Header

Jag äter helt vegetariskt (alltså "veganskt" dvs, jag utesluter allt i min kost som kommer från djuren så som kött, ost, ägg osv) och det har jag gjort sedan 2014. Här har jag gjort en liten video som visar hur en vanlig dag för mig kan se ut! Svarar gärna på frågor angående kost och träning om ni undrar något! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Klänning: Mango, skor: Superga, väska: Chloé, solglasögon: Dior.

En dag på en beach club i St tropez. Älskar att bära enkla, tunna sommarklänningar i någon fin färg. Har även den här klänningen i dusty pink.

Likes

Comments

Skönt att vara tillbaka hemma! Tillbaka till ordentlig träning och min supernyttiga kost. Tränar även på semester: gym, hopprep eller olika övningar man kan göra hemma.
Äter dock nyttigt och veganskt på semester också (gillar/uppskattar inte alls onyttig mat). Men svårt att få tag på alla superfoods osv som man är van vid när man reser. Men blir mycket härliga sallader, avocado toasts, frukt och bär -det finns alltid! :') Idag bestämde jag på att fylla på kroppen med massa härliga vitaminer. Mitt typ av apotek! Lägger hellre lite extra pengar på superfoods, kryddor och bär varje månad för att göra mitt bästa för att hålla mig frisk än att istället senare få köpa mediciner. Låt din medicin vara mat och din mat vara medicin <3

Blåbärspulver, ingefära, passionsfrukt, grapefrukt, vetegräspulver, babyspenat, hampa protein pulver, granatäpple kärnor, havtorn och hjortron.

Likes

Comments

Bikini från Seafolly.

Igår åkte jag tillbaka hem från fina Ibiza. Nu känner jag mig klar med semesterresor för den här sommaren. Nu vill jag vara hemma ett par dagar och göra mig redo inför hösten! Sedan får vi se vart det bär av.. spännande!

Likes

Comments

Ännu ett härligt dopp i poolen. Den här bikinin kommer från Lescanebiers. Älskar deras bikinis!

Åkte hem i torsdags för att träffa familjen över helgen. Idag åker jag tillbaka till Ibiza, vill vara i solen med mina vänner! I Sverige jobbar alla jag umgås med just nu så det blir allt för ensamt här.

Likes

Comments

Jag är tillbaka i Sverige nu efter några underbara dagar i St Tropez. Det blir bara att packa om väskan dock för imorgon drar jag till Ibiza! Ska bli så kul och jag vill bara ha meeeer sol :')

Likes

Comments

När min agentur bad mig om att göra en casting video i bikini och jag råkade vara på semester. Ja, det är bara att köra! Här är resultatet.

Likes

Comments