God eftermiddag allesammans ! Och god jul❤️️ till de som firar det

Just idag den 25 december var det dags att fira jul, för min familj. Och såklart fick jag några få presenter av mina nära .
I detta inlägg ville jag gärna visa vad jag fick <3

Bilden nedanför är alla saker jag fick erhålla.

Som man ser har jag fått två böcker, från författarna Zoe Sugg ( Zoella) och Dylan Sheldon. Mycket exalterat att läsa dessa böcker samt andra som jag har hemma;) och jag fick också en liten smink palett med allt möjligt som ögonskuggor, blush, eyebrow skuggor, och sådan grejer. Därmed fick jag en nya skal för min nuvarande iPad ( Apple)

Sist och inte minst fick jag en mycket fin tröja eller sweatshirt som är mycket fin ❤️ enligt min smak


Det var då det jag fick, inget speciellt men något man borde vara glad över!

( nästa inlägg: Nyaårplaner)

Likes

Comments

Heej💗 Jag tänkte dela med mig av mitt top 5 tips av böcker!

Jag älskar att läsa, så jag rekommenderar verkligen de här böckerna.

- Kram från Alice : Suzanne Lafleur

- Girl Online: Zoe Sugg ( engelska)

- Sommaren vid Sjön: Deb Loughead, översatt av: (Maria Holst)

- Milly, bara Milly: Penelope Bush, översatt av ( Sofia Pettersson)

-Tystnad och Lögner: Laura Summers , översatt av: ( Cecilia Wedmark)

- En nya chans: Sylvia McNicoll, översatt av: ( Cecilia Wedmark)

Sådär, hoppas ni gillade mina tips och vi ses nästa gång.


Likes

Comments

Postad i: Vardag

Idag tänkte jag berätta för er om hur jag sminkar mig, vid vardagen!

Först tar jag fram min eyeliner från maybelline new york och gör en cat liner.


Därefter tar jag mörk brun ögon skugga och sätter de vid min under min ögonlock typ:| produktens märke är sephora|
Och en glittrig typ av krämig ögonskugga innanför ögonen vid den där konstiga pricken hehe😂 vet ej vad det kallas

De som undrar har jag ingen foundation, eftersom jag tycker att jag inte behöver ha det när jag är så här ung. Nu försätter jag med att ta på mascara på mina ögonfransar ( volume millon lashes)

Nu är det dags för min favorit del- där jag bronsar upp min ansikte med en bronser som heter tuscanu 210 från märket Rimmel- London!

Jag använder en brush från kiks för att bronsa upp min ansikte. Sen använder jag från min sephora kit ( där man har blush) och tar två rosa typ av färger och lägger de på mina kinder- försöker ha det väldigt naturellt

Nu kommer vi till det sista biten, läppstift:) där använder jag ganska olika, men den som jag använder mycket är från isadora twist-up gloss stick. Lägger en gnutta av läppstiftet på mina läppar och smörjer runt det så att jag inte får en jätte stark effekt på läpparna- för jag gillar inte såna typ färger!

Det var det, hoppas ni gillade denna inlägg och vi ses nästa gång:)

Likes

Comments

Postad i: Mina åsikter, inspiration

“Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.”― Marilyn Monroe 

​Under mina två år som tonåring har vart tufft men ändå glatt, jag vet att många tonåringar eller oavsett folk kan känna sig väldigt osäkra om man passar in i samhället. Och om de duger. Men det som jag har tagit reda om mig själv framförallt är att, man behöver inte vara perfekt så att andra människor ska gilla dig. Ja det finns alltid dagar där man känner sig nedstämd eller någonting annat. Oavsett vad det är så kommer det gå över så småningom. Allt händer för någon anledning har jag alltid trott, annars varför skulle du vara i denna planet?  man behöver inte alltid ha smink på sig att se snygg ut, bara embrace your beauty  without any makeup! så det här är mina åsikter och tips. 


Tack för dem som läst denna inlägg, det är en viktig ämne för mig♥

XOXO Melis Likes

Comments

Postad i: Bokrecensioner, Mina åsikter

Min bedömning för den sagolika boken " Girl Online "+ i själva verket så är inte boken ny.

Fakta

" Girl Online " är en novell från en engelsk författare och kända internet kändisen Zoe Sugg !♥

novellen producerades år 2014 25 November,från företaget Penguin Books.

Genrer

Är romantik och Drama!

Min Recension

Jag älskade den personligheten som huvudkaraktären hade, man kände till karaktärens känslor etc . Boken hade många dramatiska kapitel , oavsett det så fick man träffa flertal andra karaktärer som föräldrarna och brorsan till huvudkaraktären därefter mer personer. Den mest fascinerande var hemligheterna som gömdes mellan raderna ( svårt att förklara)  rekommenderar verkligen denna bok till er.

Likes

Comments

Postad i: Övrigt, lov- inlägg

Innan ni börjar läsa denna blogginlägget om thaiboat, så vill jag säga att fötlåt för ingen uppdatering på ett tag. Men jag kommer försöka posta om min kommande resor nu vid sommaren så ja. Nu börjar vi.


För några veckor sedan så var jag i en restaurang vid Södermalm tror jag och det var en väldigt underbar annorlunda mat, för min del. Jag åt inte mycket men ändå så var den god om jag ska vara ärlig! Efteråt så gick vi till den lilla strand stället de hade. Jag och min faster satt där på dem roliga snurrande stolarna. Och shillade. Så vi gjorde inte mer än det, men som sagt det var en underbar ställe.


Här finns det en länk till sidan där ni får mer information webbsidan ( förresten vi var där vid dagen)

Likes

Comments

Postad i: lov- inlägg

Gårdagen var en underbar grill fest med vänner och grillande. Vi fick umgås med vänner och familj + att jag hade väldigt kul med barnet till företedda paret som var en av de flertal personer vi hade bjudit. Efter den roliga dan åkte gästerna hem och jag fick lägga mig och sova.

Så det här var min första inlägg för den här sommarlovet och jag kommer att försöka uppdatera med såna här små lov- inlägg så ofta så möjlig, så se fram emot det. Ha en jätte rolig sommarlov♥

Likes

Comments

Postad i: lov- inlägg, Vardag

I år så var det mitt sista år i min senaste skola (personlig kan inte säga namnet) iallafall jag hade en allmän skolavslutning. Vid slutet av avslutningen fick vi alla i sexan säga förväll till alla våra lärare och nära vänner. Plus att jag blev känslosam för att jag kommer verkligen sakna min klass.;-; Ja så det var ändå en härlig dag och jag fick ha mina sista timmar med mina nära vänner tack för all hjälp.

p.s skolavslutningen var igår!!!

Likes

Comments