Hej <3

Det var länge sen jag bloggade men jag kommer in i det igen. Nu när det är sommarlov har jag också mer tid och jag har massa planer inför inlägg som kommer upp.

Men nu till dagens inlägg.

Kommer ni ihåg att jag innan la upp inlägg som hete Gamla låtar, som blev en slags serie. Här kommer nu en Gamla låtar 2016, ni kommer säkert ihåg alla de här låtarna.

Calvin Harris - How deep is your love , släpptes 2016

Shawn Medes - Treat you better, släpptes 2016

Major Lazer - Cold water, släpptes 2016

Bruno Mars - 24k magic, släpptes2016

Det var allt för dagens inlägg. 😀😀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej, det här inlägget ska handla om bikinis som ni ser.

Allt är från NA-KD och om ni klickar på någon bikini så slungas ni vidare dit.

Första är en vit med band som crossar.. jag tycker att den är jättefin men bikinibottnen kanske är lite för simpel.

Andra är också jättefin, bikiniöverdelen är stickat och det skulle se jätte fint ut med ett par högmidjade jeans eller shorts.

Tredje är en mörkblå med spets detaljer på kanterna.

Fjärde är en till vit, det speciella med den här är att banden är dubbelband. Vilket ger den en annan tvist.

Femte och sista är en svart simpel, men den är i alla fall jättefin. Och jag tipsar den om man letar efter en "enkel" bikini.

Alla bikinis är fina på sina egna vis. Min favorit är nog den andra eftersom den är simpel men att den är stickat är en fin detalj. Jag skulle ha på mig toppen med ett par short och gå runt så på stranden.

Glöm inte att ni bara kan klicka in i er NA-KD och köpa.

Och kom igen och rösta i omröstningen! ! !! ! ! !

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej, känner nu att sommaren har kommit och med det kommer också många fester och sena sommarkvällar. Så varför inte göra ett inlägg om tre party outfits?

Tycker att alla passar lika bra, och man kan också byta produkterna med varandra. Så blir det olika kombinationer! Min favorit är nog den mellersta, så simpelt men så snyggt! Bara en vit cropat top med ert par lågmidjade jeans, ett par klackar och en kuvertväska, så är du klar. Man ser inte heller för uppklädd ut och man kan alltid göra något speciellt med håret och sminket, så kanske man får en helt annan look!!

Det var allt för dagens inlägg, hoppas ni fick inspiration ! ! ! Alla produkter är läkande, så ni kan bara klicka in i er.

Likes

Comments

Hej, det här är andra veckans planer. Jag skriver varje del efter varje dag,

Lite om den här veckan:

Måndag byte jag morgonpasset mot skrivarkurs. Det var kul och jag skrev personbeskrivningar, jag ska skriva en novell, Jag skrev även en text som heter "Bröder och systrar", Där man skulle härma en text men skriva sin egen twist på det. På VRS goes hollywood kollade vi på två kortfilmer. Sen det skulle man komma på en ide, vi kom på att göra en film om vad som skulle ske om tonåringar fick bestämma för en dag,

Tisdag jag filmade till kortfilmen, det gick bra och vi filmade ungefär 4 scener. Efter det hade jag skrivarkurs och jag och min kompis satte oss i pavven som är ett slags fritids, för att skriva våra texter. Men vi skrev inte så mycket, istället spelade v biljard och tennis. Men det var typ inga elever där, vilket det brukar vara.

Onsdag jag filmade de sista scenerna och vi började även klippa lite så att vi inte behövde göra det sen. Jag skrev också klart min novell och en text om vad man ser, hör och känner när man sitter vid ett fönster. Jag tycker att den blev ganska bra. Vi gick även till pavven idag också och vi fick reda på en av mina kompisar skulle vara med på guldsladden som är en talangjakt. Den är mellan VRS, Mörbyskolan och Fribergaskolan.

Torsdag var en bra dag, jag kom till skolan 9:50 vilket var skönt. På skrivarkursen fick vi te och mackor vilket var gött. Jag tycker att det är bra att jag har hunnit skriva 4 olika texter under fyra dagar. det är ganska många och de blev alla jättebra. Jag har aldrig gjort så här bra texter, tyvärr. Men under lektionen så gjorde jag och min kompis en framsida eftersom allas texter kommer vara i en slags bok. Framsidan blev jättebra.

Fredag var jag först i stan och och lyssnade när elever läste dikter. Jag träffade även Channel Djamirova som har en blogg, länkar den här. Efter stannade jag och en kompis i stan och åt på Mcdonalds. Vi gick även till Kungsträdgården och satte oss vid vattnet där. Efter fyra timmar i stan åkte jag hem, bytte om och åkte iväg till Guldsladden. Min kompis kom och hämtade upp mig vid busshållplatsen. Hon hade gett mig en VIP biljett så man fick en hamburgare och läsk. Det var jättekul och Ben Mitkus och Sebastian Tadros var där. Bens musik är så bra, det är som vanliga sommarlåtar vilket är de bästa och det är nog melodierna som jag älskar. Sebastian filmade hela guldsladden och han DJ:ade även så vi fick dansa av oss vilket också var jättekul. Det är sjukt att han är på 10:onde plats på spotify viral och han släppte låten 19 maj för exakt två veckor sen. Jag trodde att jag skulle komma hem klockan nio men det blev 12. Tyvärr vann inte min skola men kvällen har varit bra så det är ok.

Lördag gjorde jag inget kul, jag tog det lugnt efter kvällen innan.

Söndag gjorde jag inget, har pluggat mest.

Nu till nästa veckas planer

Måndag: har vi göra klart dag så jag kommer att göra klart det sista på mitt slöjdarbete.

Tisdag: är det Sveriges nationaldag, men jag vet inte vad jag ska göra.

Onsdag: har vi vanlig skoldag förutom att musiklsassen ska uppträda eller göra något. Vet inte.

Torsdag: ska jag ha en presentation som jag skulle ha haft för en vecka sen. Men jag hoppas att det går bra men jag kan hela min del.

Fredag: ska jag ha en till presentation och den är rolig eftersom man ska framföra den som en lektion. Man ska låtsas att man är en lärare. Det här är sista skolveckan och det känns konstigt.

Lördag: vet jag inte

Söndag. vet jag inte


Likes

Comments

i dagens inlägg kommer låtar som jag lyssnade på år 2015, vilket var för två år sen. Så det är inte sååå gamla låtar. Som vanligt länkar jag låtarna. Ni kommer säkert ihåg alla för de flesta var hits förutom 2 låtar. Eller så har ni hört alla. Jag kommer inte skriva om varje låt för jag är ganska skittrött, hahhahah kan man ens vara det, antar det.

GLÖM INTE OMRÖSTNINGEN I SLUTET AV INLÄGGET !

I alla fall över till inlägget

Shawn Medes - Stitches släpptes 2015

Ellie Goulding - Love me like you do släpptes 2015

Juistin Bieber - What do you mean släpptes 2015

Justin Bieber - Sorry släpptes 2015

Selena Gomez - Same old love släpptes 2015

Selena Gomez - The heart wants what it wants, 2015

Det var allt för dagens inlägg, glöm inte att RÖSTA ! ! ! ! ! ! ! ! , jag vill gärna se era svar

Likes

Comments

Hej, det här är andra Veckans planer.

Lite om den här veckan

Måndag det gick jättebra med utvärderingen i slöjden. Men jag hann tyvärr inte klart med själva arbetet.

Tisdag hade vi bild och det gick bra och jag är snart klar. Jag och min klass kollade också på en basketmatch. Det gick inte så bra men killarna i klassen som då var med, spelade så bra de kunde.

Onsdag var sista skoldagen den här veckan så det var kul. Men jag gjorde inget speciellt.

Torsdag var det min lillebrors födelsedag, vi råkade köpa två tårtor. Men de tog slut snabbt eftersom vi hade mammas gäster hemma.

Fredag cyklade jag med mina syskon till Dollarstore i Kungens Kurva. Jag köpte en present till mamma för morsdag, två presenter till en kompis som fyller år och en present till min lillebror eftersom jag inte hade köpt en. Till mamma blev det bara ett pedikyrkit. Till min kompis solglasögon och ett armband. Och till det roligaste, en vattenballongpump till min lillebror. Så, så fort vi kom hem fyllde vi vattenballonger och kastade på varandra. hahahhah det var kul.

Lördag gick jag på bio i Heron City för att det är också är nära där jag bor. Tyvärr kollade jag på en barnfilm, hahahhah. Jag gick med mina små syskon.

Söndag så åkte jag till Skansen, vi kollade på björnarna och de andra djuren. Men vi gick inte bara runt där utan gick också in i deras Aqvarium. Där det finns lemurer, serikaner, apor m.m. Jag "klappade" även en orm och spindel. Men det var inget nytt, för jag hade gjort det innan.

Nu till nästa veckas planer

Måndag: det är elevensval så jag har fotboll och vrs goes Hollywood. Vilket är att man typ skapar kortfilmer men allt är på engelska, vilket är jättekul eftersom det också är på engelska.Jag ska även träffa en av kompisarna son fyller år. Så det kommer att bli kul.

Tisdag: har jag skrivarkurs och vrs goes Hollywood. Mamma åker även utomlands då, så det är tråkigt.

Onsdag: har jag skrivarkurs och vrs goes Hollywood.

Torsdag: har jag skrivarkurs och vrs goes Hollywood.

Fredag: har jag skrivarkurs och vrs goes Hollywood.

Lördag: har jag ingen aning om vad vi ska göra. Men jag är hos min pappa i Djursholm, så vi hittar säkert på något.

Söndag: har inte häller planerat något, men jag kommer säkert vila, innan sista skolveckan i åttan. Nästa gång är det nian, men innan ett kort/långt sommarlov

Hoppas ni tycker om dagens inlägg! !

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej och varmt välkommna till ett nytt inlägg. Dagens inlägg ska handla om mode, mer exakt skor, ännu mer exakt sneaker.

Jag tycker att alla är sjukt snygga och alla är sjukt bra att ha till sommaren. Med ett par jeans shorts och en vanlig vit T-shirt. Snyggt med enkelt.

Så det är bara att klicka på skon så slussas ni till Zalando.

Det var allt för dagens inlägg ! !

Likes

Comments

Hej,

i dagens inlägg kommer låtar som jag lyssnade på år 2014, vilket känns jättelänge sen tycker jag. Och när jag lyssnade på de nu hade jag glömt texten till vissa, eller hade jag aldrig lärt mig den, hihi. Men jag tycker om alla låtar fortfarande . Som vanligt länkar jag låtarna.

Beniton the Meance - Recession, släpptes2009

Dani M - Aldrrig igen, släpptes 2014

Nico & Vinz - Am i wrong, släpptes 2014

Nick Jonas - Chains, släpptes 2013

Calvin Herris - Outside, släpptes 2014

Imagine Dragons - Radioactive släpptes 2012

Onerebublic - Counting stars, släpptes 2013

Det var allt för dagens inlägg ! ! ! ! ! !


Likes

Comments

Hej, det här är första Veckans planer. Jag tycker att det här är en bra serie eftersom ni får veta mer om min vardag.

Lite om den här veckan

Måndags hade jag ett sluttest i idrotten, det var ett beeptest. Jag hade gjort det en gång i början av förra terminen, så nu skulle jag jämföra och se om min kondition hade förbättras. Vilket den hade.

Tisdag hade vi tyska utbytesstudenter i skolan och vi skulle ha dem hela veckan. Men så blev det inte.

Onsdag var vi lediga så jag passade på att plugga till biologiprovet vi hade i Torsdags. Plus att jag skrev två texter på spanska, en om vad en klasskamrats planerat i sommar. Det var ganska lätt och han hjälpte mig med information. Fast jag ställde så många frågor så han tröttnade nog. Men det var för att jag inte hann fråga på lektionen. Sen skrev jag också en text om Tintin. Men jag skypade med en kompis eftersom det var en ganska svår uppgift och allting blir roligare när man gör det tillsammans. Jag skrev även inlägget "get to Know me & 5 hiss och diss killar" som kom ut i Torsdags.

Torsdag gjorde jag inte så mycket. En vanlig skoldag. Jag gjorde även klart lite inlägg som kommer upp inom kort.

Fredag var det inlämning i spanskan så jag lämnade in både texten om klasskamratens sommar och Tintin texten. Efter skolan var slut vilket var kl 13:10, bestämde jag mig för att träffa en kompis i stan. Det var jättekul och vi hade det trevligt.

Lördag var jag på grillfest med familjen, det blev lite kyligt men det gick bra. Det var jättekul och vi kom hem kl 1 på natten.

Söndag eftersom jag hade lagt mig så sent var jag ganska trött idag. Men det var så bra väder så jag gick ut med mina två systrar. Vi gick till en ip, vi spelade bland annat tennis, basket och sprang. Det har värkligen varit en bra dag och jag är helt slut när jag skriver det här inlägget och är påväg till Djursholm där min pappa bor.

Nu till nästa veckas planer

Måndag: Jag har idrott på DIP. Vi kommer att ha ultimate Frisbee. Samt att det är sista lektionen i slöjd så jag måste hinna klart och skriva utvärderingen. Hoppas jag hinner ! ! Jag ska även skriva och lägga upp ett inlägg.

Tisdag: Inget speciellt, vi får se. Jag har i alla fall skola som vanligt. Det är också sista bilden. Men jag är ganska nöjd med min bild och jag har hunnit ganska långt. Jag har också en so redovisning om Havens Gate som är en sekt som tror på ufon Det speciella med de är nog det kollektiva självmordet. Jag hoppas det går bra, men jag kan hela min del utan stödord. Så det borde gå bra

Onsdag: Sista skoldagen den här veckan, riktigt najs. Men plugget fortsätter in i helgen.

Torsdag: min lillebror fyller år så vi ska säkert fira det plus att vi har en extttra lång helg. Jag ska även lägga upp ett nytt inlägg om mode. Vad det kommer att handla om får ni vänta och se. Men jag tror att ni kommer att gilla det.

Fredag: har jag inga planer, vila och plugg troligen.

Lördag: kommer säkert att cykla. Jag ska även hjälpa mamma packa.

Söndag: Ska jag åka till pappa . Eftersom det är skola på måndag.

Det här är näst sista skolveckan med lektioner. Nästa vecka är det elevens val, det blir ett fotbollspass varje dag för min del. Men det kommer nog att bli kul eftersom jag tycker om fotboll.

Likes

Comments

Hej, jag ska göra biologi provet idag, så är lite nervös.

Men här kommer 17 frågor om mig, eftersom jag har fått så många nya läsare på så kort tid.

Glöm inte omröstningen i slutet ! ! !

1. Vad är ditt fullständiga namn?
Melissa Meltem Arslan

2. Ålder?
14, fyller 15 i sommar :)

3. När är du född?
Jag är född den 9 Juli år 2002, så 02:a

4. Vart bor du?
Bor i Djursholm, Stockholm.

5. Vem bor du tillsammans med?
Min pappa och storebror.

6. I vilken klass går du i?
Jag går i 8: an. 8B, Bästa klassen lätt ! ! Älskar alla i den klassen😜

7. Vilket år tar du studenten?
2020 tror jag, inte säker, eller 2021

8. Har du många vänner?
Beror på hur du definierar många men jag skulle inte kalla det lite, haha

9. Har du en pojk-/flickvän?
Nej det har jag inte, jag är singel 😊

10. Vilken är din favoritlåt?
Oj vad svårt! Lyssnar på så olika så tror faktiskt inte att jag kan bestämma mig! Som ni säkert har märk med mina inlägg. haha, en ni kan säkert ana ! ! !

11. Vilken är din favoritfärg?
Gillar typ alla färger, men babyblå tror jag.

12. Vilken är din favoritstad?
Dubai, fastän jag inte har varit där haha!

13. Vilken är ditt favoritämne i skolan?
Matte, Spanska, Svenska och Engelska.

14. Har du något smeknamn?

Ja, gud ja. Missi, Melizza och Mississippi Jag blir mest kallad för Missi av mina vänner. Melizza kallar killarna i klassen mig för. Kanske för att det klingar så bra, Melizza Melizzaaa. Och Mississippi kallar bara en kille mig för, LoL.

15. Vilket föredrar du? Vinter eller sommar?

Sommar, alla dar i veckan. Allt händer då, plus att det är min födelsedag.

16. Vad har du för ögonfärg?
Brun med svarta streck .

17. Kär/gillar någon kille?
Inte för tillfället, men det kanske ändras. Vem vet.

5 hiss och diss på killar

Hiss:

1. Lång

2. Brun/blont hår, blå ögon, rakat hår på sidorna och längre uppe på. såå snyggt!

3. Personlig och omtänksam

4. Snyggklädstil, skjorta och byxor som är ankelvikta.

Diss:

1. Killar som blir annorlunda när de är med sina kompisar. Varför ens behöva ändra på sig och bli dryg.

2. Killar som skriver till andra tjejer när han typ är på G med någon, och tjejen gillar honom mycket. Så blir man sjukt sårad.

3. Killar som driver med en, asså ush ! ! har du inget bättre för dig, skaffa ett liv ! ! Fattar verkligen inte vad som är grejen.

4: Killar med för mycket stolthet. Och då menar jag såna som är för stolta för att inte inse själva när de gjort fel. Och vägrar be om ursäkt och vänder på allt och försöker göra så man själv ser ut som the bad guy. Eller glömmer de bort det.

Det var allt för dagens inlägg, hoppas att ni lärde känna mig lite bättre. Nästa inlägg blir Veckans Planer ! ! ! ! !

Likes

Comments