Jeg er en af de mange skilsmissebørn i verden.

Men hvordan er det? Hvordan har jeg det med det? Og hvad betyder det i min daglig dag.

Jeg har været skilsmissebarn lige siden jeg var 1,5 år mener jeg, og allerede da jeg var omkring de 2 år fandt min mor en ny kæreste, som hun så stadig kommer sammen med den dag idag.

Selve skilsmissen mærkede jeg jo ikke så meget af, da jeg kun var 1,5 år, men jeg er da sikker på den godt kan være hård og skræmmende for de fleste.

Jeg er som skrevet tidligere, vokset op med min mors "nye kæreste" Kim, som jeg i min hverdag bor med.

Han er ligesom min ekstra far og jeg har aldrig kunne tænke mig andet.

Han er en fantastisk mand, som bare altid har været der for mig, lige meget hvad, og jeg kunne ikke tænke mig en hverdag uden ham.

Når man er skilsmissebarn betyder det jo også at ens forældre ikke bor sammen, og man i de fleste tilfælde så skiftes med at være hos mor og far.

Min biologiske far og min mor, fik sammen mig og min storesøster Terese, vi tager op på weekend hos min far hver anden weekend, hvilket jeg er helt okay med, da jeg tit render rundt og laver alt muligt.

Der vil sikkert i manges tilfælde, være virkelig mange ulemper vil at være skilsmisse barn, men for mig, er det helt okay.

Jeg holder så meget af den måde jeg lever på nu, og hvis jeg skal være ærlig kan jeg slet ikke se min mor og min biologiske far være sammen som et par, det simpelthen for underligt.

Jeg er vokset op med tanken om at have to fædre, og jeg elsker det.

Jeg er skilsmissebarn, og vil ikke ønske andet.

Likes

Comments

heiiii!!

jeg er ny her, og har aldrig prøvet noget lignende.

bloggen bliver lavet af ren nysgerrighed fordi jeg gerne vil finde ud af om det er noget for mig.

i min hverdag bruger jeg rigtig lang tid på at gå og overveje en masse forskellige, underlige ting og det vil jeg prøve at dele med jer :)

så følg med hvis du tror det vil lykkedes

Likes

Comments