Postad i: Mina åsikter, inspiration

“Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.”― Marilyn Monroe 

​Under mina två år som tonåring har vart tufft men ändå glatt, jag vet att många tonåringar eller oavsett folk kan känna sig väldigt osäkra om man passar in i samhället. Och om de duger. Men det som jag har tagit reda om mig själv framförallt är att, man behöver inte vara perfekt så att andra människor ska gilla dig. Ja det finns alltid dagar där man känner sig nedstämd eller någonting annat. Oavsett vad det är så kommer det gå över så småningom. Allt händer för någon anledning har jag alltid trott, annars varför skulle du vara i denna planet?  man behöver inte alltid ha smink på sig att se snygg ut, bara embrace your beauty  without any makeup! så det här är mina åsikter och tips. 


Tack för dem som läst denna inlägg, det är en viktig ämne för mig♥

XOXO Melis Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Bokrecensioner, Mina åsikter

Min bedömning för den sagolika boken " Girl Online "+ i själva verket så är inte boken ny.

Fakta

" Girl Online " är en novell från en engelsk författare och kända internet kändisen Zoe Sugg !♥

novellen producerades år 2014 25 November,från företaget Penguin Books.

Genrer

Är romantik och Drama!

Min Recension

Jag älskade den personligheten som huvudkaraktären hade, man kände till karaktärens känslor etc . Boken hade många dramatiska kapitel , oavsett det så fick man träffa flertal andra karaktärer som föräldrarna och brorsan till huvudkaraktären därefter mer personer. Den mest fascinerande var hemligheterna som gömdes mellan raderna ( svårt att förklara)  rekommenderar verkligen denna bok till er.

Likes

Comments

Postad i: Övrigt, lov- inlägg

Innan ni börjar läsa denna blogginlägget om thaiboat, så vill jag säga att fötlåt för ingen uppdatering på ett tag. Men jag kommer försöka posta om min kommande resor nu vid sommaren så ja. Nu börjar vi.


För några veckor sedan så var jag i en restaurang vid Södermalm tror jag och det var en väldigt underbar annorlunda mat, för min del. Jag åt inte mycket men ändå så var den god om jag ska vara ärlig! Efteråt så gick vi till den lilla strand stället de hade. Jag och min faster satt där på dem roliga snurrande stolarna. Och shillade. Så vi gjorde inte mer än det, men som sagt det var en underbar ställe.


Här finns det en länk till sidan där ni får mer information webbsidan ( förresten vi var där vid dagen)

Likes

Comments

Postad i: lov- inlägg

Gårdagen var en underbar grill fest med vänner och grillande. Vi fick umgås med vänner och familj + att jag hade väldigt kul med barnet till företedda paret som var en av de flertal personer vi hade bjudit. Efter den roliga dan åkte gästerna hem och jag fick lägga mig och sova.

Så det här var min första inlägg för den här sommarlovet och jag kommer att försöka uppdatera med såna här små lov- inlägg så ofta så möjlig, så se fram emot det. Ha en jätte rolig sommarlov♥

Likes

Comments

Postad i: lov- inlägg, Vardag

I år så var det mitt sista år i min senaste skola (personlig kan inte säga namnet) iallafall jag hade en allmän skolavslutning. Vid slutet av avslutningen fick vi alla i sexan säga förväll till alla våra lärare och nära vänner. Plus att jag blev känslosam för att jag kommer verkligen sakna min klass.;-; Ja så det var ändå en härlig dag och jag fick ha mina sista timmar med mina nära vänner tack för all hjälp.

p.s skolavslutningen var igår!!!

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Resor

Igår var jag på en vikingar gård med min klass vi gick runt omkring och fick baka hemgjorda bröd på det metoden man gjorde vid vikingar tiden,jag fick lära mig mycket mer om vad man använde för att överleva i Vikingatiden. Sedan tittade vi på några få djur som man fick kolla på. De var jätte söta och underbara.

(förresten jag var på en grill party så det var inte med skolan, bara min klass)

Innan vi återriken gick hem så gungade vi på en gunga typ alla oss det var sjuk kul som sagt. Därefter åkte alla hem♥

Likes

Comments

Postad i: Mina åsikter, Övrigt

Så den här veckans inlägg ska handla om barns överlevnad ( jag blev inspirerad att skriva av UNICEF fakta sida om barns överlevnad)

Under förra året har många dött ungefär 5,9 miljoner barn dog innan dem hann fylla fem år. Det betyder då att 16 000 barn under fem år dör varje år. För min del är helt sjukt, jag tycker det är jätte synd, men det finns ett sätt att hjälpa som UNICEF eller andra företag som hjälper vid såna här situationer. Gå till för att stöda dom . All annat information står antingen i doms sida eller i andra sidor som stödjer barns överlevnad eller för djur.

Likes

Comments

Postad i: Resor, Vardag

För några veckor sen var jag och en av mina bästisar i gröna lund och vi hade jätte kul där. Först åkte vi lite mindre attraktioner och sedan några stora ( med små atraktioner menar jag att vi åkte de som var för mindre dont judge!!) iallafall därefter var vi på lustiga huset och popexpressen, vilda musen. Dagen gick och till slut åkte vi hem 

Likes

Comments

Postad i: Bokrecensioner, Mina åsikter, Övrigt

Once Upon a Time är en fantasyserie som hade premiär den 23 oktober 2011 på ABC. Det är en av mina favo TV-serier, eftersom jag älskar när man har fantasi i TV serier. Men jag rekommenderar för er som gillar fantasiserier eller vill upptäcka en nya serie, nu kommer en länk för trailern här♥ så det var det. 

Likes

Comments