Header

Hej alle sammen,
Efter at jeg er startet med at blogge, føler jeg næsten at jeg intet tid har, til at lave andet. Ikke så meget fordi at jeg ikke VIL lave andet, men jeg er simpelthen blevet afhængig af at skrive. Jeg bruger al min tid på det og kan ikke få nok. Når det så er sagt, så er det selvfølgelig ikke fordi jeg bor i en hule og aldrig ser andre mennesker, men jeg har en tendens til efter skole, bare at ligge mig hjem i seng og skrive. Det er altså slut nu. Jeg har derfor valgt at jeg i løbet af den næste uge, altså skal til at socialisere mig lidt igen. Så nu får i et indblik min næste uges planer!


MANDAG: 

I mandags var jeg sammen med smukke og dejlige @CharlotteCaroline ! Vi hyggede på café og tog derefter hjem til hende og filmede en video, hvor jeg forklarer lidt om blogging, instagram og Youtube - i kan se videoen HER.


TIRSDAG:

Igår var jeg i skole til klokken 16, hvorefter jeg tog hjem og arbejdede på bloggen. Derefter tog mine forældre og jeg ind på en ny salatbar inde i byen, som lige er åbnet og senere kom min kæreste hjem.


ONSDAG:

I dag skal jeg ses med en af mine mest savnede veninder! En veninde som jeg sidste år gik i klasse med. Vi har altid haft et specielt bånd og jeg kan ikke VENTE med at se hende!


TORSDAG:

I morgen skal jeg til noget fastalavnshygge hos PR connect, med mine to skønne veninder Amalie og Simone.


FREDAG:

På fredag skal jeg et smut forbi CPH fashionlab og snakke lidt med smukke Simone Tajmer. Det glæder jeg mig også super meget til.


LØRDAG:

På lørdag skal jeg i biografen med min lille fætter Noah. Han er 9 år, så så lille er han faktisk ikke længere, men han spørger mig næsten hver dag om vi ikke skal lave noget sammen, så nu har vi aftalt en hygge dag.


SØNDAG:

På søndag skal jeg ENDELIG ses med min dejlige Amanda igen, efter rigtig lang tid!! Vi skal filme en lookbook i samarbejde med Junkyard. Det bliver så fedt!!


MIN SIDSTE UGE I INSTAGRAM BILLEDER

Jeg håber at i alle sammen får den dejligste dag!


Knus fra mig

Likes

Comments

Kære dejlige læsere.

Da jeg her forleden delte mit indlæg om den nye trend som er i omløb, fik jeg super mange beskeder på facebook, instagram, på bloggen og min facebookside, omkring hvor stort et forbillede jeg var for de forskellige personer og det rørte mig virkelig. Jeg har i hele mit liv, altid gerne ville hjælpe alle og have at hele verdens befolkning havde det godt. Efter dette indlæg kom op, fik jeg ikke kun beskeder omkring det at være et forbillede, men også folks historier omkring, at jeg har hjulpet dem igennem en svær tid med selvværdsproblemer og bare generelt personlige udfordringer og vanskeligheder. Det kan ikke beskrives med ord, hvordan den følelse er. Den følelse af, at man har hjulpet et menneske så meget, den er helt ubeskrivelig. Så derfor vil jeg nu ligge alle kortene på bordet og fortælle om selvværd, for smukke og dejlige piger - i er IKKE de eneste som døjer med det.

Læs også: Twisted Body Images

MIG

Da jeg gik i 5 klasse, blev jeg mobbet helt vildt. Jeg havde briller, jeg var pop (JEG FORTRYDER INTET), jeg gjorde alt for at passe ind, men sjovt nok var det det modsatte jeg fik ud af det. Jeg blev altid skubbet væk og jeg var altid anderledes end de andre og jeg forstod aldrig helt hvorfor. Da jeg kom op i de højere klasser, lærte jeg langsomt hen af vejen, at det ikke nytter noget, at kæmpe for at være noget, som folk synes er spændende. Nej! Det som er spændende er, når folk skiller sig ud og tør at være sig selv.

Det er dét ALLE misforstår. Det der tiltaler folk er det anderledes, det søde, det betænksomme og det kærlige. Jeg har altid fået af vide at jeg er speciel og vil i høre hvorfor? Det er fordi jeg aldrig stopper med at smile. Hver gang folk ser mig, så siger de at det er så dejligt med én som smiler så meget. Men det er udelukkende fordi, at jeg har valgt at se på tingene således: lige meget hvad der nogensinde kommer til at ske, så vil jeg aldrig nogensinde føle mig bedre end et andet menneske og hvis der er én der ser sig selv som værende bedre end mig, så lad dem. Jeg har valgt at være ligeglad. Ligeglad med hvis folk synes jeg er grim, ligeglad med om folk synes mit tøj er kikset, ligeglad med, om folk synes det er til grin at jeg har startet en blog og i det hele taget at være ligeglad med alle som har en dårlig mening om mig. Vi er alle sammen gode nok og der er ikke nogen der er bedre end andre.

Mange af jer skrev til mig, at i bliver kaldt "grim, klam, fed" osv hver dag. Det gør mig ondt, meget ondt. Men som jeg skriver ovenover, vælg at være ligeglad. Dem som kalder jer de forfærdelige ting, døjer selv med noget så dumt som selvværdsproblemer, de vælger bare at takle det helt forkert, ved at svine andre folk til. Det er IKKE den rigtige måde at gøre det på. I skal alle sammen bare vise og udstråle at i selv synes i er perfekte. Smukke og dejlige piger, som er ligeglade med folks dumme meninger og som fokuserer på alle de gode ting ved sig selv.

Man kan overbevise sig selv om mange ting og på mange forskellige måder. Jeg kan tydeligt huske, da jeg var sunket aller dybest og ikke havde flere kræfter tilbage, fordi at jeg selv synes jeg var tyk og grim. Så kom min far en dag ind og sagde til mig: "skat, det du skal gøre er, at hver morgen når du står op, skal du se dig selv i spejlet og sige "HOLD KÆFT hvor er du lækker i dag"" - selvfølgelig gjorde jeg det aldrig, fordi det simpelthen var for mærkeligt :D, MEN! Det er altså ikke løgn at man kan vende sin hjerne til at tænke anderledes. Hvis du siger til dig selv at du er god nok hver dag, så vil du løbende føle at du er god nok. Hvis du siger til dig selv hver dag, at du IKKE er god nok, vil du automatisk vende din hjerne til at tro at du IKKE er god nok. HVIS DU DERIMOD SIGER TIL DIG SELV HVER DAG AT DU ER SKIDE LÆKKER OG ER LIGEGLAD MED HVAD FOLK TÆNKER, så vil du automatisk også føle dig uovervindelig med tiden.

Du skal ikke kritisere ikke dig selv, for alt det du IKKE er og IKKE kan. Du skal i stedet anerkende dig selv, for alt det du ER, og alt det du KAN. Du har det der skal til! Frygten for at fejle er verdens største og dummeste stopklods, for et liv fyldt med selvværd og selvtillid.

Jeg håber af hele mit hjerte, at i stopper med at tage de grimme ord til jer og siger til jer selv hver dag at i er helt perfekte som i er, for det er i. Helt perfekte og smukke piger! Aldrig tro andet. Og stop med de dumme selvværdsproblemer, de er ikke til andet end besvær! ;-)

Ha' en rigtig dejlig dag og nyd nu hvor dejlige i ser ud!

KYSLikes

Comments

Hej alle sammen,
Igår var jeg sammen med smukke Charlotte Caroline, som selv er blogger og laver Youtube. Vi lavede en video til hendes kanal, hvor vi snakkede om, hvordan man ligesom får tid til både at instagramme, at blogge og lave youtube når nu man går i gymnasiet. Jeg deler også mine råd til, hvad man skal gøre hvis man SELV gerne vil starte en blog. Vi kom ind på en masse emner, som i har efterspurgt her på bloggen, så hvis i har lyst til at se videoen, kan i se den lige her:


Jeg håber at i alle sammen får en dejlig dag!


Knus fra mig

Likes

Comments

Først og fremmest, så vil jeg gerne sige tusinde tak for al jeres støtte på min første youtube video! Jeg er så glad og taknemmelig for alle jeres søde kommentarer og likes, det betyder så meget for mig!

Der er mange af jer som har efterspurgt en video omkring hvor og hvordan jeg tager mine Instagram- og blogbilleder. Så derfor har jeg lavet en lille slags "behind the scenes" video, hvor jeg er sammen med min dejlige bloggerveninde Amalie. Jeg håber at i kan lide den og jeg håber at i får en fantastisk dag!

Likes

Comments

Hej bloggen og hjertelig velkommen til dette indlæg - jaa, ny intro? Nej.. Men noget nyt er sket!! Jeg har nemlig lige uploaded min aller første youtube video! Jeg har - som jeg siger i videoen - ville starte en youtube kanal i super mange år, men jeg har aldrig rigtigt fået taget mig sammen grundet min generthed.

Jeg ved godt at redigeringen osv, slet ikke er i top, men det er mit første forsøg og jeg er tilfreds. Som sagt bliver min youtube kanal ikke helt som andres. Der bliver ikke nogen challenges, sketches eller noget form for "fiktivt" i mine videoer. Min kanal bliver en hudløs ærlig version af mig selv, med en blanding af en masse fashion og personligt. Min youtube bliver en slags relation til min blog, så derfor vil der også komme en del vlogs op fra events og hauls med en masse lækre items! Jeg ved ikke hvor tit jeg kommer til at uploade videoer, men jeg glæder mig super meget til at se hvad det ender med!

Jeg er sindsygt nervøs igennem hele videoen og det var meget svært for mig at uploade den, MEN det er gjort og jeg kan ikke vente med at se hvordan i tager i mod den!


Jeg håber i vil følge med og skriv gerne i kommentaren hvad i gerne vil se mere af!

Jeg håber at i alle sammen har en fantastisk dag!

xoxo / M

Likes

Comments

I dag overtager min kæreste bloggen. Han har nemlig skrevet 8 ting om mig, som han mener er værd for jer at vide. Så fra nu af giver jeg ordet til ham!

Melissa spurgte mig om jeg ville skrive 5 ting om hende, men jeg fandt hurtigt ud af, at 5 slet ikke var nok. Så jeg kom til at skrive lidt flere... Jeg kunne ikke lade vær!


1.

Melissa er mega professionel. Den måde hun taler med folk på, er så meget i orden. Hun går rigtig meget op i, at alt det hun laver skal være så godt som overhovedet muligt. Jeg har så meget respekt for det, og det har sparket mig i gang med min Instagram.

2.

Hun er meget elskværdig. Hun er simpelthen så smuk og dejlig. Jeg ved godt det måske ikke er så spændene for jer at læse om, men det må i leve med, jeg måtte bare have det med.

3.

Hun er den bedste taber jeg har mødt. Hvis Melissa taber et spil eller en leg, så tager hun det mere med oprejst pande end nogen anden. Har aldrig spillet bordfodbold med en der er så ligeglad med at vinde som hende.

4.

Hun smiler hele tiden. Melissa smiler så meget at man bliver helt bange for om der er noget galt med hendes ansigt haha. Hun smiler endda i søvne, seriøst!!

5.

Hun er støtter mig altid. Om det er en sang, en koncert, eller en ny dum tattoo, så bakker hun op, og hun vil altid hjælpe mig på vej. Hun er aldrig bare ligeglad, og er rigtig god at snakke med i svære situationer.

6.

Melissa elsker sukker, slik og Chips. Har før haft dårlig samvittighed fordi jeg købte meget slik i biffen, eller 2 poser Chips på en aften. Jeg kan ikke måle mig med Melissa. Mere behøver jeg ikke at sige.

7.

Hun synger som en drøm. Det hænder at når vi er i bad eller når vi bare ligger og ser film, at hun begynder at synge eller nynne. Bliver altid så glad, men så snart hun ser at jeg lytter, så stopper hun og siger "hvad"??? Og der smelter jeg så.

8.

Hun er meget taknemmelig. Melissa snakker meget om hvor glad hun er for at der er så mange der læser hendes ting, og følger med. Hun fortæller mig hver gang hun får en sød kommentar, og bliver så ellevild. Det er så dejligt at se at hun har fundet noget der virkelig gør hende glad.

Det var faktisk de 8 ting min kæreste skrev om mig. Da jeg selv læste de her ting, fik jeg helt tåre i øjnene og grinte også helt vildt. Min dejlige kæreste ligger mærke til alt og det betyder bare så meget. Jeg håber i kunne lide dette indlæg! Jeg er i hvert i fald SÅ glad for det!

KYS

Likes

Comments

Sommer er min favorit tid på året. Der er intet bedre end sol, varme og palmer for mit vedkomne. Da det jo er fredag i dag, er det på tide at komme med mine #summerfaves! I har nok allerede nu fundet ud af at palmer er det smukkeste jeg overhovedet kender til. Hvis jeg har en dårlig dag, er det eneste jeg skal gøre, bare at kigge på billeder af palmer haha, i know!! Det er så mærkeligt. Men sommer er den tid på året hvor jeg er aller gladest!

Hvilket af disse billeder er jeres ynglings? xx


Jeg håber at i alle sammen får en fantastisk dag!
xoxo / M

Likes

Comments

Da i er helt vilde med at høre hvilke mine yndlings artister, yndlings bands og yndlings items er, så vil jeg denne gang vise jer min ynglings Youtube kanal! Denne Youtube indebærer et kærestepar som pranker hinanden. Normalt synes jeg ikke at pranks er så sjove, men de to!! De er simpelthen så hylende morsomme og går SÅ TIT over stregen. Deres reaktioner er fantastiske og man kan virkelig mærke intet af det er opstillet.

Hvis i elsker at grine og på et tidspunkt keder jer, så tjek deres kanal ud! Det er den absolut bedste!Jeg håber at i alle sammen får en fantastisk dag!

xoxo / M

Likes

Comments


Jeg sad her til aften og snakkede med min mor omkring angst, hvor hun herefter fortalte mig at hun havde set en video på facebook som omhandlede en ny trend. Denne trend er ikke en helt almindelig tøj-trend, nej det er nemlig en ny udgave af "Chubby Bunny Challenge" som denne gang ikke indeholder skumfiduser, men derimod snus i stedet - "Chubby Snulle Challenge". Jeg blev fuldstændig målløs og søgte rundt på nettet for at se om det seriøst kunne være rigtigt, at ungdommen i dag har fået den fuldstændig sindsyge idé, at gøre skade på sig selv i al kedsomhed, for at få visninger og likes.

Da den sidste "Spis-En-Banan-Og-Drik-Derefter-En-Hel-Flaske-Sprite-Hvorefter-Du-Brækker-Dig"-trend kom ud, stod jeg allerede af. Der er ikke en eneste ting, som kunne få mig til at blive drevet så langt ud. At udstille og udsætte sig selv på den måde? Det er jo fuldstændig ud over alle grænser det her? Og bare det, at medierne kalder det en trend. Engang var trendsene en blanding af trompetbukser og retro-briller, men i dag i 2017 er trendsene, det at gøre det til en konkurrence at se, hvem der kan have flest stykker snus i munden, før man brækker sig. Det er bare ikke i orden.

Folk vil i denne tid gerne huskes for noget. Jeg kan da ikke være den eneste, der synes at det er helt ved siden af, at gerne ville blive husket for noget så tåbeligt. Jeg vil gerne advare jer alle sammen,- lad nu hver at blive drevet med i dette fuldstændig latterlige miljø og lad være med at føle trang til at gøre dette, for at være noget. Der er ingenting, INGENTING i det her, som er hverken sejt eller smart.

Jeg har aldrig nogensinde været så arrig over noget, som jeg er med dette. Til ham som har startet denne "trend" - jeg håber du læser dette indlæg og finder ud af hvor til grin, det du har gang i er. "I kan jo se om i er mand nok", siger du, hvad er det for noget at komme med, alt imens du sidder og brækker dig, over at have puttet 24 stykker snus ind i munden. Du er SÅ LANGT FRA at være den mand, du åbenbart gerne vil være. Det her du har lagt op på nettet og offentliggjort foran hele verden, det vil folk altid huske dig for. Det ville jeg personligt være ked af at blive husket for.

I kan se videoen her : https://www.facebook.com/pg/SaxesHH/videos/?ref=page_internal

Jeg håber inderligt, at i alle sammen holder fingrene fra det og jeg håber ikke at nogen af jer, vil føle jer tvunget til at gå med på "moden", om at være lige så tåbelige som dem. Ja undskyld mine ord, men det skræmmer mig, at dét her er vores verden og at det er gået så vidt.

Likes

Comments

Super mange af jer har spurgt mig om, hvad jeg lavede på valentinsdag og hvor min top er fra, så derfor tænkte jeg at jeg ville lave et lille indlæg om det! For det første, så er min top fra ZARA - jeg kan desværre ikke finde linket og jeg købte toppen i Sverige, så jeg ved slet ikke om den er i Danmark. Men tak for alle jeres søde kommentarer omkring den, jeg er også fuldstændig vild med den!


Min valentinsdag

Først tog jeg ind på strøget og mødtes med min kæreste. Der kom han gående med de smukkeste blomster i hånden, aw! Han skulle lige have et par sko og jeg skulle lige have taget nogle billeder, som i kan se oven for haha. Vi fik taget lidt billeder af hinanden og tog så efterfølgende ud og spiste kinesisk med min søster og hendes kæreste, super hyggeligt!


Da vi havde været ude og spise, tog vi alle 4 ud og bowlede. Det var SÅ hyggeligt og mega sjovt. Jeg elsker at bowle, det er bare så synd at man får så ondt i fingrene af det haha. Da vi skulle købe drikkevarer, blev jeg seriøst spurgt om ID for at købe en cider, hvad sker der for det? :-D Jeg er 19 og bliver snart 20, så lille ser jeg da ikke ud. Eller?? måske lidt faktisk haha!

Da vi var færdige med at bowle, tog min kæreste og jeg hjem og så lidt Sherlock Holmes, hvilket er blevet en afhængighed for os. MEN i hvertifald, var min valentinsdag super hyggelig, med de mennesker jeg elsker.

Jeg håber også at i havde en fantastisk dag! xx

Likes

Comments

LR er en online webshop, som min skønne veninde er en del af. Jeg tænkte derfor at den fortjente lidt omtale. LR har alt fra plejeserier og super smukt make-up til alge-peeling og ansigtskure. De har også alt fra neglelak i moderigtige trendfarver og Aloe Vera Skin Care til anti-aging serier og kvalitets plejeserier til mænd! Jeg har skrevet lidt om de 4 bedste produkter fra LR's hjemmeside, og lagt direkte link ind, så du SELV kan finde produkterne.LOS ANGELES 

Alle parfumerne hos LR Health & Beauty har et højt indhold af parfume. Alle deres parfumer er kvalitetstestet og langtidsholdbare. En af deres mest solgte parfumer til unge kvinder er Los Angeles. 1-2 sprøjt om morgnen er nok til, at du har en dejlig duft i over 24 timer!


ALOE VERA FACE CARE SÆT

Der er et stort udvalg af forskellige Aloe Vera produkter. Alle deres produkter har et højst muligt indhold af Aloe Vera. Der skal være 30 eller flere procent i produkterne før de har den virkning som aloe vera planten har, hvilket er meget fugtgivende. Når der er 90% eller over, virker det også healende. Super sæt!


DELUXE FANTASTIC MASCARA BLACK DRAMA


LR har to forskellige kollektioner. Deres Deluxe som kvalitetsmæssigt er det samme som MAC, Chanel osv. Så er der deres colours som kvalitetsmæssigt er det samme som Max Factor, Rimmel London osv.

Denne mascara giver:

  • Intelligent 3-dobbelt-filmtekstur: Ved hver påføring mere farve, mere volumen og mere definition.
  • ”Kunstige-øjenvipper-effekt“

COLOURS LOOSE POWDER

Den her løse pudder er transparent og velegnet til alle makeup toner. Den er en perfekt til fiksering for en pæn hud. Den løse pudder er silkeagtig, hvilket giver en let tekstur for en naturlig styling og så er den fuldkommen talkumfri.


Jeg håber at i alle sammen får en dejlig dag!

xoxo / M

Likes

Comments

Jeg har endnu engang stået model for skønne Emilie Delance, som denne gang handlede om Instax kameraer. Vi hoppede rundt i Københavns smukke gader, fra location til location, for at finde de fedeste baggrunde og det bedste lys. Vi fik taget en del fashion billeder og jeg er meget tilfreds med resultatet - i kan se nogle af billederne nedenfor! (Resten af billederne kommer op senere på måneden) I kan evt også tjekke min instagram ud, for flere billeder!


Jeg håber at i alle sammen får en fantastisk dag!

xoxo / M

Likes

Comments


DOMANOFF-SHOWET VED FASHION WEEK

Som i måske så på min snapchat (melissabentsen) så blev jeg inviteret til DOMANOFF-showet ved Copenhagen Fashion week på hotel d'Angleterre. Det var en af de vildeste oplevelser nogensinde. Jeg er jo "ny-opstartet" blogger og derfor synes jeg det var en rigtig stor ting at blive inviteret til.

AT VISE JER MINE NYE ALEXANDER MCQUEEN SNEAKERS

Da dette indlæg kommer op et par dage efter at jeg allerede har vist jer mine nye Alexander McQueen sneakers, så er det en gammel nyhed, men det var stadig noget jeg glædede mig helt vildt til at vise jer hehe.

SEVILLA

Den 12. marts, tager jeg til Sevilla med min klasse. Det bliver helt vildt fedt og jeg glæder mig super meget. Der kommer selvfølgelig en masse lækre billeder op fra turen, så det skal I glæde jer til!! :-)

ÅRSDAG OG YSTAD SALTSJÖBAD MED L

Min kæreste og jeg er så super heldige at skulle holde årsdag på Ystad Saltsjöbad, hvor vi bare skal slappe af, hygge, tage en masse billeder (min idé haha) og bare nyde hinandens selvskab. Jeg glæder mig SÅ meget!


Jeg håber at i alle sammen får en fantastisk dag!

xoxo / M

Likes

Comments

Forskellen mellem snapchat og instagram

Jeg vil på forhånd sige, at jeg selv har været en af disse typer, så der er intet dårligt i det jeg skriver. It's just for fun!


SE-JEG-ER-I-FITNESS-SNAPPEREN

Vi har alle gjort det. Taget liiidt for meget tid ud af træningen for at tage et billede til snapchat, for lige at understrege at man altså ER igang! (Men det er man jo ikke helt? ;-))

SEXET-SELFIE-SOM-UNDERLAG-FOR-ALT-HVAD-PERSONEN-VIL-SIGE-SNAPPEREN

“Det er koldt udenfor”. Ja, men hvad har det med dit duckface at gøre? Vi kan alle sammen godt se at du har en god makeup dag, men så skriv da det i stedet!

SE-HVOR-LANG-TID-JEG-VAR-UDE-IGÅR-SNAPPEREN

Typen, der med 200 sekunders Snap-Story dokumenterer hele sin bytur og afslutter med et ur-filter, så man kan se, hvor sent personen er taget hjem. Dengang jeg gik i byen, har ur-filteret også ramt min snapchat et par gange, faktisk flere gange på en aften, for det skal jo være til det sidste sekund, LIGE inden man går i seng.. Ikke noget jeg er stolt af 😂

KONCERT-SNAPPEREN

Typen, som er til koncert og snapper ALLE numrene. Det kan hurtigt gå hen og blive en 10-15 minutters lang snap, hvilket jeg ikke er interesseret i at kigge på. Men det er sjovt, for man kommer på selv til at gøre det? Det egentlig mærkeligt.

SE-HVOR-SMUK-HIMLEN-ER-SNAPPEREN

Vi lever alle sammen under den samme himmel, så du behøver ikke at snappe HVER gang himlen er flot. Vi har alle sammen gjort det på et eller andet tidspunkt, men én snap er nok 😄

SE-HVOR-SØDT-MIT-KÆLEDYR-ER-SNAPPEREN

Det her er helt klart min hade-snap. Jeg HADER snaps af dyr. Misforstå mig ikke, jeg elsker dyr, men dyre-snaps er noget af det kedeligste der findes.


Jeg håber at i kunne lide dette lidt anderledes indlæg og endnu engang, husk! at det ikke er for at træde nogen over tæerne, det hele er bare en kæmpe stor joke.


Jeg håber at i alle sammen får en dejlig dag!

xoxo / M

Likes

Comments

Jeg ved ikke med jer, men jeg kan ikke vente med at flytte hjemmefra og indrette mit helt eget hjem, LIGE som jeg vil have det! Mit hjem bliver en god blanding af marmor og en form for minimalistisk indretning. De her 9 billeder er perfekte. Jeg ved selvfølgelig godt at jeg ikke ender op med et kæmpe hus, så der er plads til alle de her fantastiske idéer, men det er hen af dér, jeg vil have at mit hjem kommer til at se ud. Jeg håber i finder lidt inspiration, til hvordan jeres skal se ud!Jeg håber at i alle sammen får en fantastisk dag!

xoxo / M

Likes

Comments

Hej bloggen!

I dag vil jeg forsøge at lave et lidt mere seriøst indlæg, da det skal handle om kvinders kroppe og vores forvirrede hjerner som fortæller os, at vi ikke er gode nok. Jeg har aldrig rigtigt været glad for min krop, jeg har altid synes jeg enten har en for slatten røv, tykke lår eller for mange deller på maven. Nu hvor jeg er blevet lidt ældre, er jeg begyndt at tænke "hvad så?", hvad så om jeg har lidt delleværk hist og her, det er naturligt og smukt at være sin egen og ikke ligne alle andre. Vi er så forskellige og det er da fantastisk!

MIG SELV OG MIN KROP

Jeg har altid haft utrolig svært ved at spise sundt, eftersom jeg har en fuldstændig sindsyg addiction til chips og søde sager. Jeg tror jeg igennem 3-4 år, hver dag har sagt "I DAG går jeg på kur" og så 5 timer efter, ligger jeg med en pose chips, ØV. Jeg har heller aldrig rigtigt været god til at træne. Jeg elsker at træne når først jeg er i gang, men dét med at komme op fra sengen og faktisk tage hen til fitness centret eller at gå ud for døren og løbe en tur, det er ikke lige mig..


Jeg har faktisk aldrig rigtigt kigget på kvinders kroppe eller dømt nogen udfra deres kropsform. Jeg synes at alle er smukke på hver deres måde og selvfølgelig har jeg da en fortrukken kropsform som jeg ville ønske jeg havde, men vi er alle født så forskelligt, heldigvis. Jeg har i alle de år jeg har set "Topmodel" sagt til mine mor flere gange - at jeg synes det er super uretfærdigt og mærkeligt at det kun var tynde og høje piger der måtte deltage. Jeg synes det var - undskyld mit sprog - skide hamrende uretfærdigt. Er vi andre ikke gode nok? HELDIGVIS har de nu valgt at lave et Topmodel program hvor der er fokus på former og lidt større piger, end hvad der plejer at være. DET synes jeg er smukt! At alle er velkomne.

"Moden er stærk og slank"

Den nyeste tendens er "strong is the new skinny". Kroppen skal være slank, men også trænet. Man skal kunne fremvisen en tonet og muskuløs krop, når man uploader en selfie på Instagram eller Facebook.

Jeg synes det er så vildt at det største taleemne i hele verdenen omhandler vores kroppe. Vores kroppe er unikke på hver deres måde, INDSE DET OG ACCEPTER DET. Jeg ved det er svært, men jeg prøver selv og hvis vi alle kunne acceptere hvordan vi så ud, ville vi hver i sær udstråle så meget selvtillid, at ingen ville ligge mærke til den lille delle du har på maven. Det hele handler om selvtilliden og den skal vi lære at have.


(DET ER IKKE MIT BILLEDE - DET ER FUNDET PÅ GOOGLE) - Jeg ved ikke hvorfor body står i citationstegn.
Det øverste billede er en Dove reklame og det nederste billede er en reklame for Victoria Secret undertøj. Se hvor smukke alle 20 forskellige kroppe er. MIX IT UP.


Vi er alle helt lige som vi skal være og det er HELT PERFEKT. Det var bare det ;-)


Jeg håber at i alle sammen får en dejlig dag!

xoxo / M

Likes

Comments

Hej bloggen,

i dag har jeg lavet et lille "interview" af min bedste veninde Amanda, så i kan lære hende lidt bedre at kende. Amanda er den skønneste pige, med sindsygt meget humor. Altid glad og smilende. Vi får det bedste frem i hinanden og jeg vil aldrig undvære hende. Her kommer der lidt spørgsmål, som hun har besvaret om sig selv.


Navn:
Amanda Guldager Alder: 18 Bopæl: København Beskæftigelse: Youtuber Kendetegn: Meget lille og store øjne. Instagram: @amandaguld


1. Hvilke(t) spørgsmål hader du at besvare?

- “Hvorfor går du ikke i skole” er nok det spørgsmål jeg hader mest at få..

2. Beskriv dig selv med tre ord?

- Lyttende, humoristisk og meget ærlig.

3. Hvilken sang ville du betale penge for aldrig at høre igen?

- “Model” med Gulddreng

4. Hvad er dit yndlings ord for tiden?

- “Ananas" eller “cue"

5. Hvad ser lækkert ud, men smager forfærdeligt?

- Sushi..

6. Hvad var det sidste du spiste?

- En kiwi, selvom jeg ikke kan tåle det..

7. Hvad står øverst og nederst på din bucket list?

- Har ikke en rækkefølge på min bucket list, men jeg vil rigtig gerne prøve skydiving…

8. Hvad er din største frygt?

- Hmm.. Det må nok være højder.

9. Hvilket talent ville du ønske, at du havde?

- At synge!! Vil så gerne lave musik!

10. Hvad er din sidste Instagram post – og hvorfor?

- Mit sidste Instagram post, var et selfie fra da jeg var til et event i Stockholm.11. Hvad er din yndlings-mad?

- Det må nok være pizza eller de klassiske danske retter.

12. Hvilken tv-serie ville du medvirke i?

- Helt sikkert Vampire Diaries!!:O

13. Hvad er din yndlingssang for tiden?

- Min yndlings sang vil altid være “Without Me” med Eminem

14. Er der én ting mange ikke ved om dig?

- Noget jeg har fundet ud af med tiden, er at mange tror at jeg er meget “fin på den”.. Men det er jeg LANGT FRA! Jeg er nok den mest “down to earth" person.. :)))

15. Hvad er dit mål i 2017?

- Mit mål i 2017, er at jeg skal være mere ligeglad med hvad andre tænker om mig. Hvile i sig selv og være glad.


Jeg håber at i alle sammen får en dejlig dag!

xoxo / M

Likes

Comments

Da blogging er blevet en kæmpe stor del af mit liv, er det begrænset hvor meget tid jeg har til at lave noget andet. Jeg bruger rigtig mange timer på mine indlæg og på min instagram, da det jo er det jeg elsker at lave aller mest. Nedenunder kan du se en liste med nogle af de ting jeg laver, når jeg ikke blogger.


TAGER BILLEDER

Jeg tager billeder så ofte jeg kan. Hvis jeg kunne tage billeder af mig selv i fuld størrelse, så ville jeg gøre det hver eneste dag. Men da det er umuligt, med mindre der er timer på, så bliver jeg nødt til at få en veninde (eller min mor) til at gøre det.

SER NETFLIX

Jeg ser rigtig tit Netflix. Efter en lang skoledag er det bedste i hele verden, det at komme hjem, tage alt sit tøj af, ligge sig i sengen og se Netflix. Jeg har set Prison Break, Gossip Girl, Orange Is The New Black og The Vampire Diaries et par gange nu og jeg kan stadig ikke få nok! Læs mere om mine ynglings serier (HER)

ER SAMMEN MED VENINDER

Når jeg er sammen med mine veninder, er vi tit enten ude og spise eller på café og drikker en kop kaffe (eller i mit tilfælde lemonade hehe). Vi laver faktisk aldrig rigtig noget, vi elsker bare at snakke. Jeg synes det er så dejligt at mødes med sine veninder og bare snakke. Det har man virkelig brug for nogen gange!

ER SAMMEN MED MIN KÆRESTE

Jeg er sammen med min kæreste hver dag og når vi ses slapper vi bare af. Da han arbejder meget, ses vi for det meste om aftenen hvor vi ser en god film og spiser noget lækkert mad. Nogengange blogger jeg også når jeg er sammen med min kæreste, for det er en af de steder jeg føler mig mest tryg og inspireret.

ER I SKOLE

Jeg går jo i 2g og lige meget hvor meget jeg ønsker det, er det desværre ikke muligt for mig at blogge i skoletiden.... Eller..... Måske hehe, nooooglegange kan jeg godt finde på at blogge lidt i skoletiden, men det er jo nødvendigt hvis jeg ligepludselig får en god idé! ;-)Jeg håber at i alle sammen får en dejlig dag!

xoxo / M

Likes

Comments

Jeg lavede igår et indlæg med mine yndlings items og selvfølgelig glemmer jeg min absolut favorit. Jeg har fået ny jakke. "Ny og ny" - jeg fik den for en måned siden ca.. Jeg har aldrig nogensinde været så glad for en jakke før og derfor finder jeg det som en selvfølge, at i selvfølgelig skal se den her på bloggen + et link, så i alle sammen kan få muligheden for at købe denne lækre sag.


Jakken er fra minimum-fashion og koster 1100 kr.


MINIMUM-FASHION JACKET click on the jacket / ZARA BOOTS (kan ikke finde link, da de desværre er udsolgt)


Jeg håber at i alle sammen får en dejlig dag!

xoxo / M

Likes

Comments

Mange af jer har efterspurgt et indlæg om mine favorit items, så her kommer de! Jeg er fuldstændig vild med de her 6 items, de er uundværlige for mig. Skriv gerne nede i kommentaren hvilke af de 6 der er jeres ynglings!


Zara boots (cannot find a link, i'm sorry!) / Instax mini 8 (SIMILAR HERE) / Moroccan oil (HERE) / Hvisk V ring (HERE) / Zaria jacket (HERE) / Alexander McQueen sneakers (HERE)


Jeg håber at i alle sammen får en dejlig dag!

xoxo / M

Likes

Comments

FASHION, #NOUW30DAYCHALLENGE
Jeg har i snart et halvt år, gået og ønsket mig de her fantastiske Alexander McQueen sneakers som jeg ENDELIG har fået!!! Min elskede kæreste gav mig dem i julegave og jeg stod lidt mellem de sorte, babylyserøde eller kongeblå og som i kan se, valg…

Likes

Comments

Personal, #NOUW30DAYCHALLENGE
i'm in! Nouw er blevet lanceret til at være Nordens største blogportal, hvilket jeg er super stolt af at være en del af. I den anledning har de udfordret os bloggere, til at poste et nyt indlæg hver dag i 30 dage fra den 1. februar til den 2. marts…

Likes

Comments

INSTAGRAM@bentsenn

Follow my blog