​Dåååå vart man tillbaka efter ett års uppehåll och herregud så mycket som hänt sen sist. Livet såg lite annorlunda ut, men en snabb catch up är väl att jag tagit tag i plugget på riktigt och bestämt mig för att bli hud- & spaterapeut, så den utbildningen startade jag i Januari, har gått halva, så halva to go. 

Mer än så? Nja, inte så mycket som hänt men kände för att blogga, just för att jag älskar att skriva av mig. Hur kommer bloggen att se ut nu? Kommer att posta lite inlägg när jag känner för det, om lite allt möjligt. Mycket fokus på träning, bildbomber och min vardag helt enkelt. 

Nu ska jag föra över bilder som jag tagit under det senaste året och starta med att göra utkast på inlägg som sedan kommer upp! Känns skönt att vara tillbaka, hörs snart! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tycker det är så tråkigt med långa texter om vad som händer en vanlig dag i mitt liv, då schemat nästan alltid ser lika ut. Måste få inspiration till att skriva lite, lovar att ett inlägg ska komma upp idag. Puss

Likes

Comments

​Dagens schema såg ut såhär; tenta, en runda i centrum, och sist ett stenhårt pass på gymmet. Nu måste jag sova, krafterna för idag är verkligen borta. PUSS

Likes

Comments

Så många som frågat om vart jag får min motivation till att träna, och jag skulle nog säga att det handlar om att jag tycker det är roligt. Jag trivs på gymmet, jag gillar att sätta på mig fina kläder, köra sönder mig och energin som gymmet ger mig är oslagbart.

Tips:

Framgång - Ett steg närmare målet du är ute efter varje gång du är på gymmet. Att ha små mål är det allra bästa enligt mig. Börja med att varje vecka utmana dig själv med att orka springa en extra minut på bandet, och tjugo veckor senare så kommer ökningen från idag vara så mycket högre än bara den där minuten.

Belöning - Belöna dig själv! Köp en snygg tröja, massa goda frukter, eller gå och gör någonting kul. Se inte träningen som en bestraffning, se det som en anledning till att fira. Du ger din kropp den bästa gåvan den kan få - ett hälsosamt liv.

Gym kompis - Här är det viktigt att hitta en gym kompis som du vet att du kommer att gymma med. Det handlar inte om att du ska sitta och snacka skit på gymmet, utan din gym kompis ska få dig att kämpa ännu hårdare än vad du skulle gjort. En partner på gymmet måste inte stå vid dig vid alla övningar, ibland räcker det med att det ska kännas som en säkerhet bara att ha någon där. Testa lite olika och kom fram till vad som ger ut det bästa av situationen för dig.

Musik - Finns ingenting bättre än MUSIK i öronen på högsta volym. Sätt på en lista som har grymma låtar att köra till, eller fixa en egen lista som du vet kommer få dig att bli motiverad. Gör det som funkar för dig.

Vilodag - Ta en dag och ligg hemma, kolla serier och ät god mat. Hur mycket det än kliar i kroppen över att gå till gymmet så måste kroppen få vila upp sig. Istället för att tänka "Skulle kunna förlora massa kaloerier på gymmet nu..." etc. så är det viktigt i längden för musklerna att återhämta sig. Tänk såhär, du får snabbare resultat vid att ha vilodagar än vad du skulle få om du skulle bryta ner musklerna.

Det här är några punkter jag skulle kunna säga på verkar mig positivt och ger mig motivation till att sätta på mig träningskläderna, gå till gymmet, och köra arslet av mig.

Likes

Comments

Eftersom jag känner att det här är min dagbok, jag får skriva vad jag vill, så måste jag få skriva ut om min kärlek till Nicolas. Jag måste kunna få gå tillbaka och glädjas åt minnen vi gått igenom, och alla bilder. Alla dessa bilder som jag kan hitta på en 15 årig Melissa någonstans bland alla bloggar jag någonsin haft, det måste jag få ha med Nicolas också. Jag måste få komma ihåg, hur det än slutar mellan oss. Det här är det allra ljuvligaste jag fått vara med om och den allra mest härliga känslan någon någonsin fått mig att känna. Den kärleken vi har, och ger varandra är det facit jag vill ha i handen för att bli påmind vad äkta kärlek innebär och hur det bör uppskattas.

Jag vet inte riktigt vem jag skulle vara idag utan dig. Jag vet inte om jag skulle älskat livet på samma sätt, och om de målen jag klarat av skulle vara avklarade. Jag har så mycket att tacka för, och så mycket att se fram emot. En framtid ihop med dig. Jag älskar dig.

Likes

Comments

Hallååå. Äntligen ligger jag i sängen och kan tacka för idag. Känns som att schemat idag var alldeles för mycket för kroppen min. Började med ett jobbpass på sju timmar, därefter ett riktigt tufft ben & rump pass på gymmet. Har min första tenta imorgon, ni får önska mig lycka till.. Hoppas på det bästa. Tänkte komma på något roligt inlägg innan jag lägger mig också, så förhoppningsvis kommer det upp! Puss & kram

Likes

Comments

Det jag börjar att dela med mig av är nog min senaste resa, vilket var Paris. Nicolas födelsedagspresent var resan, så vi har suttit och längtat i ett par månader. Det var nog världens underbaraste helg.

Första dagen spenderade vi på shopping, vistelser och massa god mat samt fika.

Andra dagen spenderades på Disneyland. Har nog aldrig i hela mitt liv haft så kul som då.

Sista dagen gick vi mest runt, åt god mat och jag köpte min efterlängtade väska.

Likes

Comments

Här kommer jag igen! Tänkte köra igång nu när hösten är här, och tid finns att spendera framför datorn. Vad har hänt i mitt liv under tiden jag varit borta då? Har rest fyra gånger, tagit studenten, fyllt 19, firat ett år ihop med Nicolas, börjat med spraytan, kommit in på högskolan, och även bokat fransutbildning. Det var väl en liten del av det som hänt under dessa 6 månader som jag inte bloggat. Tänkte ta ett inlägg för vardera "händelse". Ville bara hälsa att jag är tillbaka, antar jag. 

Likes

Comments

​Detta är alltså det sminket jag använder till vardag. Enkelt, och väldigt naturligt.

Likes

Comments