Contains affiliate links

Hi loves, som sagt skal jeg i samarbejde med Instax ned og arbejde på Roskilde Festival. Det betyder jo også, at jeg skal have nogle fede items på og med, så jeg også kan lave lidt instagram dernede! Jeg har fundet mine ynglings festival items, og dem tænkte jeg, at jeg ville dele med jer, så i måske kunne få lidt inspiration! Jeg er godt klar over, at et polyester adidas sæt ikke er passende på en beskidt festival, men når man er blogger og instagrammer, så må man så vidt muligt prøve at holde sig fra det beskidte. Man skal have komfortabelt tøj på, ja, men også instavenligt tøj ;-) hihi. Jeg har valgt denne gang kun at vise 4 items, som jeg selv tager med derned, fordi at der kommer ét til indlæg op, med 4 andre items! Så hold øje med bloggen for flere musthaves! Enjoy babes, xx

Knus fra mig

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hi loves. I dag har jeg en lidt spændende ting at fortælle - synes jeg selv. Jeg har længe gået og overvejet det her og jeg er kommet frem til... at det sker! Jeg skal på Roskilde Festival..... For mig, har Roskilde Festival altid været et kæmpe minus i min bog. Jeg bryder mig bestemt ikke om det og så kan man godt ligge den over på mig og spørge, er det mig der er noget galt med? Jeg ved det ikke.. Jeg har i hvert i fald aldrig brudt mig helt om det. Jeg har aldrig været dernede, så jeg skal ikke kunne sige hvordan folk opfører sig, men jeg har en lille idé. Jeg har altid elsket festival stemningen, men når det kommer til druk hver dag, alt for fulde mennsker, bræk, lugten af tis døgnet rundt (noget jeg har fået afvide) og det at sove i telt, der står jeg af. Jeg har altid været totalt modstander af alt det, men i år, kom der et tilbud jeg ikke kunne sige nej til. Instax har spurgt mig om jeg er interesseret i, at komme med dem ned og arbejde på Roskilde. Det, det egentlig går ud på og det jeg egentlig skal arbejde med er, at styre instax sociale medier og at fange folk i deres bedste øjeblikke. Give dem et minde for livet, ved, at tage et instax polaroid-billede af dem, som de kan beholde og se tilbage på. Jeg er snart 20 år og jeg fester generelt ikke særlig meget. Aldrig faktisk haha. Måske er det på tide, at jeg giver det en chance. Vi må se om jeg klarer ugen ud, men det tror jeg ikke jeg gør haha. Jeg glæder mig i hvert i fald til at se, om jeg har taget helt fejl af hvad Roskilde er! Men.. Jeg tager jo ikke derned for at feste. Jeg tager derned for at arbejde og for at give folk noget, de altid vil huske tilbage på.

Det bedste ved det hele er, at jeg ikke ser det som et "arbejde", men en hobby. Det er det jeg aller helst vil lave hver eneste dag og hvert eneste sekund. At gøre det sammen med mit ynglings team gør det bare tusinde gange bedre og ikke nok med at det er med Instax, så tager min søde veninde @CharlotteCaroline også med. Er i klar på, at vi fanger jer i jeres aller bedste øjeblikke og har en "fest"? For det er jeg! hihi

Jeg kommer til at poste en masse billeder på både mine, men også instax sociale medier og kommer også til at lave nogle videoer dernede! Jeg håber i vil følge med! Vi tager afsted den 26 juni - så husk at gå ind og følg @instaxdanmark og @bentsenn på Instagram, så i kan følge med i hvad vi går og laver og oplever dernede!

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves. Jeg undskylder for fraværet her på bloggen, jeg sidder midt i alle mine eksaminer. Heldigvis er jeg færdig i morgen og heldigvis har jeg min ynlings Mike, til at få mine tanker hen på noget andet. Igår var Mike og jeg på strøget. Vi tog lidt outfit billeder og spiste nogle lækre nachos. Mike lavede en lille vlog fra dagen og den tænkte jeg, at jeg lige ville dele her, for hyggens skyld. Jeg håber at i har en fantastisk dag og jeg lover, at lige så snart eksamen i morgen er overstået, så er jeg back on track. Jeg har en masse spændende ting jeg gerne vil dele med jer, så stay tuned!


Knus fra mig

Likes

Comments


Hi loves. I dag er jeg på vej til Kalundborg for at fejre min Cille. Cecilie var min roomie på efterskolen og selvom at der er gået 2 år allerede og vi ikke har set hinanden mere end 2-3 gange efter vi stoppede, så er hun stadig den der betyder aller mest for mig. Jeg glæder mig så meget til at se hende! En ting jeg tænkte på da jeg sad i toget, var en ny "serie" jeg vil begynde på bloggen. Den skal hedde "På hjertet" og det skal være noget jeg skriver, når jeg lige har noget på hjertet. Det behøver ikke være noget personligt, noget godt eller dårligt, det er mere bare sådan et hurtigt lille indlæg, hvor jeg skriver hvad jeg har på hjertet! I dag starter serien og det handler egentligt bare hurtigt lidt om den nye bus 5C og en lille outfit update!

__________________________________________________

Jeg ved ikke om jeg er den eneste, men der er noget jeg overhovedet ikke forstår! Hvad er meningen med den nye bus 5C? Jeg forstår det simpelthen ikke. Man går hvad? Ind ad midterdøren og går i en klump hen og viser sin billet eller ungdomskort og maser sig tilbage? Hvorfor ikke bare åbne fordøren? Hvorfor fjerne alle sæderne, så der kun er få der kan sidde ned? Jeg kan simpelthen ikke forstå konceptet af at de nye busser skulle være bedre end 5A? Er jeg den eneste?

Når.. Videre for min lille forvirring. Der er super mange af jer, der har spurgt hvor jeg har købt tøjet på mit seneste Instagram billede, så jeg tænkte lige jeg ville skrive det her! Alt tøjet er købt i Zara og også mine boots. Hatten er købt på ASOS og er faktisk ikke min, men min skønne veninde Amandas. (Overvejer dog selv at købe en nu, hihi)

Jeg håber i fik svar på jeres spørgsmål og lad mig endelig vide i kommentaren om i også synes at 5C er de mærkeligste busser nogensinde hahah!


Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey girls. I dag skal det handle om sko! For jeg har nemlig fundet 9 MEGA lækre støvler/stiletter/sneaks til jer. Min stil er meget blandet, men her kan i se et godt bud af hvad jeg ville købe! Hvis i synes godt om nogle af skoene, så bare tryk på parret du er interesseret i, så kommer du direkte ind til hjemmesiden!


Jeg håber at i får en fantastisk dag! xx


Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves. Jeg ville lige dele noget med jer, da jeg er dybt overrasket over hvor godt det virker! Jeg har altid haft lidt af et stort problem med appelsinhud og strækmærker, hvilket går ret meget ud over selvtilliden, selvom der egentlig ikke er noget galt med det. Det er helt naturligt og jeg synes faktisk også at det er ret pænt på andre, men lige så snart det er én selv, så føler man straks at det er værre. Kender i det?

Jeg var for nogle uger siden oppe hos CPH Fashion Lab, hvor jeg fik den her lækre rensende body scrub fra Örtte Scandinavian. Jeg har nu brugt den 4-5 gange og jeg kan allerede mærke en forskel. Ikke nok med at ens hud bliver glattere, så bliver den også helt vildt blød.. Skrubben dufter af en slags te. Den dufter meget rent og så er den super let at påføre. Jeg tager normalt en lille håndfuld og påfører den i en cirkulere bevægelse under ballen. Selvfølgelig kan man ikke se resultater så hurtigt, men jeg føler at jeg kan mærke en forskel allerede, hvilket er super rart.

Hvis i lider af appelsinhud og/eller strækmærker, så kan jeg varmt anbefale den her scrub! I kan købe den online hos Örtte Scandinavian til kun 199 kr!

Jeg håber at i får en dejlig dag og nyder det dejlige varme vejr! xx


Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves. I dag lagde jeg mærke til, at jeg gør 4 specifikke ting hver eneste dag og det synes jeg var lidt sjovt. Derfor tænkte jeg, at i lige så godt kunne være med til at grine lidt af det også. Her kommer de 5 ting, som jeg gør hver dag og aldrig glemmer!


Knus fra mig

Likes

Comments

Hey loves. Igår havde jeg fødselsdag og hold da op en dag! For første gang i 20 år, sad jeg alene ved morgenbordet, læste mit kort og åbnede min gave. Det var en mærkelig følelse, men alligevel også okay, for nu er jeg jo ved at blive voksen og tænker ikke så meget over det. Jeg vågnede op til to kæmpe balloner inde i stuen (jeg bor stadig hjemme) - min mor havde været oppe og puste dem op om morgenen, inden jeg stod op og hun tog på arbejde, så sød altså! Da min mor havde fri fra arbejde, tog min far, mor, kæreste og jeg på baresso, hvor jeg fik en lille ekstra gave. Vi hyggede helt vildt og aftenen sluttede af med intet andet end sticks & sushi, som er mit og min kærestes stamsted. Når, nu til gaverne! Det er ikke noget vildt, for jeg glemmer altid at fortælle hvad jeg ønsker mig, så det min mor som ihærdigt prøver, at finde noget jeg bliver glad for og hun ramte som altid plet! Men den fra min kæreste synes jeg er ret vild..

Gaver:

Af mine forældre fik jeg:
1. Et par sorte loafers med guld rem
2. 1000 kr til magasin

Af min kæreste fik jeg:
1. En rejse til paris i 11 dage med tatovering
Min kæreste og jeg var sidste år i Paris, hvor vi fik vores fly tatovering sammen. Han bestilte ferien efter at vi havde kendt hinanden i 3 uger, det var så sødt og hyggeligt! Jeg har i noget tid snakket om en tatovering jeg gerne vil have, hvor der står "smil" på fransk og han mente det gav mere mening at tage til Frankrig og få den lavet. YAY! Jeg glæder mig!


Jeg håber at i havde en god dag i går og tusinde tusinde tak for alle de søde hilsner og billeder på instagram. Jeg elsker jer alle sammen så meget og i er grunden til mit store smil hver eneste dag!

Knus fra mig

Likes

Comments

Hey loves. I dag vil jeg gerne dele en lille hyggelig video med jer. Amanda og jeg har nemlig været ude med Patrick som har firmaet PERSUEDE Jewellery. Videoen har selvfølgelig fokus på alle de smukke og minimalistiske smykker fra PERSUEDE, som jeg btw er fuldstændig vild med. I har nok set nogle af smykkerne på min instagram eller blog hihi. Jeg håber at i kan lide videoen! Nederst i indlægget vil der være nogle fine billeder også! Nyd videoen xx


PERSUEDE


Knus fra mig

Likes

Comments


Hey loves. I foregårs var jeg til et workshop event hos Nouw, som jeg jo blogger for. Vi var omkring 6 bloggere, som fik et super lækkert oplæg omkring Metapic, som jo er en kæmpe bonus til os bloggere, der godt kan lide at udfolde vores kreativitet på en lidt anden måde, end hvad vi plejer at gøre. Jeg lærte personligt selv nogle ting som jeg ikke vidste før og som uden tvivl ville have gjort det lidt lettere for mig før i tiden. Vi blev bl.a. også introduceret til noget nyt som snart vil ske her på Nouw, som jeg selv glæder mig helt vildt til.
Da vi havde fået lækker morgenmad, gik vi ned og tog lidt streetstyle billeder. Jeg er så dybt taknemmelig for at have startet mit eventyr her hos Nouw. Det gør mig så glad, at se hvordan redaktionen tager sig af deres influencers og hvordan vi alle sammen bare er én stor familie.♡

Nedenfor kan i se lidt billeder fra dagen ♥

----------------------@Blogbysandra ----------------------------------------------------- @jennifergeertsen-------------------------

@annelinneaholm-------------------------@copenhagenshopper

Fotograf: Frederik Heller

Knus fra mig

Likes

Comments


Hey loves. Igår var jeg som sagt til Ericka Jane koncert på Jazzhouse og hold da fest, hvor var det en fornøjelse! Ericka, bandet, alt gik helt fantastisk. Ericka har den vildeste stemme og så er hun på samme tid også bare super god til at være "på". Jeg er virkelig positivt overrasket og jeg skal hundrede procent ind og se hende igen! Coca-cola havde sørget for kolde drikkevarer, som man bare kunne gå og tage af - virkelig lækkert! Jeg elsker cola og tror faktisk næsten jeg er blevet afhængig af det, hvilket nok ikke er særlig smart haha. Hvis i ikke fik set koncerten og gerne vil, så kan i gå ind på CokeTV Danmark's youtube kanal, der har de nemlig livestreamet hele koncerten! Jeg håber at i havde en fantastisk dag igår og nød vejret lige så meget som mig! Jeg var nede på stranden og bade for første gang - dejligste nogensinde!! Jeg er vild med sommer hihi. Når men, ha' en rigtig dejlig lørdag og tusinde tak til Coca-cola, for igår!

Knus fra mig

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey loves. I dag har jeg været ude og skyde kampagne video med mit absolut ynglings smykkefirma - PERSUEDE som Patrick Pankalla ejer, sammen med min bedste veninde @AmandaGuldager! Vi tog først ind på Sankt Annæ Plads og filmede lidt, hvorefter vi tog på Atelier September og drak en lille lemonade. Til sidst tog vi hen til Soil Agency og nu er jeg på vej ned til min søsters efterskole, med resultaterne fra hendes fortrukne gymnasie. Jeg glæder mig til at se hende, yay! Jeg håber at i har haft en dejlig og lækker solrig dag!


Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links


I fredags var jeg til et super ekslusivt event hos iil7store, som jeg jo før har lavet streetstyle for! Deres nye kollektion var SÅ
smuk og jeg er blevet helt forelsket i de farverige styles! Vi fik lækre drinks og goodiebags, og så er det altid bare hyggeligt at møde nye søde mennesker! Eventet foregik hos Nimb, som jo er en af de smukkeste hoteller i københavn (efter min mening). Nedenfor kan i se lidt billeder fra eventet!


Knus fra mig

Likes

Comments


Hey loves. I dag er vinderen fundet af Ericka Jane koncerten og hun står nedenunder. Før jeg afslører vinderen ville jeg lige komme med en lille update, for jeg har jo været en del fraværende fra bloggen det sidste stykke tid, hvilket jeg er mega ked af. Grunden til mit fravær på bloggen, har faktisk været grundet fraværet i skolen. Vi er midt i eksamensperioden, så mit hovede har været et helt andet sted. Heldigvis har vi læseferie fra i dag af, så jeg har en masse tid til både at læse, men også at skrive. Jeg kan ikke vente! Når, ikke mere ventetid, for nu skal vi have kåret vinderen af konkurrencen og vinderen er.....

Ceciiliepedersen


Cecilie havde så fint skrevet en sød lille besked om hvorfor hun skulle vinde og det synes jeg var mega cool! Derfor skal hun på fredag til koncert med sin bedsteveninde, yaay!


Tak til alle jer som deltog, jeg håber alligevel i får en fantastisk weekend og ikke mindst har haft en super dejlig dag i dag!
Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links


Hej loves. I dag er en dejlig dag! Jeg har nemlig i samarbejde med Coca-Cola, fået lov til at uddele to billetter til Ericka Janes koncert på Jazzhouse i København fredag den 19. maj! Jeg skal selv med og jeg kan slet ikke vente. Jeg er super vild med Ericka's musik og glæder mig helt vildt til, at se hvad hun har planlagt af show. Du kender nok Ericka Jane fra hendes store hit Favourite Lie, som i hvert i fald hurtigt fangede mig. Hør den nedenunder:


Er du også VILD med Ericka Jane? Så kan du lige nu vinde to billetter til hendes koncert, ved at gøre følgende:

  • Følg min instagram (@bentsenn)
  • Like billedet konkurrencen foregår på
  • Kommenter hvilken veninde du gerne vil have med til koncerten + en lækker emoji hihi


Jeg håber vi ses på instagram og jeg glæder mig til at se jeres sjove/søde/nuttede/grimme emojis!


Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links


Hey loves. I dag skal det ikke handle om mig, men jer i stedet, yaay! Jeg vil nemlig gerne invitere jer til et shoppe-event hos PERSUEDE som jeg er med-host for. Eventet foregår hos Birkholm Copenhagen på Vesterbro torsdag d. 11. maj kl 16-20, hvor der bl.a. vil være goodiebags til de første 50 der dukker op og udover det vil der, for alle være 20% på alle smykkerne. Der vil være lækre snacks og drikkevarer + mulighed for både at møde og snakke med mig, Amalie Wessel, Stine Mo & Lisa Kastleen, det bliver skide hyggeligt!

PERSUEDE Jewellery er et nyt smykkebrand som tilbyder smykker til både mænd og kvinder, der ønsker skandinaviske og minimalistiske smykker lavet af kvalitetsmaterialer. Smykkerne er efter min mening helt vildt smukke og kreative, hvilket tiltaler mig rigtig meget. Mine to ynglings smykker fra kollektionen kan i se på billedet ovenover. Halskæden hedder GLOBULAR og armbåndet hedder HURT. Alle deres smykker kan som sagt købes til eventet med 20%.

Hvis i er interesseret i at komme, så må i meget gerne skrive en kommentar, så vi har en idé om hvor mange der dukker op :-)

Jeg håber jeg ser en masse af jer og så håber jeg at i får en rigtig dejlig dag!


Knus fra mig

Likes

Comments


I dag skal vi tage et emne op, som jeg tror utrolig mange har det svært med, nemlig eksamens angst. Jeg har i hele mit liv haft sceneskræk og et slemt et af slagsen. Jeg har aldrig brudt mig om, at skulle performe eller at være i centrum hvor alt afhænger af min egen præstation. Jeg ender altid med at klare mig skide godt i eksaminerne, men 2-3 dage op til eksamen ligger jeg og ryster og græder uafbrudt. Jeg hader det. Jeg ved ikke hvad det er der gør det, men jeg ved, at jeg ikke er den eneste og derfor synes jeg det er et godt emne at tage op.

Jeg synes personligt at eksamen er noget lort. Det er ikke fair at én mundtlig eksamen på 20 minutter skal afgøre om du er god nok eller ej. Det er ikke fair, hvis man til dagligt er skide god og alt så bliver afgjort på sølle 20 minutter hvor du skal præstere i nervøsitet.

De sidste 5-6 år har været hamrende hårde for mig pga ulykken. Min hovedpine har trukket al energien ud af mig og jeg har ikke kunnet koncentrere mig om noget som helst. De to sidste år har været ekstra hårde. Man skulle tro det blev bedre med tiden, men det gør det bestemt ikke. Det bliver kun værre, hvilket jeg er skide træt af og ked af det over. Udover at hovedpinen bliver værre, stiger niveauet også på gymnasiet, hvilket bare trækker mig længere og længere ned og det har resulteret i, at jeg det seneste år ikke har lært én eneste ting. Jeg har lukket helt af. Jeg har været hjemme halvdelen af året og når jeg så endelig har været i skole, har jeg kæmpet for bare at holde mine øjne åbne og fraværet nede, så jeg ikke bliver smidt ud. Når jeg har meget hovedpine, er det utrolig svært at holde mine øjne åbne, fordi lyset pludselig bliver utrolig stærkt og lyden meget høj. Det er et helvede. Derfor er eksamen dette år ekstra hårdt. Jeg har eksamensangst, jeg har ikke lært noget, jeg har ikke kunne læse noget, jeg har faktisk lidt i dette år givet op, hvilket jeg er skide ked af, for det var lige præcis det jeg havde ønsket jeg ikke gjorde, men det er og har simpelthen været alt for hårdt.


Jeg er fast besluttet på, at jeg vil gøre mit bedste for at bestå og derved gå videre og afslutte 3g. Jeg vil så gerne kunne sige til mig selv, "you did it", men jeg har mine doubts. Jeg forventer det værste, og håber på det bedste.

Til alle jer der skal til eksamen og er hamrende nervøse over det, hold humøret op. Selvom jeg selv er lidt skeptisk, så skal det hele nok gå. Vi må holde hovedet og humøret højt og gøre vores bedste, mere kan vi ikke gøre. Vi må støtte hinanden og blive ved med at fremhæve det vi er gode til og ikke fokusere så meget på det vi er knap så gode til.


Knus fra mig

Likes

Comments


Hej alle mine skønne læsere. I dag har jeg en mega lækker giveaway til jer! Jeg har nemlig i samarbejde med Instax, fået lov til at give et af deres mega lækre polaroid kamera'er til en heldig læser. Det eneste man skal gøre for at deltage er, at gå ind på min instagram // bentsenn hvor alle konkurrencebetingelserne står, men jeg skriver dem lige her alligevel hihi.


Det eneste man skal gøre er, at:

1. Følge min og instax instagram

2. Like billedet

Tag 2-3 venner/veninder i kommentaren

Man må kommentere så mange gange man har lyst til, så lange at man tagger nye venner og veninder hver gang.Jeg håber rigtig meget, at i har lyst til at deltage i den her giveaway, for jo flere der deltager, jo flere giveaways kommer der. Jeg ville ønske jeg kunne vælge jer alle som vindere, men vinderen bliver helt tilfældigt trukket via et program.


Vinderen bliver trukket den 7 maj

HELD OG LYKKE!

Knus fra mig

Likes

Comments


Jeg modtog for nogle dage siden dette nye DW ur, som jeg siden er blevet helt vildt forelsket i. Jeg elsker farven og ikke mindst størrelsen, da det er nemlig hverken for stort eller for lille. Jeg går normalt altid kun i sølv, fordi jeg synes at det passer til det meste, men dette ur kunne jeg bare ikke undvære. Jeg har heldigvis skaffet jer en rabatkode, så i også kan få jeres ynglings ur til lidt billigere penge! Wuhuu, rabatkoden kommer her:

BENTSENN15

Den giver jer 15% på alt, på hjemmesiden indtil den 31 Maj!

Daniel Wellington har altid været mit ynglings ur-mærke, fordi jeg synes de er så klassiske og smukke på deres helt egen måde. Jeg glæder mig til at vise jer en masse andre og fede billeder på min Instagram snart! Så følg gerne med der!

Instagram: Bentsenn

Jeg håber at i får en rigtig dejlig dag!


Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links


Her forleden faldt jeg over disse skønheder. Jeg har faktisk aldrig brudt mig om guccimodellen, men jeg blev fuldstændig forelsket i denne fra River Island. Jeg har fået utrolig mange spørgsmål omkring hvor de er købt og derfor har jeg lagt linket ind, så i bare kan trykke på billedet, så bliver i ført direkte ind til produktet. Jeg håber at i alle sammen får en dejlig dag!


The other day I fell in love with these cuties. I've never really liked the guccimodel, but I totally fell in love with this one from River Island. I've been getting a lot of questions about where they are from, and that's why I've added the link, so that you can just click on the image and you'll be taken directly to the product. I hope you'll all have a nice day!


Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links FASHION, Get to know me, Inspiration, Personal
Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg går utroligt meget op i min Instagram. Jeg elsker at blogge og er også blevet utroligt afhængig af det, men Instagram er virkelig min store svaghed. Jeg tror i alt, at jeg i løbet af en dag er på instagram i sa…

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Instagram@bentsenn

Follow my blog