Gjorde för första gången franspermanent på någon igår och det var roligare än vad jag trodde. Jag gillar att göra förlängningar trots att det är småpetigt men hatar att färja ögonfransar. Dethär var petigt men ändå lättare vad jag trodde.

Dethär var första steget, att limma fransarna uppåt på dynan som är den som gör hur stor böjning det blir. Lade storlek L för kunden hade långa ögonfransar. Efter dethär skedet lade jag själva permanentvätskan på, ett jämnt lager och aluminiumfolie + handduk för att få värme och aktivera ämnet. Efter 15minuter tog jag bort och lade på settinglotion och den fick också verka 15min. Till sist kollagendroppar för att vårda fransarna. Sen togs allt bort och voilà så hade kunden min böjda fransar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Såg en ljuvlig jaktrock i en butik och bara måste köpa den. Beställde den på Black Friday och kom igår hem! Började googla om märket Dovrefjell och kom fram att det är nytt i Finland men är ett 20år gammalt märke från Norge, av jägare för jägare.

På svenska nätsidor har jag bara läst bra om deras kläder och bestämde mig att prova.

Denhär rocken har små rosa detaljer som var en orsak varför jag köpte den. Annars hade jag nog köpt en realtree rock, men dendär kom i rätt tillfälle i mina ögon.

Ännu är den prasslig, men det var min blaze rock med, men den mjuknar upp o användning.

Får se om det blir användning för den här i helgen.

Likes

Comments

Det är ju bara måndag, fredag och söndag? Sjukt! Anyway, ny vecka, nya tag. Typ. Försöker ta en dag i taget men det är sjukt jobbigt, för mig med adhd iallafall. Min ergoterapeut lärde mig att planera min vecka, och försökt leva i ett schema för att få vardagen att fungera, för att sedan i skolan få höra ”en dag i sänder”. Försöker få min studiemotivation att stiga men det är som om ”the shit has hit the fan” och så fort det känns bra, ja då kommer det en skitstorm igen.

Likes

Comments

Så var det söndag igen. Ska snart snabbsminka mig och dra iväg på jobb. Söndagsturer är ganska sköna att jobba, på något sätt.

Efter jobbet ska jag upp till svärföräldrarna mina på middag. Ska bli gott att få varm mat i magen efter 8h på jobb 😋

Vi satt igår med min pojkvän i tornet, såg ett djur men var ingen vits att sitta längre då inga fler djur kom. Vi drack kaffe hos hans föräldrar och sen var vi på dejt till Biffi. Jag krävde en blodig biff, och fasiken vad gott det var!

Likes

Comments

Igår efter jobbet blev det av att sitta i tornet 2,5h tillsammans med min pojkvän. Hade ut en rådjursbock, men han kom aldrig fram, men såg han genom fönstret på höger sida. Första gången som det har kommit ut ett djur, så på det sättet är jag nöjd. Ännu har jag inte fått fälla ett enda djur, men jag har ju tid. Och så har jag ju ändå bara tillhört ett jaktlag i ~2veckor.

På kvällen var vi ut och åkte bil, då såg vi först 2 vitsvanskalvar, men när vi körde vidare såg vi även hinden. Lugnt gick dom in i skogen.

Nu ska pojkvännen iväg på jakt och jag ska såsmåningom göra mig iordning för att dra iväg på jobb.

Skitjakt på er!

Likes

Comments

Hej igen! Haft lite bloggtorka, igen en gång. Nu har det inte varat så länge som tidigare men tystnat iallafall. I mitt liv har det inte hänt så mycket annat än skola, jobb och jakt.

Likes

Comments

Hjortaäsongen började ett tag sedan, men vi började jaga för drygt 1 månad sedan. Vi inledde säsongen med våran tax, och det resulterade i säsongens första skott och första fällda vilt, som var en vitsvansbock.

Sjukt rolig upplevelse. Känns så speciellt när det är ens egen hund. Känns redan speciellt att vara hundförare till någon annans hund.

Likes

Comments

Började min vecka med att få luftrörskatarr och bihåleinflammation! Hur mycket suger det då? Får vara hemma denhär veckan och försöka ta nya tag nästa vecka och ännu denhär veckan får jag dricka massvis av svartvinbärssaft, både varm och kall.

Idag är jag redan ändå lite piggare än tidigare och ska laga mat. Idag blir det duva. Spännande att laga, har aldrig lagat duva förut! Tänkte göra ett inlägg med receptet när vi har ätit och vet vad det smakar ;)

Likes

Comments

Ja, så var det veckoslutet förbi! Fredagen jobb, igår jobb ovh duvjakt och så idag en bara slö-dag.

Duvjakten var intressant, och man måste lite nu och då gå omkring för att få fart på duvorna. Annars också positiv verkan det hade var att jag hade medelsvår ångest när vi åkte iväg men efter en stund försvann den totalt. Blev på jätte bra humör, och när vi kom hem var jag passligt slö för att få sömn när vi gick och lade oss.

Nu ska jag ännu slöa en stund till innan jag ska klä på mig och dra mig till soffan!

Likes

Comments

Finally veckoslut, även om mina vardagar är så tunga så är det skönt. Idag hade jag en 5h kvällstur och ja, gick sådär + fick någon form av öroninflammation. Imorgon ska jag på jobb till kl 06:00 och får se hur den turen kommer att börja, hatar morgonturer efter kvällar då jag inte kan sova efteråt. Efter jobbet är det lite gåsjakt på schemat, eller så är det planerat iallafall!

Likes

Comments