Header

Nyt indlæg


Hi loves. I dag skal jeg afsløre en lille "hemmelighed" jeg har gået og holdt på i en månedstid nu. Jeg begynder nemlig at arbejde på en ny mig. Dvs, at der skal ske noget, som jeg i 3-4 år lidt har gået og ventet på og nu sker det endelig! Hvad er det? ***Trommevirvl*** Jeg får en personlig træner. YES. Ikke mere "jeg begynder i morgen" - "jeg må godt lige i dag" - "det er okay i dag, men så starter jeg også den 1." - NEJ, NU SKER DET! Nu er der ikke flere undskyldninger og jeg glæder mig.

Jeg ved godt, at jeg ikke er tyk, men jeg har en "drømme"krop, som slet slet ikke ligner min egen. Derfor begynder jeg, at tænke over hvad jeg spiser og hvor aktiv jeg er.

Jeg har teamet op med Henrik Nielsen, som er personlig træner. Han skal - indtil jeg når mit mål - stå for at hjælpe mig igennem min træning og kostplan, for til sidst at ende med et fantastisk resultat. Jeg har valgt at dele mit forløb med jer, fordi jeg selv altid været utrolig dårlig til at komme igang og derfor vil jeg gerne hjælpe dig, hvis det også er et problem du har.

Jeg kommer til at lave 2 indlæg hver søndag, hvor der i det ene kommer til at stå hvad jeg har spist - morgen, middag og aften hele ugen og i det andet, hvad jeg har trænet og hvilke dage jeg har trænet.

De 2 indlæg har formålet, at jeg håber i kan få noget ud af det. Jeg ved, at der er super mange af mine følgere der heller ikke kan komme igang. Men hvis i starter med at se mine første indlæg på søndag, kan i derefter følge med og eventuelt prøve at gøre det samme! (Jeg ved godt, man skal have lavet en kostplan og træningsplan som er præcis sin egen) men det er bedre end at spise slik hele tiden og ligge og se netflix hihi ❤︎

Jeg har min første træning med Henrik i dag og jeg er simpelthen så nervøs. Jeg har ikke trænet ordenligt i 3-4 år og jeg har ikke spist noget sundt i 2, hvis jeg skal være helt ærlig.

Så igår spiste jeg både pizza, chips, chokolade, sushi og drak en masse cola, for i dag... Er det slut. Jeg er sindsygt nervøs.

Jeg håber, at i vil følge med og synes at det er lidt spændende!

Til sidst - når jeg har nået mit. mål - kommer der en video op, hvor jeg viser min krop første dag og hver eneste uge, indtil at mit mål er nået. Der vil komme nogle før/efter billeder op, som jeg slet ikke selv kan vente med at se.

JEG GLÆDER MIG! xx

Knus fra mig

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hi loves. I dag har jeg lagt en ny video på youtube, som nok er verdens historiens dårligste video nogensinde. Jeg havde en virkelig mærkelig dag og jeg kunne slet ikke få ordene ud af min mund, hvilket gjorde det utrolig svært at beskrive tøjet. Jeg har valgt at udgive videoen alligevel, da jeg egentlig synes det var meget sjovt. Jeg håber at i kan lide den og ikke griner alt for meget ;-) haha.


Knus fra mig

Likes

Comments


Hi loves. Jeg undskylder meget for stilheden på bloggen, men det er sket igen. I ved nok, jer der dagligt læser med, at jeg lider utrolig meget af seneskedehindebetændelse. Det er noget af det værste jeg ved. Smerten når man har seneskedehindebetændelse er så undervurderet. Jeg kan ikke engang skrive på computeren, jeg kan ikke tage bukser på og jeg kan ikke scrolle ned af Instagram. Det er en ulidelig smerte. Jeg sidder og taler til min mobil lige nu da jeg ikke kan bevæge mit håndled og skrive på tastaturet.. Derfor bruger jeg det der diktering noget haha. Super smart. Det her er egentlig bare et hurtigt lille indlæg for at undskylde for mit fravær på bloggen og for at give jer en grund. Jeg kan ikke vente til at det går væk igen. Forhåbentlig gør det det..

Jeg håber at i har haft en fantastisk dag! xx


Knus fra mig

Likes

Comments


Hi loves. Det her blivet et meget hårdt og hurtigt skrevet indlæg, da jeg virkelig har brug for at komme ud med nogle ting. Jeg er rasende og jeg er mest af alt forarget over, at man kan behandle mennesker på den måde.

Igår skulle Lau og jeg hjem fra Paris og alt gik helt godt, lige indtil, at vi sad i en photobooth. Lau og jeg var meget forsigtige, hvilket betød at gardinet var åbent hele tiden. Problemet kom, da vi skulle have taget det sidste billede, et kyssebillede. Lau kyssede mig i 2 sekunder og da han kiggede tilbage på vores kufferter, var hans væk. Han spurtede ud og løb hele vejen ned i den anden ende af metrostationen, men han fandt ikke tyven. Vi gik begge to ret meget i panik og vi ville bare gerne have fat i nogen nu!

Derfor løb vi hen til nogle service medarbejdere og sagde at hans kuffert var blevet stjålet. Servicemedarbejderne stod og kiggede os dødt i øjnene, som om de ikke forstod en disse af hvad vi stod og snakkede om. Efter 3 minutters forklaring, sendte de os hen til to andre servicemedarbejdere og de var endnu værre. De to, sad bare og snakkede med hinanden, sådan helt casual, da Lau og jeg kom løbende ind og forklarede hvad der var sket. De blev ved med at afbryde og snakke med hinanden og grine igen. Det var en forfærdelig følelse, så jeg råbte bare "DO YOU KNOW ANYONE AROUND HERE WHO CAN SPEAK ENGLISH?" og endelig sagde han, at vi kunne gå hen til politiet, eller rettere sagt, hans ord var "you - go - police - police - right - left - right - blue" så vi løb hen til politiet, for kun at finde ud af, at der var lukket. Endnu engang løb vi rundt, som små forvirrede høns der ikke kunne få hjælp. Så fandt vi endelig en mand, som forklarede hvor politistationen rigtigt lå. Vi skyndte os derop og de ville gerne hjælpe, men da vores fly gik om 3 timer, ville de ikke kunne nå det. De sagde i stedet at vi skulle tage til lufthavnen og få lavet en rapport der.

Så tog vi til lufthavnen og dér begyndte kaoset om igen. Vi gik hen til en servicemedarbejder og forklarede hvad der var sket. Han sagde at han ikke kunne hjælpe og at vi skulle gå op til security. På vej op til security så vi en politimand, vi skyndte os over og forklarede ham hvad der var sket. Dét han gjorde var, at sige "no help" - SELV POLITIMANDEN ville ikke hjælpe os! Så sagde Lau "but aren't you a police officer?" og hans svar var uden lyd, han pejede bare på Lau og så igen på sit politiskilt, jamen tillykke med det! Hjælp os dog. Men nej, det fik vi ikke meget ud af.

Vi skyndte os så op til security, hvor vi selvfølgelig skulle ligge alle vores ting op på båndet og blive gennemtjekket. Vi kom igennem og snakkede med én af medarbejderne. De forstod ikke hvad vi snakkede om, så vi løb over til en anden servicemedarbejder. Hun sad med høretelefoner i ørene og sagde, at vi skulle gå hen til SAS informationen. Vi skyndte os derhen, men der sad ikke én eneste. Lau løb hen til et andet flyselskab og prøvede at forklare ham det hele, men han sagde, can't help. Derefter gik vi hen til en anden mand fra security, han stod og grinte af os og sagde "go down - information" og vi prøvede at forklare ham, at vi havde prøvet ALT OG ALLE og han var bare sådan, jamen jeg kan heller ikke hjælpe, gå derned. Vi løb ned og det viste sig, at man ikke kan komme ned til informationen igen, når man først er kommet op. Vi var helt ude af den, vi løb rundt i 3 timer, for at lede efter nogen der kunne hjælpe os, men alt vi fik tilbage var bare, grin, arrogance og folk smidt i hovedet der ikke kan engelsk. SÅ frustrerende.

Heldigvis, efter 3 timer, spottede vi en ny politistation. Dér var de så rare, at hjælpe os. De kunne ikke nå at skrive en rapport, men skrev i stedet en anden seddel, som Lau måske kunne få noget ud af, når han kom hjem.. Puha, endelig..

Jeg er ked af dette lange og negative indlæg, men jeg har været så frustreret. Jeg forstår simpelthen ikke, at der ikke er én eneste i Frankrig der kan engelsk, og så i lufthavnen!!! Der skal man da kunne engelsk? Arg.. Vi er heldigvis hjemme nu. Vi nåede flyet og vi nåede at få en lille seddel.

Dårlig afslutning, på en fantastisk ferie, men jeg håber i har nydt at følge med i vores lille kærlighedstur til Paris. Det har vi i hvert i fald!

Ha' en dejlig dag! xx

Knus fra mig

Likes

Comments


Hi loves. I dag var vores sidste "rigtige" dag i Paris, da vi desværre skal hjem i morgen :(. Jeg elsker Paris og jeg elsker at være her, så det er super øv. Dagen i dag har handlet om at finde det brunch sted, vi spiste på sidste år. Det er så sjovt at tænke tilbage på, for det var faktisk det sted, jeg skrev et af mit første indlæg om. Læs indlægget her. "Dengang" skrev jeg på engelsk haha.

Anyways, vi fandt det! Det er og vil altid være den absolut BEDSTE brunch der findes. Den er så gennemført og den indeholder ALT det mad jeg elsker. Jeg laver et opdateret indlæg her indenfor et par dage, hvor jeg viser jer alt det lækre den inderholder. Det er et must, at besøge Lou Lou's friendly diner som caféen hedder, hvis man skal til Paris! Jeg glæder mig til, at i skal se nogle lidt lækre billeder, end hvad jeg lagde på bloggen for ca et år siden hihi.

Da vi havde spist brunch, shoppede vi lidt i et par genbrugsbutikker. Jeg ELSKER genbrug og jeg fandt de to lækreste denim jakker, som jeg selvfølgelig købte. Lau købte den flotteste skjorte, - men er der overhovedet en skjorte der ikke klæder ham? svaret er nej.

Lige nu ligger vi bare i sengen igen. Vi er begge to lidt halv sløje, så måske bliver det godt at komme hjem., selvom jeg ikke er meget for at indrømme det. Vi har gået rundt hver dag og været meget aktive, hvilket ingen af os er vant til haha. Men dejligt, det har det været!

Jeg håber at i har haft en dejlig dag og tusinde tusinde tak, for jeres ALT for søde respons på mit sidste indlæg omkring min nye tatovering. Jeg elsker jer og i er grunden til at jeg kan gøre det jeg elsker aller mest, every single day. Så tak til jer!! for det.


Knus fra mig

Likes

Comments


Hi loves. Det her bliver nok det mest betydningsfulde indlæg jeg hidtil har lavet, for det skal nemlig handle om min nye tatovering. Min tatovering til jer. ♡

Den her tatovering betyder alt for mig. Den når nemlig helt ind til mit hjerte, da jeg altid har haft et specielt forhold til følelsen af, at alle skal have det godt. Jeg har altid gået meget op i, at der ikke er nogen der skal føle sig udenfor, eller føle sig mindre værd end andre. Jeg har altid vidst, at jeg skulle have lavet en tatovering der beskrev den følelse. Men det gik først helt op for mig hvad der præcis skulle stå, efter at jeg blev blogger og blev en "offentlig" person.

Jeg modtager dagligt beskeder fra fantastiske mennesker som skriver til mig, at de har det svært med sig selv og at de bliver mobbet, fordi de enten er lidt større end andre, eller fordi de bruger noget så ligegyldigt (efter min mening nice) som briller. Det gør ondt på mig, at nogen så smuk, kan føle sig så nedprioriteret og utilpas.

Mobning er noget af det værste. Jeg blev selv mobbet da jeg gik i folkeskole og det er ubehageligt. Det vigtigste og bedste man kan gøre er udelukkende, at vise, at man er så meget bedre end det. Det er SÅ LIGEGYLDIGT hvordan du ser ud - så længe du er et godt menneske, så er du det smukkeste og bedste menneske.

Teksten på min tatovering siger:


"you are so much more"


Og den betyder, at du er så meget mere, end hvad vidt din forestilling om dig selv er, at du er tyk eller føler dig anderledes end andre. Du er helt perfekt som du er, så længe du behandler andre mennesker, som du gerne selv vil behandles.

Jeg kender godt følelsen af, at alt går dårligt. At man bare vil begrave sig ned i dynen og græde sine øjne ud, men det er lige præcis dér man skal huske på, at man er mere end det. Man kan godt klare det. Alt godt kommer til den der venter. Jeg er det mest utålmodige menneske der findes og hvis ikke at det jeg ønsker sker, sker med det samme, så kan jeg blive helt skør, det indrømmer jeg gerne, men lige så meget, som at jeg håber, at i vil være tålmodige og huske på, at man godt kan klare det, så vil jeg også gøre mit, for at beherske mig selv og lære, at hvis man arbejder hårdt nok, så skal det nok komme en dag.

Det kommer hurtigt til at lyde som om, at jeg snakker om noget helt andet end hvad meningen bag min tatovering er. Men det gør jeg ikke. For den her tatovering betyder så mange forskellige ting for mig - overordnet betyder min tatovering bare, at du er mere end alle dine dårlige forestillinger om dig selv. Husk på, at ligegyldigt hvem der siger at du ikke er god nok, så er du det. Du er smuk og dejlig helt præcist som du er.

Gay/straight, lyst hår/mørkt hår, høj/lav, tyk/tynd, bumser eller ej. Det betyder ingenting. Vi ser alle forskellige ud, føler forskelligt, brænder for forskellige ting og vi er alle sammen helt perfekte præcist som vi er. Det er vores små forskelligheder, der gør os så specielle. SO LET'S EMBRACE THEM. LET'S EMBRACE OUR DIFFERENCES. WE ARE SO MUCH MORE!Jeg ønsker så inderligt, at alle jer som sender mig alle de beskeder omkring, at i ikke er gode nok - husker det jeg har skrevet. Jeg bliver så ked af det, når i er så ulykkelige over jeres små "fejl", som i kalder dem. Det er IKKE fejl, det er JER. Det er jeres små "fejl", der gør jer så specielle og unikke. Det er IKKE fejl, det er det der gør jer så fantastiske.


Husk, du er så meget mere.

Knus fra mig

Likes

Comments


Hi loves. I dag har vi været en tur til Eiffeltårnet. Man bliver aldrig træt af synet. Det er jo SÅ SMUKT! Vi tog en tur hele vejen rundt om, for at få de perfekte billeder til Insta hihi. Credit til Lau for at være verdens dejligste kæreste og for at have så meget tålmodighed med mig haha. Vi hyggede og tog en masse billeder. Da vi var færdige med at tage billederne, gik vi en lang tur ned af kanalen.

Sidste år, da vi var i Paris, var jeg ikke så instagram-afhængig, som jeg er nu. Jeg ser ikke normalt længere. Jeg ser alt igennem mine nye specille kameraøjne, som KUN ser efter fede lokations. Det er forfærdeligt haha. Jeg kan ikke bare nyde udsigten. Jeg kigger efter vinkler, filtre, jeg redigerer allerede billedet i hovedet, før det overhovedet er taget. Jeg er det man godt kan kalde besat. Så vi stoppede ca 12 gange på vejen, fordi jeg lige skulle have et billede. Der blev taget mange og de kommer løbende op på Instagram haha!

Da vi endelig kom hjem efter en riiigtig lang tur, købte vi noget maccen. Jeg fik den lækreste frappe med MARSHMALLOW smag!! Åh gud, hvor var den god.. Vi tog maden med hjem på hotellet, fordi vi begge to var ret smadret i benene og dér sad vi igen bare og så "How I Met Your Mother".

Jeg tror ikke vores aften skal handle om andet, end bare at slappe af og nyde hinanden. Så jeg vil slutte den af her og sige, at jeg slet ikke kan VENTE til at jeg i morgen skal vise jer min nye tatovering og forklare hvad den betyder. Min tatovering til jer! ♡

SE MED PÅ BLOGGEN I MORGEN ♡ ♡ xx

Knus fra mig

Likes

CommentsHi loves. Super mange af jer har været rigtig interesseret i, at høre mere omkring Lauritz og min fællestatovering og derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et helt indlæg med forklaring på hvorfor vi gjorde det, hvordan vi fandt ud af, at vi ville gøre det og hvorfor vi valgte et fly + billeder fra da vi fik dem lavet!

Efter at Lau og jeg havde kendt hinanden i 3 uger, inviterede han mig til Paris. De var en helt vildt overvældende beslutning, 1 fordi at jeg aldrig havde været ude og rejse "alene" før og 2 fordi det var med en jeg ikke engang havde kendt i en måned og allerede var smask forelsket i. Det hele gik meget stærkt og før vi vidste af det, stod vi nede i Paris, kærlighedens by.

En dag tog vi til Eiffeltårnet og sad nede foran i en slags park, mega smukt! Og så begyndte snakken egentlig bare at køre. Jeg havde lidt planlagt at jeg skulle have en tatovering hernede og det havde Lau også, men vi havde ikke overhovedet tænkt over, at vi skulle have lavet en sammen. Jeg har egentlig altid været lidt imod kærestetatoveringer. Altså på min krop, andre kan gøre lige hvad de vil! Men lige pludselig sagde Lau "skal vi ikke have lavet en sammen" og i det sekund var jeg slet ikke i tvivl. Ja selvfølgelig skal vi det, vi gør det bare. Efter 20 sekunders tænken, blev vi enige om, at ja det skulle vi og det skulle være et fly, som symboliserede vores første rejse sammen.

Det hele var en meget impulsiv beslutning.

To sekunder efter var vi allerede ude og lede efter tatovør. Vi gik i flere timer, hele byen rundt for at finde nogen der havde tid lige nu og her. Men det var der ikke. Jeg tror vi endte med at gå i 5 timer og til sidst kunne vi ikke huske hvor i alverden vi var og hvordan vi skulle komme tilbage haha. Vi endte med at tage en taxa hjem. Dyr tur.

Næste morgen gik vi på jagt igen. Vi var hele byen rundt og til sidst fandt vi endelig nogen der havde tid. Det var et småt, men ret hyggeligt sted og det var også der jeg blev tatoveret igår. De super søde derinde og det betyder rigtig meget for mig, at man ikke føler sig utilpas, hos dem man bliver tatoveret hos. Når men i hvert i fald.. Så sad vi ude i "forstuen" eller hvad man kalder det haha. Vi sad på en sofa og genovervejede vores beslutning flere gange, men vi var begge to helt fastbesluttet og oppe og køre over, at vi skulle have den lavet NU.


Før billede

Det her billede blev taget LIGE inden vi gik ind og blev tatoveret.


Vi blev enige om, at Lau's fly skulle være dobbelt så stort som mit, som symbol på at han passer på mig.

Lau var den første som blev tatoveret, for så kunne jeg se på ham hvor ondt det gjorde og så kunne jeg lige genoverveje om jeg turde haha, just kidding, men underligt nok, så kan jeg godt lide smerten. Det gør ondt, men at vide at man markerer sin hud, med noget så betydningsfuldt resten af sit liv, det fjerner lidt den "onde" smerte og fremhæver den "gode", hvis man kan sige det sådan. Vi endte i hvert i fald begge to med at blive tatoveret, som i kan se her:Det gjorde helt vildt ondt, fordi at flyet jo skulle udfyldes, så nålen kørte bare op og ned af håndledet. Puha haha, men det var det hele værd. Vi var så glade efter og er det STADIG i dag.Fortryder vi vores tatovering?

Der er helt vildt mange, som dagligt spørger om vi jeg ikke fortryder vores tatovering og nej det gør vi ikke. Jeg ved godt, at Lau og jeg sammen fik lavet denne tatovering, men der står ikke "Lauritz" på min. Lige som at der ikke står "Melissa" på hans. Hvis vi en dag går fra hinanden, så vil jeg STADIG ikke fortryde min tatovering, for han har været og er stadig en del af mit liv. Jeg kan ikke fjerne et minde. Så om mindet er tatoveret på min krop eller ej, så vil jeg altid have det. Jeg elsker min tatovering og jeg er overhovedet ikke ked af, at jeg har fået den lavet. Lauritz har altid sagt, at uanset hvad der sker, så vil tanken aldrig strejfe ham. Han vil aldrig komme til at fortryde vores tatovering sammen, fordi han altid har elsket vores kærlighed og hvis vi skulle ende med at gå fra hinanden, så betyder det ikke, at han hverken elsker mig eller har elsket mig, mindre.


Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves. Gode nyheder! Jeg fik tatoveringen. Jeg er altid super dårlig til at beslutte mig, men jeg valgte at tage chancen. Mange går super meget op i at deres tatoveringer skal se helt perfekte ud og have helt lige streger, men sådan er jeg slet ikke. Jeg ELSKER hvis der er en lille fejl i, det synes jeg gør den helt unik. Wierd, i know.

Men i hvert i fald, så har dagen i dag handlet om tatoveringer. Vi stod stille og roligt op i dag, uden morgenmad på hotellet. Vi vågnede ved en 12 tiden og derefter gik Lau ned og hentede noget maccen. Super klamt at spise til morgenmad og det var også første og aller sidste gang vi gør det haha, puha. Efter vi begge havde taget et bad, tog vi ind til byen. Vi tog direkte hen til der hvor Lau skulle tatoveres. Han fik lavet sine 2 og jeg vil ikke sige for meget, da det kommer med i en vlog, men én af dem handler om mig hihi. So cute.

Efter Lau var færdig, tog vi ud og spiste lidt mad. Vi fik noget super mærkeligt, som jeg aldrig har set før, men godt, det smagte det. Det var en slags pandekage, med kylling, sour cream, karamelliseret løg og honning. Der var ret mange smage i, men det var faktisk okay. Da vi havde spist, var det min tur til at blive tatoveret. Jeg blev ikke tatoveret der hvor Lau gjorde, men i stedet der hvor vi fik lavet vores tatoveringer sidste år, for jeg kan godt lide, at føle mig "hjemme" der hvor jeg bliver tatoveret og det gør jeg der!

Vi havde et godt grin dernede, fordi de alle sammen mente, at tatoveringen var ALT for lille, men jeg var totalt opsat på, at sådan skulle den altså bare være og jeg er mere end tilfreds nu! Den er så cute og den betyder alt for mig, da den handler om alle dem jeg holder af og alle mine dejlige følgere og læsere.

Jeg vil ikke fortælle for meget om vores tatoveringer, da der en af dagene kommer et helt indlæg omkring, hvad de betyder og billeder af hvordan de ser ud. Jeg glæder mig så meget til at vise jer dem og forklare betydningen bag!

Jeg håber i har haft en dejlig dag! xx


Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves. I dag skal vi snakke lidt om Lau og jeg. Mærkelige, sjove, men også søde ting vi gør og har sammen. Lau og jeg har nogle ting sammen, som er lidt skøre, men det er også det bedste i forholdet. Mange vil synes noget af det er alt for sukkersødt - og det er det også haha, så vær forberedt! De 5 ting, kommer under billedet! xx


Hvidvin


Lige siden Lau og jeg mødte hinanden, er vi begyndt at drikke rigtig meget vin. Begge to. Vi drikker vin til al den mad vi går ud og spiser og vi kan ikke få nok. Lau er endda begyndt at læse omkring hvilke vine der er gode haha. Han er sådan en lille nørd. Men det bare godt for mig, for så får jeg god vin ;-)

Sticks'n sushi

Lau's og min livret er 100% sticks and sushi. Vi spiser der så tit vi overhovedet kan (det ved dem, der følger med i min instagram story også haha), men vi skal selvfølgelig lige aftale det med vores pengepung først, for det er IKKE billigt. Det er btw også der, man får den bedste vin hihi.


TATOVERING


Lauritz og jeg fik sidste år i Paris lavet en tatovering sammen. Tatoveringen symboliserer vores første rejse sammen og er på mig et lille fly og på ham et stort ét. Er i interesseret i et helt indlæg omkring vores tatovering? Så kan jeg eventuelt skrive lidt mere om hvordan vi fandt ud af, at det skulle være den og måske billeder af, da vi fik den lavet? Lad mig endelig vide i kommentaren om det har interesse! xx

MER

Selvom at Lau og jeg har været sammen i snart 1 år og 5 måneder, så kan vi ikke få nok. Vi kan ikke lade værre med at kysse og være et rigtigt sukkersødt par. Så hver gang vi lige hurtigt har kysset, er der en af os som siger "mer, mer, mer" hvilket jo selvfølgelig betyder, at man vil have flere kys. Super sukkersødt, men altså, jeg elsker det haha.

ÆG

Det her er den værste. Overskriften er super mærkelig og er i virkeligheden det mest irriterende ord jeg kender haha. Lauritz er nemlig begyndt at kalde mig et æg. Og det er ikke bare "hey æg, kom lige her" - det kan være at vi ligger i sengen og jeg prøver at se sød ud, så kommer den.- "nåååår skat, dit lille æg" - altså jeg forstår det simpelthen ikke haha. Nogen gange får jeg endda en snap af at han lige har siddet og spist et æg og så skriver han "jeg har lige spist dig". Jeg har aldrig rigtigt forstået hvad det går ud på, men har efterhånden vænnet mig til det og det er ret sjovt alligevel nogengange hhaha..


Jeg håber at i kunne lide indlægget og lad mig vide i kommentaren om i er interesseret i et helt indlæg omhandlende vores tatovering! Ha' en dejlig dag! xx


Knus fra mig

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments


Hi loves. I dag vil jeg fortælle jer lidt om mit absolut ynglings burger-sted i Paris!

L & jeg har spist der 4 ud af 6 dage og jeg bliver lige overrasket over hvor godt det smager, hver evig eneste gang. Jeg kan ikke få nok. Den her burger koster 15 euro, men hvis du skal have bacon i, koster det en ekstra euro. Helt sikkert pengene værd, wow. Jeg kan slet ikke holde ud at skrive om den, for jeg får lyst til den igen, selvom at jeg så sent som igår fik én haha! Når, men lad mig fortælle jer lidt omkring hvad der er i burgeren og hvordan atmosfæren i restauranten er.


I burgeren finder du:

- Bøf, of course.

- Ost, mhh.

- Bacon (vælger du selv).

- Karamelliseret løg.

- En eller anden fuldstændig fantastisk dressing.

- Kapers, DEN BEDSTE DEL.

- Små mini pickles.


BURGEREN


ATMOSFÆREN


Atmosfæren i restauranten er fantastisk. Alle tjenerne er så søde og venlige. Indretningen af restauranten er min favorit-del. Der er super mange pladser ude foran, med træer rundt om. Man får lidt en følelse af, at man sidder i en mini-skov. Så hyggeligt! Alt i restauranten er rødt. Stolene, væggene, bordene, alt. Det ser så lækkert ud og jeg er vild med det.


RESTAURENTEN

Restauranten ligger tæt på Triumfbuen, og har adressen:

13 Rue de Montenotte, 75017 Paris

De har åbent hver dag fra:

08-02


Hvis i en dag tilfældigvis skal til Paris, så gør jer selv den tjeneste, at prøve den her fantastiske restaurant. Den er fantastisk! (Og nej, dette indlæg er IKKE sponsoreret af La Placette. Det er vitterligt bare verdens bedste burger haha)

Ha' en dejlig dag! xx

Knus fra mig

Likes

Comments


Hi loves. I dag stod vi op og spiste morgenmad på hotellet. Det gør vi ikke så tit, fordi vi for det meste sover over os.. Men vi tvang os selv op i dag og var flere gange ved at falde i søvn dernede haha. Efter morgenmaden tog vi ind til byen, fordi vi nemlig skulle ind til tatovøren og aftale tid. Da jeg viste dem min tatovering, som jeg har skrevet lidt om på bloggen, (men alligevel ik), sagde de at den nok ikke kunne laves. Jeg vil ikke afsløre for meget, da jeg ikke vil have i ved hvad der skal stå endnu, men de sagde, at den ville blive grim efter noget tid. Stregerne ville "smelte" sammen og det er jeg jo selvfølgelig ikke interesseret i. Men kender i det ikke selv? Man har gået og glædet sig til noget og sat ens hjerne efter at det skulle ske og så går det hele i vasken.. Jeg har nu valget.. Om jeg vil tage chancen, eller om jeg vil stole på hvad de siger og enten glemme den.. Jeg er så i tvivl. Men jeg opdaterer jer selvfølgelig!

Da vi havde været hos tatovøren i et par timer, bare siddet der og tænkt og tænkt og ikke kommet frem til noget som helst haha, så tog vi hen på en café og fik lidt lækkert. Man kan vel næsten gætte hvem der spiste hvad haha. Men hvis ikke, så var det mig der fik den lækre pandekage ;-) #nothealthy.

Efter vores lille café-tur, tog vi tilbage på hotellet og lige nu ligger vi bare og hygger. Om 10 minutter går vi ned på vores ynglings restaurant, som der nok kommer et indlæg omkring i morgen, for wow. Vi har allerede spist der 4 gange haha. Jeg glæder mig!

BTW - hvis ikke i har set mit seneste indlæg, hvor jeg har brug for jeres mening, så skynd dig lige ind og stem på din favorit! I need your opinion! Læs indlægget her: DILEMMA - I need your help

Jeg håber at i har haft en dejlig dag! Vi ses i morgen hihi, xx


Knus fra mig

Likes

Comments

Dette indlæg er sponsoreret af CalaJade

Hi loves. I need your help! Jeg er I et kæmpe dilemma og jeg har brug for JERES vurdering! Jeg har brug for en ny taske og jeg har selvfølgelig ikke kun forelsket mig i én, men i 7. Jeg er altid så dårlig til at bestemme mig, så jeg vælger nu at spørge jer, hvilken én kan i bedst lide af disse 7 tasker? Nederst i indlægget vil i finde en afstemning og jeg kan ikke vente med at se hvad i synes!

Jeg håber at i får en fantastisk dag! xx


Kan du vælge? 

Knus fra mig

Likes

Comments


Hi loves. I dag har vi været inde i byen og shoppe lidt igen. Vi var forbi Louis Vuitton, hvilket ikke ligner os, men det var et tre etagers center med intet andet end Louis Vuitton og vagter over det hele. Vi skulle kropsvisiteres inden vi fik lov til at komme ind haha, det var alt for sjovt. Det var den vildeste "butik"! Jeg faldt over de smukkeste støvler som i kan se øverst. Der var 3 små stickers på, hvor der på den 1 er en ananas, den anden stod MIAMI og på den sidste var eiffeltårnet. De var alt for fede, men jeg valgte at spare på pengene, da det ellers ville have betydet havregrød resten af måneden haha!

Vi tog efter ind i Zara igen og til sidst h&m, hvor jeg fandt den dejligste bikini i ser på det andet billede. Den er så behagelig at have på og så fremhæver den bare alle ens former!

Som i kan se, så tog vi efter hjem og tog lidt billeder af mig i den, for hvorfor ikke? Selvfølgelig skal den da op på Instagram haha! Lige nu ligger vi igen i sengen, efter at vi lige har været nede og spise på en japansk restaurant. Maden var så lækker og jeg laver selvfølgelig et indlæg med det, som bliver en del af min lille madguide i Paris serie!

Jeg håber at i har haft en dejlig dag derhjemme! På torsdag skal Lau og jeg ned til tatovøren og jeg kan slet ikke vente til, at vise jer hvad jeg skal have lavet!!! Den betyder allerede utrolig meget for mig, da den omhandler jer, mine læsere, følgere og alle dem jeg holder af! xx


Knus fra mig

Likes

Comments


Hi loves. Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, så har Lau og jeg oplevet noget meget specielt her i Paris. Vi har nemlig som sagt spist gourmetmiddag på en bus, som - imens middagen foregår - kører gennem hjertet af Paris.

Imens du sidder og nyder din lækre 6 retters middag og et par glas vin, ser du på vejen alle Paris mest smukke seværdigheder, hvilket ikke er noget man oplever hver dag. Det hele var så smukt og det er et minde vi aldrig nogensinde vil glemme.

Jeg har lavet en lille video fra vores tur og jeg håber i kan lide den! xx

Ha' en fantastisk dag!

Knus fra mig

Likes

Comments


Hi loves. Dagen i dag, har nok været den mest afslappet hidtil. Vi har aftalt, at fra nu af, så skal der opleves noget. Vi gik først i seng kl 5 i morges, hvilket resulterede i, at vi først vågnede klokken 14.i dag. Typisk os haha. Da vi stod op, tog vi hen til én af vores ynglings restauranter og fik lidt lækkert morgenmad/frokost/aftensmad, hvad man nu vil kalde det når klokken er 17. Jeg regner med at lave en lille serie, som bliver en madguide i Paris, for der er virkelig mange fantastiske restauranter og caféer, som man ikke burde gå glip af. Hvad synes i om det?

Så ja, sent i seng, sent op, mad, et lille karbad & afslapning. Men! Det betyder bare, at vi er endnu mere friske til i morgen, hvor der skal ske en masse spændende ting. Det er lidt en hemmelighed hvad der måske sker i morgen, men det skal i nok høre mere om! Jeg kan ikke vente med at fortælle jer det!

Udover vores lidt kedelige, men stadig altid hyggelige dag, så håber jeg at i på trods af det dårlige vejr hjemme i danmark, har haft en dejlig dag! xx

Knus fra mig

Likes

Comments


Hi loves. I dag vil jeg skrive lidt om mit absolut ynglings kamera, både fordi at det er super efterspurgt, men også fordi at jeg synes, at alle fortjener at eje et. I har nok hørt om instax før, hvad end det har været på min blog, eller over hele verden. Instax består af en række brugervenlige kameraer, der gør det nemmere og sjovere at skabe nogle minder. Instax kan fremkalde dit billede med de samme og det er for mig, en af mine ynglings ting ved disse kameraer!

Kameraet i ser på billedet øverst i indlægget er det helt nye SQUARE SQ10 kamera, som lige er kommet på markedet! Det her kamera har - modsat de andre - kvadratisk billedformat, som jeg personligt synes er helt vildt fedt! Man bliver virkelig overrasket over hvor mange fantastiske funktioner det har & det vil jeg forklare lidt om nu! xx


"Gem-funktionen"


En af mine favourit funktioner er, at dit kamera gemmer alle de billeder du tager. Du har selvfølgelig lagt film i, så du har lad os sige 10 billeder til gode, at kunne printe ud. Det smarte ved dette kamera er, at i stedet for det printer billedet ud med det samme, så gemmer den billedet på kameraet. Det ligger der altid og du kan have omkring 100 billeder liggende og så printe dine favoritter ud. SÅ SMART! (Hvis man vil have flere billeder liggende på kameraet, kan man sætte et SD kort i).


"filter-funktionen"


Min absolut favorit funktion er og vil selvfølgelig altid være "filter-funktionen". JA! Du kan sætte forskellige filtre på dit kamera, inden du printer det ud. Der er så mange forskellige flotte filtre og det gør bare billedet endnu mere specielt!


"lysstyrke-funktionen"


Hvis dit billede er blevet meget lyst eller mørkt for den sags skyld, så har kameraet også en "lysstyrke-funktion". Perfekt. Det er så rart, at man kan gøre sit billede mørkere, det er noget jeg personligt selv virkelig godt kan lide!


"print-funktionen"


Og så er der selvfølgelig "print-funktionen" som du vælger når du har redigeret dit billede og er helt tilfreds med hvordan det ser ud. Når du har trykket print, ser du dit billede komme op af maskinen og så har du dit minde!


SQUARE SQ10 kameraet har sindssygt mange andre funktioner, i kan se lidt af her:


1. Du kan sætte dato på dit billede, hvis du vil have det.

2. Du kan trykke på den nederste knap og se alle de ændringer du har lavet i dit billede.

3. Du kan sætte et mini SD kort i, hvorefter du vil kunne printe de billeder ud, du har liggende på dér.

4. Du kan sætte blitz til, eller slå blitz fra.

5. Den mest indlysende, er selvfølgelig at du kan se dine billeder på skærmen.

6. Du kan ligge en flot vigned-effekt på.

7. Du kan vælge mellem auto og manuel. Hvis du vælger manuelfunktionen kan du redigere i billedet. Vælger du auto, printer den - som hvilket som helst andet instax kamera - billedet ud med det samme.

Jeg er så glad for mit kamera og jeg kan nærmest ikke leve uden det nu. Det gør alting så meget mere specielt og det elsker jeg. Alle de små funktioner og muligheder man har. Det er helt utroligt.


Er du interesseret i det her helt fantastiske kamera?


Så kan du købe det lige her ↓

SQUARE SQ10 INSTAX KAMERA


Knus fra mig

Likes

Comments


Hi loves. Dagen i dag, har været helt afslappet. Vi har lavet absolut ingenting, andet end at slappe af, tage lidt billeder og spist lidt mad. Vi startede dagen ud med at spise morgenmad på hotellet og derefter lagde vi os op på værelset, hvor jeg redigerede lidt video og Lau så lidt youtube. Senere tog jeg et karbad og hoold nu op hvor er det rart bare at ligge der.

Efter karbadet gik vi ud og spiste på min ynglings restaurant hernede. Jeg kommer til at lave et helt indlæg med den her restaurant, for i skal ikke snydes! Hvis i en dag tager til Paris, så SKAL i opleve deres burger! Oh wow.

Lige nu ligger vi IGEN IGEN i sengen haha, men alt har også lukket i dag, så vi varmer lidt op til i morgen, hvor vi regner med at skulle ud og opleve en masse nyt. Jeg glæder mig til alt hvad de næste par dage bringer!

Jeg håber at i har haft en dejlig dag! xx

Knus fra mig

Likes

Comments


Hi loves. Jeg kan simpelthen ikke holde fingrene for tasterne og skrive om vores perfekte oplevelse igår! Som sagt skulle vi jo i aftes ud på Bistronome, som er en gourmet restaurant på en bus! Det var en vanvittig oplevelse, virkelig! Vi startede ved Charles de Gaulle Ètoile og endte ved Eiffeltårnet. Vi kom forbi alle disse steder på kortet, som er alle de store seværdigheder i Paris. Alt var så smukt!


Vi fik under busturen 6 retters middag og 2 glas vin hver. Maden var så velovervejet og lækkert. Det smagte også dyrt haha! Her er de 6 retter vi fik:


Forret

1. Ærte & mintsuppe, med tørret kød & noget crisps på toppen!

2. Krappe gelè med citronskum.


Hovedret

3. Torsk, med noget olivenpaste og 3 store pastaer med grønsager i.

4. Lam med bløde kartoffler og grillet aubergine.


Dessert

1. Ricotta med honningmelon.

2. Røde bær med fransk cream cheese med lime & hindbær sorbet med crumble.


Det er noget man skal opleve!

Knus fra mig

Likes

Comments

FUN, Get to know me, Inspiration, Personal
Hi loves. I dag har vi både hygget, slappet af, shoppet & i aften skal vi opleve noget meget specielt! Vi startede dagen ud med, at prøve hotellets morgenmad. Det var så lækkert og de havde alt det, jeg i en brunch foretrækker, så jeg er meget tilf…

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Instagram@bentsenn

Follow my blog