Igår bestämde jag och olivia oss för att ta en spontan roadtrip till Malmö och nu sitter vi på tåget dit:) Vi ska bara shoppa, umgås och bara ha det kul, kände att vi behövde detta nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår så hade vi en överrasknings fest för Nathalie som fyllde 17 år, riktigt rolig kväll med roligt folk! Vi firade henne först lite hemma hos mig och senare under kvällen så drog vi alla hem till Liam och umgicks där:)
Nu ska jag äta påskmiddag med familjen och olivia ska vara med, sen så får vi se vad som händer ikväll. Puss

Likes

Comments

Nu tar äntligen jag också påsklov, så välbehövligt lov!! Idag var det påskäggs letande på skolan och jag, emilia och Angelique hittade ett tillslut haha, nu har jag precis kommit hem och snart så kommer olivia till mig så får vi se vad som händer ikväll:)

Likes

Comments

Har precis kollat på fast and furious 7, och den var så bra! Rekommendera den verkligen :)

Likes

Comments

1 april idag men har bara blivit lurad en gång faktiskt haha! Köpte mig lite godis på hemmakväll efter skolan och satte igång en film som nu är slut. Nu ska jag göra mig iordning för att kolla på biopremiären fast and furious 7 med Oliva! :)

Likes

Comments

Igår så tog jag en fika på espresso med hanna, Nathalie och lovisa, så mysigt! Så skönt att jag också har gjort sista provet innan påsklovet också. Nu ligger jag i sängen och ska snart gå upp och göra mig en riktigt go frukost, så skönt med sovmorgon!

Likes

Comments

Sån tråkig och seg dag det har varit. Dagen har då bara bestått av plugg, då jag har psykolgi prov imorgon. Sista provet innan påsklovet så skönt det kommer bli.

Likes

Comments

Igår så bjöd jag först hem några tjejkompisar till mig, och sen lite senare så kom det även några killkompisar också. Vi dansade och hade det super kul, tills det spårade lite. Sedan idag så fick man ju städa undan lite efter alla, och nu ska jag sätta mig ner och äta sushi!:)

Likes

Comments

Nu har vi kommit ut i tidningen, och det handlade om när vi tog silver och hur vår förening fungera. Så läs gärna blt. Puss

Likes

Comments

Precis ätit frukost och hunnit plugga lite till på naturkunskapen, så skönt att börja sent på fredagar då man kan bara ta det lugnt på morgonen och äta frukost utan att stressa. Ikväll blir det förmodligen att bara umgås med mina kompisar, kanske belönar mig själv med ett pass efter skolan. Puss

Likes

Comments