Vaknade med en panikattack, trodde jag skulle dö. Klumpen i halsen växte och växte och tårarna sprutade och hjärtat slog. Steg upp och skulle distrahera min attack och jag fick den någorlunda i skick. Sen vaknade min bättrehälft och gjorde mig i ordning medan han åt frukost, själv fick inte jag äta. Han körde mig ner till seo var jag väntade på bussen och iväg till Pargas gick vägen.

I Pargas hade jag lite dödtid så satt på busstationen och läste tidningen och for sedan och döda lite mera tid i S-market och hade ännu mera tid att döda så bestämde mig att bara fara till hälsovårds centralen och vänta på min tur till laboratoriet. Nervös att jag skulle svimma igen eller att dom inte skulle hitta rätt ådra igen. Men det fick bra denhär gånge! Efter det var jag till fiskbutiken Lohi och åt lunch! Lite dyr men väldigtväldigt gott.

Sedan stod det besök till psykiatern på tidtabellen. Jag for dit, gjorde ett test och sedan blev jag diagnostiserad. ADHD tydligen. Så nu ska jag få stöd med det! Helt skönt att veta att man inte är bipolär, schizofren eller något annat. (Inget fel för dom som lider av någondera men jag hade inte godkänt den diagnostiseringen då jag inte känner igen mig vid dom 2 sjukdomarna)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

De flestas pojkvänner hämtar hem en bukett med blommor men jag är glad att inte jag och min pojkvän är så tråkiga mainstream par. Jag fick en bukett bestående av rådjursklövar! (Dock är klövarna till blodspårning och jag var med och slakta...)

Likes

Comments

Var igår med min bättrehälft och sitta i tornet vid en åker och vi hade inget djur som kom och titta, men för svärfar gick det lite bättre, han fick besök av några vitsvansar så "vi" fick en vitsvans igår 😇

Likes

Comments

Hallå, det har varit fullt upp i livet igen men jag är en del rikare på erfarenheter! Saker som har hänt på sistone är:
Utredning för ADHD/ADD
Slakt av vilt
Bilskola
Jobb

Jag har troligen ADD, som har varit orsak att jag har haft svårt i skolan hela min skolgång, är väldigt nära att få diagnos som jag är väldigt nervös över!

Jag har börjat bilskola och alla teorilektioner är undan och har bara 12h körtimmar kvar av 17!!!

Jag har blivit fastanställd på en av butikerna här i Nagu

Och jag har varit med och slakta! Stort steg för mig då jag är känslig för blod, men det var inte så blodigt jag inbillat mig! Jägare 101 liksom!

Likes

Comments

Jag har samlat mod för att berätta för min bättrehälft hur jag mår eftersom jag hatar att hålla inne denhär ångesten.

Igår hade jag äckligt att vara, kändes som jag blev strypt och äcklig klump i halsen och kände mig värdelös. Framtiden skrämmer mig en aning, just allt med jobb och skola.

Hur en mardröms sommar kunde göra såhär stort hål inombords kan jag ännu inte förstå.
Men fick iallafall lite bättre att vara över att öppna mig själv en aning, när jag ännu inte riktigt kan säga vad som orsakat min panikångest. Vill vara mig själv, mitt glada, spralliga själv.

Likes

Comments

Förra året hittade jag min dröm jacka som jag dreglat över att gå och köpa. Sasta Ronja Blaze jaktrocken. Fin, kvinnlig modell och lätt. Igår bestämde jag mig för att köpa den då den var på rea.

Tur hade jag min pojkvän med mig för jag sa det rabatterade priset blev han chockad och bestämde sig att hjälpa mig att hitta en billigare och passligare jacka. Vi gick igenom några tills vi hittade en jacka som var på erbjudande, och jag provade den. Den satt bättre än den jag först var påväg att köpa, och fast denhär från Swedteam var en manmodell såg den väldigt kvinnlig ut, då jag har provat och jämfört tidigare olika jackor. Och då den var betydligt mycket billigare (60€) och satt bättre så bestämde jag mig för att ta den istället. Ronja Sasta Blaze jackan hade kostat 379€ från början och nu var den nedsatt till 180€.

Hade bag köpt Sastas så hade jag inte fått något under när det blir kallare.

Såhär ser swedteam jackan ut och den sitter mycket bättre och tog en större storlek så jag får ännu mer varma kläder under. Och gillar att det står Swedteam i ryggen.

När jag istället köpte denhär jackan så hade jag råd att köpa byxor till! Så hittade även byxorna på erbjudande.

Likes

Comments

Märkte idag att jag har en viss rutin. Vaknar, myser med Elli, stiger upp och slänger på någo kläder jag hittar påvägen ut till bakgården, släpper ut Elli och kissa, kommer in och ger mat åt först Elli och sedan Rufus. Medan djuren äter tvättar jag tänder och fräschar upp mig och sätter på mig ytterkläder och går på morgonlänk med Elli. När allt det är gjort kan jag börja göra saker hemma, som att diska och sminka mig och byta kläder!

Likes

Comments

Kan äntligen börja slappna av. Kan njuta av mitt liv igen! Känns underligt när jag inte haft tid med mig själv och nu har jag det!

På fredagen kom chocken, fick utskrivet antidepressiva och blev diagnostiserad paniksyndrom. Läkaren varnade att inom kommande 2veckorna kan mina panikattacker vara starkare och det är jag rädd för. Nu dag 4 av medicinerna har jag ännu inte haft något, som tur är, hoppas alla dagar går lika bra och utan en attack.

Det har varit 2 sjukt fantastiska och sköna dagar ute i skogen hos älsklingens föräldrar, badat bastu och till och med simmat! Skönt att bara få vara, utan människor omkring och bara få njuta av varandras sällskap.

Idag har jag också börjat acceptera att jag äter antidepressiva

Likes

Comments