​Hei og hå! 

Har vært en god del å gjøre for tiden, så derfor ingen oppdatering fra min side. Jeg har fått vært på ultralyd! Skulle i utgangspunktet være en 3D ultralyd, men lille i magen ville ikke samarbeide så jordmor hadde ikke nubbsjangs å få tatt et ordentlig bilde av han. Samme skjedde når vi var på vekstkontroll, fikk ikke med noen bilder da heller da han nektet å flytte på seg og hadde hendene foran ansiktet😝 oh well, han hadde det hvertfall veldig bra! Han lå faktisk +2% over i vekt, hadde mye hår på hodet (ifølge jordmor) og skikkelig trutmunn. 

Forutenom det har jeg egentlig syslet mest hjemme. Lille i magen har denget løs på ribbeina mine og ligger med føttene ganske langt opp, så har hatt endel vansker med å fungere som en normal person😰 det blir fort mest hjemmedager og har vært mye sengeliggende siden det er den eneste komfortable posisjonen å være i når alt i kroppen verker. Jeg er per dags dato 35+3, så er ikke så lenge igjen heldigvis! 
Fødebaggen ble ferdigpakket idag.. Gutten sine ting vell og merke. Har sikkert pakket alt for mye, men bedre med for mye enn for lite. 
Kom frem til at jeg mangler en god del til meg selv i fødebaggen. Satt meg like så greit ned og bestilte flere ammebh, pysj, joggebukse og slike behagelige klær til å ha med i fødebaggen. 

Nå skal jeg prøve å få litt orden her hjemme! Ha en fin dag videre😁

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei! Tenkte jeg kunne ta en liten introduksjon av meg selv siden jeg er ny her.

Jeg heter Melissa Irene, og er 20 år. Jeg kommer fra Tromsø, men er bosatt i Stavanger sammen med min kjære samboer. For tiden går jeg gravid og er kommet i uke 31. Terminen er satt 27 mai, så nå er det ikke lenge igjen gitt!😱 Bloggen kommer til å være mye preget av graviditeten fremover da jeg enda ikke har fått alt på plass enda, og det er nå ting virkelig skjer!

Jeg studerer ambulansefag gjennom nettstudier og stortrives med det! Forhåpentligvis blir jeg ferdig med dette og får tatt eksamen til guttungen skal ut i barnehagen, men har heldigvis en god stund på meg! Har tidligere gått på Norsk Frisørskole, men fant fort ut av at dette ikke var noe for meg og ble gravid i starten av semesteret og valgte heller å ta nettstudier da.

Jeg møtte samboeren min på nett mens jeg bodde i Tromsø i mai, og en måned senere var avgjørelsen tatt om at jeg skulle flytte ned til Stavanger til han. Mange syns vell kanskje det var en avgjørelse som ble tatt litt vell fort, men so far so good! Jeg stortrives med han og stortrives i Stavanger😁 Allerede i September fant vi ut at jeg var gravid, så litt fort i svingene gikk det vell, men vi angrer ikke et sekund på avgjørelsen og gleder oss masse til å møte lille L💙

Likes

Comments