Började min vecka med att få luftrörskatarr och bihåleinflammation! Hur mycket suger det då? Får vara hemma denhär veckan och försöka ta nya tag nästa vecka och ännu denhär veckan får jag dricka massvis av svartvinbärssaft, både varm och kall.

Idag är jag redan ändå lite piggare än tidigare och ska laga mat. Idag blir det duva. Spännande att laga, har aldrig lagat duva förut! Tänkte göra ett inlägg med receptet när vi har ätit och vet vad det smakar ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja, så var det veckoslutet förbi! Fredagen jobb, igår jobb ovh duvjakt och så idag en bara slö-dag.

Duvjakten var intressant, och man måste lite nu och då gå omkring för att få fart på duvorna. Annars också positiv verkan det hade var att jag hade medelsvår ångest när vi åkte iväg men efter en stund försvann den totalt. Blev på jätte bra humör, och när vi kom hem var jag passligt slö för att få sömn när vi gick och lade oss.

Nu ska jag ännu slöa en stund till innan jag ska klä på mig och dra mig till soffan!

Likes

Comments

Finally veckoslut, även om mina vardagar är så tunga så är det skönt. Idag hade jag en 5h kvällstur och ja, gick sådär + fick någon form av öroninflammation. Imorgon ska jag på jobb till kl 06:00 och får se hur den turen kommer att börja, hatar morgonturer efter kvällar då jag inte kan sova efteråt. Efter jobbet är det lite gåsjakt på schemat, eller så är det planerat iallafall!

Likes

Comments

När jag var liten och hade celiaki (och innan jag blev "frisk") åt jag jättenattljusolja. Fick det i kapselform och skalet gick att söndra så man fick oljan ut ur kapseln för att t.ex smörja på huden. Detta gjorde vi åt mina eksem som då hudceliakin hade gett. Och det fungerade. För 3år sedan fick jag celiakidiagnos pånytt och då var det hudceliaki som började spöka igen, men kände inte igen utslagen. Nu har jag då ätit glutenfritt strikt igen i då 3år men det har ju hänt att jag fått i mig några spår av gluten och då har jag mått riktigt dåligt och att mina händer (främst) varit sönder, senast för 1 månad sedan och huden börjar nu bli bättre!

Jag köpte denna oljan i kapselform för att effekterna då var bra! Googlade också lite om vilka andra effekter den också påverkar och jag blev lite positivt överraskad. Nattljusoljan har en anti-inflammatorisk effekt, och kan där alltså lindra endometrios smörtorna (endometrios är alltså en kronisk inflammatorisk sjukdom) och även dämpa ADHD ! Jag blev sååå glad. Min Adhd tar jag ut på min omgivning och jag har mycket ångest pga den, äter 2olika mediciner för adhd och har hormonspiral för att skippa mens för att endometriosen inte ska ta över min vardag, men känns ju ändå rätt bra att hitta en naturlig produkt som hjälper till så mycket annat.

Likes

Comments

Imorgon börjar äntligen hösten sådär påriktigt! Så jag har längtat! Jag gillar faktiskt regniga och ruskiga kvällar, och när det blir svalt, har aldrig direkt varit en sommar människa.

Vad har jag gjort idag då? Ja, inget speciellt eller så. Var till skolan för 3lektioner och körde sedan hem igen, umgicks på seo med kompisar och körde upp till vårt bygge! Gick lite i skogen bakom bastun för att planera blåbärsplock med mamma men tror vi får gå nån annanstans 😅 sedan busade jag med vår lilla Elli på gården och tog en liten promenad, och oj så mycket hjortdjur det doftar.

Ja förresten, hjort och rådjurs vaktjakten börjar imorgon! Ska bli intressant, kommer dock inte än att sitta i torn pga värmen men bara det blir en aning svalare så ska det smällas. Med drivande hund får man jaga fr.o.m 30.9, så då får våran lilla Elli springa i skogen.

"Elli doftar av hjortdjur"

Likes

Comments

Jag har inte alls fått vila ut i helgen, och allt började på fredag då jag åkte till skolan till kl 8, där det kom fram att jag behöver inte vara med på lektionerna. Nästa buss gick först 9:55 så satt ca 2timmar i Pargas och gjorde nada. Fredagen var allmänt slö, pojkvännen for på gåsjakt och jag blev hemma som vanligt och försökte hitta på nåt att göra, och for ut och köra bil.
Lördag hade jag jobb, och skulle då vara 8 på jobb, och då var jag också ensam största delen av dagen. Samma sak igår på söndag, jobb och ensam, men jag körde upp till svärföräldrarna och tog deras ena tax och gick ut och gå för att möta pojkvännen och svärmor som var ute med deras andra tax och vår tax.

Sedan kom ångesten och övertänkandes igen, gubben ska iväg på gåsjakt ikväll igen, så jag har inget att göra. Skäms att jag kräver så mycket socialt i mitt liv men jag känner mig väldigt lätt övergiven och oduglig. Nu är jag beredd på det och försöker få min jävla hjärna att förstå att jag påriktigt är älskad och är INTE oduglig. Det blev tidig väckning för mig igen, åkte till Pargas nu på morgonen för att fixa mina ögonfransar med mamma, och mamma får fransförlängningar som bäst nu.

Likes

Comments

YAAAS, mina beställningar ÄR HÄR!

Så förra fredagen kollade jag igenom olika sidor och bestämde mig för att beställa lite stuff. Och jag älskar stuff!

Mina outdoor tights från Fritidsfabriken beställde jag i söndags, på kvällen och dom kom igår faktiskt.

Så sjukt bekväma! Efter jag beställde löste jag kommentarerna om dessa byxor och blev orolig att dom skulle vara för små, då någon köpt S, men vanligtvis köper XS och större storleken var för liten och att det "puta" ut från mesh delarna. Då jag är större blev jag alltså lite rädd. Men dom sitter perfekt!

Jag har tidigare beställt från fritidsfabriken och Revolution Race som är märket dom säljer är påriktigt av bra kvalité!

Dethär är från Forever21. Första gången jag beställt därifrån. Jätte fina och bekväma kläder. Beställde 2 toppar i ungefär samma färg, en färg jag inte brukar så ofta använda, en kofta i senapsgulish och det är en helt ny färg för mig. Sen en vanlig svart blommig t-shirt.

Lowkey OOTD

Till sist Cocopanda! Paketet hade tagit lite stryk i transporten men produkterna var hela, som tur!

Har alltid viljat prova contour paletter från makeup revolution och nu tog jag chansen att köpa billigt. Sminkpenslar kan man aldrig ha för mycket av så köpte ett litet set med såna också och läppglans från NYX! Åååh vad jag är glad nu!

Likes

Comments

Var ut till skogen idag för att kolla svampläget, men ingen svamp vad jag såg. Blir direkt ingen kantarellsoppa utan kantareller. Tänkte, att då får jag väll hitta blåbär istället men mårdhundarna har helt klart varit och ätit av mina blåbär.

Hittade några och provsmaka. Jösses vad gott! Helt illa var det ändå inte att vara ute i skogen, det är ju faktiskt väldigt lugnande att få vara ute!

Likes

Comments

Jag är så oerfaren inom jakt som en nybörjare bara kan vara, men det vet jag att kläderna har stor betydelse. Kläderna får inte prassla och dom ska vara bekväma, då man ändå har dom så länge på sig.

Jag köpte mitt första set kläder förra året och tyckte mina byxor var otroligt(!!!) varma i början av hösten. Så jag ville köpa ett par tunnare. Köpte igen av märket swedteam, billiga(/re) kläder av bra kvalité. Dessa byxor har stretch partier vid knäna, lite vid ryggen och i grenen. Och så sköna, svala!

Sjukt nöjd över mitt köp 😊

Nu inväntar jag lite paket från Cocopanda, forever21, H&M och fritidsfabriken!

Likes

Comments