View tracker
View tracker

Jag är skit, jag mår skit, jag är värdelös. Enda platsen jag betyder något är hemma. Hemma med gubben och vår hund.

Jag tänker inte ens försöka längre. Jag har försökt i 13 år men det får stanna som det är. ​

Likes

Comments

View tracker

Igår var min älskade pojkvän och jaga och tog med vår Elli. Jag stannade hemma pga har ännu nacken åt helvete. Eller ja, jag åkte upp till svärföräldrarna och bakade glutenfria julstjärnor. När vi drack kaffe så kom han upp och visade Elli i fönstret! Ja men vafan! Hon var blodig i skägget! Det är ett tecken på RN lyckad jakt! Då det var hennes första hjort hon jagade som sedan fälldes är det här ju skit häftigt! Vi har lyckats! Jag har lyckats.

Likes

Comments

Hur kan man seriöst veta vad man vill? Detta är mitt 5:e år i yrkesskola och jag är lika borttappad som en bortsprungen katt som inte hittar tillbaka.

Fått diskbråck i nacken -> min egenlärare tycker jag ska sjukskriva mig ifrån praktiska ämnen den kommande perioden -> detta förlänger min studietid. Äh. Hade vår kosmetologlärare ändå rätt när hon sade att jag (och några andra) är värdelös(a) och kommer inte att bli något?

Anyway... så har jag förmodligen världens mest underbara pojkvän. Han får mig på bra humör även om jag känner mig oälskvärd och värdelös. Det är väll det man kallar äkta kärlek? Älskar honom så otroligt!

Likes

Comments

Vi var idag och jaga hjort och jag var med svärfar på pass och första 15-20minuterna fick vi en vitsvanskalv! Den hjorten hade brutet bakben så den fick "vi" bort! Ganska intressant att se hur jakten fungerar! Vi förde bort första taxen och hade jaktledarens tax istället och vi satt först på "fel" pass, men efter några om och men flyttade vi oss till rätt ställe och vi fick ett rådjur!

Det skottet var som i en film! Helt hur ett skott ska vara och djuret föll ihop igenast!

Och till sist var jag med min bättrehälft som drevkarl och hundförare! Då hitta taxen spår igenast och då fick "vi" (laget) 2 vitsvansar till! 1 bock och en kalv!

Likes

Comments

Jag fick på måndag påbörja min medicinering för ADHD och jag tog den första kapseln vid lunch tid när jag skulle åka hem igen. Jag har märkt att jag tidigare viftat med fötterna och i te riktigt kunna sitta still men efter ca 15-20minuter märkte jag att fötterna var stilla och jag satt bekvämt!

Jag tror inte att det var placebo effekt då jag har varit sjukt skeptisk mot dessa centralstimulanta.

Idag är jag på dag 3 och har märkt igår i skolan att jag kunde koncentrera mig en aning bättre!

Likes

Comments

Vaknade med en panikattack, trodde jag skulle dö. Klumpen i halsen växte och växte och tårarna sprutade och hjärtat slog. Steg upp och skulle distrahera min attack och jag fick den någorlunda i skick. Sen vaknade min bättrehälft och gjorde mig i ordning medan han åt frukost, själv fick inte jag äta. Han körde mig ner till seo var jag väntade på bussen och iväg till Pargas gick vägen.

I Pargas hade jag lite dödtid så satt på busstationen och läste tidningen och for sedan och döda lite mera tid i S-market och hade ännu mera tid att döda så bestämde mig att bara fara till hälsovårds centralen och vänta på min tur till laboratoriet. Nervös att jag skulle svimma igen eller att dom inte skulle hitta rätt ådra igen. Men det fick bra denhär gånge! Efter det var jag till fiskbutiken Lohi och åt lunch! Lite dyr men väldigtväldigt gott.

Sedan stod det besök till psykiatern på tidtabellen. Jag for dit, gjorde ett test och sedan blev jag diagnostiserad. ADHD tydligen. Så nu ska jag få stöd med det! Helt skönt att veta att man inte är bipolär, schizofren eller något annat. (Inget fel för dom som lider av någondera men jag hade inte godkänt den diagnostiseringen då jag inte känner igen mig vid dom 2 sjukdomarna)

Likes

Comments

De flestas pojkvänner hämtar hem en bukett med blommor men jag är glad att inte jag och min pojkvän är så tråkiga mainstream par. Jag fick en bukett bestående av rådjursklövar! (Dock är klövarna till blodspårning och jag var med och slakta...)

Likes

Comments

Var igår med min bättrehälft och sitta i tornet vid en åker och vi hade inget djur som kom och titta, men för svärfar gick det lite bättre, han fick besök av några vitsvansar så "vi" fick en vitsvans igår 😇

Likes

Comments