For at få ekstra motivation til træning, kan jeg godt lide at føle mig tilpas i det træningsoutfit jeg har på, og føle at jeg ser nogenlunde ud mens man træner. Selvom jeg nok ikke gør det uanset hvad, med alle de mærkelige ansigtudtryk jeg nogen gange får lavet.
Et trænings outfit jeg ville elske at bære er det i kan se overfor, og det bedste ved det hele er at den eneste del i sættet der er en smule pricey er skoene, resten kan fås til under 300 kr. :D
Så hvis der er andre end mig der er vilde med adidas, som mig, så er der lige til inspiration til et helt outfit bestående af adidas til jer her.

Kys herfra


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej til jer der har klikket ind!
Jeg er en pige på 22 år, der oprindelig kommer fra Sønderjylland, men for et år siden flyttede jeg sammen med min kæreste til Odense. Jeg har i noget tid leget med tanken om at oprette en blog, og har nu valgt at gøre noget ved det. Den egentlige grund til at denne blog er blevet oprettet nu, er at jeg, som så mange andre, vil hanke op i min træning og kost. Jeg vil anvende bloggen til at jeg selv og andre nysgerrige sjæle kan følge med i mine fremskridt. Derudover vil jeg holde den opdateret med hvad der nu foregår i min hverdag og hvad der nu ellers lige falder mig ind.
Jeg håber i vil blive hængende, og vi her kan hjælpe hinanden med at opretholde motivation for bl.a. træning og sundere kost og give hinanden tips og råd. I er derfor selvfølgelig velkomne til at byde ind, komme med ideer eller andet, det vil tages imod med kyshånd.

Kys herfra

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw