Contains affiliate links

Hi loves. I dag har jeg fundet lidt lækkerier fra ASOS, som jeg tænkte at jeg lige ville vise jer. Der er link til alle de fede items, så i trykker bare på billedet, så kommer i direkte ind til produktet. Lad mig vide i kommentaren hvilken der er jeres favorit 🔥


Ha' en dejlig lørdag! xx

Knus fra mig

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hi loves. I aften har jeg brug for at komme ud med noget. Noget der er begyndt at gå mig helt vildt meget på. Jeg har indtil videre prøvet at ignorere det og prøvet at forbigå følelsen af at det gør mig virkelig ked af det, men det er snart ved at blive for meget for mig.

For et år siden mødte jeg én, en som jeg aldrig nogensinde havde regnet med ville have så meget effekt på mig, men som nu er hele mit liv. Den person er Mike. I kender ham nok alle sammen, hvis i følger med her på bloggen eller på Instagram. Mike og jeg mødte hinanden for et år siden og i det år, har vi bygget det mest fantastiske venskab op. Vi skriver sammen hver dag. Vi ved altid hvad hinanden laver. Vi gør alt sammen. Vi er der for hinanden HVERT ENESTE SEKUND og kan snakke til langt ud på natten. Vi griner konstant og hele tiden, men kan på samme tid sagtens være seriøse og professionelle. It's the beauty of our friendship. Jeg er simpelthen så glad for ham, for jeg ved, at uanset hvad der nogensinde sker, så vil han stå ved min side og aldrig nogensinde svigte mig. Man skulle tro at det hele var perfekt så - men det er det ikke. Med Mike jo, men med offentligheden nej.

De sidste 2 måneder har været et kæmpe kaos. Vi er blevet dobbelt så tætte og det har for os været fantastisk, men for andre, kan det godt se helt forkert ud når jeg havde en kæreste. Da Lauritz og jeg var sammen, var jeg meget afhængig af ham (Lauritz). Jeg kunne slet ikke undvære ham, og med hans job, var det utrolig svært at finde tiden (om dagen) - b.la. derfor jeg startede min blog - så jeg havde mit eget. Bloggen var et fantastisk tidsfordriv og nu kan jeg ikke takke ham nok for at hjælpe mig igang - men det var ikke nok for mig. Jeg havde brug for én og det fik jeg i Mike. Mike er aldrig nogensinde kommet imellem Lauritz og jeg. Lauritz var rigtig glad for, at jeg havde fået en ven. VEN. Jeg har brug for, at fortælle jer - en gang for alle - Mike er KUN en VEN og ikke andet. Mike er som min storebror og IKKE andet end bare DET.

Jeg får så mange beskeder fra jer derude omkring at i ved, at Mike og jeg en dag finder sammen og at jeg har været en kæmpe idiot overfor Lauritz fordi jeg har postet så meget med Mike, men sandheden er - at i ikke ved hvad der foregår. I ser kun det vi viser og hører kun det vi fortæller - og derfor kan jeg godt forstå at i tænker som i tænker - men på samme tid ville det også betyde meget for mig, hvis mine ord betød noget for jer. Jeg vil ikke føle at det er forkert at poste glade videoer og søde billeder med min bedste ven. For jeg elsker ham og jeg er såsåså glad for ham. Og jeg vil ikke have - at fordi i tror at Mike og jeg bliver kærester eller at vi er vilde med hinanden - så skal jeg passe på med hvad jeg lægger ud.

Jeg ved, at det godt kan virke som om, at der er noget imellem os - men når jeg ligger klart ud på både skrift og på video - at vi ikke er mere end bare venner - så ville det betyde rigtig meget hvis i viser tillid til mig, indtil det modsatte er bevist. Vi er så glade for hinanden, men det er på familieplan. Jeg elsker ham som en bror. Ikke andet.

Jeg håber at i kan se hvad jeg mener. Jeg elsker hver & en af jer og jeg ville aldrig nogensinde lyve for jer. Det er imod alt hvad min blog omhandler. Nemlig ærlighed.

Ha' en fantastisk aften! ❤︎

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves. Dagens indlæg skal handle om hvad der skete mellem Lauritz og jeg og hvorfor det er, at vi ikke er kærester længere. Jeg har i rigtig lang tid tænkt over hvad der er bedst, - at skrive om det eller at lade værre. Men for at gøre en ende på alle de mange beskeder, snapchats og kommentarer jeg får omkring hvorfor vi gik fra hinanden og om vi overhovedet er slut, så svarer jeg nu én gang for alle og så håber jeg, at der kan komme en ende på alle de beskeder!

Lauritz og jeg er gået fra hinanden ja og vi har ikke været sammen i en 2-3 ugers tid. Vores breakup kommer for os ikke pludseligt, fordi at det har været undervejs i rigtig lang tid. Det er ikke alt, der altid bliver postet offentligt og derfor forstår jeg godt, at det er kommet bag på jer!

Selvfølgelig har hele vores forhold ikke været en facade. Vi har været rigtig glade for hinanden og jeg tror jeg taler for os begge når jeg siger, at vi ikke går fra hinanden med de dårlige minder i baghovedet. Lauritz var en alletiders kæreste og en super dejlig dreng. Han gjorde mig rigtig glad og det var også derfor, at jeg til sidst kæmpede rigtig meget for vores forhold. Jeg er meget dårlig til at se realiteten i øjnene når det kommer til at slå op. Jeg er altid bange for, at det er den forkerte beslutning jeg tager, så jeg har det med at skubbe folk væk (uden jeg ved det), indtil at de gør det for mig.

Vi har haft rigtig mange opture og nedture, men vi må desværre erkende, at vores nedture fyldte lidt for meget. Det var Lauritz beslutning, at sætte en ende på vores forhold, hvilket jeg nu er rigtig glad for. Jeg var bestemt ikke glad da jeg realiserede hvad der foregik, men jeg kan nu godt mærke, at det var det helt rigtige. Vi var to vidt forskellige personligheder og den fælles interesse der gerne skulle være i et forhold, den var der bare ikke. Vi havde utrolig forskellige holdninger til mange ting og var generelt bare rigtig uenige. Dermed ikke sagt, at vores forhold kun bestod af dårlige ting. Vi har haft så mange gode minder og vi elskede hinanden rigtig højt.

Lauritz og jeg har det bedre nu, hver for sig. Det var ikke meningen at vi skulle være sammen, selvom følelsen af at det skulle vare forevigt, virkede perfekt i nogens øjne.

Jeg er på samme tid også bare nødt til at gøre det klart, at det altså er slut mellem os. Det er ikke en pause eller en lille periode vi skal over, vi er ikke "en ting" længere og det håber jeg virkelig, at i vil acceptere.

Jeg håber at det var svar på jeres mange spørgsmål og at i nu - lige som mig - føler, at der kan lægges låg på det hele.

Ha' en fantastisk ferie! xx


Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves. Long time, no talk. I mandags tog min søster og jeg på Ystad, hvilket nok er en nærmere betegnelse på paradiset. Vi blev forkælet helt og aldeles med jacuzzi, kæmpe stort værelse, 3 retters middag og så selvfølgelig den skønne spa. Uanset hvor afslappende et spa-ophold burde være, så har min søster og jeg det problem, at vi ikke kan tænke på andet end at tage lækre billeder haha. Derfor slappede vi faktisk kun af om natten kl 02:00 efter at vi havde ligget og redigeret alle vores billeder. Udover at vi de første to dage kun brugte tid på at tænkte på vores instagram, så brugte vi dagen i dag på KUN at slappe af og det endte så også med, at vi lå oppe i det smukke fællesrum med senge over alt og sov. Vi var heeelt færdige. Vi har hygget os så meget og alt var bare så perfekt.

Maden var så lækker! Til forret fik vi blomkålssuppe, hvilket nok er min nye ynglings suppe - for wow! Til hovedret fik vi kalveryg med asparges, kartofler og rødvinssovs. Desserten var fuldstændig sindssyg haha, det var en chokoladekage med chokolade- og karamelsovs, vaniljeis + DER VAR MARSHMELLOWS på... Det kunne bare ikke blive bedre haha. I kan se billeder af det nedenunder!


SPA & JACUZZI


( det er IKKE mit bryst på billedet, det er min hånd ) bare så ingen er i tvivl haha.


Lige ude foran Ystad Saltsjöbad ligger den lækreste strand, hvor vi selvfølgelig også fik taget lidt lækre billeder.


Jeg håber at i alle sammen har det dejligt!

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves. Jeg kunne rigtig godt tænkte mig at se, hvad i synes om mig & mine sociale medier. Det er altid fedt at på konstruktiv feedback, så man ved hvad man gør godt og hvad man eventuelt kunne gøre bedre. Jeg vil super gerne se hvor mange stjerner i synes jeg er værd! ✮ Det eneste i skal gøre er, at trykke på linket nedenfor, og så kommer i ind til bestfluence hvor i kan rate mig!

TRYK HER OG BEDØM MIG:
BESTFLUENCE

Likes

Comments

Hi loves. Som i nok så på insta-story i dag, lagde jeg et billede op af en besked, som jeg havde fået fra én som skulle caste til et reality program. Programmet handler om drinks, dates og lækre omgivelser. Jeg lavede for sjov en lille meningsmåling hvor jeg ville tjekke hvad i ville sige til, hvis jeg meldte mig til et sådant program. Funny enough, var der helt sindssygt mange som sagde at jeg skulle gøre det og jeg blev faktisk utrolig overrasket haha. Jeg har altid ELSKET realityprogrammer, men jeg må være ærlig og sige, at jeg selv aldrig kunne finde på at melde mig til. Jeg tænker rigtig meget på min fremtid indefor blogging og social media og ja, selvfølgelig ville man få langt mere eksponering på diverse medier, men det er ikke altid just positivt. Jeg vil gerne skabe mit eget, mit helt eget. Uanset hvor lækkert det kunne være med en måneds "ferie", sjov & ballade, skal jeg ikke være med. Her kan i se beskeden jeg fik:


Jeg har absolut intet dårligt at sige om programmet og hvis i vil læse mere om det, så kan i gøre det HER. Jeg glæder mig til at se det og have den sjove bagtanke, at jeg kunne have været med haha!

Det kan godt være at jeg en dag ender i tv, men så bliver det ikke reality. Det holder jeg mig til selv at sidde og nyde at grine af hehe.

Hvilket program kunne i ellers godt tænke jer at se mig i? xx

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves. Igår kom jeg til at tænke på, at jeg egentlig aldrig har fortalt jer om mit år på efterskole. Super mange af jeg har skrevet at i selv skal starte eller er startet og måske har det svært, hvilket er derfor jeg tænkte at jeg kunne skrive om min oplevelse..

Jeg startede på efterskole for lidt over 3 år siden. Hold da op.. Tiden går hurtigt.. Jeg startede med at skulle ind og se mit nye værelse og mine to roomies, hvilket var ret nervepirrende. Til at starte med fik jeg 2 roomies, som jeg egentlig havde et ret godt forhold til. Vi var ret så forskellige alle tre, hvilket var det der gjorde det hele lidt sjovt. Efter et par måneder stoppede min ene roomie, hvorefter jeg fik en ny. Det ændrede alt. Min nye roomie, endte nemlig med at blive min bedste veninde. Men vi er allerede gået lidt frem i året, tilbage til starten haha!
De første dage var helt vildt sjove. Jeg gik på en gymnastik efterskole, så derfor lavede vi en masse shows, som vi selvfølgelig skulle trænes op til. Vi grinte altid helt vildt meget, fordi at opvarmningen var de skøreste danse. Man kender aldrig alle til at starte med på en efterskole og i mit tilfælde kendte jeg heller ikke de 280 elever som jeg startede med. Men det er bl.a. derfor man får en kontakt gruppe, som man sidder og spiser med. Man er aldrig helt alene og det er faktisk rart (i visse tilfælde).

Som sagt var det en ret aktiv efterskole jeg gik på, så det betød også at vi om morgenen kl 7:00 skulle til morgenløb. Jeg HADEDE morgenløb og jeg havde ALTID en undskyldning for ikke at møde op haha. Typisk mig. Men de 3-4 gange jeg rent faktisk mødte op, var det alligevel ret forfriskende. Man skulle lidt før 7:00 ud og mødes med sin kontaktgruppe som man skulle tjekke ind med nede ved læreren, før man kunne løbe. Jep, man fik fravær hvis man ikke kom... :( Efter morgenløb skulle vi ind og rydde op på vores værelse. Hvis man ikke fik ryddet op, fik man ikke noget morgenmad. Surt show haha. Lærerne gik rundt og tjekkede værelserne og så fik man lov at gå - hvis det var gjort ordenligt selvfølgelig. Efter morgenmad skulle vi IGEN rydde op og det var heller ikke en fornøjelse haha. Vi havde sammen med vores kontaktgruppe et område på skolen, som vi stod for og hvor heldig var jeg ikke lige - jeg fik da toilettet! Super nederen, men jeg endte altid bare med at tørre vasken af og så smuttede jeg ind og sov igen..

Jeg mødte altid op i nattøj. Til hver time. Jeg stod op 2 minutter før jeg skulle møde og så traskede jeg rundt i mine h2o sutter haha. Jeg havde time i springcentret. Ja! Vi havde det lækreste og største springcenter, med trampoliner, fitness, springgrave og 1 pomfrit-springgrav. Det var en kæmpe legeplads. Dér sad vi, en helt klasse, på gulvet og havde time haha. Vi havde den fedeste lærer og lige som man troede det ikke kunne blive bedre, så blev det bedre. Hver gang vi kom til time, skulle vi ligge os i en springgrav og meditere. Det betød at der kom lidt lækkert musik på, imens at min absolut favorit lærer stod og sagde en masse afslappende og positive ting til os. Det varede i 4-5 minutter og så var man rent faktisk klar til time. Jeg har aldrig rigtig "troet" på meditation, men der skete noget under en af meditationerne, som ændrede det hele haha. Jeg troede det var løgn. Jeg havde dagen før skiftet koden til min telefon og 10 minutter efter glemt den. Jeg gik i over 20 timer og havde hårdt hjertebanken og græd også lidt, fordi det simpelthen var så sindssygt at jeg kunne glemme det. Da jeg så mødte op til time, lavede vi den der meditation igen og LIGE da jeg åbnede øjnene, tog jeg min telefon op, skrev koden og begyndte faktisk lidt at skrige haha. Jeg tænkte slet ikke over noget, jeg havde helt glemt, at jeg havde glemt koden, men det var den mest fantastiske følelse nogensinde haha. Jeg glemmer det aldrig.

På min efterskole skulle vi som sagt ud og optræde med shows, hvilket jeg dengang blev lidt træt af. Vi skulle nogengange på "tourné", hvor vi i flere dage skulle optræde hver dag og nogengange flere gange om dagen. Det blev lidt hårdt til sidst.

Nu når man tænker tilbage på det, vil jeg gøre ALT for at prøve det igen..

Men hvad sker der egentlig med kærligheden når man går på efterskole? Godt spørgsmål og jeg er helt sikkert den rette at spørge haha. Jeg har en tildens til at blive rigtig hurtigt vild med fyre. Eller jeg havde. På efterskolen endte jeg faktisk med at være vild med 3 forskellige... Jeg flover mig lidt nu haha. I starten af året, blev jeg vild med ham der boede inde ved siden af mig. Alt bliver bare mere spændende når man går på efterskole. Om aftenen når man skulle sige godnat, skulle man jo rundt til ALLE og kramme dem.. Og når man så havde sagt godnat, gik man ind på sit værelse og tøsefnisede over ens crush. Man boede jo sammen med alle. Man kunne ikke undgå at se sit crush over det hele..

Da det crush gik over, fik jeg mig et nyt.. Don't blame me, man BOR med dem haha. Men det var faktisk mit næste crush der var skyld i min første advarsel haha. Let's call him X. En aften sneg jeg mig ind på hans værelse, efter at lærerne havde været rundt og tjekke, hvilket jo var dumt, når der også gik nattevagter rundt. But I couldn't help it. Da jeg kom derind, nåede jeg lige at snakke i 2 minutter før læreren kom og smed mig ud. Jeg fik min første advarsel, efter hvad 2 måneder haha. 2 to go. Men som den dumme type jeg er, kan jeg ikke lade værre. Man har kun det sjov man selv laver og jeg synes det er endnu sjovere når man ikke må. (Dette er ikke en opfordring, for der kommer ikke noget godt ud af det haha).
Allerede ved jul, havde jeg fundet et nyt crush. Denne gang var det ikke bare et lille crush, for det endte med at være min kæreste, gennem resten af efterskoleopholdet og lidt længere. Lad os kalde ham T. T var en skøn fyr og vi havde det hamrende grinern sammen. Vi havde en slags 10 mands gruppe, hvor vi alle var bedste venner. Vi gjorde alt sammen og vi var dem på efterskolen alle hadede fordi vi altid lavede ballade haha.

Her står vi til galla ❤︎ (Vi mangler to på billedet)


T og jeg sneg os ind til hinanden hver aften. Vi blev også opdaget et par gange, men endte faktisk kun med at få 1 advarsel sammen. Vi havde det alt for sjovt sammen. Der var flere gange, hvor min roomie kom ind stangbacardi, hvor T og jeg døde af grin. T tog min telefon frem og filmede hver gang (fordi han vidste jeg elskede at have sådan nogle minder) og jeg stod bare og legede seriøs mor (jeg prøvede, men det var alt for svært haha).


Nu hvor i har set billedet, kan vi jo passende snakke om pigen jeg står med. Nemlig min bedste veninde & roomie Cecilie. Cille startede lidt senere end andre og kom ind på mit værelse, fordi at min anden roomie stoppede. Hun ændrede alt. Hun er typen som man aldrig bliver træt af. De ting vi gjorde sammen haha, altså vi var som et kæmpe komedieshow. Vi var til grin, men det var ****** morsomt. Da Cille startede, endte min anden roomie med at finde sig et andet værelse. Jeg kunne ikke forstå hvorfor dengang, men når nu jeg tænker tilbage på hvor irriterende gode veninder vi var, så kan jeg godt. Min anden roomie og jeg var meget forskellige. Vi kunne godt lide hinanden, men der var ikke den der kemi, som Cille og jeg havde. Og hun endte med at finde sin bedsteveninde da hun skiftede værelse, så det var helt perfekt!


En dag lå Cille og jeg og skulle til at sove. Der blev sagt godnat kl 22:30 hver dag, men vi gik selvfølgelig aldrig i seng der. På et tidspunkt lå vi bare i hver vores seng og skulle til at sove. Pludselig siger Cille kl 2, "kan du heller ik sove" og en halv time efter at hun havde sagt det, stod vi og dansede i drengetøj imens vi lavede et tv-show. Jeg tror man skulle have været der haha. Men det endte simpelthen med at blive så sent, at vi ikke kunne holde tanken ud om skole dagen efter. Så ved en 04:00 tiden sad vi og anstrengte os, så vi kunne komme til at græde og gik derefter ud til læreren og sagde at vi havde fået madforgiftning. Vi havde tidligere på dagen været ude og spise sushi, så vi sagde at det var derfor og at vi nok ikke kunne møde op dagen efter. Desværre fik vi et fedt svar, som var, at det var bare ærgerligt. Vi skulle i skole dagen efter. De vidste godt at vi løj altid haha.

En af reglerne på efterskolen var b.la. at man ikke måtte have dyr. Og hvad tror i Melissa, Cille og Carl gør? Vi køber da en hamster.

Her sidder Cille, Carl & jeg med vores hamster "Myssen" - som var opkaldt efter en af lærerne.


Vi nåede at have Myssen i et par måneder inden at det blev opdaget og han blev taget fra os. Vi passede på ham hver dag, lavede legepladser til ham, hostede højt når lærerne kom ind og sagde godnat, fordi at han larmede i sit bur haha. Vi var én stor familie. (Please don't do this yourself).

Når man går på efterskole føles det som om, at det er hele ens verden. Det er ikke bare efterskole.


Jeg savner efterskole så meget. Jeg savner alt ved det. Jeg savner at kunne stå op 2 minutter før jeg skal til time. Jeg savner at have et kæmpe springcenter 5 meter fra mit værelse. Jeg savner alle menneskerne. Jeg savner at der er en fast plan, at spise sammen, at grine hver evig eneste dag, at gå i seng og stå op med min bedste veninde, at lave natterend, at bo "alene". Jeg savner ALT. Jeg ville gøre alt, for et år til.


Har du gået på efterskole? Eller har du spørgsmål til det, så skriv endelig en kommentar! Jeg ville elske det! ❤︎

Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hi loves. For en uges tid siden modtog jeg en lille gave fra Daniel Wellington, som er mit absolut ynglings ur firma. Jeg har personligt aldrig selv været super vild med ure, da jeg altid synes at der på nogle er alt for mange detaljer og på nogle andre for lidt. Jeg har altid haft et lille problem med at finde mit drømme ur, men lige siden at jeg fik mit første DW, har jeg været obsessed. Jeg elsker deres ure og deres små fine detaljer! Deres nye kollektion er vanvittig - se mit ynglings ur nedenfor! 🔥

Rabatkode til 15%:

"MBENTSENN"Jeg synes at DW's ure er så enkle og feminine, hvilket jeg synes skiller sig meget ud fra andre ure., hvor jeg nogengange godt kan synes at det bliver lidt for meget og lidt for rodet. Jeg er vild med det!

Jeg håber at i kan lide uret & får en fantastisk dag! xx

Knus fra mig

Likes

Comments


Hi loves. Her er en lille sjov video, som Anton & jeg lavede sammen her forleden. Håber i har haft en dejlig dag og kan lide videoen! xx


Knus fra mig

Likes

Comments


Hi loves. I dag bliver en fantastisk dag, for den indeholder nemlig alle de mennesker jeg holder aller mest af! Lige nu sidder jeg i skole.. Heldigvis er der en forholdsvis kort dag, så det er lige til at overkomme. Når jeg får fri kommer Mike og henter mig, hvor vi derefter skal ind til byen og hygge. Vi skal ind og hente noget, som jeg er mega spændt på at få og jeg kan love jer for, at der kommer en masse lækre billeder op af det! 🔥 Efter byen kommer Anton og så skal vi ud og spise med min søster og hendes loverboy. Forresten har Anton og jeg lavet en video sammen, som kommer op på hans YT kanal kl 15. Det er en video hvor vi smager en masse sjovt slik, hvilket jeg var kæmpe fan af haha. Vigtig info ↓

Super mange af jer har forresten spurgt om Mike og jeg har noget og jeg vil gerne gøre det klart for jer, at der aldrig nogensinde har været noget mellem Mike og jeg og det kommer der heller aldrig. Vi er hinandens bedste venner og ikke andet end det. :-)

Jeg håber at i alle sammen får en fantastisk dag! xx

Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links

Sponsoreret af Junkyard

Hi loves. Som i nok ved, så er og har min ynglings online butik altid været junkyard.dk. Der er ALTID noget og der er faktisk altid lidt for meget haha. Jeg er vild med hver og en ting og derfor er det nogengange lidt svært at vælge fra. I dag viser jeg jer mine 8 favoritter, som jeg lige har bestilt hjem. Hvis i er interesseret i nogle af disse items, så kan i bare trykke på jeres favorit og komme direkte ind til produktet. You won't regret it :-*

Mit absolut favorit item fra collagen er helt sikkert de sorte bukser med en orange stribe ned at benet. På collagen har jeg skrevet "new look pants" - men jeg vil lige pointere, at bukserne ikke er fra selve mærket new look, men at det blot var en tekst jeg syntes passede til.

Jeg håber i får en dejlig dag, xx

Knus fra mig

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hi loves. I dag står den på hygge! Jeg havde selv engang svært ved at nyde vinteren og det kolde vejr, fordi jeg mest af alt elsker sol og sommer og generelt også fordi at jeg synes der er en lidt anderledes stemning når det er godt vejr. Jeg har med tiden lært at elske vinteren. Hyggen ved at ligge i sine hyggesokker og morgenkåbe med duftlys og varme tæpper, det er der altså noget ved. Jeg har sammensat mine ynglings items og ting som jeg har brug for, til at overleve den kolde vinter tid. Jeg håber i kan lide dem! xx

Likes

Comments

Hi loves. Dagen i dag har været skøn. Jeg har nemlig tilbragt den med min bedste ven til det absolut smukkeste event. Om eftermiddagen mødtes Mike & jeg, hvorefter vi sammen med @CharlotteCaroline blev hentet i en bus foran d'angleterre. Vi blev fragtet ud til det smukkeste hus med pool & pelse, da eventet blev afholdt af hafniumcopenhagen. Det hele var så fascinerende og gennemført!

Nu er eventet færdigt og Mike og jeg er på vej ud for at spise mad.. Lækkert mad! Vi skal nemlig have WOK, hvilket var dér vi spiste første gang vi mødtes hihi..

Her er lidt billeder fra dagen! xx

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hi loves. For noget tid siden udgav bloggeren @MariaKragmann sin helt egen smykkekollektion i samarbejde med hvisk. Jeg faldt med det samme pladask for guld sættet jeg har sat ind & linket til foroven. Jeg synes simpelthen, at det er så klassisk og fint, hvilket jeg førhen har ledt længe efter uden held. Selv, er en af mine største drømme at designe mine egne smykker eller mit eget tøj & da jeg så hendes smykkekollektion, så jeg alt det, jeg selv havde gået og drømt om. Jeg synes, at hun har gjort det så godt og jeg kan slet ikke få øjnene fra smykkerne! Hvis i selv er interesseret & synes at de er lige så flotte som jeg gør, så er de som sagt linket for oven, så i kan bare trykke på jeres ynglings piece, for at komme direkte ind til produket! xx


Ha' en fantastisk dag!


Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves. I foregårs udgav jeg et indlæg, hvor i så billeder fra mit aller første photohoot, hvilket jeg selv synes var super akavet. Jeg lovede jer en to'er og jeg vil selv mene, at de er endnu værre hahah, MEGET værre. Jeg håber i igen får en lille griner over det!

Her kommer de :-*

​I DON'T KNOW WHY HAHAH

Jeg er meget flov haha.. Men jeg håber i kunne lide at se mit første photoshoot nogensinde. Lad mig endelig vide hvad i synes!


Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves. I dag skal vi se nogle sjove billeder af mig, fra mit første photoshoot. Jeg har i hele mit liv, været meget interesseret i modelverden & en af mine største drømme er rent faktisk at blive model. I går kom mine facebook minder frem og der poppede mit første photoshoot op, hvilket jeg fik en god griner over. Jeg havde aldrig fået taget billeder før og jeg var ekstremt nervøs. Jeg synes det er så fedt at se, hvor meget jeg har udviklet mig siden og hvor meget mere erfaring jeg har fået haha. Jeg håber i kan lide dem og selv, får en lille griner over dem! :-D

Der er rigtig mange billeder, så der kommer ét til indlæg, som en to'er på de her akavede modelbilleder! Hihii, her kommer de første!


Jeg håber at i kunne lide billederne og er interesseret i at se de andre, for de er endnu sjovere haha!

Jeg håber at i får en fantastisk dag! xx


Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hi loves. Jeg har været så heldig at lave et samarbejde med NA-KD, hvilket er en af mine absolut ynglings shopping sites. Jeg har fået lov til at vælge 6 items, jeg kan vise jer & udover det, kan jeg give jer en rabatkode på 20% til NA-KD.com. Jeg har lavet en lookbook, som jeg håber i vil gå ind og tjekke ud, jeg er selv meget tilfreds med resultatet hihi.

Rabatkode til 20%
"Bentsen20"


Hvis i bruger koden & køber noget, så endelig tag mig i alt, jeg vil så gerne se hvad i finder på! xx


Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves. Her til aften modtog jeg en besked på facebook, fra en sød pige som havde fået nogle ubehagelige beskeder på Instagram. Beskederne var fra en ukendt, som påstod at der florerede nøgenbilleder af hende rundt på nettet. Hun skrev til mig i frygt og for at høre hvad hun skulle gøre ved hele situationen. Jeg fik kuldegysninger og følte ubehag i hele min krop, for jeg ved præcis hvordan hun har det. Sådan noget er ugribeligt. Det fik mig til, at sætte mig for tasterne, for at advare jer derude og for at give mit råd til, hvis man bliver udsat for sådanne situationer.

Jeg har selv stået i en situation som denne, hvilket var min værste oplevelse nogensinde. Det er noget af det sværeste at gå igennem, for man føler sig så utilpas og helt "nøgen". Man ved ikke hvad der kunne have foregået bag ens ryg og man genovervejer alle situationer, hvoraf der kunne have været en som hemmeligt har taget et billede af én el. lignende.

Dengang jeg oplevede min værste frygt - som jeg desværre ikke er klar til at snakke om endnu, men det kommer forhåbentligt - der så jeg en masse programmer i fjernsynet, med andre som havde været ude for det samme. Jeg græd hver eneste nat, fordi jeg ikke kunne være i min egen krop. Jeg ville ikke snakke med nogen og det er nemlig hér jeg gerne vil give jer et godt råd derude. HVIS i nogensinde kommer ud for noget så ubehageligt, så tal med jeres forældre eller nogen andre i føler jer trygge hos. I må ikke gå og holde det inde eller føle at det er pinligt at snakke om. Efter at jeg havde snakket med mine forældre og min kæreste omkring det hele, så fik jeg en følelse af ro i kroppen. Det er vigtigt, ikke at skjule noget eller gå og gemme på noget. Lige så snart noget virker mistænksomt eller mærkeligt, så sig det med det samme til jeres forældre.

Jeg havde ikke tænkt, at det her indlæg skulle være meget længere, jeg havde bare lige brug for at komme ud med nogle tanker, da jeg ikke kan bære tanken om, hvor mange der kommer ud for noget lignende. HUSK, at der intet pinligt er i, at fortælle sine tætte hvad der foregår.

Ha' en dejlig aften og pas på jer selv! xx

Knus fra mig

Likes

Comments

Dette indlæg er sponsoreret af Desenio


Hi loves. Jeg er så ked af stilheden her på bloggen, men som jeg skrev i mit sidste indlæg mht træning, så har jeg haft nogle lidt øv uger. Sådan nogle skal der også være plads til. Heldigvis føler jeg mig snart klar igen, hvilket jeg ikke kunne være mere lykkelig for. Jeg har haft super travlt de sidste par uger og jeg har b.la. fået nyt værelse. Min søster og jeg har byttet, da hun endelig er tilbage fra efterskole og det betød jo, at jeg igen skulle af med det store værelse. Nu har jeg fået det lille, men har i samarbejde med Desenio, heldigvis kunne gøre mit værelse til min helt egen lille personlige hyggekrog.

Jeg har før lavet et indlæg sammen med Desenio, hvor jeg valgte en masse store plakater i rammer. Denne gang har jeg i stedet valgt, at bestille en masse "små" og uden ramme, så de kunne være rigtig tæt på hinanden. Jeg elsker hvordan plakater, kan sætte så stort et personligt præg på ens værelse. Jeg har personligt selv valgt 17 plakater, som fortæller en lille historie, der betyder noget for mig.


Hvad betyder disse plakater for mig?
Først, ja, jeg har valgt utrolig mange flamingoer og jeg kan simpelthen ikke forklare hvorfor, jeg er bare så fascineret af det dyr. Et af mine største ønsker, har altid været, at rejse ned til en lækker strand, med palmer og flamingoer over det hele. Derfor er 4 ud af de 17 plakater altså af flamingoer hihi.


Udover de smukke dyr, har jeg også valgt en del palmer. Hvis man følger meget med her på bloggen eller på instagram, så ved man godt, at jeg praktisktalt er afhængig. Jeg elsker palmer og jeg kan ikke få nok. (Og kan vi lige tage et øjeblik og tænke over hvor ualmindeligt flot billedet nede i højre hjørne er???!) Hvis du er interesseret i flere planterelaterede plakater så gå ind på desenio.dk og find dine ynglings!


Jeg har udover flamingoerne og palmerne også valgt, nogle plakater, som får mig til at føle mig rolig. Jeg kan godt have en tendens til at stresse utrolig meget og dér hjælper plakaterne mig faktisk med, at få mig til at falde lidt ned. Det gør disse 3:


Nu kommer vi til mine ynglings plakater! hihi. Det er nemlig de to hunde, eiffeltårnet, det lille citat og det blå billede med et mini fly i midten. De her 5 plakater er nemlig baseret på min kæreste og jeg. Som i nok ved, så har vi hvert år siden vi blev kærester, rejst til Paris sammen. Det har været de mest romantiske rejser, jeg nogensinde har været på og jeg kommer aldrig til at glemme nogen af dem. På vores første rejse, fik vi vores kærestetatovering, nemlig et fly. Derfor valgte jeg min ynglings plakat, den blå med et mini fly i midten. Jeg elsker hvordan plakaterne viser vores historie. Citatet som hænger på eiffeltårnet, siger "Together is our favourite place to be" hvilket er sandt. Han er mit safe place. Min ynglings.
Hundende var bare en sjov effekt. Jeg synes de virkede lidt franske, og derfor synes jeg det var mega sjovt, at lade som som at det var L og jeg haha.


Til sidst valgte jeg endnu en rejse plakat, som jo er af route 66. Egentlig bare fordi, at jeg var helt vild med den og fordi at jeg helt vildt gerne vil til USA en dag. Mange af jer undrer jer nok over, hvad i alverden den banan for neden laver der haha. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg var bare helt vild med den orange/beige farve og så synes jeg det var et mega nuttet billede haha!

Jeg håber, at i kunne lide mit lidt mere personlige indlæg. Jeg er i hvert i fald selv helt vild med, hvordan mit værelse er endt med at se ud. Jeg er så heldig, at kunne uddele en rabatkode, til jer som selv gerne vil have fingrene fat i nogle lækre plakater! Koden er "MELISSA" og den giver jer 25% mellem den 19 til den 21 september - den gælder derimod ikke håndplukkede plakater eller rammer. Du kan altid tjekke deres populære plakater ud og finde dine ynglings!

Hvis i køber nogle plakater og ligger et billede op af det (instagram eller bloggen) så tag mig gerne! Jeg vil så gerne se, hvad i finder på og hvad der betyder noget for jer!

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves.
Da jeg begyndte at blogge, var det for at holde mig selv igang. Jeg har altid bare ligget derhjemme, set serier og følt mig lidt deprimeret, fordi jeg aldrig rigtigt lavede noget. Det valgte jeg at lave om på og derfor startede mit eventyr med bloggen. Igår blev det nye design af Nouw lanceret og jeg kan meget stolt fortælle jer, at jeg er én af Nouws top bloggere. Det har lidt altid - siden jeg startede bloggen - været et lille ønske, at komme der op og nu er det endelig sket. Jeg er så glad og stolt over, hvor langt jeg er nået og jeg havde på ingen måde have kunne gjort det uden jer. Så i det her indlæg, vil jeg egentlig bare gerne sige tak. Tak for alt det i gør, skriver, siger og viser. Det gør lille mig, meget glad!
Nu, da jeg ligger som top blogger, så det jo også noget jeg skal gøre mig fortjent til, med nogle lækre indlæg til jer. Så hvis i har nogle gode idéer eller ønsker, så skriv endelig til mig her i kommentaren eller på Instagram! Jeg ville elske, at få lidt inspiration!

Tjek det nye design ud HER

Ha' en rigtig dejlig dag! xx

Knus fra mig

Likes

Comments

Personal
Hi loves. I dag vælger jeg at skrive et kort, men lidt mere personligt indlæg, end hvad jeg før hen har gjort. Som i nok ved, har jeg startet mit forløb med Henrik og det var noget jeg ville lade jer være indenover og noget i kunne følge med i. Des…

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links Inspiration
Hi loves. I dag skal jeg vise jer lidt af mine favoritter fra Junkyard. Som i ved, så er junkyard min absolut ynglings hjemmeside og jeg kan ALTID finde noget jeg ikke kan få øjnene fra. I dag har jeg fundet 5 items, som jeg bare bliver nødt til at…

Likes

Comments

FUN, Get to know me, Inspiration, Personal, A NEW ME
Hi loves. I dag skal jeg afsløre en lille "hemmelighed" jeg har gået og holdt på i en månedstid nu. Jeg begynder nemlig at arbejde på en ny mig. Dvs, at der skal ske noget, som jeg i 3-4 år lidt har gået og ventet på og nu sker det endelig! Hvad er…

Likes

Comments

Instagram@bentsenn

Follow my blog