Det var värst vad länge sen det var sen jag skrev här sist. Livet går sin gilla gång och det är så otroligt skönt att komma iväg och jobba ett par timmar och sen komma hem till tjejerna. Har fått in en bra rutin på morgonen. Jag går upp vid 05:30, väcker Novalie först och hon lägger sig direkt i soffan och vaknar i lugn och ro till barnkanalen. Sen väcker jag Celine, byter blöja och tar på henne kläder och sen får hon välling i puffen framför tvn. Jag gör mig klar och Novalie sist. Sen åker vi till Celines dagis och är där vid 06:45 och sen lämnar jag Novalie vid 7:00 på sitt. Efter det får jag åka till jobbet.

Jag har redan lagt mig och laddar inför jobb imorgon och sen hela helgen. Men det är kul, jag trivs som bara den. Nästa helg ska jag och syrran till gekås och jag längtar som en tok! Kommer köpa lite julklappar till barnen men mest grejer till mig själv för en gång skull.

Har haft en vän på fika här med sina barn i eftermiddags, superskoj verkligen. Vi jobbar ihop och det känns så himla kul att vi ses hemma med barnen också.
Kvällen är här, allt är undanplockat och kläder är framtagna inför imorgon. Först jobb och dagis sedan kommer pappa hem. Som vi längtat!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi började dagen med inskolning på förskolan. Det går riktigt bra så jag känner mig lugn inför nästa vecka. Däremot är jag nervös för att vi ska försova oss, vi som har svårt att komma upp vid sju ska sen vara på förskolan den tiden. Det bara måste gå helt enkelt.

Efter vi ätit lunch hemma åkte vi till tandläkarn i stan. I lördags när jag jobbade så slog Novalie i sin läpp och framtänder i golvet hemma. De tog plåtar på tänderna och kunde se att det blivit en smäll på ena framtanden och att den sitter lite löst, men förmodligen var den lös sen innan utan att vi märkt det. Det är precis att man kan vicka den lite. Så nu ska vi hålla koll och låta den va så får vi se vad som händer.

Stannade hemma hos mamma en stund innan vi åkte hem och lagade middag, köttbullar och spagetti, Novalies favorit. Usch, inte min.

Likes

Comments

Dagarna går så vansinnigt fort när alla är lediga. Tobbe har en vecka kvar på sin semester och sen börjar nedräkningen till det är dags för mig att komma tillbaka till verkligheten. Celine ska skolas in i slutet på denna månaden och så börjar jag jobba den 5 september. Novalie börjar sitt sista år på förskolan och kommer gå på sin avdelning hon var på innan vi gick hem på föräldraledighet. Det var hon själv som valde att inte vilja gå på 15 timmars som hon annars hade fått.
Det har varit helt underbart att få vara hemma med mina tjejer. Vi har tagit dagarna som dom kommit, gått i pyjamas till lunch, varit på lekparken och hängt med min mamma på måndagar. Men nu ska det bli skönt att få lite struktur igen och jag längtar att ha mer pengar på kontot. Men nu ska vi njuta av några veckors ledighet till.

Tobbe har snart som sagt haft sina fyra veckors semester och vi har varit i Danmark i en vecka, Celine har fyllt 1 år, vi har varit på bröllop på tu man hand medan min syster och hennes sambo var barnvakt, jag har läst en bok och så var jag i torsdags med syrran och åt kina mat och var på bio. Ikväll är vi bjudna in till grannen för lite grillparty. Älskar denna årstid mest av allt, men den är så kort!

Likes

Comments

För ett år sen gick jag här hemma och höll på med tvätten medan jag hade mamma i telefonen som höll koll på värkarna. Det var inte vid varje värk jag sa till, dom kom så snabbt men inte regelbundet så när vi pratade så glömde jag nämna en och annan värk. Min mamma som är så klok förstod ändå och rådde mig att ringa in till förlossningen men jag tyckte väl egentligen att jag kunde gå och lägga mig istället eftersom klockan ändå snart var elva. Men jag ringde i alla fall. Barnmorskan tyckte att vi absolut borde komma in eftersom vi har en timme in så sagt och gjort. Faster Sofie kom snällt över och var hemma med Novalie som sov för natten. Det kändes i mitt hjärta att åka iväg utan hennes vetskap men jag hade inget val. Det var ju bara att åka.

Vid halv 1 var vi framme på BB i Västervik och tre timmar senare, eller närmare bestämt klockan 04:20 föddes hon. Världens finaste Celine! Ett helt år har gått och imorgon är det hennes 1 års dag. Det är ju inte klokt så fort det går.

Likes

Comments

Tobbe är ledig idag och vi skulle hjälpas åt att städa och putsa fönstren men här ligger jag i sängen med feber. Väldigt kul så här dagarna innan midsommar, massor som ska göras eftersom vi ska fira här hemma. Jaja, förhoppningsvis går det över snabbt och det får bli som det blir. Det blir lugnt idag i alla fall. Skönt att Tobbe är hemma, väldigt lyxigt!

Likes

Comments

Tidigare idag var vi och hjälpte min mormor och morfar att sätta upp deras partytält i trädgården och nu är vi hemma hos barnens farmor och leker.

Hemma väntar dammsugaren på mig. Trevlig söndag 🌸

Likes

Comments

Igårnatt drog Tobbe iväg till Tyskland så vi har lite gott till midsommar nästa helg. Tjejerna och jag åkte till Högsby-dan för att möta upp en vän till mig från Jönköping. Novalie fick ett 7 pack biljetter till karusellerna och hon var mer än nöjd när hon väl åkt färdigt.


Vi handlade på Ica innan vi åkte hem och förberedde middagen. Tobbe kom hem lagom till maten var klar och Sabina och Patric kom lite innan. Bra tajming!

Sabina och jag drack lite vin och pratade husbygge och sängar och så lite fotboll på tvn. Skön dag igår alltså.

Likes

Comments

Tre gånger har Celine slagit sig. På pannan, näsan och ögonbrynet. Det är en farlig fas vi är inne i. Hon ska resa upp sig på allt och det går oftast bra men vet inte riktigt hur hon lyckats idag. Alldeles röd redan.

Likes

Comments

Tjejerna och jag leker nu inne på rummet och våran pappa är på hemgång.
Vi har varit inne i stan hos min pappa idag och fått god paj och kaffe. Hans frus lilla barnbarn var där också och tjejerna har både målat och sparkat fotboll. Träffade min fina lillasyster som var hemma och som jag saknat henne.

När Tobbe kommit hem ska jag bort till affären lite kvickt och sen har jag faktiskt tänkt öppna min flaska vitt. Trevlig helg 🌸

Likes

Comments