Övrigt
Hej hörni!

Det var ett tag sen, närmare bestämt hela 5 veckor sen jag senast lade upp ett inlägg. Skulle inte påstå att jag har kommit igång med bloggandet riktigt, hehe... Strunt samma. Det är nämligen så att det har skett några händelser på senaste tiden och jag har några tankar som jag skulle vela dela med mig utav.

Jag kan ju börja med att ta upp en positiv sak, att det är snart jul! Antar att alla vet att det är jul snart, men för mig betyder julen så sjukt mycket och det är den högtid på året jag älskar allra mest.( Ärligt talat så firar jag inte om de andra högtiderna särskilt mycket.) Under jultider så kan man ta det lugnt, umgås med familj, vänner och dem man älskar. Det känns då som att all ångest, stress och irritation försvinner under några dagar, vilket gör mig som person 100 gånger gladare. Har full förståelse för de människor som inte gillar julen och för dem som tyvärr inte kan umgås med familj, vänner eller med någon de älskar och jag skänker iväg extra mycket kärlek till de personerna. Sedan får man ju inte glömma att det finns en lång lista fylld med fler positiva saker om julen. Tillexempel pepparkakor, julklappar, doftljus som luktar jul osv osv. Jag älskar verkligen julen ❤

En annan sak som hände mig här om dagen, var att en man tafsade på mig i rulltrappan när jag var påväg till skolan. Det har hänt förut, att både äldre män och yngre har sagt snuskiga grejer till mig samt tafsat. Jag tycker att sånt är så vidrigt och helt sinnessjukt. Att en kvinnas kropp ses som ett föremål för män, ett föremål som de bara kan gå och ta på när de känner fört är så jävla sjukt. Att många kvinnor känner sig otrygga att vistas bland folk, rädda för att bli sexuellt trakasserade, det är ännu mer sjukt. Jag blir så jävla arg över att det finns så extremt vidriga människor i samhället som inte respekterar andra människor eller oss kvinnor ett dugg. Spyr på dem.

Detta inlägg blev både positivt och negativt med väldigt mycket blandade tankar. Jag vill verkligen komma igång med bloggandet men vi får se hur bra det kommer att gå... Man är ju ganska rädd att uttrycka sitt egentliga tycke på blogg och sociala medier etc. För så fort man går emot det "ideala" tycket så blir man kallad för en mängd saker ( tex rasist, sexist osv ) men jag ska försöka uppdatera mer! För mig är ärlighet väldigt viktigt så vill inte fejka ihop blogginlägg där jag bara hittar på en massa åsikter, det känns ju väldigt onödigt. Min dag har varit fylld med ångest och har mått riktigt dåligt idag, så nu ska jag bara ta det lite lugnt och plugga lite mer företagsekonomi då jag har prov i bokföring imorgon och sedan ska jag gå och lägga mig.

Hoppas att alla har haft en bra dag så får vi se när jag uppdaterar bloggen igen!

Kram


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments