Header

Hej på er hörni! Solen har skinit hela dagen och det har varit jätte behagligt väder men har varit på så dåligt humör ändå. Mitt humör brukar ha väldigt mycket med vädret att göra, men idag funkade faktiskt inte solen på mig heller och det har väll sina anledningar. Var iallafall hemma större delen av dagen, tog en långpromenad med vovvis precis när jag vaknade och senare vid 4 tiden åkte jag till Emma där Alice också var. Vi myste i soffan och passade faktiskt på att sitta ute (när solen hade gått ner iof..) och tittade på himlen. Den var så rosa och fin. Åkte vidare och mötte Lisa och tog en långpromenad igen och det var så skönt. Älskar promenader utan något riktigt mål. Utan bara att promenera och gå lite som man kommer, prata eller lyssna på musik. Det är verkligen sån terapi för mig.

Nu skall jag sätta på en film och somna till den. Skall försöka gå upp i tid imorgon så jag inte sover bort dagen och hinner fixa hemma innan mormor, morfar och jag åker ut till knippla över helgen. Sov så gott på er.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag är det onsdag och jag tar faktiskt redan helg. På grund av (eller tack vare) en spricka i min fot så kan jag inte delta i aktiviteterna som hålls imorgon och på fredag med skolan, så jag får långhelg att hinna ikapp med plugg och sånt som jag ligger efter med. Så himla skönt verkligen, har verkligen ingen kraft kvar att gå upp tidigt längre. Är levande död dag in, dag ut i skolan.
Idag har jag inte gjort mycket nytta, förutom att jag och Lisa lagade mat till mormor och morfar. Det blev riktigt gott faktiskt, fläskytterfilé med klyftpotatis och sötpotatis. Har verkligen blivit så inne på det med att laga mat. Tycker det är så himla kul. Användbara kunskaper!
Skall dra på mig lite varmaste kläder och gå en sväng med vovvis och möta upp Lisa som skall nana hos mig. Puss

Likes

Comments

Guess who's back? Har varit så sugen på att dra igång bloggen igen men har inte tagit tag i det, men här är jag. Är ju lite utav en periodare när det kommer till bloggandet men jag ska göra mitt bästa och uppdatera så mycket som möjligt.

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw