Hej!

Igår har det inte varit någon uppdatering, för att jag har haft det fullt upp. Jag har städat mitt rum hela förmiddagen. Efter det åkte jag och min mamma till Biltema för hon behövde köpa något. När vi kom hem lagade vi mat och sedan somnade jag. När jag vaknade åkte vi på besök till min moster. Sedan när vi kom hem, kollade jag på film.

Idag vaknade jag vid 9:00. Jag gick upp och sedan tog jag medicin. Sedan har jag städat lite och nu sitter jag och ska plugga. Jag har ett stort matteprov imorgon 😫 och det ser jag inte framemot.

Men vi hörs lite senare idag ❤️ ha det bra tills dess.Likes

Comments

Hej!

Det var några dagar sedan. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har varit i skolan. Vi slutade ganska tidigt, 13:10. Det var sååå skönt att sluta tidigt.

Igår har jag varit på Gina Tricot utförsäljningen här i Borås. Jag köpte fyra plagg, tror att jag ska lägga upp de på bloggen.

För några dagar sedan har jag varit på Kungsbacka och där köpte jag en hel del saker. Jag måste också lägga upp bilderna på vad jag köpte där också. Men dem kommer upp om några dagar.

Annars har jag inte gjort så mycket mer de senaste dagarna. Jag har haft det stressigt, har haft två inlämningar i biologin och lite småsaker. Det är skönt att det är över. På måndag har jag dock ett matteprov 😖😖

Ha det så bra, så hörs vi imorgon. ❤️❤️

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag varit i skolan sedan kl. 08:00. Vi hade matte första lektionen, sedan hade jag håltimma och därefter hade jag engelska. Jag slutade 15:05, efter det åkte jag hem.

Jag var sååå trött så att jag somnade direkt när jag kom hem. Jag sov i två timmar. När jag vaknade var tanken att jag skulle skriva på de inlämningar som ska in på torsdag, men det blev inte så. Jag gjorde bara några matte övningar.

Imorgon är jag ledig, vilken är sååå skönt. Jag ska plugga på kemin, göra biologi och idrotts inlämningen sedan ska jag inte göra så mycket mer. Jag ska också ha träning, vilket är väldigt kul. Jag vet inte om jag har sagt det här på bloggen, men jag har graderat mig till ett gult bälte nu. Förhoppningsvis ska jag gradera mig till organget bälte nu till våren. Det kommer att vara sååå kul.

Nu ska jag läsa lite i kemiboken, eftersom vi har jättestort prov. Vi ska ha prov från kap. 1 till kap. 7. 😫😫

Vi hörs imorgon hejdåååå❤️❤️

Likes

Comments

God Jul allihopa ❤️🎅🏻🎅🏻

Hoppas att ni har haft en bra dag, det har jag.

Jag har varit i Göteborg hos mina släktingar. Vi åkte hemifrån kl. 13 och vi kom hem vid 17. Vi hade det jättekul. Annars har inte så mycket hänt.


Vi hörs imorgon igen! God Jul 👋🎅🏻

Likes

Comments

Heeeej!

Det var länge sen jag uppdaterade, men jag har haft mycket i skolan innan lovet. Men nu är jag tillbaka...

Vi fick jullov den 21 december, vilket var välbehövligt. Idag har jag inte gjort så mycket, har varit lite i stan och det var sååå mycket människor. Det är dagen innan julafton, så det är nog därför.

Nu sitter jag och kollar på en film. Den är jättebra.

Vi hörs imorgon 👋👋❤️

Likes

Comments

​Hej!!

Jag har inte bloggat på ett tag. Men just nu sitter jag i biblioteket och skriver min kemi inlämning, som ska in på torsdag. Efter det här har jag bara en lektion, och det är matte. Vi ska bara repetera, eftersom vi har prov på fredag. 

Jag sluta 12:55 idag och det är såå skönt. När jag kommer hem ska jag städa mitt rum och göra lite läxor. Sedan har jag träning. 

Imorgon är det ingen vanlig dag, eftersom jag fyller år. 🎉🎉🎉 Jag ska fylla 16. 

Men vi hörs lite senare

Likes

Comments

​Hellooooo

Jag ber om ursäkt för att det inte har varit så bara uppdatering, men jag har inte haft tid. Idag har jag suttit hela dagen och pluggat biologi. Vi ska ha prov på måndag, vilket inte är så kul. Vill verkligen inte ha prov. 

Som jag skrev i det förra inlägget så kommer det komma upp bilder på jackan och småsakerna. 

En grej som jag är taggad på är att jag fyller år snart 🎉🎉🎉🎉, fyller år den 26:e oktober. Jag har även sett att Hillary Clinton fyller år på samma dag?! Såå coolt

Men nu ska jag fortsätta plugga, så hörs vi imorgon 

Likes

Comments

Heeeej!!!

Idag har det varit en bra dag. Jag vaknade halv nio, och gjorde mig i ordning. Jag mådde inte så bra eftersom jag är förkyld. Men jag tog medicin och nu mår jag lite bättre.

Vi har varit i Kungsbacka. Jag köpte en jacka från Svea, en skjorta från Bondelind och en blus från STOCK LM. Jag älskaaaar jackan. Bilderna kommer att komma upp imorgon.

Vi kom hem klockan sex. Sedan dess har jag suttit och kollat på Youtube. Nu ska jag gå och lägga mig, är sååå trött.

Vi hörs imorgon ❤️❤️

Likes

Comments

Heeeej!

Hur mår ni?

Idag har jag haft sovmorgon, vilket var behövligt. Jag började 09:35, och den första lektionen vi hade var matte. Efter matten hade vi lunch och sedan två timmar lång kemi lektion. De timmarna gick sååå långsamt. Vi övade bara inför provet hela lektionen. Till sist så hade vi engelska. Där gjorde vi inget speciellt. Vi läste olika texter och så skulle vi svara på frågorna. Jag slutade 15:50.

När jag kom hem åt jag mat. Maten i skolan var inte så god, så att jag åt bara lite sallad. Jag har även gjort matteläxan och så har jag pluggat lite på kemin. Annars har jag inte gjort så mycket idag.

Nu måste jag gå och lägga mig, för att jag måste gå upp 06:15....

Vi hörs imorgon ❤️❤️

Likes

Comments