​Hellooooo

Jag ber om ursäkt för att det inte har varit så bara uppdatering, men jag har inte haft tid. Idag har jag suttit hela dagen och pluggat biologi. Vi ska ha prov på måndag, vilket inte är så kul. Vill verkligen inte ha prov. 

Som jag skrev i det förra inlägget så kommer det komma upp bilder på jackan och småsakerna. 

En grej som jag är taggad på är att jag fyller år snart 🎉🎉🎉🎉, fyller år den 26:e oktober. Jag har även sett att Hillary Clinton fyller år på samma dag?! Såå coolt

Men nu ska jag fortsätta plugga, så hörs vi imorgon 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Heeeej!!!

Idag har det varit en bra dag. Jag vaknade halv nio, och gjorde mig i ordning. Jag mådde inte så bra eftersom jag är förkyld. Men jag tog medicin och nu mår jag lite bättre.

Vi har varit i Kungsbacka. Jag köpte en jacka från Svea, en skjorta från Bondelind och en blus från STOCK LM. Jag älskaaaar jackan. Bilderna kommer att komma upp imorgon.

Vi kom hem klockan sex. Sedan dess har jag suttit och kollat på Youtube. Nu ska jag gå och lägga mig, är sååå trött.

Vi hörs imorgon ❤️❤️

Likes

Comments

Heeeej!

Hur mår ni?

Idag har jag haft sovmorgon, vilket var behövligt. Jag började 09:35, och den första lektionen vi hade var matte. Efter matten hade vi lunch och sedan två timmar lång kemi lektion. De timmarna gick sååå långsamt. Vi övade bara inför provet hela lektionen. Till sist så hade vi engelska. Där gjorde vi inget speciellt. Vi läste olika texter och så skulle vi svara på frågorna. Jag slutade 15:50.

När jag kom hem åt jag mat. Maten i skolan var inte så god, så att jag åt bara lite sallad. Jag har även gjort matteläxan och så har jag pluggat lite på kemin. Annars har jag inte gjort så mycket idag.

Nu måste jag gå och lägga mig, för att jag måste gå upp 06:15....

Vi hörs imorgon ❤️❤️

Likes

Comments

Hejjjjj

Idag har jag haft en lugn dag, slutade 13 idag. Det var så skönt att sluta tidigt. Jag kom hem vi halv två.

När jag kom hem gjorde jag inte mycket. Jag åt och sedan kollade jag på Youtube. Jag hade ingen matte läxa idag, för att jag gjorde den i skolan. Vilket inte händer ofta. Sedan sov jag också...

Jag och min lillasyster hade träning kl 18:20. Träningen var jobbig, vi tränade ben. Jag har sååå ont i benen, men det går över snart..

Nu ska jag duscha och sedan ska jag kolla igenom kemi boken, för att vi har prov den 5 oktober. Det är oktober om fyra dagar?!! Tiden går sååå fort. Jag är glad att det är snart oktober eftersom jag fyller år och det är halloween.

Vi hörs imorgon ❤️❤️

​Bilden har jag lånat från Google. 

Likes

Comments

Heeej!!!
Idag har jag haft en bra dag. Jag hade tre lektioner, kemi, matte och biologi. På kemin gjorde vi inte så mycket. Vi gick igenom det vi skulle kunna inför provet som är nästa vecka på onsdag.
Jag hade även biologi presentation. Jag var väldigt nervös men det gick bra ändå.

Imorgon slutar jag kl 13, vilket är sååå skönt. Jag har spanska, matte och svenska.
Jag ska lägga mig nu så hörs vi imorgon hejdååå ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hej!!

Idag vaknade jag kl 6. Vi skulle på min kusins fotbollsmatch. Jag och min mamma åkte till Borgstena för att kolla på honom. Det gick bra för deras lag.

Vi kom hem runt halv ett tror jag. Jag jobbade lite på presentationen som vi ska ha imorgon, Jag gillar inte att stå och prata inför hela klassen... 😫 men men man måste göra det.

Nu sitter jag i min säng och ska läsa igenom presentationen och sedan lägga mig.

Vi hörs imorgon ❤️❤️

Likes

Comments

Hej!

Idag var jag en liten sväng inne på stan. Det var höstmarknad, jag kollade lite vad som fanns men köpte ingenting. Jag var inne på kicks och där köpte jag en Lancome läpprodukt. Sedan efter det åkte vi hem. Jag kollade på boots och jag har hittat ett par som jag tycker om.

Sedan har jag inte gjort så mycket. Jag har skrivit på presentationen som vi ska ha på måndag i biologin.

Men i hörs imorgon. ❤️❤️

Likes

Comments

Heeeej!

Igår blev det ingen uppdatering för att jag inte hade tid. Slutade 16:25 igår och när jag kom hem gjorde jag engelskan och pluggade på matten.

Idag hade jag då matteprovet. Det gick bra tror jag... Sedan hade jag idrott också. Vi gjorde one mile walk.

Det här hade jag på mig igår.


Tröjan kommer från Guess, byxorna kommer från Gina Tricot.

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll. ❤️❤️

Likes

Comments

Idag har jag haft skolfoto. Här har jag några bilder på vad jag hade på mig.

Blusen kommer från STOCKH LM, kjolen kommer från Zara. Sedan hade jag också ballerina skor som kommer från S.Oliver.

Klockan kommer från Guess.

Likes

Comments

Heeellooooo

Idag är det tisdag och jag har haft en kort skoldag. Det var så skönt att sluta kl 13. Min mamma hämtade mig och sedan åkte vi till vårdcentralen. Där fick vi vänta i 3,5 timmar... vilket var jobbigt.

När vi var klara på vårdcentralen köpte vi mat på McDonalds och sedan åkte vi hem. Vi åt och sedan gjorde jag mig i ordning för träningen. Jag kom hem halv åtta och jag gjorde min läxa. Sedan duschade jag, och ska snart gå och lägga mig.

Imorgon har vi studiedag, men vi måste åka till skolan eftersom vi har fotografering. 😒 Fotograferingen börjar 10:30 och slutar 11:10. Jag vet inte vad jag ska ha på mig😫

Vi hörs imorgon ❤️


Likes

Comments