PANIK över att det är julafton på lördag. Redan. Hur sjukt? Har iallafall haft en fantastisk vecka sen vi hördes sist. Har fått umgås med min lilla Daniella. Vi körde heldag på stan, åkte skridskor i kungsan och tog sedan en fin burgare på Fridays. Saknat henne, så det var så himla himla kul.  Har också haft lite julklappshandling med mina andra favvosar Arina & Erik. Och en AW på MONK med mitt gamla gamla stan gäng har jag också hunnit med. Helt fantastiska människor har jag runt mig och jag är så tacksam över det. Så ni vet!!!
Idag har jag jobbat ett kortis pass innan jag mötte upp lite kollegor från olika butiker för en middag på Tapas Barcelona på drottninggatan. Över förväntan ska jag säga. Gott & trevligt men blev inte så sent för min del då jag varit trött hela dagen. Vill inte dra på mig någon förkylning nu innan jul direkt. Aint got time for that. Imorgon vankas jobb och sen julmatshandel. Inte riktigt fått in julstämningen än. Hoppas den kommer! Ha det fint och ta hand om varandra!

Likes

Comments

Hahaha when you see it xD. Snyggaste jag uppe i hörnet. Tjiiii vad trött jag är nu. Stängde igår & öppnade idag. Fullt ös på jobbet, och ärenden efteråt. So much to do, so little time. Kom hem vid 19 idag och slängde mig i sängen det första jag gjorde. Pratade med Arina, och nu med Simon. Varit så trött att jag tillochmed glömt att jag var hungrig. Glömde middagen idag alltså. Ne, nu ska jag sova. Öppning imorgon igen och sedan ska jag hänga med mami. Sov så gott

Likes

Comments

Fantastiska fredag! Vaknade upp imorse med lite ångest över att behöva vara ledig idag. Hur sjukt är inte det egentligen? Men tog mig samman, försökte sova ut så gott jag kunde. Gjorde mig en redig frukost och kollade på serier till klockan tolv. En timma senare mötte jag upp Ellinor för kaffe & lunch och snackis! Inte träffat henne så där på tu man hand så det var verkligen jättetrevligt! När hon sedan drog vidare till jobbet åkte jag till Mall of scandinavia för att handla lite och bara vara med mig själv. Detta var OVÄNTAT skönt ska jag säga! Halva kvällen spenderade jag hemma hos min syster med ytterligare en mängd kaffe och den andra halvan av kvällen fick bli hemma i soffan med pappa. Så nu ska jag dra på något avsnitt av oth och sen blire å sova. 9:45-18:15 imorgon, knegaaa. Men sen ska jag bubbla och äta middag med två av mina kollegor. Får se vad vi hittar på. Och vet ni vad, jag är ledig på söndag också. Kul vaaa?? Och så ska man hänga med mormis och morfar!

Bjuder på min lunch från snapchat

Likes

Comments

Long time no see friendos! Får inte mycket tid till att skriva här och egentligen gör jag ju det bara för min egna skull, för att kunna kika in och kolla om ett par år var man faktiskt hade för sig. ÄVEN om det inte må vara mycket haha. Jobbar och står i som vanligt och det är kul. Har blivit födelsedagsmiddagar och utgångar sedan sist. I lördags jobbade jag till fyra men kände faktiskt att jag ville göra någonting utav min kväll. Hamnade hos Arina med Joanna för middag och bubbel innan vi tog oss ut på äventyr. Broken. Oxid och slutade på solli. Inte en av mins bästa nights, men kul hade jag. Jag börjar typ for real bli allergisk mot alkohol, haha hur tragiskt? Nej men får faktiskt väldigt ont i magen numera. Hoppas det bara är en period. Livet utan bubbel är fan no fun. Blev sleepover med friendos och en trevlig lunch på söndagen eftersom man var så HIMLA LEDIG. Åkte sedan vidare hem med Arre för bakishäng, såg någon random film med fat amy och skrattade som bara vi kan. Thats my person det. Veckordagarna efter det har bestått av jobb & träning och det är helt okej. Det har slagit torsdag och jag bör sova. Imorgon vankas heldag i passagen. 9:45-18:15, strongt om jag tar mig till gymmet efter detta!

Likes

Comments