Header

Da gårsdagens indlæg var en lille smule deprimerende, kommer der i dag et lidt bedre! I dag skal vi nemlig snakke om alle ugens opture som kommer her:

Årsdag med min kæreste

Takket være Ystad Saltsjöbad havde min kæreste og jeg den bedste årsdag nogensinde. Alting var så fornemt og så fik jeg selvfølgelig min smukke ring, som jeg eeeelsker!

Testning af menu på Lo Jo's

Min veninde Amalie og jeg skulle teste menuen hos Lo Jo's som hvis mad var helt exceptionelt. Det hele var så lækkert og servicen var bare i top!

Caféhygge med @annelinneaholm

Anne - som faktisk også er country manager her på nouw - og jeg, mødtes og hyggede på en café ved navn Hafnia. Det var så hyggeligt og jeg glæder mig super meget til næste gang! Hun er så sød.

Gallafest

Som i ved, er jeg ikke typen som fester og ud af 2 år og en del fester, har jeg faktisk kun været til fest to gange på mit gymnasie. Så jeg valgte igår at tage til galla fest. Det var skide hyggeligt og folk var mega overrasket over at jeg var der haha, det var ret sjovt. Alle var så lækre og aftenen var bare super dejlig.


Det var lidt positivitet her fra en dejlig søndag morgen, med solskin (og lidt tømmermænd) øv.. Men ellers håber jeg bare at i får en deeejlig dag og så ses vi snart igen!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Som i på titlen kan se, er det her et lidt øv-indlæg. Der er simpelthen sket så meget i denne her uge og det har været nogle uoverskuelige dage. Jeg går ind i næste uge, med en forhåbning om, at det vil blive nogle deeejlige, glade og varme dage! Her kommer min uges nedture...

Lauritz og mit tog blev aflyst

Det var ikke bare et tog der blev aflyst og man så tog et andet, nej. Efter vi havde siddet og ventet i 2-3 timer i kulde og regn, blev toget aflyst 10 min efter at det skulle have været kommet. Vi var strandet i Ystad, uden nogen måde at komme hjem på. Heldigvis var min svigerfar MANDEN, og endte med at hente os. Pyha.

Jeg ødelagde min computer

Min computer er noget jeg ikke kan leve uden. Jeg laver alt på den. Alle mine noter, alle mine indlæg og videoer. Jeg er så øv over det, men altså, som jeg skrev i mit seneste indlæg, må der være en mening med det. Min computer virkede utrolig dårligt og var sindssygt langsom, så måske var det et tegn: SKIFT DEN SÅ UD.. Jaja, pengene skal jo også lige være der og med den SU jeg får, er det sgu ikke nemt haha.

SRO

Mere behøver jeg ikke at sige. SRO er kedeligt, svært og krævende. Jeg er så glad for at det endelig er overstået. Nu venter SRP bare på mig...

Jeg er blevet syg

Jeg er ikke slemt syg, men jeg er blevet forkølet hvilket jeg HADER at være. At have stoppet næse, er det værste der findes. Man sover elendigt om natten og snakker mærkeligt når man udtaler m'er haha.


Ud over alle de her øv ting, er der selvfølgelig også sket en masse godt, hvilket i i morgen kan læse om her på bloggen. Elsker jer og tak fordi i opmuntrer mig når jeg er i øv humør hihi, vi ses i morgen til en masse positivitet!!


Knus fra mig

Likes

Comments

I dag har jeg her til aften været ude med min skønne og altid savnet Amalie. Jeg havde af impressionpr, fået lov til at teste Lo Jo's menu, hvilket jeg synes var en mega sød gestus. Som altid skal jeg have Amalie med, fordi hun altså uden tvivl er min ynglings date hehe.

For det første, vil jeg lige sige - WOW. WOW hvor har jeg godt nok aldrig fået så lækker mad, med så god en service oveni. Maden var guddommelig og smagte SÅ godt! I stedet for selv at vælge en ret vi ville smage, så valgte ejeren bare at give os lidt af alt der var på menukortet og gudske tak og lov for det! Normalt ville jeg jo bare vælge en burger, fordi det er noget jeg ved jeg kan lide og det er jo dumt i sådan en her situation, hvor man skal udvide sine smagsløg lidt. I hvert i fald, var jeg mega overrasket over hvordan man kan formå at få hele ens menu til at være så god. Jeg lyver ikke når jeg siger - at det hele virkelig var godt! Der var lige én ting som jeg ikke brød mig så meget om, men det er fordi jeg har en lidt underlig følelse med blæksprutter. Jeg bryder mig ikke om konsistensen, men underligt nok, så smagte det godt alligevel haha. De lavede den på en lidt mere speciel måde, end hvad de gør på grillen, så den får de sgu. Det var godt nok lækkert!

vores menu var der: lakse tatar, blæksprutteringe, salat, pommes fritter, kødboller (WOOOOOW), oksetatar og til sidst den lækreste lille "kage" med skumfidus, chokolade og kiks.. Mhhh, altså hvor var det dog lækkert.

Vi fik det selvfølgelig maden løbende og af drikkevarer fik vi til at starte med, en frosen rosé cocktail, som bare smagte HIMMELSK!

Jeg gik fra stedet med en følelse af, at det her bliver mit stamsted at spise haha. Personalet var så skønne og det betyder simpelthen så meget på en restaurant. De snakker alle sammen britisk, hvilket bare gør det hele lidt mere specielt. Man føler ikke at man er i Danmark og den følelse kan jeg godt lide haha.


Her kan i se lidt af det vi fik:

Frosen Rosé Coctail

Laksetatar & blæksprutte


Salat, oksetatar, pommes fritter, kødboller & brød


Jeg takker igen, det var SÅ lækkert og det er langt fra sidste gang, at jeg kommer og spiser her. Min nye favorit restaurant/café for sure.

Knus fra mig

Likes

Comments

Igår skete der noget jeg tror alle frygter for.. Jeg gør i hvert i fald. Jeg har den seneste måned haft SRO for, hvilket - for jer der ikke ved det - er den største opgave i 2g. Igår sad mine to veninder og jeg og skulle til lave det hele, fordi vi selvfølgelig som altid, venter til sidste øjeblik. Jeg startede på min analyse af min mediefagsopgave og gik derefter til shot-to-shot analysen. Jeg rækker så ud efter mit glas, hvorefter det vælter ud over hele min computer. Skærmen gik i sort med det samme og der var intet at gøre. Jeg gik totalt i panik og havde ingen idé om hvordan i alverden jeg ville kunne få lavet min SRO færdig.. Heldigvis har jeg verdens sødeste og bedste kontakt, som reddede mig. Han kom hele vejen ud til min veninde, med en ekstra computer, hvorefter han tog hjem og reddede min. (Han reddede alle mine dokumenter og billeder, men ikke computeren, den var helt færdig).

Det vil så sige, at jeg nu i en længere periode er nødt til at blogge fra mobilen. Jeg er så sur og ked af det over, at jeg altid er så klodset, men jeg har en idé om, at "everything happens for a reason", så jeg håber sgu, at der er en mening med det haha - måske har jeg reddet en andens, who knows 😂. Anyways, desværre bliver min vlog fra Ystad Saltsjöbad udsat.. Jeg havde ellers glædet mig så meget til at vise jer det hele! Men det kommer! Nu skal jeg bare lige finde ud af hvad jeg gør..


Jeg håber at i alle sammen har en dejlig dag. Jeg sidder lige nu udenfor med mine to piger og hygger så meget, efter at vi ENDELIG har afleveret SRO - DET skal fejres.


Knus fra mig

Likes

Comments


Igår havde min kæreste og jeg været sammen i 1 år. 1 år!! Det er for vildt. Men som sagt, så går tiden stærkt når man har det godt, hvilket jeg uden tvivl har haft, det seneste år. Lauritz har givet mig en følelse, som jeg aldrig nogensinde havde regnet med jeg ville få. Det er helt ubeskriveligt. Jeg er så glad og lykkelig for at jeg har fundet ham.

Vi tilbragte igår hele dagen på Ystad Saltsjöbad, som der snart vil komme et lækkert indlæg op af, en masse flotte billeder + en super cute video haha!


Nu til det alle nok har ventet på. Nej, Lau og jeg er ikke blevet forlovet :D Jeg forstår udemærket godt forvirringen der var igår, pga mit billede på Instagram, men vi skal ikke giftes! (endnu) ;-) Det var blot "bare" en årsgave, som jeg slet ikke fatter at jeg har fået. Det er den smukkeste ring, jeg nogensinde har set og jeg er så så SÅ glad for den!! Vi havde talt om årsgave, men jeg havde aldrig set den komme, at jeg ville få noget så smukt som den. Det er den smukkeste og bedste gave jeg nogensinde har fået og jeg tager den ALDRIG af!


Hele vores dag igår & i dag, vil snart komme op på bloggen, så det skal i glæde jer til. Det var så lækkert!


Jeg håber at i alle sammen har haft en dejlig weekend + mandag!


Knus fra mig

Likes

Comments

Hey babes. Jeg har lavet en lille vlog fra vores tur til Sevilla. Videoen er ikke helt vildt spændende, men jeg synes selv den er ret sjov og hyggelig! Grundet at nogen af klippende er blevet slettet, så klipper den desværre hurtigt rundt i hvor jeg var og hvad jeg lavede. Jeg glemte - som jeg siger i videoen - at filme fra vores første flyvetur, fordi jeg var utrolig nervøs haha. Der var så meget turbolens, at jeg slet ikke havde tid til at tænke på at filme :D Jeg håber at i alligevel vil føle jer underholdt.

Ha' en rigtig dejlig dag og hyg jer helt vildt hjemme i Danmark. Det er vildt dårligt vejr hernede, så i skal ikke være misundelige på mig.. Jeg håber vejret ændrer sig, for jeg har næsten kun taget sommertøj med haha!


Knus fra mig

Likes

Comments


I dag har været en rigtig afslappet dag, men for mig alligevel helt vildt stresset. Det er super svært at forklare folk som ikke er blog eller instagram-interesserede, hvor vigtigt det er at tage de helt rigtige billeder, det helt rigtige sted. Det er faktisk lige godt umuligt. I dag er min klasse og jeg ankommet til Sevilla, hvor dagen er blevet brugt på at blive guidet rundt i byen og se de forskellige seværdigheder. Vi blev guidet rundt i omkring 2 timer, hvor jeg på den korte tid så 14.987 flotte steder jeg kunne skyde billeder. Det, ikke at have en fotograf/veninde eller ven som selv godt kan lide at tage billeder med på tur, er for mig helt ubeskrivelig forfærdeligt. Jeg troede godt jeg kunne ligge telefonen fra mig og nyde Spanien når jeg nu er her, men min addiction til at tage billeder, har gevaldigt vist sig. Når det så er sagt, så er min klassekammerater super skønne og de gør virkelig alt for at hjælpe mig, men jeg er åbenbart mere krævende og perfektionistisk end jeg troede haha. Calm down Melissa, det hele skal nok gå.

Lige nu ligger jeg alene på hotelværelset, imens de andre er ude og drikke. Misforstå mig ikke, jeg er ikke blevet efterladt haha, det er af eget valg, de gjorde virkelig sit for at få mig overtalt. Som sagt så er jeg bare ikke typen som kan lide at drikke og når nu det er i et helt andet land, så vil jeg gerne lige slå mig ned og lære byen at kende først. På den anden side så har jeg også savnet at blogge helt vildt. Nu er det jo omkring 5 dage siden jeg lavede et indlæg, hvilket for mig er super lang tid og det skal heller ikke ske igen, det lover jeg. Derfor har jeg valgt at blive hjemme i aften. Efter 6 timers fly, 3 timers ventetid i lufthavn og ingen søvn, så er afslapning meget tiltrængt!

Noget helt andet, så savner jeg min kæreste helt vildt. Det er fuldstændig uforståeligt for mig, at man efter så lang tid, stadig kan være så forelsket, det er slet ikke noget jeg er vant til. Jeg kan ikke sove, jeg kan ikke koncentrere mig, jeg vil egentlig bare gerne hjem til ham nu..

Jeg håber at i har haft en fantastisk dag derhjemme og selvom at det er sent, så håber jeg stadig i læser med hehe, jeg savner jer og jeg elsker jer, kys så mange gange!!Knus fra mig

Likes

Comments

Hej bloggen,

I dag har jeg igen lavet et lille interview, men denne gang er det af smukke Charlotte Caroline, som til dagligt er selvstændig og har sit eget lille event-bereau som hedder ASIGHT. Hun er en super inspirerende og sød pige. Hun er meget dygtig til det hun laver og så er hun bare altid så glad, hvilket gør hendes selskab helt unikt, afslappende og rart at være i.

Navn: Charlotte Caroline Jensen Alder: 24 Bopæl: København K (fra Aalborg) Beskæftigelse: Selvstændig med eget event-bureau ASIGHT, ansvarlig for sociale medier hos Visit Frederiksberg og freelance event-koordinator hos Nouw Kendetegn: Åben og imødekommende g meget jysk-.talende (ift når jeg snakker med københavnere). Instagram: @charlottecaroline_


Hvilke(t) spørgsmål hader du at besvare?

Der er faktisk ikke nogle spørgsmål jeg hader at besvare, så længe det blot ikke inkluderer at man taler ned omkring noget/ nogen.


2. Beskriv dig selv med tre ord?
Iderig, empatisk, modig (ift. at turde at gå og skabe sin egen vej).


3. Hvilken sang ville du betale penge for aldrig at høre igen?
Jeg har ganske få sange der får mig til at mindes mindre positive episoder, faktisk ikke en bestemt sang, men nærmere "deprimerende" melodier, så bevidst fravælger jeg sådanne sange.


4. Hvad er dit yndlings ord for tiden?
"cool" og "gas". Jeg siger for tiden meget disse sætninger: Det er mega cool", og bare giv den gas. haha (spørg mig ikke hvorfor).


5. Hvad ser lækkert ud, men smager forfærdeligt?
Jeg er alt spisende! Har endnu ikke smagt noget der så lækkert ud, som ikke var det - så var det måske nærmere en skuffelse i form af en lækker kage, der smagte alt for sundt.


6. Hvad var det sidste du spiste?

En matcha bowl hos 42Raw


7. Hvad står øverst og nederst på din bucket list?
Øverst: at jeg skal holde foredrag og prøve noget, jeg aldrig har prøvet før.
Nederst: (nederst fordi det ikke er vigtigt nu, men vil blive det senere hen): Drømmehuset/ drømmelejligheden.


8. Hvad er din største frygt?
At jeg på et tidspunkt vælger "at nøjes med". Det har jeg flere år tilbage besluttet mig for, at jeg aldrig vil!


9. Hvilket talent ville du ønske, at du havde?
Haha, hvis det gerne må være urealistisk, så ville jeg ønske, at jeg kunne blive usynlig 😛


10. Hvad er din sidste Instagram post – og hvorfor?
Et billede med fokus på mit hår, som er mørkere end normalt, det er nemlig lige blevet "farvet". Jeg er rigtig glad for min egen hårfarve, men der skulle ske noget nyt, så har afprøvet Maria Nilas farve pumpe, som ikke er permanent og går ud efter et par vaske.11. Hvad er din yndlings-mad?

Jeg er så stor mad-elsker, at det kan ødelægge min dag, hvis jeg starter dagen ud med dårlig morgenmad. Jeg sætter ekstrem meget pris på god mad og kan nævne SÅ mange retter. Men når alt kommer til alt, så er det meget simpelt: det lækreste lune/sprøde brød med saltet smør, ja tak.


12. Hvilken tv-serie ville du medvirke i?
Nu sidder jeg og forestiller mig, at jeg er med og mærker omgivelserne for mig, og trods der er mange store og fede serier vil det for mig handle om oplevelsen under selve optagelserne, så: entourage (men så skulle jeg nok være en fyr eller opfinde den kvindelige udgave af Ari Gold).


13. Hvad er din yndlingssang for tiden?
"Back to sleep" med Chris Brown!


14. Er der én ting mange ikke ved om dig?
Jeg har altid 1000 bolde i luften og gang i mange ting samtidig (det ved folk), men en ting, mange nok ikke ved er, at jeg slet ikke fungerer, hvis andre planlægger en masse ting for/med mig, hvor jeg skal indordne mig.


15. Hvad er dit mål i 2017?
At udleve de ting, jeg har sat mig for samtidig med, at jeg skal opleve noget af verden 😉.
Specifikke mål:

- At have holdt mit første foredrag!
- Lave et projekt/program omkring kvindelige rollemodeller (arbejder jeg pt på med årets kvindelige iværksætter)
- Udvikle mit firma ASIGHT
- Få etableret min youtube kanal, som gerne skal vokse professionelt.


Jeg håber at i kunne lide dette indlæg og evt går ind og tjekker @CharlotteCaroline ud. Hun fortjener meget mere opmærksomhed, end hvad hun får i forvejen. Hvis i er interesseret i at læse om nogle andre personer, så skriv gerne nede i kommentaren hvem, så ser jeg om jeg kan få arrangeret et interview med ham/hende.


Knus fra mig

Likes

Comments


Der er sket det vildeste... For mig - DET VILDESTE.

Som i nok har læst et par gange, så har jeg været med i en konkurrence her på Nouw. Normalt er jeg overhovedet ikke et konkurrencemenneske og jeg har på ingen måde brug for, at vinde i spil eller andet. Jeg er nok den bedste taber du nogensinde kommer til at møde haha. MEN, MEN, MEN. Den her konkurrence var helt anderledes for mig. Jeg gik nemlig meget op i at vinde. Jeg ville gøre alt for det og kæmpede alt hvad jeg kunne. Det ligner mig ikke - men det skete.

Man kunne nemlig - ved at deltage i denne konkurrence - vinde en tur til London for to, en artikel på forsiden og et interview af selve Nouw's management. London turen sagde mig ikke så meget, da jeg først så, at man kunne få æren af, at skrive et indlæg til forsiden af Nouw. Selvfølgelig ville en tur til London være lækkert, men æren af at vinde, fordi at man - der hvor man blogger - er blevet lagt mærke til, er jo tusinde gange bedre. Jeg vandt desværre ikke konkurrencen, MEN MEN MEN - JEG KOM PÅ ANDEN PLADSEN!!! Ud af 1126 bloggere, valgte de MIG ud som en 2 plads. Jeg har aldrig nogensinde været så stolt af mig selv, det må jeg være ærlig og indrømme. DET SÅ VILDT! Selvfølgelig vil det altid være bedst, at komme på en første plads, men bare det, at jeg overhovedet er nævnt i deres indlæg som en af vinderne, gør mig så inderligt stolt og glad.

Tak for alle jer som støtter mig og tak fordi, at i gider og læse mine indlæg. Det er en drøm som er gået i opfyldelse.

STORT tillykke til @neda, som blev vinderen af #nouw30daychallenge - du har virkelig også gjort det godt! Wow.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

UDOVER DET, så har jeg også fået farvet hår, som i nok allerede har opdaget på billedet ovenover ;-)

Jeg har nemlig været et smut forbi Impression PR, som btw er "grundlagt" af nogle af de skønneste og dygtigste kvinder jeg længe har mødt, nemlig Terese Ask & Chrstina Bonnor. Hold da op, hvor er det bare dejligt med glade og søde mennesker! Af de to dejlige damer, fik jeg en masse lækkerier. Jeg fik blandt andet SugarBearHair Vitamins, Carmex læbepomader og til sidst, hårprodukter. I har nok allerede gættet det, men ja! Ved hjælp af de hårprodukter jeg fik, har jeg nu farvet mit hår lyserødt. De produkter jeg har brugt, er fra Maria Nila, som har en super lækker kollektion af lækre, effektive og VIRKELIG FLOTTE produkter! Jeg brugte disse to:


Det her er en non-permanent farve, så derfor er farven allerde gået lidt ud, hvilket jeg faktisk godt kan lide. Det gør det nemlig muligt at prøve en masse forskellige hårfarver af. Disse produkter skader ikke håret, det er faktisk mere en form for conditioner, altså balsam, for håret. Ens hår bliver overraskende blødt og dufter helt exceptionelt godt bagefter haha. (Der vil snart komme en video-tutorial op). Hvis i ikke allerede har gjort det, så synes jeg helt sikkert at i skal gå ind og tjekke både Christina, Terese, impressionpr & Marianilastockholm ud! I vil ikke fortryde det.


Ha' en dejlig dag!

Knus fra mig

Likes

Comments

Kære dejlige læsere. Jeg har endelig afsluttet min 28 dages kur og derfor var det igår tid til at gå all-in. Min søster og jeg fast besluttet på at lave en masse cookie dough og det kan man vidst godt sige, at vi fik gjort! Jeg tænkte, at jeg ville lave en video, så i kunne se hvordan man gjorde.

Nedenfor kan i både se videoen og opskriften! (Husk HD)Den her opskrift fik jeg fra Tasty's facebook side, som i nok alle sammen kender til. Hvis man kender mig personligt, ved man godt godt, at jeg er super dårlig til opskrifter, så derfor putter jeg bare i hvad jeg føler for haha. Hvilket i også kan se i videoen ;-). I kan se den helt korrekte opskrift her:

INGREDIENSER

Serving: 4-6 personer

2 kopper mel
1 kop brun farin
1 kop smeltet smør
2 spsk mælk
1 tsk vaniljesukker
1 tsk salt

FORBEREDELSE

1. Forvarm ovnen på 175˚C
2. Spred melen på en bageplade og bag melen i 5 minutter, for at fjerne bakterier.
3. Bland mel, brun farin, smør, vanilje, mælk og salt i en stor skål.
4. Opbevar blandingen i køleskabet i 30 minutter og derefter adskil "dejen" i 3 dele. (Det gik lidt galt for mig hehe)
5. Nummer 5 er ikke noget man behøver at gøre, men det valgte jeg. Jeg lavede "dejen" om til en masse små kugler og lagde lidt ekstra topping på, da jeg elsker at have sådan nogle små bidder (så føler man, at man får lidt ekstra) :D.
6. NYD DET!


Tasty's egen opskrift (på engelsk):

https://www.buzzfeed.com/pierceabernathy/edible-cookie-dough-4-ways?bffbtasty&ref=bffbtasty&utm_term=.hbGmawJoG#.tgq82pEwY


Jeg håber at i nød den her lækre opskrift og selv prøver det derhjemme. Hvis man godt kan lide cookie dough, så er det her opskrift nok den bedste! hehe. Ha' en fantastisk dag!


Knus fra mig

Likes

Comments

Hey girls. Som jeg kan se er der rigtig mange af jer, som godt kan lide og høre lidt om hvad jeg har af planer. Så derfor tænkte jeg, at jeg ville vise jer, hvad denne uge byder på!  • Jeg skal være sammen med min elskede søster, som jeg desværre ikke ser så meget til, grundet at hun går på efterskole. Jeg har endelig fået hende overtalt til at blive hjemme en ekstra dag og jeg kan ikke vente med, at have en rigtig tøsehyggedag med hende!
  • Jeg skal mødes med Laura Keil. I kender hende nok fra enten Youtube eller Instagram, hvis i er meget online der ;-) Vi skal ud og drikke en kop kaffe (for mit vedkomne kakao) hehe, men vi skal også snakke om nogle spændende planer vi har for vores sociale medier til vores dejlige følgere! Det bliver så spændende!

  • Jeg skal ses med min smukke Amalie Brohus. I har nok set rigtig meget til hende her på det sidste, på henholdsvis min Instagram og Snapchat, men det er såmænd bare fordi at jeg er helt crazy med hende. Vi har kun kendt hinanden i et par måneder, men vi er på kort tid blevet rigtig gode veninder og jeg kan ikke forestille mig en hverdag uden hende nu.

  • Jeg skal hygge rigtig meget om min kæreste. Utroligt nok, selvom at vi har været kærester i snart 1 år, så går der ikke et eneste minut hvori jeg ikke savner ham. Jeg kunne ligge dagen lang, bare og putte med ham. Sådan er jeg - en lille tryghedsnarkoman, som ikke kan få nok af bare at ligge og blive holdt om ;-)

  • Jeg skal til Spanien med min gymnasieklasse. Vi skal ned og opleve Sevilla's smukke kultur og dejlige varme vejr. Jeg glæder mig til at få taget en masse lækre billeder og til at lave en masse #vacaguide's til jer!Det var alt fra nu, jeg håber at i får en dejlig dag! Jeg kan stadig ikke takke jer nok for, alle jeres dejlige kommentarer og bare i det hele taget al den opmærksomhed i giver mine indlæg. Jeg er meget stolt og glad for jer!


Knus fra mig

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Igår var jeg igen ude med Mathias Peldrup Gade, for at få lidt flere billeder til insta ;-) Billederne blev så lækre og jeg er HELT VILD med dem! Mathias er en utrolig fotograf og har styr på alt fra vinkler og farver, til perspektiver og kameraer. Når jeg siger til ham at han skal tage billeder fra den vinkel hvor jeg får tynde ben, så sørger han for det haha. Han er for vild og hvis i en dag har brug for at få taget lidt billeder, så synes jeg helt klart at i skal kontakte Mathias! Han er en super sød og dygtig dreng!


Nedenfor har jeg delt mine ynglings både stilet og fjollede billeder. Vi tog super mange, så jeg har valgt ud, hvilke jeg synes var aller fedest! Jeg håber i kan lide dem!


Jeg har før fået taget en masse lækre billeder af Mathias, som i kan se her, her & her, hvis i har lyst!


Tjek Mathias ud på Instagram (HER)


Jeg håber at i kunne lide billederne og i må endelig skrive, hvis de her indlæg er nogen i gerne vil se mere af, for så vil jeg meget gerne lave nogle flere til jer! Ha' en rigtig dejlig dag.

Knus fra mig

Likes

Comments

Som i nok har lagt mærke til, så går jeg meget op i, at have pæne negle. Jeg får altid lavet mine, ét specielt sted og jeg kunne ikke ønske mig noget bedre. Hos Lyborg frisør, er de SÅ profesionelle og SÅ søde! Salonen er også super behagelig at være i og simpelthen så fin! Der er helt lyst, simpelt og på samme tid super stilet.

Denne gang valgte jeg en lidt mere stille og rolig farve, da jeg sidste gang havde de vildeste prinsesse negle haha. Jeg er vild med denne brune/beige farve, da den er så minimalistisk og fin. Hvis i er interesseret i at få lavet negle, så synes jeg helt klart at i skal gå ind og tjekke Lyborg frisør ud. Ikke nok med at de laver de flotteste negle, så er det også super gode med alt indenfor hår-kategorien! Tjek dem ud på Lyborgfrisør.dk!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm  o  mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

As you've probably noticed, I am very interested in having pretty nails. I am always getting my nails done, at one speciel place and I couldn't wish for a better one. At Lyborg frisør, the people are so professional and sweet. The salon are so lovely being in and it is simply just so beautiful. There are the perfect lighting and at the same time, the salon are super fashionable.


This time I chose a slightly more calm colour, as I last time had the craziest prinsess nails hehe. I am loving this brown/beige color, as I think it is so pretty and very minimalist. If you are interested in getting your nails done, I can highly reccoment Lyborg Frisør. They are not only making the prettiest nails, they're also so talented in the hair-category. Go check them out on Lyborgfrisør.dk!


Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links

Gucci er mit absolut ynlings mærke. Jeg er VILD med alle deres designs. Sadly enough, så har jeg langt fra råd til alle de fantastiske items, men men men - man kan da stadig godt vise lidt af sin wishlist alligevel ;-) Her er mine ynglings tasker, sko og bælter fra Gucci!

Suede Ankle Boot Dionysus Suede Shoulder Bag here / Suede Pump here / GG Marmont Velvet Shoulder Bag here / Black Leather Belt here / GG Marmont Matelassé Shoulder Bag here / Pink Leather Belt here


Knus fra mig

Likes

Comments

For 30 dage siden gav Nouw deres bloggere en udfordring. Udfordringen gik ud på, at vi skulle blogge hver dag i 30 dage og den udfordring tog jeg op. For mig var de her 30 dage egentlig bare en kæmpe bekræftning på, hvor meget jeg elsker det jeg laver. Jeg vågnede hver dag op og så mere og mere frem til det, som dagene gik.

Jeg tjekkede efter to uger hashtagget #nouw30daychallenge ud og så at der var super mange af bloggerne, som skrev hashtagget i hvert eneste indlæg. Jeg vidste egentlig ikke, om det ville forbedre ens chancer for at vinde og jeg gik faktisk ind på mine egne indlæg og ville indsætte hashtagget, for at se om det ville ændre noget - MEN... Jeg endte med at lade værre. Jeg ville gerne vise, at jeg ikke kun skrev de indlæg på grund af, at jeg var tvunget. At jeg ikke kun deltog for at vinde, men at jeg også deltog for at udvikle mig selv som blogger - for min egen skyld. Udover det, så synes jeg, at alle der har deltaget har gjort det super godt. Jeg har læst en del indlæg og fuldt med i en masse udviklinger hos de forskellige bloggere og jeg synes virkelig, at vi alle fortjener en hånd. For selvom, at vi laver det vi elsker og at det sikkert ikke var så svært som vi troede, så krævede det stadig en del arbejde og tid. Så vi skal være super stolte af os selv, på alle måder!

For mig var min deltagelse i den her konkurrence som sagt ikke umiddelbart kun for at vinde... Det ville selvfølgelig være en kæmpe drøm der gik i opfyldelse og den største ære, at få lov til at blogge og skrive sin helt egen artikel til forsiden, men for mig var konkurrencen også taget op fordi, at jeg gerne ville se om jeg havde det i mig og det synes jeg selv jeg havde. Jeg ville udfordre mig selv og selvfølgelig var det hårdt. Jeg skulle tage de helt rigtige billeder det helt rigtige sted, formulere mig på den helt rigtige måde og finde de helt rigtige emner at tage op. Jeg har meget tit svært ved, at rose mig selv, men for første gang, laver jeg faktisk noget som jeg selv synes, at jeg er god til. At blogge er blevet en del af mit liv og jeg ville ikke kunne klare mig uden.


Hvad har jeg lært?

Jeg har igennem de her 30 dage lært hvordan man kommer længst ud til mennesker. At blogge hver dag i 30 dage har boostet min blog gevaldig meget og jeg har fået et større indblik i, hvad folk er interesseret i at læse. Jeg får flere visninger end nogensinde og det er kun helt fantastisk, at kunne holde øje med sin egen succes. Det her er min drøm og jeg gennemlever den på højeste plan!


Mine mest læste indlæg indenfor de sidste 30 dage:

Ny trend? Jeg er målløs

Indlægget omhandler en aften, hvor jeg blev gjort opmærksom på en ny trend blandt unge. Mine hænder styrtede ned i tastaturet og jeg skrev uafbrudt i en halv time. Indlægget gik viralt og jeg fik flere beskeder end nogensinde. Folk var vilde med det og jeg kan ikke takke alle jer som skrev til mig nok, for alle de søde ord! Jeg blev så rørt!

#instaworthy restaurents

I dette indlæg viser jeg mine absolut ynglings insta-venlige restauranter.

Get to know me // Jeg drikker ikke

Som overskriften så godt beskriver, så fortæller jeg i dette indlæg hvorfor jeg ikke drikker.

Min kæreste: 8 ting om Melissa

Igen, overskriften beskriver indholdet ret godt. Min kæreste fortæller nemlig 8 facts om mig og jeg synes selv de er ret sjove og søde haha!

Get to know me // hvordan blogger jeg og hvorfor?

Mange af mine følgere har længe efterspurgt et indlæg, hvor jeg forklarer hvordan jeg blogger og hvorfor. Hvilken skrivestil jeg har valgt at benytte mig af og hvorfor jeg elsker at blogge så meget, så det skrev jeg lidt om her!


Bliver jeg ved med at blogge?

Konkurrencen stopper, men jeg bliver ved. Som sagt er det at blogge, blevet den største del af mit liv og jeg ville ikke bytte det ud for noget andet. Jeg vil så vidt muligt prøve, at blive ved med at blogge hver dag og jeg glæder mig!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg håber utrolig meget at i har nydt de sidste 30 dage, og jeg håber at i har fundet mine indlæg spændende at læse. Jeg vil gøre alt for at holde jer beskæftiget med en masse inspiration og i er ALTID velkommen til at komme med idéer til indlæg! I må også meget gerne skrive i kommentaren, hvilke af mine indlæg i har fundet mest inspirerende og hvorfor! Det ville betyde alt for mig, at finde ud af! Jeg er så glad for jer. Jeg er så glad for at i følger med og kommenterer så meget på alle mine indlæg. Så tak. Tak for jer! 💛


Knus fra mig

Likes

Comments

God eftermiddag smukke piger. Mange af jer har på instagram spurgt, hvor jeg har købt min Fila trøje og mine Jeffrey Campbell boots. Jeg tænkte derfor at jeg lige ville lave et indlæg til jer, så i kunne få direkte links til det hele! Min Fila trøje er fra et brand som hedder Junkyard og mine boots er fra en hjemmeside kaldet Aurevoircinderella.com.

I kan finde trøjen på dette link

I kan finde mine boots på dette link

Jeg håber at i får en rigtig dejlig dag!

Knus fra mig

Likes

Comments

Jeg elsker selv at læse om "4 bedste steder" - "4 ting om..." osv! Derfor tænkte jeg at jeg ville lave en guide til mine ynglings burgere i København. De er simpelthen så lækre, så gå ind og tjek stederne ud - i vil ikke fortryde!!


1. GRILLEN BURGERBAR


Grillen burgerbar har ikke kun de bedste burgere i landet, men også de bedste pomfritter!! Deres mad er alt alt alt for fantastisk og så har de også ben&jerry milkshakes - OH MY GOD!! De smager af noget ord ikke kan beskrive. Det er mit ynglings junkfood place ;-)


2. MASH


Jeg kunne desværre ikke finde et bedre billede, men MASH burgere er også helt ufattelig gode. I burgeren er der en kæmpe sprød løgring, som gør burgeren ekstra god. Udover den lækre burger, er der også de lækreste chilifries med. Jeg spørger altid om jeg kan få dem uden chili, da jeg ikke så godt kan med SÅ stærkt mad, men uden er de også SÅÅÅ lækre!!


3. HALIFAX


Der er heller ingen tvivl om, at Halifax også helt sikkert skulle med på min liste over bedste burgere for hold da op!! Saftige burgere er lige mig og den klare de ret godt! + så har de også det ALLER BEDSTE service! I hvert i fald på Frederiksberg haha. GO THERE!


4. HARDROCK CAFE


Jeg har kun smagt Hardrock burgere én gang, men da den var ret god, så er den på en sidste - men god - plads. Der er SÅÅ mange forskellige burgere at vælge imellem og det er jeg helt vild med. Der er lidt forskelligt og det er altid lækkert at have så mange valg!


Jeg håber i synes det var lidt sjovt at læse om mine ynglings burger steder og hvis i er interesseret i mere af det her "4 ting" - "5 ting" eller sådan noget, så er i meget velkommen til at skrive det i kommentaren!


Knus fra mig

Likes

Comments


Jeg har nu i 28 dage, drukket denne Örtte Skinny Tea som udrenser kroppen for affaldstoffer og øger forbrændingen. Jeg har i de 28 dage jeg har drukket teen, ikke spist noget slik (andet end lidt mørk chokolade på mine jordbær hehe), ikke noget junkfood eller drukket noget andet end vand - og selvfølgelig teen.

Det foregår således: at man drikker en morgen-te hver dag og en aften-te hver anden. Morgenteen smager fantastisk. Jeg bryder mig normalt ikke om smagen af te, men lakrids-te og denne nyder jeg faktisk. Aftenteen var ikke lige mig, så jeg puttede faktisk bare lidt lime i og så smagte den fint! Men vi har jo alle forskellige smage.

Jeg har i hele mit liv haft utrolig svært ved ikke at spise slik og chips, men som teen også hjælper med, så nedsætter den lysten til det søde. Jeg vil gerne indrømme og sige at den ikke slukker lysten helt, for man har stadig lyst, men helt klart ikke lige så meget som før. JEG har klaret mig igennem de 28 dage og hvis JEG kan, kan ALLE!

Jeg har ikke personligt selv kunne fornemme det store vægttab, men det er også klart fordi jeg overhovedet ikke trænede imens. Hvis man træner, får man meget mere ud af det, end hvis man ikke gør, men jeg kan KLART og TYDELIGT mærke, at min mave SLET IKKE er så oppustet som før! Jeg føler mig meget lettere, hvis man kan sige det sådan haha! Jeg har ikke problemer med, at min mave føles hård eller stor på nogen måde og det er jeg ufattelig glad for. Jeg kan klart anbefale denne Örtte Skinny Tea, hvis man lider af oppustet mave og har brug for et skub i den rigtige retning!

Hvis i er interesseret i andre naturlige slanke-te og detox-te skal i bare trykke på linket og så bliver i automatisk ført ind til deres lækre produkter!

På dette link finder du: Örtte Scandinavians hjemmeside! De har nemlig også et stort udvalg af andre fantastiske produkter, der omhandler andet end te! Så tjek det ud! Jeg er SÅ tilfreds med produktet og servicen, det er der ingen tvivl om.


Knus fra mig

Likes

Comments

Jeg kan ikke være den eneste, som går og drømmer om ferie 24/7 vel? Jeg benytter enhver chance, for at drømme mig væk til mine 6 ynglings steder i verdenen, som i nedenfor kan se lidt af! Jeg elsker selv bare at sidde og kigge på feriesteder, tjekke priser og lade som om at jeg har råd til at rejse med det samme. Dream on... Derfor laver jeg nu et indlæg, både fordi at jeg så selv kan tillade mig at kigge på billeder af de absolut flotteste steder!! men også fordi at i så, kan få lidt inspiration til når i nu skal på ferie! Her er mine 6 drømmeferiesteder:

1. FILLIPINERNE


Fillipinerne har altid været et af mine favoritsteder i verdenen og jeg ville gøre alt for at ligge på dets smukke strande med en palme over mit hovede!

2. BALI


Bali er jo det ultimative #bloggerferiested! Det er en af de første lokationer som jeg søger på, når jeg kigger efter ferier, hehe.

3. DUBAI


DUBAI! Åh gud, hvor er Dubai også alt for flot! Her er der både lækker by, men også en ufattelig smuk strand! I'm in love.

4. MALDIVERNE


Igen, så ville jeg også gøre alt for at komme til Maldiverne, men lad os indse, det får jeg aldrig råd til haha. Det er lidt drøm for mig at komme dertil, så hvis jeg en dag får penge, så er det nok der jeg tager til som det første!

5. LA & MIAMI


Da LA og Miami lidt er den samme slags destination (for mig) så bliver de sat sammen. Jeg ELSKER som sagt palmer og det ved i godt, hvis i har fulgt med i noget tid haha. Palmer er det smukkeste der findes og i LA og i Miami er der MANGE. Det ultimative palmebilledested - helt sikkert! Jeg er vild med det!


Jeg håber at i fik lidt inspiration til eventuelle ferieplaner! Ha' en rigtig dejlig dag!


Knus fra mig

Likes

Comments

Hvorfor jeg er så grim når jeg nyser og hvordan nogle piger kan være helt vildt søde og bare lave en lille lyd

Er jeg den eneste der ikke forstår hvorfor nogen af os er så grimme når vi nyser? Jeg synes det er hylende morsomt når nogen (inklusivt mig selv) nyser. Det er helt normalt og jeg synes det er så fedt, når folk giver den hele armen haha.

Hvorfor ALLE elsker SKAM

Jeg vil gerne lige pointere, at jeg ALDRIG har set SKAM og at jeg ALDRIG skal se SKAM. Jeg kan ikke forstå et ord af det norske sprog + at så synes jeg - ud fra det jeg har spottet, ved siden af folk som har siddet og set det - at det er super kedeligt. Hvis nogen har set serien, må i da rigtig gerne lige fortælle mig hvad der er SÅ GODT, siden hele verden snakker om den :D

At jeg hader at fjerne makeup

Jeg elsker at lægge make-up, men jeg gør det aldrig, fordi jeg ved at jeg om 10 timer igen skal fjerne det. Det er super nederen..

Om jeg skal sætte min alarm til næste dag

Jeg sidder hver aften/nat inden jeg skal i seng og overvejer om jeg skal sætte alarmen til næste dag. Jeg gennemgår lige hele mit liv og tænker "har jeg virkelig så meget brug for den her uddannelse", men altså den ender jo altid med at blive sat, så hvem narrer jeg?

Hvornår jeg finder noget sundt slik

Jeg HADER at man ikke kan finde noget sundt slik. Jeg er en kæmpe sukkergris og KAN IKKE leve uden slik. Jeg ville ønske at det var omvendt - alt det sunde var usundt og alt det usunde var sundt - OH GOD.

Hvordan jeg kan spise så mange chips

Som jeg ovenover skriver, er jeg en kæmpe sukkergris, men når det kommer til chips er der ingen grænse. Seriøst INGEN grænse! Jeg kan spise chips til morgenmad, frokost, aftensmad, imellem måltiderne, i søvne osv. Jeg kan ikke få nok!!

Hvorfor jeg aldrig kan finde noget tøj, når jeg har skabet fyldt

Er jeg seriøst DEN ENESTE der har det problem?? Jeg skulle til et event her i weekenden og jeg ledte efter tøj i 2,5 time. Der lå tøj ud over hele lejligheden og jeg endte med at gå ud med sorte bukser, en sort top og et par sorte sko, så deprimerende var det haha. Jeg skal have udskiftet min gaderobe!!

Likes

Comments

#NOUW30DAYCHALLENGE, FASHION, Inspiration
Jeg ved ikke om jeg er den eneste, men jeg har aldrig rigtigt vidst om Aldo var noget for mig. Det ændrede sig rimelig brat, da min veninde og jeg var i Magasin. Der var de smukkeste tasker over det hele og sjovt nok, var de alle sammen fra mærket …

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

#NOUW30DAYCHALLENGE
Jeg gik den 1 februar på kur, hvilket jeg er godt og grundigt træt af nu. Jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignende. Det at gå fra at spise 2 poser chips og snacks hver dag, til ikke at spise noget sødt overhovedet, det er IKKE MIG. Jeg er e…

Likes

Comments

Instagram@bentsenn

Follow my blog