Hejsan allihop!

Det var ett tag sen jag skrev och var aktiv här men jag tyckte att det var dags att försöka åter igen. Jag har ett behov av att dokumentera och påbörja min "fashion journey" och jag tror att detta är rätt plats att göra det. Det betyder också att jag kommer förmodligen inte lägga upp något varje dag men när mina outfits är bra nog kommer det komma upp här! Hoppas att ni följer med på resan!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det är ingen hemlighet att bombers är trendiga just nu och jag har velat ha en i en lång tid. En månad sedan hittade jag denna med Fanny och blev så glad! Är så kär i den att jag tekniskt sätt bor i den! Om ni klickar på den mellersta bilden kommer ni hitta två bomber som är ganska lika den jag har.

Likes

Comments

Det är snart sommar vilket betyder att garderoben förändras sakta men säkert. Föra året hade jag kris då jag hade ingen aning om hur jag skulle styla mina kläder och skapa min "sommarstil". I år ska det bli bättre, får helt enkelt förbereda mig inför det varma vädret. Tror nog det blir en del shopping inför det varma!

Likes

Comments

Hejsan blogvärlden,

Melissa här. Jag är en sexton årig tjej som gillar att ha roligt och ta livet som den kommer även när jag håller på dö av plugg. Denna blogg kommer innehålla allt möjligt, varje dag. Hoppas att ni njuter av det lika mycket som jag kommer. Ses i nästa inlägg.

Likes

Comments