Det senaste månaden har jag verkligen försökt lägga mer krut på plugget även om jag inte är helt på traven än. Det började helt med att jag insåg att jag puttade fram plugget varje dag med flera timmar så jag satte mig ner och gjorde ett schema, något som har funkat så bra för mig.

Man börjar med att göra en liten lista på vad man skulle behöva göra den veckan och hur långt tid det skulle ta att utföra det utan paus, detta ger en, en överblick på vad som behöver göras och hur mycket.

Sedan tar man rutigt papper och skriver in dagarna och tiderna som man tönker jobba på. När man har gjort det tar man helt enkelt en linjal och skriver in vad man ska jobba i rutan man har gjort. Vips spå har man ett pluggshema.

Nu kanske ni tror att man skulle behöva vara sten hård på tiden men det behöver man inte alls. När jag missar klockslagen tänker jag bara på hur många timmar jag tänkte jobba och gör jobbet ändå. Tänk också på att några arbetsuppgifter har planerats på en längre eller kortare tid än man skulle behöva!

Hoppas det hjälpte er på traven!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

York, en destination som jag verkligen rekommenderar. Visste inte så mycket om staden innan jag besökte den, förutom att New York blev namngiven efter staden. På grund av att min kusin bor så nära, spenderade vi lite tid i det tysta Jul-dags staden. Det var helt otroligt, gammalt med nytt. Tror inte jag har känt sådan kärlek till en stad förutom Venedig. Tycker verkligen att alla borde besöka staden åtminstone en gång i livet.

♥︎ ♥︎ ♥︎

York, a destination I highly recommend. I did not really know that much about the town before I visited it, except that New York was named after it. Because my cousin lives so close we spent som time in the quiet Christmas Day, town. It was incredible, old and new. I don't think I have felt so much love towards a city except what I felt with Venice. Everyone should visit York at least once in their lives.

Likes

Comments

Var har jag varit?

Jo det är ju en bra fråga, har helt enkelt bara tagit det lugnt. Om jag ska vara helt ärlig har jag inga riktigt bra idéer plus så är jag verkligen så skoltrött och försökt putta fram allt arbete som ska vara klart inom spannet på tre veckor. Vet att detta är bara början och vill verkligen göra mitt bästa. Solen har bara försökt få mig att sluta.

Hur Har ni varit?

♥︎ ♥︎ ♥︎

Where have I been?

That is a good question, I have just taken it easy. If I am going to be totally honest I have not had any good ideas and I am so very burnout, trying to push all my school work forward of which is supposed to be done in the span of three weeks. I know this is only the start and I want to do my best. The sun has just tried to get me to stop.

How have you been?


Likes

Comments

Har genom åren testat olika hårfärger när jag kände för att göra något lite annorlunda. Sedan min första hårfärgning som 9 åring då jag hade slingor har jag fortsatt färga håret men nu har jag bestämt mig att låta det växa ut. Här är dock de mesta av de färger jag har haft. Från blont till rött till gult till platina till brun och tillbaka till mitt vanliga! Vilken färg skulle ni vilja testa?

♥︎ ♥︎ ♥︎

Through the years I have tried different hair colors whenever I have wanted to try something different. Since my first encounter with coloring my hair when I was 9 and had highlights I have kept coloring my hair but now I have decided to let my real hair color grow. Here are still most of the hair colors I have had through the years. From blond to red to yellow to platinum to brown and back to my real hair color! What hair color would you like to try?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det är ingen hemlighet att bombers är trendiga just nu och jag har velat ha en i en lång tid. En månad sedan hittade jag denna med Fanny och blev så glad! Är så kär i den att jag tekniskt sätt bor i den! Om ni klickar på den mellersta bilden kommer ni hitta två bomber som är ganska lika den jag har.

Likes

Comments

Igår hade jag det bästa träningspasset! Jag har helt ny energi när det kommer till träningen och är så glad att jag har det. Svettades some bara den och tränade verkligen hårt, något som jag inte har gjort på länge. Har verkligen försökt få in mer och mer cardio i min träning då jag vet att det är när man kombinerar cardio och tyngdträning som man får bäst resultat men mitt hat till cardio tog helt enkelt över. Men nu tror jag att jag har hittat det bästa formen av cardio vilket är Stairmastern. Detta då man svettas som och tränar hårt utan att tappa lusten och motivationen att fortsätta i dem minuterna man har kvar. Om du också hatar cardio men vet att du bör göra det rekommenderar jag det starkt!

♥︎ ♥︎ ♥︎

Yesterday I had the best gym-session ever! I have found a new kind of energy when it comes to workingout and I am so happy about it! Sweated so much and I really trained hard, something that I don't think I have done in awhile. I have really tried to get more cardio into my workout routine because I know the best results come from combining cardio and weightlifting but my hate for cardio just took over. Now I think that I have found the best form of cardio, which is the Stairmaster. This since you start to sweat so much at the same time as you are working hard without losing your wil to continue for the remaining minutes. If you also hate cardio but you know that you have to do it, I strongly recommend this method.

Likes

Comments

Nu är det dags, är verkligen lack på mig själv. Ja, alla säger att de ska bli nyttiga men ingen gör det men nu tar jag steget. Jag har verit där innan, några år sedan och jag vet att det är då man mår som allra bäst. Vet att det kommer vara svårt men samtidigt kommer det vara värt det. Följ med mig!

Likes

Comments

Det är kanske lite klyschigt men ibland måste man ta en pause och vara tacksam för det man har. Är verkligen så tacksam för allt jag har men här är 4 av de viktigaste! Hoppas att ni med tar och tänker på vad ni är tacksamma för!

Familj & Vönner

Familj och vänner är verkligen de som gör en till den människan man blir i slutändan. Vet inte hur jag skulle kunna leva utan dessa personer i mitt liv. De betyder verkligen världen för mig. Jag försöker verkligen visa min tacksamhet för dem så gott det går. Älskar dem sååååå mycket! ❤

Utbildning

Skolan är nog det man gnäller mest om vardagligt men ibland måste man bara stanna och inse vilka möjligheter vi har fått tackvare våra studier. Kom ihåg att tänka på det som en utbildning ger en om några år. Kämpa!

Underbart Väder

Det kanske är en liten sak men älskar verkligen när solen är ute. Det gör en så mycket lyckligare så snabbt solen är ute. Det är nästan som man har tagit ett lyckopiller så snabbt som man ser solen. Helt underbart!

Kaffe

Kaffe är underbart, en kopp kan göra någons dag. Botten upp! (eller förresten...drick ing så snabbt!)

Likes

Comments

Godmorgon världen!
Hur är det? Även om idag verkar som en jobbig dag dådet är nationella idag är jag faktiskt ganska tagg på dagen. Vet faktiskt inte varför medan det känns som det kommer vara en bra dag ändå! Nu är jag på väg till bussen för att ta mig till skolan.

Ett snabbt tips alla er som har mycket plugg och en någorlunda lång väg till skolan är att plugga på bussen. Detta kan man göra på en mängd olika sätt. Man kan ta med sig någon av böckerna som kanske behöver läsa, man kan ta bild på de sidor man måste läsa och läsa dem genom mobilen och man kan ladda ner Google Docs på mobilen om man har något man behöver skriva. Man får mycket mer gjort än man tror!

Ha en bra dag!
Och ett grattis till en av mina bästa vänner på hennes födelsedag! Grattis Wira!

Likes

Comments

Just nu stressar jag sönder åter igen. Pallar verkligen inte längre men har tre veckor som är fyllda med jobb. Har nämnligen 5 prov. 3 presentationer och 2 lab raporter. Vet verkligen inte hur jag kommer klara av det. Det är helt sjukt. Måste bara försöka fokusera på en sak i taget även om allt måste vara klart samtidigt.

UGGHHHH Måste lugna ner mig! Hoppas att ni inte stressar lika mycket som jag!

Likes

Comments