Hej alle mine skønne læsere. I dag har jeg en mega lækker giveaway til jer! Jeg har nemlig i samarbejde med Instax, fået lov til at give et af deres mega lækre polaroid kamera'er til en heldig læser. Det eneste man skal gøre for at deltage er, at gå ind på min instagram // bentsenn hvor alle konkurrencebetingelserne står, men jeg skriver dem lige her alligevel hihi.


Det eneste man skal gøre er, at:

1. Følge min og instax instagram

2. Like billedet

Tag 2-3 venner/veninder i kommentaren

Man må kommentere så mange gange man har lyst til, så lange at man tagger nye venner og veninder hver gang.Jeg håber rigtig meget, at i har lyst til at deltage i den her giveaway, for jo flere der deltager, jo flere giveaways kommer der. Jeg ville ønske jeg kunne vælge jer alle som vindere, men vinderen bliver helt tilfældigt trukket via et program.


Vinderen bliver trukket den 7 maj

HELD OG LYKKE!

Knus fra mig

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments


Jeg modtog for nogle dage siden dette nye DW ur, som jeg siden er blevet helt vildt forelsket i. Jeg elsker farven og ikke mindst størrelsen, da det er nemlig hverken for stort eller for lille. Jeg går normalt altid kun i sølv, fordi jeg synes at det passer til det meste, men dette ur kunne jeg bare ikke undvære. Jeg har heldigvis skaffet jer en rabatkode, så i også kan få jeres ynglings ur til lidt billigere penge! Wuhuu, rabatkoden kommer her:

BENTSENN15

Den giver jer 15% på alt, på hjemmesiden indtil den 31 Maj!

Daniel Wellington har altid været mit ynglings ur-mærke, fordi jeg synes de er så klassiske og smukke på deres helt egen måde. Jeg glæder mig til at vise jer en masse andre og fede billeder på min Instagram snart! Så følg gerne med der!

Instagram: Bentsenn

Jeg håber at i får en rigtig dejlig dag!


Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links


Her forleden faldt jeg over disse skønheder. Jeg har faktisk aldrig brudt mig om guccimodellen, men jeg blev fuldstændig forelsket i denne fra River Island. Jeg har fået utrolig mange spørgsmål omkring hvor de er købt og derfor har jeg lagt linket ind, så i bare kan trykke på billedet, så bliver i ført direkte ind til produktet. Jeg håber at i alle sammen får en dejlig dag!


The other day I fell in love with these cuties. I've never really liked the guccimodel, but I totally fell in love with this one from River Island. I've been getting a lot of questions about where they are from, and that's why I've added the link, so that you can just click on the image and you'll be taken directly to the product. I hope you'll all have a nice day!


Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links


Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg går utroligt meget op i min Instagram. Jeg elsker at blogge og er også blevet utroligt afhængig af det, men Instagram er virkelig min store svaghed. Jeg tror i alt, at jeg i løbet af en dag er på instagram i sammenlagt 5-6 timer, hvis ikke flere. Jeg kan blive ved og ved med at scrolle op og ned af mit news feed og jeg får aldrig nok, det er næsten lige så slemt som min chips-afhængighed. Jeg går meget op i at min instagram er pæn og meget organiseret. Jeg har været lidt utilfreds med min instagram det sidste stykke tid, da den ikke ser ud som jeg gerne ville have det, men det får jeg ordnet de næste par uger hihi. Når! Nok om det. Udover at jeg elsker at poste billeder, så elsker jeg også at se hvilke af mine billeder folk liker mest. Når jeg ligger et billede op, så går jeg utroligt meget op i at det får mange likes og det er egentlig ikke fordi jeg som sådan er en "likehunter" som folk så fint kalder det, det er egentlig kun fordi at jeg på antallet af likes kan se, hvad folk er mest interesseret i, at se mere af og hvad de visuelt bedst kan lide. Jeg gik igår ind og kiggede på hvor mange likes jeg i alt havde på mine billeder til sammen og jeg blev faktisk overrasket over tallet. For mig er det her tal utrolig stort og jeg er meget stolt over hvor langt jeg er nået på så kort tid, det må jeg være ærlig og indrømme.


Nu til det alle har ventet på!


På alle mine billeder til sammen, har jeg i alt 453.162 likes! 453.162 LIKES! Det er næsten en halv million?? Det er så vildt!


Som i kan se, regner programmet også ud hvor mange likes jeg i gennemsnit får på hvert billede, hvilket er 610. Jeg synes det er et flot tal og jeg glæder mig virkelig meget til at se forskellen der forhåbentlig er sket om et år. Jeg tænker lidt at jeg vil lave en slags update på det her om en månedstid, så i kan følge med, hvis i har lyst til det!

Hvis der eventuelt er mere i har lyst til at vide omkring min Instagram eller bare Instagram i det hele taget, så skriv det endelig i kommentaren. Jeg ville elske at skrive om det!


Knus fra mig

Likes

Comments

Som i kan se i videoen nedenunder, er jeg blevet klippet korthåret. Jeg er fuldstændig vild med det og jeg har altid elsket kort hår, så det er bare super lækkert at jeg nu endelig tog steppet. Min altid dygtige negleteknikker og frisør, har gjort et fantastisk arbejde! Hvis i har lyst til at vide hvilke mine ynglings produkter til håret er, så se med i videoen hvor jeg forklarer en del om dem. Jeg håber i får en fantastisk dag, jeg vil nu tage til pressday hos PR connect sammen med min gode ven Mike! Wuhuu.


Knus fra mig

Likes

Comments

Jeg har lavet et opslag omkring dette før, men da jeg igen har valgt at få en stand + at der er kommet nye følgere til, så vil jeg lige opdatere jer!

Dét her er virkelig det smarteste koncept. Det hele handler egentlig bare om at efterlade det du ikke bruger, hvorefter Superloppen sælger det for dig. Det er ligesom et loppemarkedet, hvor du ikke selv behøver at stå og holde styr på det, SÅ NEMT! Hver aften får du en besked omkring salget på dine vare. Jeg ville lyve, hvis det ikke var noget man så frem til, for hvor dejligt er det ikke lige, at få en besked om, at du har penge liggende, som du bare kan komme og hente når som helst. Selvfølgelig er det ikke altid man lige får solgt noget, men når man gør, så føles det rigtig godt!

Hvis man vælger at købe en reol, så får man alt hvad man skal bruge med i prisen. Bøjler, reol, mærkater osv. Det eneste du skal have med, er alt det tøj, parfumer, sko og ting du ikke har brug for længere. (Du kan også købe alarmer).

Her kan i se den besked man modtager hver aften:


Hvis i er interesseret i at få en stand, så tjek Superloppens facebookside ud, for eventuelle priser eller andet!

Her kan i se min stand:

Knus fra mig

Likes

Comments

Hej piger. I foregårs var jeg til et mega lækkert event som GHD havde fået stillet på benene. Der var lækre snacks, skønne modeller og de VILDESTE gaveposer! Amanda Guldager, Camilla Frederikke, Trine Faber og jeg, skulle sætte vores eget hår som én af modellerne så fint havde vist os. Det hele var så gennemført og hyggeligt, men det er det altid hos #glowrepeat hihi. Nedenunder kan i se en super sjov og fin video fra hele dagen. Jeg håber i kan lide den!

Knus fra mig

Likes

Comments

God eftermiddag alle sammen! Igår uploadede jeg en ny video på min youtube-kanal, som i kan se lige her. Videoen hedder "En dag i mit liv" fordi jeg filmer hele min dag, fra start til slut. Om morgenen tager jeg til et event hos smykkefirmaet Carré, hvor Sophia Roe viser os sin nye kollektion. Efter eventet tager jeg et smut i skole, hvorefter jeg mødes med @CharlotteCaroline og tager lidt billeder. Til sidst på aftenen mødes med med Laura Keil og spiser lidt lækker sushi. Men alt det, kan i jo se i videoen! Ha' en god dag loves :-*

Knus fra mig

Likes

Comments


Påsken er ovre og i denne uge skal jeg:

Idag // skal jeg ned og træne. JEP! Jeg er begyndt at træne. Jeg var i fitness centret igår og jeg gik på løbebåndet i 10 min. Det var det. Jeg prøvede nogen af maskinerne, men jeg var simpelthen for kort til dem og jeg kan ikke finde ud af at indstille dem, så det må jeg lige finde ud af i dag haha!


Onsdag // skal min kæreste og jeg lave et eller andet hyggeligt, da det jo er vores månedsdag, wuhuuu!

Torsdag // skal jeg til pressedag hos Impression PR, hvilket jeg er sikker på bliver mega hyggeligt! Efter det, skal jeg hen til #glowrepeat, hvor Camilla Frederikke, Trine Faber, Amanda Guldager & jeg, skal lave en video for GHD. Jeg glæder mig helt vildt og i får jo det hele at se på de videoer vi laver!


Fredag
// skal @annelinneaholm og jeg til pressedag hos CPH Fashion Lab.

Lørdag // skal min kæreste, familie og jeg til konfirmation hos nogle tætte venner.

Søndag // modtager jeg en pakke, jeg glæder mig utrolig meget til at åbne. Det hele bliver vist på min instagram story, så det kan i tjekke ud til den tid hihi ;-) Udover det, skal min veninde Amalie og jeg ud og hygge! Det bliver så dejligt at se hende igen!

Hvad skal i, i denne uge?


Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links

Sommeren er lige så stille på vej og derfor er det tid til at hive de lyse farver ud af skabet. Hvis man - lige som mig - ikke kan finde ud af at købe noget basic, som disse 6 lækre toppe, fordi man altid kommer til at købe et eller andet crazy man aldrig kommer til at gå med - så kig med her! Jeg har nemlig fundet 6 super lækre toppe/t-shirts som jeg personligt selv synes er mega fede! De 6 styles er super budgetvenlige og hvis i er interesseret i én af de 6 eller flere en én, så tryk på din favorit! Så kommer du direkte ind på linket.

Jeg håber at i alle sammen får en skøn dag!

Knus fra mig

Likes

Comments

Jaa! Jeg er en meget glad pige lige nu. Jeg. har nemlig endelig fået købt mig en ny computer! Jeg har undværet den i snart en måneds tid nu og det er jeg bestemt ikke særlig god til at håndtere. En computer er noget af det vigtigste for mig, fordi jeg netop laver videoer og blogindlæg på den. Men som sagt, så er bloggen reddet! Jeg kan endelig lave nogle lækre indlæg og videoer til jer og jeg kan ikke vente med at komme igang igen. Jeg var simpelthen så spændt imorges at jeg allerede dér, gik igang med ystad-vloggen, som kommer op i løbet af næste uge! Jeg håber i glæder jer lige så meget som jeg gør!

Knus fra mig

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Adr. I know. Det er super ulækkert! Men der er ikke noget i verden jeg ikke vil prøve, for at min hovedpine snart går væk. Jeg føler min krop er ved at opgive. Det er snart umuligt for mig at smile og være den person jeg så gerne vil være og altid har været. Jeg har ikke mere energi. Jeg er simpelthen drænet for energi og det er forfærdeligt.

Det i ser ovenover er sugekoppemærker. Ja, sugekopper.. Det er super mærkeligt og meget ubehageligt at have på, men det skulle siges at løsne helt vildt op og jo lysere mærkerne er, betyder det at det er der, hvor der er mindre spændinger end de mørkerøde. Min akupunktør sagde at mine skuldre føltes som mursten og at han aldrig har mærket nogen være så spændt, hvilket jeg havde set komme. Jeg er altid sindsygt anspændt og stresset, så det kommer ikke som et chok for mig. Nu har jeg efterhånden prøvet alt og har haft intet held, så nu vil jeg give dette et forsøg.

Jeg kan ikke gøre andet end at håbe og hvis nogen af jer eventuelt skulle have en eller anden form for mirakelkur mod hovedpine/migræne, så skriv endelig i kommentaren eller kontakt mig på andre sociale medier:

Instagram: @bentsenn

Snapchat: melissabentsen

Facebook: Melissa Bentsen

Jeg håber at i får en fantastisk dag og nyder påsken!

Knus fra mig

Likes

Comments

Den 19. marts havde min kæreste og jeg været sammen i 1 år. 1 år!! Det er for vildt. Men som sagt, så går tiden stærkt når man har det godt, hvilket jeg uden tvivl har haft det seneste år. Lauritz har givet mig en følelse, som jeg aldrig nogensinde havde regnet med jeg ville få. Det er helt ubeskriveligt. Jeg er virkelig glad og lykkelig for, at jeg har fundet ham.

Udover at vi havde årsdag, fik vi af Ystad Saltsjöbad, sponsoreret en skøn og dejlig overnatning med 3 rettersmiddag og et værelse med seaview, hvilket var over alle forventninger. Jeg vidste godt hvad jeg gik indtil, men det Ystad tilbød, var simpelthen så overvældende. Jeg har før hørt, at det skulle være noget af det mest afslappende man kunne opleve og det er der ingen tvivl om, om er korrekt. Ystad er det mest behagelige sted jeg nogensinde har været og jeg ville ønske jeg kunne blive der for evigt, virkelig wow!

For lige som at give et overordnet blik på, hvordan vores fantastiske dag var og hvor godt ystad er, så går jeg igennem den punkt for punkt hihi.

Værelset

Værelset var helt fantastisk. Vi kom ind til en lille hyggelig gang, hvor der var et spejl og et skab med minibar, morgenkåber og sutter. Når man kom længere ind i værelset, var der en kæmpe lækker seng, med masser af puder, hvilket jeg elsker! Der var to store stole og en anden slags seng agtig ting haha. Toilettet var ret tæt på sengen, hvilket Lauritz og jeg synes var hamrende sjovt. Badeværelset var virkelig pænt! Meget pænere end hvad man lige går og regner med. Sidst men ikke mindst var der SEAVIEW! Det var så smukt og virkelig noget af det jeg håbet aller mest på at få. Det var så luksus det hele.


Spaen

Åh gud - spa'en. Spa'en var simpelthen så smuk, lækker, dejlig og fantastisk. Der var omkring 5 forskellige bade. To udenfor, som var mega dejligt at ligge i, da det jo var hamrende koldt. Så det at komme ned under mega varmt vand, var en meget mærkelig, men dejlig følelse. Så var der en helt normal pool indenfor, som var mega flot haha. Udover det var der et boblebad og til sidst var der et mega smukt aflangt spa, som blev opvarmet af en brændeovn.
Der var altid så stille i spa'en og man kunne virkelig mærke at folk nød det, hvilket Lauritz og jeg også gjorde big time.

Maden

Jeg plejer at være super kræsen mht mad "fine" steder, fordi jeg altid synes maden er lidt mærkelig haha, men WOW. WOW, jeg har aldrig i mit liv smagt noget så godt. Jeg fik verdens bedste slags "rejecoctail" med en cremet dild dressing og citron. Jeg ville gøre alt for at leve af den forret der :D Til hovedret fik både Lau og jeg det LÆKRESTE stykke kød, hooooly hvor var det godt!! Det var så mørt at det smeltede på tungen og så var der den lækreste kartoffelmos til. Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal beskrive, hvor lækkert det var, for det er simpelthen helt vildt. Til dessert fik jeg en lækker creme brule & Lau et ostebord, men alt det kommer der en vlog om, så don't worry! I skal selvfølgelig se det hele!


Jeg beklager at dette indlæg har været så udskudt. Min computer blev jo ødelagt, hvilket vil sige at jeg var forhindret i at lave et flot indlæg! Udover det, har jeg som sagt ligget syg, hvilket også gjorde tingene lidt øv. Jeg har endelig fået lånt en computer og kan derfor skrive om vores fantastiske oplevelse! Når jeg endelig får min egen computer tilbage, så kommer der en super lækker vlog op! Jeg kan ikke vente med at vise jer det hele!!


Knus fra mig

Likes

Comments


God eftermiddag mine skønne følgere. I dag har jeg sovet længe, fordi jeg jo har påskeferie, mmhhh! Jeg har virkelig haft brug for ferie i lang tid, så jeg nyder det virkelig. De 3 sidste dage har jeg brugt på at ligge derhjemme, skyllet næse, dampet mit hovede fuldstændig til med kamillete haha og til sidst, bare ligget og set pll. Min hovedpine har været ufatteligt slem. Men men men, hvis vi ser bort fra alt det dumme der sker lige nu, så skal jeg i dag til et mega spændende møde. Jeg kan desværre ikke udtale mig så meget om det endnu, men jeg glæder mig! Ha' en dejlig dag!

**********************************************************************************************************************************************************************************************************************************


Good afternoon my lovely followers. Today i've been sleeping in because I have vacation, mmhm! I've really needed vacation for so long, so i'm really enjoying it. I have been using my last 3 days in bed, rinse my nose, steam my head with camomile tea and last but on least, watching a lot of pll. My headache has been really bad. But but but, if we put away all the bad that's happening right know, then i have a really exiting meeting today! Unfortunately i can't say much, but i'm really looking forward to it! Have a lovely day!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Se videoen her:


Ja det er sgu rigtigt, jeg er på metroxpress. Anders & jeg filmede denne video, lidt som en joke, men selvfølgelig er de ting jeg siger i videoen, noget jeg selv mener. Jeg var skide hamrende nervøs da vi filmede og det er derfor mine små dumme kommentarer viser sig haha. Nej, jeg kunne tydeligvis ikke huske hvor vi var henne og ja, os bloggere har forskellige ansigter haha. Når jeg er nervøs, så ryger ordene ud af mig og jeg får ikke rigtigt lige tænkt mig om, før jeg snakker haha.

Anders kontaktede mig efter mit indlæg omkring at blive delt på hans instagram - i kan læse det her:

Om at blive delt på Anders Hemmingsens instagram

Om aftenen dagen før optagelserne, skrev Anders og spurgte om jeg havde lyst til at medvirke i et sjovt lille interview omkring likes på instagram. Jeg synes Anders er vold grineren, så selvfølgelig sagde jeg ja. Vi tog ud til Bispebjerg kirkegård, hvor kirsebærtræerne var lige ved at være sprunget ud. Jeg havde aldrig set eller hørt om det før, men flot det var det! MX optog noget andet til at starte med og da de var færdige siger Anders pludselig "så, så går vi i gang" og jeg var bare ved at tisse i bukserne haha. Jeg er super dårlig til at blive filmet og jeg bliver altid mega nervøs og ender med ikke at kunne snakke ordenligt - hvilket i efter at have set interviewet, nok har lagt mærke til haha.

Udover min crazy nervøsitet, så var det super hyggeligt og rigtig sjovt. Anders er en fuldstændig fantastisk person og man kan vidst ikke komme udenom, at han har humoreren i orden.

Knus

Likes

Comments

I dag har jeg valgt at blive hjemme fra skole grundet sygdom. Jeg har for tiden helt vildt mange ting at tænke på og selvom jeg føler at der kun sker gode ting lige foreløbig, så kan jeg godt mærke at det tager hårdt på mig og stresser mig. Jeg er virkelig beæret og overrasket over hvor mange gode ting der sker for mig lige for tiden, men på samme tid, så er det virkelig også hårdt, krævende og stressende.

Grundet en ulykke min far og jeg var med i for 6 år siden, har jeg uafbrudt i de 6 år haft en voldsom hovedpine, der gør livet lidt svært en gang i mellem (hvis ikke hele tiden). Jeg har været på en del hospitaler og til en del undersøgelser, som jeg i realiteten faktisk ikke har fået noget som helst ud af. Jeg kom dog til én speciel undersøgelse, hvor jeg fandt ud af, at der i min nakke var flækket en knogle, som havde sat sig forkert. Det kunne godt medvirke til den her hovedpine jeg nu gik og havde og stadig har i dag, sagde de. Det har påvirket mig gevaldigt både mht venner, arbejde og ikke mindst skole. Ulykken gav mig nemlig ikke kun hovedpine, men også helt forfærdelige knæskader, som jeg stadig døjer med den dag i dag. Udover det fik jeg også en rygskade og slemt hukommelsestab. Jeg mistede ikke kun hukommelsen dér, nej, jeg kan faktisk stadig i dag, glemme hvad folk sagde til mig for 5 sekunder siden og endda også glemme hvad jeg skal til at sige, imens jeg er midt med en sætning.

Det hele er lidt noget rod og jeg er træt. Jeg er træt af, at jeg ikke kan leve mit liv som en helt normal "teenager". Jeg har brug for, at kunne løbe en tur. Jeg har brug for, ikke at skulle tænke på om mit knæ lige pludselig går af led. Jeg har brug for, at kunne gå, uden at mærke smerte konstant og hele tiden. Jeg har brug for at kunne huske hvad folk siger til mig og jeg har mest af alt bare brug for, snart at blive rask.

Jeg vil ikke snakke alt for meget om denne ulykke, da jeg egentlig er kommet over det der er sket og ikke har brug for at tænke på det længere. Jeg vil bare gerne have, at folk endelig får af vide hvorfor det er, at jeg nogen gange er så fraværende som jeg er. Jeg har slet ikke brug for medlidenhed, fordi - at selve ulykken ikke er et problem længere, problemet er de ting jeg har fået bragt med mig efter den.

Mange mennesker kan godt føle at jeg nogen gange ikke lytter til dem, eller ikke virker interesseret i det de fortæller mig, men det er jeg. Jeg lytter. Det er bare super svært at lytte, når det for mig ikke kun er at lytte. Imens jeg hører hvad folk siger, skal jeg nemlig også anstrenge mig for at huske hvad det er de fortæller mig og det er utroligt svært, når min hovedpine bliver ved med at presse mig. Jeg gør virkelig mit bedste og jeg har ingen intention om, at være ubehøvlet eller fraværende, det håber jeg at i ved og kan mærke!


Der vil sikkert være super mange der ikke kan forstå meningen i at skrive et indlæg som dette, men jeg gør det udelukkende fordi, at der ikke er særlig mange der ved, hvad det er jeg går igennem. Derfor vil jeg bare gerne have, at i ved - at jeg ikke normalt er så fraværende. Der er en grund. Jeg gør det ikke med vilje og hvis jeg kunne, ville jeg da have ønsket at det ikke var sket. Det er virkelig ikke så nemt som man lige går og tror.

Udover denne øv-opdatering, så håber jeg at i nyder dagen. I har virkelig ingen idé om, hvor meget gladere jeg bliver, at at lave det jeg elsker, med støtte for så fantastiske mennesker som jer, så igen - tak. Tak for alt det i giver mig.


Knus

Likes

Comments


I dag har jeg været ude og lave noget, som i alle sammen nok finder ud af hvad er, i morgen. Det er super sjovt og mega uventet, så det gør det endnu mere spændende, synes jeg haha!

I DAG, skal jeg også lave noget mega hyggeligt med min veninde Laura. I har sikkert læst om hende før, angående nogle planer vi havde i tankerne og de planer, sker altså i dag!

Laura og jeg starter nemlig en serie på min blog og hendes youtube kanal. Serien hedder 'BYENS BEDSTE' og kommer til at omhandle byens bedste, hvad end det handler om burgere, pizza'er, is eller noget helt 4. Hele serien går lige som ud på, at vi skal fremhæve alle de gode ting ved de forskellige steder. Jeg glæder mig super meget til at fortælle jer om de tre første steder, som kommer op i løbet af de næste par uger!


Jeg håber at i alle sammen har haft og får, en fantastisk dag!


Knus fra mig

Likes

Comments


I går vågnede jeg med en notifikation om, at Anders Hemmingsen havde tagget mig på et billede på Instagram. Jeg har altid beundret Anders, fordi jeg synes han er så skide sjov, derfor synes jeg også at det var ret vildt haha. Jeg gik ind og tjekkede hvad det var, og som i for oven kan se, skrev Anders til billedet - "Vil du være blogger? Så sæt dig på en fortovscafé og få en til at tage et billede af dig. Du kan enten vælge 'kig-væk-finten' eller lad som om, du tager en slurk af kaffen. Husk at sætte din Chanel taske på bordet, så man rigtig kan se den ❤". Mange har spurgt mig om jeg føler mig fornærmet, hvilket jeg på ingen måde gør. For det jo rigtigt? Det er sådan det foregår haha. Det er bare grineren at han tør at skrive det. Noget helt andet, så synes jeg derimod at nogle af kommentarerne er ret vilde. Jeg er normalt ikke en person, som tager hate til mig og det gør jeg heller ikke i denne situation, jeg synes bare det er sjovt, at folk udtaler sig om noget, de ikke har den fjerneste anelse om. Mange skriver, at vi sikkert er røvkedelige at være sammen med til dagligt, hvilket jeg ikke helt kan se sammenhængingen i. Bare fordi vi får taget et billede med en kaffe? haha. Når, men alt i alt, så synes jeg at det var mega sjovt. Anders er en super fed person og jeg er sgu beæret over, at jeg blev delt på hans Instagram, det kan jeg da godt være ærlig og indrømme haha.


Jeg håber at i har haft en dejlig dag. Jeg er igang med at planlægge en masse spændende ting til det næste halve år! Jeg glæder mig så meget til at fortælle jer om det!

Knus fra mig

Likes

Comments

I dag har jeg - efter super lang tid - endelig fået ses med min gode ven Mike. Mike er selv blogger og bruger rigtig lang tid på Instagram (under navnet @mikeafsharian) - som han btw er skide god til. Han er en hottie og derfor er det altid sjovt at gå med ham på strøget. Folk stirrer helt vildt og det får vi en god griner ud af. Han er en hamrende dejlig og stilet fyr og vi minder bare så meget om hinanden, derfor er det hele bare SÅ nemt.

Først tog vi ind og spiste på dalle valle, hvorefter vi gik en lang tur på strøget. Vi kan snakke i timevis og derfor går tiden altid skide hurtigt. Vi gik ned til Nyhavn, hvor vi fandt et sted at sidde. Solen skinnende og det føltes endelig som sommer. Folk var ude og bade og vi sad selvfølgelig og redigerede billeder haha #typisk.

Alt i alt, har det bare været rigtig rart at se ham igen og udover det, håber jeg at i alle sammen har haft en dejlig solrig dag! JEG GLÆDER MIG SÅ MEGET TIL AT DET RIGTIGT BLIVER SOMMER! Er jeg den eneste?

Likes

Comments

I dag har jeg igen fået lavet negle, hvilket er noget jeg gør ca hver tredje uge. Der er lidt endt med at være en slags afhængighed for mig faktisk. Lyborg frisør er altid klar med gode idéer, men også altid klar til at lave lige præcis det jeg ønsker at få lavet. Denne gang er vi gået efter et lidt mere cute look, som jeg synes vi har klaret ret godt. Jeg er helt vild med den her farve og stenene er også bare prikken over i'et.

Min skønne @AmandaGuldager var med og det var hyggeligt. Efter vi begge havde fået lavet negle, tog vi ind og drak kakao. I dag synes jeg at alle har været super negative og det har virkelig været øv. Heldigvis var jeg sammen med Amanda, så vi fik hinanden til at smile alligevel haha. Efter kakao'en gik vi lidt på strøget, men der var simpelthen for mange mennesker, så vi gik på maccen. Det er jo fredag ;-) hvilket det for mig er hver dag hehe.

Lige nu er jeg på vej hjem, efter en super skøn dag. Det er fredag og jeg er glad!! Jeg håber også at i har haft en dejlig dag!

Likes

Comments

Get to know me, Personal
Kære dejlige og skønne læsere.. Som i nok ved, har der været super stille på bloggen de sidste par uger og det er noget jeg har gået og tænkt over i lang tid. Jeg hader ikke at have tid til, at blogge hele tiden og hvis jeg havde muligheden, så vil…

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

FASHION, Inspiration, Personal
I dag har min søster og jeg haft den lækreste dag. Vi er blevet så forkælet og det har været så skønt. Vi startede dagen ud med, at få taget en masse billeder til et brand ved navn byic, som jeg har fået to super lækre pelse af. Vi mødtes med 'min'…

Likes

Comments

Da gårsdagens indlæg var en lille smule deprimerende, kommer der i dag et lidt bedre! I dag skal vi nemlig snakke om alle ugens opture som kommer her: Årsdag med min kæreste Takket være Ystad Saltsjöbad havde min kæreste og jeg den bedste årsdag no…

Likes

Comments

Som i på titlen kan se, er det her et lidt øv-indlæg. Der er simpelthen sket så meget i denne her uge og det har været nogle uoverskuelige dage. Jeg går ind i næste uge, med en forhåbning om, at det vil blive nogle deeejlige, glade og varme dage! H…

Likes

Comments

FOOD, Personal
I dag har jeg her til aften været ude med min skønne og altid savnet Amalie. Jeg havde af impressionpr, fået lov til at teste Lo Jo's menu, hvilket jeg synes var en mega sød gestus. Som altid skal jeg have Amalie med, fordi hun altså uden tvivl er …

Likes

Comments

Instagram@bentsenn

Follow my blog