Har faktiskt inte hänt så mycket i mitt liv på dessa snart gångna 2 månaderna. Blev ingen båtpraktik så jag stannade hemma och deppade någon vecka tills jag tog reda på om jag kunde vara i skolan istället. Jag gick i skolan och fick bort en del ämnen så har inte matematik och modersmål alls nästa skolår! Duktig jag! Såhär allmänt med mitt mående så nja, varit en konstig känsla och träffade min ADHD läkare här i veckan och jag vart tydligen deprimerad. Nå, fick ny antidep, som har brett användningsområde som t.ex depression, adhd symptom samt rökavvänjning. Fucking perfekt ju.

Min mor jobbar ju i Norge och i helgen är hon hemma! Kjempeflott att ha henne hemma, jag var och hämta henne från färjfästet och åkte in till Nagu big city och gick omkring i butiken och så kom hon hem till mej och min kjæreste och umgicks lite. Stackar pojkvännen min som redan ligger och sover och jag är högljudd som fan och tömmer bykmaskinen!

Nu ska jag laga undan maten och duscha och slappa så kanske jag får sömn i natt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lol, något bra mitt i allt skit som pågår så klarade jag teoriprovet på tisdag och fick uppkörning bokad på torsdag och i made IT 😎 första i familjen som klarat båda på första.

Dock kändes det fel när jag på torsdag hoppade i -89:an och körde. Det kändes ännu mer fel när jag körde -11:ans Caddy, så jag vill inte köra. Jag har vilja ha körkort och själv få köra så länge jag kan minnas och nu snart 3år sedan som jag fyllde 18 och har äntligen körkort så vill jag inte. Känns som penghask. Jag betalade hela skitet själv, med någon liten sponsring jag dock spenderade upp till något annat.

Likes

Comments

Seriöst. Detta självhat är oacceptabelt! Hatar min ADHD (impulsiviteten och starka negativa känslorna), mitt utseende, min kropp, min jävla övervikt. Sedan jag fick remiss skickat till överviktsklinik har jag insett hur jävla äckligt fet jag är. Jag har förut bara sett ett tal för mycket kilon men nu vill jag spy varje gång jag ser mig i spegeln, tycker synd om alla som måste se på min feta äckliga kropp. Och blir så frustrerad då jag försöker gå ner i vikt och äter under rekommenderad dagsintag av kalorier, men vikten ökar.

Såhär känner jag mig.

Likes

Comments

Är så lycklig att 2016 äntligen är över! Måste säga att det var underbart när livet log men när ångesten kom och drog mig med till sin mörka soda var det ett endaste ett helvete. Sedan kl 00:01 har jag bestämt mig att se på saker från positivare synvinkel. Det bästa är att jag vaknade upp utan baksmälla och fått sovit någorlunda ordentligt. Fick fira det nya året med de närmaste vännerna och i ett litet sällskap och det var skönt, då det inte blev en massa drama. Vi åt grillat, lite rådjurs ytterfilé, kyckling och potatissallad! Hahah, lite "midsommarmat" är väll okej på sista dagen av året? Mums!

Nu ska jag äta lite jullådor (morot & potatislåda) till frukost och så ska jag ta mig upp till svärföräldrarna och hämta hem vår hund och hälsa på jägarna i slakteriet!

Likes

Comments

Så som 2016 har varit depremirande för många andra har det surprise surprise varit deprimerande även för mig.

Januari
Dålig start på året. Gjort bort mig. Ångest. Tänk om pojkvännen tröttnat vad jag skämde ut mig för på årets sista fest? Nej, som tur är det iallafall. Började vara mera i stallet igen efter julhelgen, få spendera tid med finafina fyrbenta vänner. Operation inväntade i februari och var nervös.

Februari
Då var dagen jag skulle bli opererad här och åkte in till Åbolands. En liten hysteroskopi som jag fick bekräftad diagnos på endometrios och hormonspiral som "botemedel" (endometrios kan icke botas). Åkte på kryssning med Nagu ungomsförenings styrelse och den var kul, dock obehaglig pga mina smärtor i livmodern. Var ganska invalidiserad i stallet men åkte dit ändå, ville ju sköta "mina" hästar.

Mars
Inget speciellt hände i mars.

April
Jag och min systerdotter fyllde år, vi firade mig hemma hos mig och pojkvännen 2dagar. Lördag var det min familj som inkluderar mamma, syster, storebror och min systers 2 barn. På söndag firade vi med pojkvännens familj. Av dem fick jag så mycket så jag fick en ny telefon skaffad. Finally. 4 månader med en trög gammal Sony xperia! Dagarna gick och vädret blev varmare. Spenderade såklart mina dagar i stallet med finaste Lukas och Lina. Visste ännu inte när våra sista dagar skulle bli. Den 28:e April när vi stod i hagen kom beskedet att den 29.4 skulle Lukas tas bort. Mitt hjärta brast.

Maj
Problemproblemproblem

Juni
Skolavslutning, sommarjobbet började och stressen fick sin början. Var inte många dagar ledig i Juni. Midsommarveckan skaffade vi världens finaste, taxen Elli!

Juli
Jobb,jobb,jobb. Pengar rullade in. Livet log, trodde jag. Jag gick in i väggen. Flera dagar på jobb som jag grät. Fick inte luft och jag trodde jag skulle få hjärtattack och dö. En dag på jobb var jag hela 1,5h tills ambulansen kom på plats. Blev sjukskriven, fick utskrivet sertralin och då började jag käka antidepressiva. Blev förvirrad av medicinerna och var labil. Fick spendera några underbara dagar med pojkvännen som inkluderade simning, bastubad i tunna, båtåk. Ljuvligt.

Augusti
Skolan började. Tillbaka i helvetet. Trivdes ok dock.

September
Började gå hos psykolog pga diagnostiserade panikångesten från juli och pga medicineringen mot paniken. Det var konstigt bra att gå där. Skolläkaren skicka en remiss till ADHD utredningar.

Oktober
ADHD utredningarna började.

November
Diagnostiserad ADHD

December
Ångest, en aning deprimerad. Fick remiss skickad till överviktskirurgi!!!

Likes

Comments

Imorse när jag vaknade upp, utan väckarklocka(!!!) levde jag på söndag. Vaknade av att pojkvännen for iväg och jag levde bara i det att han skulle iväg på jakt. Varför? Det var ju helt klart söndag igår. Well... jag hade möte med chefen så jag glömde att jag hade skola? Hur? Skulle kalla detta burnout, då jag har varit stressad så länge... Nå, jag har hållit på att göra hushållssysslor, t.ex har igång bykmaskinen, plockat skräp och städat min skönhetshörna var jag har min salongsstol.

Likes

Comments

Prov nr. 1. Kokade kondenserad mjölk, 200g mjölkchoklad och smör på låg värme

Resultat: plattaste kladdigaste fudgen. Kommer inte från bakplåtspappret

Prov nr 2. Blandade ihop ingredienserna över vattenbad. Bättre konsistens.

Resultat: fudgen platt. För stor form?

Prov nr 3. Alltihopa igen över vattenbad. Tog en mindre form.

Resultat: konsistensen gudomligt fin och glansig. Nu får den stå i rumstemperatur i över 6h, sedan ska jag kolla om det blir till någå julklappar.

Likes

Comments

Var jakt idag, så som varje helg (men inte för min del varje helg). Och jag fick använda mina nya jaktskor. Jävligt bekväma måste jag säga! Var hundförare med pojkvännen min och ja, Ida hade spår men följde inte färska spåren som var några minuter gamla, utan hon följde något annat spår. Ca 2 timmar senare följde vi henne via pejlen och tog fast henne. Påväg tillbaka till startplatsen så hoppade det fram 2 rådjur. Typiskt, rådjuren bara jävlas. Vi samlades och drack kaffe när en av jaktgubbarna flög upp från sin stol och ropa att det kom rådjur. "2 nej 3, 4!?!?!" Haha och så ändrade vi planerna. Vi skulle jaga dem istället men nej. Nå tillbaka till samlingsplatsen igen. Sista passet och vi försökte höra var hunden var men det for fram och tillbaka och dit vart vi tänkte att hon inte skulle gå. Nå det blev iallafall 1 rådjur idag.

Likes

Comments

Är så irriterad, eller kanske besviken mera. Människor som pratar skit = 👎🏻

Nå, anyway. Var hemma från skolan idag pga migrän och hade feber igår när jag kom hem från skolan. Helt skönt att få vila av sig. Pojkvännen kom tidigare hem från jobb och vi for iväg till mylly för att sköta lite bankärenden gällande personalkort till mitt jobb. När vi nu ändå var där så gick vi igenom köpcentrumet och hittade några julklappar. Efter att vi varit där så åkte vi hemåt via S:t Karins och prova nya sängar, då vi är i behov av en ny, men vi kom hem med 2 nya täcken och kuddar.

Likes

Comments