämligen väldigt mycket som snurrar i mitt huvud just nu vilket har resulterat i sömnlösa veckor och dåligt humör. Snart är det iallafall jullov och då får jag förhoppningsvis tillbaka min sömn, har inte sovit som jag brukar alls de senaste veckorna och har verkligen en klump i magen alla kvällar före jag ska försöka somna. Jag vaknar om och om igen med samma värk och tyvärr sitter den i hjärtat. Men men får väl bara bita ihop och hoppas det går över snart.

Moving on, idag är det onsdag och jag har bara tagit det lugnt, förutom att jag var via simhallen och tittade på Amers diplomkonsert. Var också på den idag med skolan men mamma ville också se konserten så jag följde med henne, riktigt bra konsert och dom var jätteduktiga allihopa! Min tur om 3 år...
Igår var jag först i skolan, sen legato och sen iväg och drog vattengympa. Det var sista gången för denna termin och vi avslutade med pizza på Casa hela gänget, fick även en present som tack för denna termin. Jag fick nämligen förfrågan i höstas om att dra vattengymnastik åt en grupp på tisdagar och trots noll erfarenhet tackade jag ja och oj vad roligt det har varit, riktigt härligt gäng som har hållit på i mer än 12 år!
Under de här 2 månaderna jag inte bloggat har det varit min 16-års dag, halloween, 2 dagars visit till huvudstaden med hela skolan, provvecka med 5 prov (som gick bättre än förväntat), klassfest, julöppning och betygsutdelning. Hade en jättebra födelsedag med fest och finaste vännerna samlade, tyvärr har jag inte hunnit ha något släktkalas ännu pga. bortresta släktingar osv. Helsingfors resan med skolan var en jätterolig och behövlig resa! Kan berätta skillt om den i ett kommande inlägg.
Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag gungar fram och tillbaka i ett kaos som jag hoppas fixar sig så att jag får pusta ut och känna hjärtat lätta. Finns väl inget värre än att känna hjärtat brista?
Har egentligen inget mer att tillägga men tänkte ge er ett livstecken och slänga in några bilder från de senaste veckorna.
Imorgon är det en skoldag sovmorgon med lite möten osv. Hoppas all får en bra vecka och helg!


Födelsedag, Helsingfors, vattengymnastik, sena nätter och diplomkonserten idag.

Likes

Comments