Hi loves.
Igår sad jeg og så en vlog, hvor jeg lige pludselig fandt ud af, at jeg havde fobi for noget, jeg egentlig aldrig har vidst var en fobi. Det gav mig denne idé, at lave et indlæg med mine slemmeste fobier, så i kunne få et lille grin, eller måske endda være enige i noget af det. (Skriv gerne i kommentaren hvis du er enig, eller skriv nogle af dine fobier! Jeg ville elske at læse med). Dog vil jeg først lige pointere at jeg ikke sætter billeder ind af nogle af tingene, da jeg simpelthen er for bange for dem/det. Jeg kan måske få min søster til at gøre det for mig... Anyways, let's go!

Nr. 1 // Storm Troopers


Ja. Spørg mig ikke. Jeg aner ikke hvorfor jeg har en fobi for så enkel og rolig en figur, men jeg kan simpelthen ikke... Altså jeg kan begynde at græde ved det mindste syn af dem. Jeg er på det sidste begyndt at gå lidt i byen og der er den her "ting" med, at der - på den klub jeg fester på - lige pludselig kommer en flok gående klædt ud i et Storm Trooper kostume på hvor der imens kører sangen fra Star Wars. Sidst løb jeg skrigende væk og min veninde var flad af grin. Jeg ved simpelthen ikke hvad det er ved dem...

Nr. 2 // Edderkopper

Det er nok lidt mere normalt end en Storm Trooper. Som mange andre, kan jeg ikke klare synet af edderkopper. Jeg har uttalige gange - og med uttalige gange, mener jeg hver anden dag - vågnet på min efterskole og skreget, fordi jeg mente der var en gigantisk edderkop over mit hovede, som jeg ikke kunne slippe væk fra. Mine roomies hadede mig fordi jeg alle de nætter uden grund. Jeg kan slet ikke holde dem ud. Jeg husker en episode hjemme hos mig, hvor der pludselig skete det som jeg havde drømt om, så mange gange. I kan læse indlægget her: Mit værste mareridt skete igår! Det var nok en af de værste oplevelser i mit liv..

Nr. 3 // Trypophobia

Igår så jeg som sagt denne vlog, hvor jeg opdagede at en af mine største frygte, rent faktisk er en fobi som mange andre også har. Jeg vidste ikke det var en ting, men det er det åbenbart. Det er ikke en frygt for huller som sådan, altså et hul jeg kan falde ned i, men jeg kan måske få min søster til at sætte lidt billeder ind af det, for jeg skal i hvert i fald ikke søge efter det.

One minut later

Jeg gik lige ind til min søster og spurgte om hun kunne gøre det for mig, men det viste sig, at den frygt havde hun også. Hvis i gerne vil se hvad det er, så søg på "trypophobia" på google. Det er ikke farligt og det er ikke noget slemt overhovedet, med mindre du selvfølgelig selv sidder inde med den frygt.


Indtil videre er det de 3 ting jeg frygter aller mest. Jeg er ked af, at der ikke blev sat billeder ind af tingene, men det var meget grænseoverskridende bare det at skrive om dem haha. Lad mig vide i kommentaren hvad jeres største frygt er!

Knus fra mig

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

SKAB DIT EGET JULESÆT HER:


Hi loves.
Nu er det snart jul og hvis du lige som mig har svært ved, at finde på ønsker - så har jeg et lille eksempel på en sød, fin og lækker julegave! Jeg har altid ledt efter det perfekte ur, men har aldrig kunne finde lige præcis det jeg søgte. For 4 år siden opdagede jeg Daniel Wellington, som endelig viste sig at være alt hvad jeg havde ledt efter. Jeg endte faktisk også med, at få ét i julegave det år og siden da, er DW det eneste ur jeg har gået med og derfor er jeg også meget beæret over, at lave samarbejder med dem, da det er noget jeg altid kan og har kunne stå indefor. Hvis du er interesseret i, at tjekke deres smukke ure og fede tilbud ud, så kan du finde dem her!

Rabatkode til 15%:

MBENTSENN


Det ur som jeg har valgt, er dette kaldet "CLASSIC BRISTOL", som jeg synes er super enkelt og mega smukt. Det passer til alt og det synes jeg er en rigtig vigtig ting når man leder efter et ur!


Jeg håber at i alle sammen nyder december og indtil videre har haft en dejlig uge! xx


Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves.

I dag begynder det hele. Alt det jeg har været nervøs for i måneder og har ladet slippe ud så jeg ikke skulle blive stresset over det. Desværre er dagen kommet og det er i dag, at jeg får min SRP problemformulering. De næste to uger bliver de længste uger i mit liv. Jeg skal arbejde 24/7 og hvis jeg kender mig selv ret, ender jeg med at sidde med det hele aftenen før. Dog er SRP en lidt større opgave end alle de andre, så jeg tror det er umuligt at sidde med aftenen før og skulle lave 15-20 siders ren tekst. Jeg elsker sådan noget med opsætning, forside osv, men den der rene tekst, den kommer nok til at knibe lidt..

Hvis ikke man afleverer sin SRP eller at ens opgave ikke opfylder kravene, så bliver du smidt ud af gymnasiet. Jeg regner stærkt med at få afleveret, men tanken om, at hvis det mindste går galt og det ikke er muligt at aflevere, så har jeg spildt 2-3 år af mit liv.. Jeg er så nervøs. Jeg tror på mig selv og ved at jeg kan, men den her periode bliver svær. Jeg skal så vidt muligt prøve at holde mig fra de sociale medier, hvilket jeg har meget svært ved, da Instagram og bloggen ikke kun er "arbejde" for mig, men også alt jeg tænker på. Min største hobby. Jeg er absolut afhængig og jeg er nervøs for, hvor lang tid af gangen jeg kan koncentrere mig uden. Grunden til at jeg siger disse ting, er for at fortælle jer, at jeg nok kommer til at være lidt fraværende. Både fra bloggen, fra Instagram og fra snapchat. Jeg kan ikke forudse hvad der kommer til at ske, - hvor hurtigt jeg kommer til at forstå og hvor hurtigt jeg kommer til at skrive opgaven, men hvis jeg er fraværende, så ved i hvorfor. Jeg glæder mig så meget til, at det er overstået og til at jeg kan trække vejret igen.

Jeg vil også lige sige tak! Tak for jer og tak for alle de søde beskeder i sender på Instagram! Jeg er super ked af, hvis jeg ikke får svaret på alle beskederne, men da jeg får super mange hver dag tager det utrolig meget af min tid, da jeg også går i skole, træner, tager billeder og redigerer. Jeg håber at i ved, at jeg læser dem alle sammen og sætter meget stor pris på alle jeres søde ord. Love u, xx

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves.
Tidligere i dag fandt jeg en alt for nem og alt for lækker "opskrift" på en "pizzanini". Jeg ved ikke hvorfor jeg aldrig har tænkt på at lave sådan én, men nu hvor jeg spottede den, var det det første jeg gik hjem og lavede ;-) Så enkel, men latterligt lækkert!


Når du har gjort det, er du sådan set færdig og klar til at spise din lækre pizzanini hehe. Jeg synes det var en super sjov opskrift, som jeg tænkte jeg lige ville dele med jer! Opskriften er fundet på Vi Unge og kan ses her: Sådan laver du en pizzanini. I deres indlæg kan du også finde en video som viser step for step hvordan du gør.

Knus fra mig

Likes

Comments


Hi loves. Grundet mit insta-billede igår, har jeg fået utrolig mange henvendelser omkring hvad i alverden det på min ryg er, hvilket jeg selvfølgelig godt kan forstå i er lidt i tvivl om! Som nogen af jer måske efterhånden ved, var jeg i 2011 involveret i en ulykke som medførte en forfærdelig hovedpine jeg har gået med hver dag lige siden. Grunden til at jeg efter lang tids overvejelse valgte at dele billedet var fordi, at jeg førhen har set og hørt en masse sige at det er ulækkert. Ikke kun til mig, men også om en masse andre som får det. Jeg synes ikke det er okay at kommentere negativt på det. Det her er ikke et valg, det er en udvej. (Forhåbentlig)


Det på min ryg kaldes “sugekopper”. Sugekopperne skulle siges at trække alle affaldsstofferne ud af dig, hvorefter du gerne skulle "løsnes op" en del og måske ende med, at få noget af hovedpinen væk. Sugekopperne føles som en "hård massage" - det er som om at nogen står og hiver i dig, hvilket faktisk er meget rart, når man er så anspændt som jeg er. Jeg havde dem på i ca 30 minutter, i kan se lidt af det nedenfor ↓


Det ser så ulækkert ud, det ved jeg godt. Jeg får selv kuldegysninger af, at kigge på det. Men når man er så langt ude som jeg er lige pt, så er der ikke nogen anden udvej.


Der er super mange af jer som har spurgt indtil metoder til at fjerne migræne og derfor deler jeg dette. Det her er hidtil mit bedste råd. Jeg ved endnu ikke om det virker, but it's a try..


Virkede det?

Knus fra mig

Likes

Comments

Instagram

Lørdag

- min første rigtige bytur haha -

Jeg går aldrig i byen og har aldrig rigtigt været til det og det ved i efterhånden nok godt haha! Dog har mine veninder overbevist mig om, at jeg går glip af noget og derfor tænkte jeg, at jeg ville give det en sidste chance. Jeg elsker ikke at gå i byen, men jeg vil også godt indrømme, at det ikke var så slemt som jeg gik og bildte mig selv ind hehe. Dog var der ikke så mange mennesker, hvilket også spiller en kæmpe rolle for mig, da jeg haaader at blive klemt eller svede til en fest, det kan ødelægge hele stemningen.. Det var et kæmpe plus og måske også derfor jeg nød en night out så meget haha.

Søndag

- picture day with bf -

Min bedste ven Mike og jeg er begge sindssygt afhængige af vores sociale medier, hvorunder Instagram nok er den aller vigtigste hehe + bloggen selvfølgelig ;-) Derfor tager vi et par gange om ugen ud og skyder lidt billeder. Efter tog vi på cafe og smalltalkede i et par timer, hvilket altid er så dejligt med ham.

Mandag

- træning -

Jeg er begyndt at træne og det ved i, som følger med på min insta-story nok godt haha. Jeg prøver virkelig at ændre min livstil og derfor er byen nok ikke det fedeste valg lige pt, men jeg er også ung og skal også huske at jeg skal leve livet lidt haha. Dog er jeg blevet virkelig vild med at træne, så det tror jeg ikke jeg stopper med selvom at jeg er ude og hygge mig.

Tirsdag

- nails and packages - 

I tirsdags var jeg først i skole, derefter fik jeg lavet negle og senere kom jeg hjem til denne smukke smukke pakke fra NYX. Jeg elsker pakker og aller vigtigst, personlige pakker. Det er så cute at få en lille hilsen med! Jeg går ikke super meget op i makeup, men det er nok mest fordi at jeg ingen anelse har om, hvordan man ligger det eller bruger de forskellige produkter hahaha. Min søster derimod, er the queen of makeup. Hun ved alt om alting og derfor blev hun ret vild da den her pakke kom ind af døren haha, det synes jeg var hylende morsomt. I kan altid følge med på snapchat, hvis i vil se videoer af sådanne ting hehe - melissabentsen!

Onsdag

- træning og sissys skole -

Igår var jeg igen nede og træne, dog var disse billeder fra sidste uge af, men jeg tog åbenbart ikke nogle billeder igår, hvilket ikke ligner mig haha! Efter træning skulle min far og jeg hen til min søsters skole og høre lidt om hvordan det var at gå i 1g på hendes skole. Det bragte mig lidt tilbage i tiden til da jeg gik i 1g og jeg endte faktisk med at blive lidt deprimeret haha, jeg er lykkelig over at jeg snart er færdig! Og Lærke, jeg vil støtte dig så meget som jeg kan i dine kommende 3 lange år :D

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves.
Igår var min søster og jeg ude og rulle. Jep, nogle aftner har vi begge to brug for at komme ud, få noget friskt luft og egentlig bare snakke om alt mellem himmel og jord. Igår begyndte vi at snakke lidt om hvad vi tror på. Hvor vi tror vi kommer fra og om der findes noget vi ikke helt ved noget om. Min søster lider af noget kaldet autisme, hvilket er en psykologisk udviklingsforstyrrelse. Man kan ikke se hvis et menneske har autisme, men tilstanden medfører en anderledes måde at opleve verden på. Udover autisme lider hun også af angst, OCD og tvangstanker. Alle de lidelser resulterer i, at hun kan noget andre ikke kan. Om det er en god dårlig eller ting, er der mange forskellige meninger omkring. Siden Lærke (min søster) var helt lille har hun kunne se ting, jeg ikke har kunnet. Mange har svært ved at sætte sig ind i det, fordi at det er så urealistisk for folk der ikke har prøvet det før. Dog har jeg selv prøvet utallige gange, at ting vælter og forsvinder, at "vinden" blæser uden et vindue er åbent og at der lige pludselig bliver rigtig koldt, når radiatoren dog stadig er skruet helt op. Jeg tror på at vi - som lever - ikke er de eneste som går rundt og "lever" et liv. Man kan aldrig være sikker på, hvad der sker efter døden og derfor kan man aldrig være sikker på hvad der er rigtigt og forkert. Jeg elsker at høre, hvad folk tror på. Det er sjovt at høre hvor mange forskellige meninger og idéer vi mennesker har hver for sig.

Jeg tror på, at alt hvad der sker i mit liv er planlagt. Jeg tror på, at ligegyldigt hvad jeg gør, så er der en mening med det. Jeg tror på, at der er én der ved præcist hvad der sker for mig om 5 minutter, hvem jeg ender sammen med, hvem jeg bliver forelsket i, hvem jeg mister og hvem som bliver hos mig. Det er egentlig også det der holder mig oppe når jeg er ked af det. Jeg tror på, at alt det dårlige og onde kommer med det gode i længden. Der er ikke noget der er så dårligt, at det ikke er godt for noget andet.

For 6 år siden var jeg med i en ulykke. En ulykke som har forandret hele mit liv. Jeg er i 6 år blevet forhindret i, at gøre det jeg har haft aller mest lyst til altid. Jeg kan ikke danse, jeg kan ikke løbe, jeg kan ikke tænke, jeg kan ikke slappe af, jeg kan ikke fokusere og jeg kan ikke huske. Jeg får hovedpine, bliver svimmel, får ondt i øjnene og mister evnen til at fokusere. Grunden til at jeg ikke er mentalt ødelagt over det længere, er fordi at jeg begyndte at tro, at der var en mening med, at det lige præcis var min far og jeg der skulle udsættes for det. Så kan man stille spørgsmålet - hvordan kan det være godt at det lige var os? Måske fordi, at hvis det havde været en anden - måske en yngre eller ældre - så havde de måske ikke overlevet. Selvfølgelig ville jeg for alt i verden ønske, at det ikke var sket. Men hvis det skulle ske for nogen, så er jeg glad for at det var os og at vi klarede det.

Jeg tror på karma, jeg tror på, at der findes noget mere og at der ikke kun findes, det vi ser og hører.


Hvad tror du på?

Likes

Comments

Hi loves.
I dag skal i se lidt af mine "gemte" billeder på Instagram. Jeg gemmer altid helt vildt mange billeder, da jeg finder super meget inspiration hos andre influencers også, ja, det må man altså godt ;-) Dog skal man selvfølgelig ikke "stjæle" the exact picture, men man må godt få idéer. Nedenfor ser i 9 billeder, som jeg finder utrolig inspirerende! Hvis i kan lide dette indlæg, så skriv det gerne i kommentaren, så kan jeg måske lave en ugentlig serie? Who know :-*

Stem nederst i indlægget!

******************************************************************************************************************************************************************************************************************************'***

Hi loves.

Today you're gonna see some of my "saved" pictures on Instagram. I'm always saving so many pictures, because I find lots of inspiration of other influencers too, yeah, you may do that ;-) Of course you may not "steal" the exact picture, but you can always get ideas! Down below you find 9 pictures, which I find very inspiring! If you like this post, then feel free to write it in the comment, and maybe I can make it a weekly series? Who knows :-*

Vote at the bottom of the post!


Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hi loves. I dag har jeg en lækker nyhed & det er, at NA-KD har black friday tilbyd hvilket betyder, at jeg har skaffet en kode som giver jer 30 procent på na-kd.com!

Koden til de 30% er : Bentsen30 ♥ GOD SHOPPING! Her er nogle eksempler på hvad i kan få fat i, hehe ↓

"NICE TRY" BOOTS

TEDDY COAT

BERET HAT AND PATENT COAT

Code to 30% off:

Bentsen30

Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hi loves. Super mange har efter mit seneste billede på instagram (bentsenn) spurgt om, hvor mine solbriller er fra. Solbrillerne er linket på billedet, så alt i skal gøre er at trykke på dem og så kommer i direkte ind til dem!


Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links

♥ rabatkode forneden ♥

Hi loves.
Jeg er helt oppe og køre!! Jeg har i dag den vildeste anbefaling, som jeg er mega stolt over og glad for at jeg kan vise og fortælle jer om! Jeg har den seneste tid set en helt masse influencers reklamere for produkterne fra skintek, som jeg har haft svært ved at placere, angående omkring hvorvidt det er til at stole på og/eller om det rent faktisk virker. Jeg har aldrig rigtig brugt hudprodukter eller andre former for produkter som skulle siges at "hjælpe min hud" - og det er egentlig fordi, at jeg ikke stoler på det. Jeg ved ikke hvad der kommer ud af det og jeg er generelt bare helt vildt skeptisk når det kommer til sådan noget. Jeg fik forleden tilsendt 2 produkter fra skintek, fordi at jeg simpelthen besluttede mig for, at nu springer jeg ud i det og ser om det virker. First of all - jeg ELSKER indpakningen haha, en typisk pigeting, men det var faktisk én af grundende til at "produkterne" overtalte mig. Jeg har haft super travlt de seneste par dage, så jeg har ikke haft mulighed for at prøve dem. Her igår kedede jeg mig så om aftenen og endte med at prøve produkterne af for første gang. Jeg er head over heels in love med de her produkter!

Jeg har aldrig som sådan haft problemer med bumser eller uren hud, MEN mit "største" problem, er de der små sorte prikker, som skulle forestille sig at være hudorme, på toppen af næsen.. Jeg HADER dem og jeg synes det er ulækkert! I FOUND A SOLUTION.

De to produkter som jeg vil vise jer, hedder SKINTEK CLEANER & SKINTEK BRUSH og i kan se dem her ↓


Jeg må være ærlig at indrømme, at jeg synes jeg selv var en joke da jeg stod og kørte den der cleaner rundt omkring næsen, fordi at jeg jo havde tanken om, at det var sådan et typisk produkt der skulle siges at virke og så er det rent scam. Fantastisk nok, endte jeg bagefter med at stå i spejlet og beundre mig selv og min hud. Jeg har vitterligt aldrig oplevet noget lignende. Min næse er HELT blød, lyserød og hudfarvet - INGEN sorte prikker og det er altså efter ca 2-3 minutters brug. Jeg er SÅ overrasket og helt vildt glad over, at jeg kan anbefale så lækkert et produkt til mine følgere, som rigtig tit spørger mig om jeg har nogle gode råd til at få renere hud. ENDELIG har jeg svaret og jeg griner lidt af mig selv, fordi jeg ikke kan stoppe med at tænke på, hvor vildt det er!

SKINTEK CLEANER:
- Fjerner hudorme, hudfedt og døde hudceller
- Indeholder 4 sugehoveder, som kan bruges i både ansigtet og på kroppen


SKINTEK BRUSH:

- Fjerner acne og døde hudceller
- Indeholder 4 børste hovederJeg går super meget op i, at alt hvad jeg reklamerer for er reelt og til at stole på. Jeg må være ærlig og sige, at dette hidtil er min aller bedste anbefaling og jeg er så glad for at jeg har muligheden for at give denne anbefaling videre. Udover at produkterne er super budgetvenlige ( i hvert i fald forhold til deres kvalitet og virkning ) - så har jeg også en rabatkode i kan bruge så i sparer hele 29% på alle produkterne uanset antal!

Rabatkode på 29% er:

melissa


HVIS i beslutter jer for at afprøve SKINTEK'S produkter og bruger min rabatkode, så må i meget gerne tage et billede af det, ligge det på Instagram og tagge mig (@bentsenn)! Jeg ville ELSKE at høre om i synes det hjælper, hvad i generelt synes om produkterne og om i er lige så vilde med det som jeg er!

Ha' en fantastisk dag! xx

Knus fra mig

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hi loves.
I dag står den på hygge! Jeg har personligt selv altid haft svært ved at finde det perfekte afslappende tøj, som på samme tid også så godt ud. Jeg er ikke så meget til at gå i stramme bukser og hvis jeg kunne vælge, ville jeg rent faktisk aldrig nogensinde have tøj på haha og det ville folk som er omkring mig godt kunne skrive under på. Dog er det ikke muligt at gå rundt uden tøj på hver dag, så det er nok meget heldigt at jeg har fundet mit perfekte afslappende sæt, som ikke er ubehageligt, stramt eller irriterende at have på! Nedenfor kan i finde de lækreste Cheap Monday bukser, som er super rare og elastiske at have på. De sidder ikke helt stramt om knæene, hvilket for et halvt år siden havde været et kæmpe problem, men underligt nok, synes jeg nu at det ser det pisse godt ud! Min hættetrøje er hamrende stor, og jeg er helt vild med det!


Rabatkode til 15% er:


Melissa15

Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hi loves.
Som altid er min intention at inspirere jer og da jeg er blevet fuldstændig forelsket i disse bukser, ville jeg lige dele min kærlighed til dem, med jer. Jeg har længe ledt efter de perfekte bukser, som gav et lidt råt look, - men da jeg aldrig har kunnet finde de rigtige, gav jeg lidt op. Forleden fandt jeg disse lak bukser på Junkyards hjemmeside, som jeg bare måtte eje! DET BEDSTE ved de her bukser er, at de er så stretchie, at det slet ikke er til at forstå. Normalt synes jeg at lak bukser er meget stive i det og får én til at svede helt vildt (you girls know).

Heldigvis kan jeg give jer en rabatkode på 15% ↓

med koden "Melissa15",

hvilket selvfølgelig også gælder alt andet inde på Junkyards hjemmeside minus salgsvarer + limited editions.


Dog - larmer bukserne når bene gnides op af hinanden. Jeg ved ikke om det er fordi, at mine lår er lidt større end de plejer at jeg ligger meget mærke til det, men det lyder i hvert i fald sjovt hehe (og lidt irriterende).

Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links

NY KOLLEKTION FRA FILA?! Ja tak! Jeg er selv kæmpe fan af FILA og deres nye kollektion er SÅ lækker - derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele den med jer! Jeg har linket til alle 3 items , så hvis i også forelsker jer i én af dem, så skal i bare trykke på jeres favorit, så kommer i direkte ind til produktet! Se kollektionen nedenfor 🔥🔥

Brug koden "Melissa15" for 15% rabat


Knus fra mig

Likes

Comments


Hi loves. I anledning af launch på #gigixmaybelline, var jeg i går aftes af maybelline blevet inviteret til et meget ekslusivt og virkelig hyggeligt event. Vi var en del influencers som var blevet inviteret og havde fået muligheden for at tage én med, som vi kunne dele vores oplevelse med. Dét synes jeg var så fantastisk at få lov til og jeg tog selvfølgelig min søster med, da hun er kæmpe make-up freak.

Da vi ankom til eventet, var der simpelthen så fint! Der var palmer, balloner, make-up over det hele, dj, bar, snacks og dejlige mennesker. Der manglede ikke noget. Før vi gik igang så vi en lille video fra Gigi herself, hvor hun forklarede om hendes nye paletter, - hvad de betød for hende, hvorfor de hed som de hed og hvorfor det lige var maybelline hun havde valgt at lave et samarbejde med. Så inspirerende!

Eventet gik overordnet ud på, at vi skulle vælge ét af gigi's looks og selv sidde og lægge make-up'en. I kan se de to looks her:


Imens vi afprøvede Gigi's nye paletter, havde vi ved siden af et bord fyldt med make-up, som vi bare kunne tage af, så som foundation, concealer, contour og bryn produkter. En kæmpe make-up buffet.

Der var musik, grin, hygge og dejlige damer! Da vi havde færdiggjort vores looks, skulle vi ned til "fotovæggen" og have taget nogle lækre og hyggelige billeder med vores gæst.


Det var simpelthen sådan en dejlig aften og hvis ikke i allerede har planlagt at købe Gigi's nye paletter, så gør det!! De er så smukke!

MIT ENDELIGE LOOK

Knus fra mig

Likes

Comments


Hi loves. I går var jeg af AMAZE press blevet inviteret til et ekslusivt event, hvor jeg sammen med en flok andre smukke og søde influencers skulle møde dronningen af bryn, nemlig Kelley Baker. Jeg går normalt ikke særlig meget op i mine bryn eller make-up generelt, men det er KUN fordi jeg ikke kan finde ud af det. Eventet i går var noget af det mest inspirerende jeg længe har oplevet og Kelley er simpelthen den sejeste og smukkeste kvinde.

Vi startede med at komme op til en masse snacks, søde balloner med vores navne på, en lækker gavepose og så selvfølgelig de smukke piger fra AMAZE. Vi fik først et lille indblik i, hvem Kelley er som person, hvorfor og hvordan hun havde startet hele projektet og hvis bryn hun har ordnet i tidens løb.

Derefter skulle vi se hende live and in action. Hun valgte en frivillig som skulle op og få ordnet bryn, imens vi alle kunne se hvad der foregik oppe på storskærmen. Hun forklarede trin for trin hvad hun gjorde og vi var alle VILDE med det!

Eventet var simpelthen så hyggeligt og tanken om, at jeg har mødt kvinden som "står bag" The Kardashians bryn, er nok en lille tøsedrøm der er gået i opfyldelse hehe, så tak AMAZE, tak for et inspirerende, tøset og mega lækkert event! xx

Likes

Comments

Hi loves. I dag tænker jeg at give et lille shoutout til mine 4 ynglings mandelige instagrammere! Jeg håber at i kan lide profilerne, jeg er i hvert i fald heeelt vilde med dem! Tjek dem ud nedenfor ↓

@Kristofferforby

________________________

Kristoffer Forby er en af mine absolut ynglings profiler på Instagram. Han er 21 år og er én af de få, som jeg har postnotifikationer ved, så jeg altid er en af de første til at se hans nye billede. Hans liv er et eventyr, også selvom han overraskende nok er fra Danmark og man føler lidt selv man lever i det, når man følger med. Hans billeder har altid en vanvittig redigering og kvalitet, hvilket jeg elsker! Han rejser verden rundt og man er altid lidt misundelig over, hvordan han lever hans liv. Find ham på instagram HER!


@Jonastogo

________________________

Hvorfor Jonas er én af mine ynglings? I have no words. Hans billeder og videoer snakker for sig selv. Han er en af de største inspirationer, jeg nogensinde har haft, hvis ikke den eneste. Hans content er som et eventyr, man ikke har lyst til at vågne fra. Han er simpelthen så dygtig og ikke ét billede eller én video er lavet eller redigeret halvt eller "okay". Det hele er perfekt. Følg ham på Instagram HER!


@Mikeafsharian

________________________

My best friend. Igen, jeg har ingen ord. Hans billeder er bare on point every single time. Man bliver aldrig træt af at kigge på ham eller hans billeder. Han er sig selv 100%, hvilket jeg synes er så fantastisk + så er hans stil bare SÅ LÆKKER. Han er så stilbevidst og ser altid hamrende godt ud. Følg ham på Instagram HER!@Mathiasjjlarsen

________________________

Hehe. No words. Han er dejlig. Følg ham på Instagram HER!


Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links
Hi loves. Mange af jer har spurgt indtil hvilke items og produkter jeg pt er mest vild med og derfor har jeg lavet en lille collage med mine favoritter fra NA-KD. Jeg går normalt ikke i kjole, da min stil er præget lidt mere af "street"-looket end det "fine"-look, men jeg faldt over denne blomsterkjole, som er oppe i venstre hjørne og den har jeg mixet sammen med et par bukser og et par boots. Jeg synes det gav et helt nyt look, i forhold til hvis jeg kun havde haft kjolen på.
Jeg elsker mine nye t-shirts med roserne på, fordi jeg synes at de er specielle på deres helt egen måde! Lige som min skrigende røde nye sweater, som er mindst lige så lækker! Kjolen i højre hjørne er super klassisk. Lækker at have på og giver gode former ;-) Det altid godt hehe.

Rabatkode på 20% til www.na-kd.com er:

"Bentsen20"

Jeg håber at i fik lidt inspiration. Jeg er ked af fraværet på bloggen, men da jeg har en masse skole, så kan jeg desværre ikke være opdateret hele tiden. Can't wait till it's over!

Ha' en dejlig dag! xx

Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hi loves. Lige nu ligger jeg på Fyn og hygger. Jeg er lidt blevet tvunget til at se fodbold haha, så derfor tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne linke min nye ynglings vinterjakke til jer, så jeg havde en undskyldning for ikke at sidde og kigge med hele tiden hehe. Super mange af jer har skrevet på Instagram (bentsenn) og spurgt hvor jakken er fra, hvilket jeg godt kan forstå! Jeg købte jakken på ASOS og jeg er helt vild med den. Den er så varm og lækker, hvilket jo er perfekt til det her dårlige vejr.. Hvis i vil se flere billeder af jakken eller evt shoppe den, så skal i bare trykke på billedet, så kommer i direkte derind! ❤︎

Jeg håber i har haft en god weekend indtil videre! xx

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves. Igår spenderede jeg min tirsdag aften på min absolut ynglings restaurant, nemlig Rossopomodoro. Rossopomodoro er det eneste sted i Danmark, der får mig til at føle, at jeg er i Italien. Igår blev vi forkælet med 3 lækre retter, som smagte absolut fantastisk. Til at starte med fik vi bruschetta m. hvidløg, tomater & ost, hvilket er nogle af det mest velsmagende jeg nogensinde har smagt. Til hovedret fik vi 2 lækre pizzaer. Én med parmaskinke, ruccola og parmesanost & helt normal "Margherita" som ikke bare er helt normal på Rossopomodoro. Tomatsaucen, osten, brødet... Det er en vanvittig smagsoplevelse. Det er så Italiensk som det overhovedet kan være, hvis ikke det er bedre end the real deal. Til sidst fik vi en dessert med friturestegt pizzadej, nutella og sukker. Det var noget af en dessert. SÅ lækkert.

Ikke nok med at maden er fantastisk, så er udsigten, personalet og beliggenheden god. Jeg er vild med det hele. Hvis i en dag leder efter lækker pizza med god kvalitet, så synes jeg helt sikkert at i skal tage på Rossopomodoro og spise - på Illum Rooftop.

Her kan i se lidt af maden ❤︎ ↓


Ha' en dejlig dag! xx


Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves. Jeg håber at i har haft en god ferie! Jeg glæder mig helt vildt meget til den her uge, for der skal ske så mange hyggelige ting med mine bedste omkring mig. Hvad skal i lave i denne uge? Mandag I dag skal jeg til møde med L'Oréal's PR ans…

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links
Hi loves. I dag har jeg fundet lidt lækkerier fra ASOS, som jeg tænkte at jeg lige ville vise jer. Der er link til alle de fede items, så i trykker bare på billedet, så kommer i direkte ind til produktet. Lad mig vide i kommentaren hvilken der er j…

Likes

Comments

Hi loves. I aften har jeg brug for at komme ud med noget. Noget der er begyndt at gå mig helt vildt meget på. Jeg har indtil videre prøvet at ignorere det og prøvet at forbigå følelsen af at det gør mig virkelig ked af det, men det er snart ved at …

Likes

Comments

Hi loves. Dagens indlæg skal handle om hvad der skete mellem Lauritz og jeg og hvorfor det er, at vi ikke er kærester længere. Jeg har i rigtig lang tid tænkt over hvad der er bedst, - at skrive om det eller at lade værre. Men for at gøre en ende p…

Likes

Comments

Hi loves. Long time, no talk. I mandags tog min søster og jeg på Ystad, hvilket nok er en nærmere betegnelse på paradiset. Vi blev forkælet helt og aldeles med jacuzzi, kæmpe stort værelse, 3 retters middag og så selvfølgelig den skønne spa. Uanset…

Likes

Comments

Instagram@bentsenn

Follow my blog