Som noen har sikkert allerede fått med seg så har jeg nylig blitt tatt med i første utvalget av Miss Norway. Kurset jeg var på i Oslo var en slags "misseskole" som alle deltagerne må være med på. Det var veldig lærerikt og ikke minst kjekt å endelig få møte noen av de andre deltagerne!

Grunnen til at jeg meldte meg på Miss Norway var først og fremst for å vise at man skal kunne gjøre hva man vil og ikke bry seg hva andre mener om det. Ikke la andre ødelegge for de tingene du selv har lyst til bare fordi at de mener at det er teit. Jeg er snart 18 år og holder på med mitt siste år på VGS. Hverdagen min inneholder hundrevis av nettop de, - de dømmende, usikre og fordomsfulle tenåringene som ikke har bedre å gjøre på enn å rakke ned på hverandre. Det verste av alt er vel å se så sinnsykt mange som lar seg påvirke av slike mennesker. Jeg får stadig høre ting som "Det plagget hadde jeg aldri turt å gått med", "Kunne ønske jeg turte å gå med slik sminke", "Hva kommer andre til å tro hvis jeg legger ut det bilde". Vi er i 2016 og har i Norge et vel utviklet og aksepterende samfunn. Hvorfor er det da slik at flertallet ikke tørr å være seg selv 110% og gjøre det en vil uten å tenke på hva andre vil tro og syntes? Jeg skal ærlig si at jeg har gruet meg til å fortelle andre om deltagelsen min i Miss Norway. "Tror hun virkelig at hun er så pen at hun meldte seg på det?!!" Jeg synes jeg hører de allerede. Men det stopper ikke meg, langt ifra. Dette er noe jeg har hatt lyst til lenge og det handler om så mye mer enn å bare synes en selv er pen. Jeg meldte meg på og skal gjennomføre det. Fordi jeg kan, jeg vil og ingen skal ødelegge det for meg. Sånn skal det være. For vet dere hva? Det er OK å skille seg ut og det er OK å være seg selv uansett om det er utenfor "normalen" til de andre.


​I sammenheng med Miss Norway må jeg dessverre ta en pause fra denne bloggen. Alle deltagerne skal blogg på Missnorway.org og bare der. Håper dere vil følge blogging min videre her♥︎

Likes

Comments

God helg fine♥︎ I kveld flyr jeg til Oslo for å være der over helgen! Jeg skal først på innflytningsfest hos venninnen min, Malene, i kveld og imorgen skal jeg på et kurs som jeg kommer til å skrive mer om i løpet av dagene fremover. Kjenner det blir godt å komme seg litt vekk fra Bergen og ikke minst gleder jeg meg til å endelig se Malene igjen!! Vi ble kjent nede i LA og etter det brukte vi nesten hver helg sammen😍🍸


Akkurat nå holder jeg på å pakke kofferten og gjøre alt klart. Jeg er enda ikke ferdig og flyet mitt går om rett under to timer(!!). Chanel holder meg med selskap mens jeg stresser rundt på rommet. Hun blir alltid veldig rar når jeg tar ut kofferter og pakker, som at hun vet at jeg skal dra. Hun er så søt♥︎ Skal prøve å få oppdatert i løpet av helgen med mindre det blir alt for travelt! Ellers kan følge med på snapchat; melisajohansen 👻

Likes

Comments

Hei dere! Her om dagen var jeg og bestevenninnen min, Ida, på en liten shopping runde på Lagunen. Det var mye salg i mange var butikkene og siden jeg har hatt shoppe stopp en god stund nå så tenkte jeg at jeg skulle unne meg et par små ting... Ganske stolt over at jeg ikke kjøpte enda mer enn det jeg gjorde👅

SOMETHING NEW

Veldig myk og behagelig genser fra Bik Bok og smykke fra Lindex som jeg tenker å gjøre om til en choker!

Øredobber fra Bik Bok, matte lip gloss fra NYX, favoritt pudderet mitt fra L'Oréal.


Ellers sitter jeg hjemme i sofaen med veldig dårlig syn og heftig hodepine. Var nemlig hos optiker idag og fikk noen øyendråper som lammer(?) noen muskler i øynene mine. Var også
hos optiker for en uke siden fordi jeg får store smerter i øynene og hodet av å være i dagslys, leser og ser på skjermer. Da de skulle sjekke synet mitt så jobbet øyemusklene mine altfor mye slik at de ikke klarte å teste synet riktig. Derfor ble jeg sendt videre til en ny optiker idag! Jeg har heldigvis et bra syn og trenger ikke briller men øyemusklene mine strammer seg veldig når jeg fokuserer på ting. Øyendråpene gjorde at synet blitt ble veldig svekket og jeg klarer ikke å se noe som er nærme meg. Klarte ikke å se skjermen på mobilen min eller noe. Det er litt bedre nå men det er absolutt en utfordring å blogge og være på pcen, haha.

Likes

Comments

God søndag dere! Idag har jeg brukt tid på å rydde bildene på Iphonen min og fant disse bildene fra to helger siden. De ble tatt da jeg var i bursdag selskapet til to nære familievenner Caroline og Tord. Det var en temafest, nemlig kjendisparty. Syntes det er så gøy med tema! Festen var utrolig gjennomført, de hadde laget til en rødløper og alt, haha. Alle som kom hadde kledd seg ut og noen var skikkelig bra!!

SWAROVSKI✨

Fine drakten som jeg og mamma hastelaget sammen på bare to dager!

BEYONCÉ AND KATY PERRY👅

Likes

Comments

♥︎ Få i deg masse frukt! Gjerne citrus frukter som grapefruit, appelsin osv. De inneholder masse anitoksodanter og C-vitaminer.

♥︎ Slapp av og få ekstra mye søvn - Ingenting er viktigere for en syk kropp enn masse søvn og hvile. Dette hjelper kroppen med å bli fortere frisk!

♥︎ Drikk næringsrike smoothies med bær - En enkel måte å få i seg massevis av antioksidanter og vitaminer!!


♥︎
Ta deg noen varme bad eller dusjer
- Varm vann på kroppen er hjelper godt for tett nese og tett bryst. Samtidig føler man seg mye freshere og bedre etterpå.

♥︎ Ta nødvendige kosttilskudd - C-vitamin, jern, D-vitamin, magnesium, acai og immunforsvar tabletter kan være med på å få fart på prosessen for å gjøre kroppen frisk fort. IKKE ta mer enn anbefalt.

♥︎ Drikk mye vann - Det er ekstra viktig å få i seg nok væske når man er syk! Ta forskjellige citrus oppi vannet for et ekstra vitamin boost.


♥︎ Spis ordentlig -
Ofte når man er forkjølet mister man luktesans og smak. Derfor er det vanlig å også miste matlysten. Prøv å spis normalt selvom det ikke alltid frister. Grøt og supper pleier jeg å spise mye av!

♥︎ Ikke vær kald - Å fryse er noe det verste man kan gjøre når man er syk. Man risikerer å bli enda sykere og blir iallefall ikke fort frisk.

♥︎ Drikk varme drikker - Å få noe varmt ned i kroppen er godt for å løse opp. Varm saft, varm buljong, kakao og grønn te er noen favoritter hos meg. Sistenevnte inneholder masse antioksidanter og er veldig bra for kroppen!

Likes

Comments

Tidligere i uken gjorde jeg noe jeg hadde håpet på å ikke måtte gjøre før en lang. lang stund. Nemlig ta ut industrial piercingen min og la den gro igjen. Har alltid hatt planer om å ta den ut etter en stund men ikke før et par år. Den ikke passer helt å ha når man begynner å bli voksen, haha.

Jeg tok den i Los Angeles rett etter jul en gang. Betalt bare 160kr(!!) for den men den ble ordentlig gjort på et bra piercing og tattoverings sted som jeg fikk anbefalt av mange på skolen min. Etter at jeg sluttet å spraye den med saltvann flere ganger for dagen så begynte jeg å få arrdannelse rundt hullene. Ikke bare ser det stygt ut men de begynte å gjøre vondt. Tilslutt dro jeg tilbake på sjappen hvor jeg tok den for å spørre hva jeg skulle gjøre og da sa han at jeg måtte kutte de vekk. Jeg hadde langt ifra lyst til å gjøre det og spurte om jeg kunne bare ta den ut. Det var ikke mulig ifølge han siden arrene kom til å være der uansett. Så da ba jeg han kutte de vekk og alt ble fint igjen. Etter en stund kom arrene tilbake igjen og da tok jeg frem nål og saks for å fjerne de selv. (Anbefales ikke!!) De gikk vekk, men kom tilbake igjen og nå måtte jeg bare innse at jeg rett og slett ikke tåler å ha metall i kroppen. Søsteren min @martaalise fikk lignende arrdannelser i piercingen hennes og mamma sin kropp fra støtet metallet hun hadde fått operert inn i foten. Så det er ikke akkurat overraskende at min kropp gjør det sammen. Jeg kuttet vekk litt av arrene før jeg tok den ut og nå begynner de å gå helt vekk. Heldigvis!! Var redd for at jeg måtte kanskje operere de vekk i senere tid...

På bildet under kan dere se at jeg har litt arrdannelser fremdeles men de begynner å gå vekk!

R.I.P PIERCINGEN
💔

​Nå venter på sånne instrumenter fra eBay til å ta hull i ørene selv. Øret mitt er så kjedelig nå med bare en øredobb. Har derfor planer om å ta mange hull oppover øret men ikke i brusksen. Øreflippene min tåler alle slags øredobber helt fint heldigvis!! 

Likes

Comments

God lørdags kveld dere! Ikke mye har skjedd siden sist jeg var innom. Det har gått for det meste i skole og jobb. Ellers har jeg klart å dra på meg en kraftig forkjølelse, yey<33 Så for øyeblikket ligger jeg hjemme i sengen og hører på regnet utenfor. Det er helt sinnsykt hvor dårlig vær det har vært i Bergen denne sommeren. Kan egentlig ikke kalle det sommer, heller høst med alt dette regnet.. Så hva passer vel ikke bedre enn å drømme seg vekk i bilder av paradis destinasjoner? Som gjerne de fleste vet så elsker jeg å reise og besøke nye steder. Derfor har jeg lenge visst at jeg skal reise jorden rundt når jeg er ferdig med VGS til sommeren. Jeg holder allerede på med å jobbe masse og spare penger til reisene. Det er mye planlegging som skal til for å få en vellykket reise og det er jeg allerede godt i gang med! Kjenner det kribler i kroppen bare av å tenke på at eventyret starter om ikke alt for lenge!! Slenger med noen bilder av destinasjonene jeg har på ønskelisten min for reisen.

ARUBA
GALAPAGOS
BAHAMAS
FIJI
BORA BORA
THAILAND
HAWAIIHvis dere syntes det er gøy med slike innlegg så kan jeg gjerne komme med fler av stedene jeg tenker å dra♥︎

Likes

Comments

For en travel uke det har vært! Ikke bare har skole begynt for fullt men jeg har også fått meg to nye jobber. Hver mandag er jeg danselærer for konkurranse partiet hos Bergen Freestyle hvor jeg danset og konkurrerte for før. Synes det er utrolig kjekt å komme på trening og jentene er så flinke!! Ellers er jeg å finne på isbaren på Lagunen Storsenter et par ganger i uken. Er nettop ferdig med opplæring, skal sies at det ikke er bare bare å lage fine is kuler og softis, haha. Det er deilig at jeg endelig kan jobbe og tjene litt egne penger. Jeg hadde jo ikke tilltalelse å jobbe hele året jeg var i USA!

Likes

Comments

・♥︎SPANIA♥︎

Standard frokost・

・Fine mamma, huset og Chanel・Selfie :Pp・Bursdagen til Ingrid

・Herman pus・Helvetes måned på Barrys・Ingrid 20år


👻ADD MEG PÅ SNAPCHAT: MELISAJOHANSEN👻

Likes

Comments

Alle som kjenner eg vet at jeg er en stor fan av Ebay. Jeg går hele tiden å venter på en ny pakke i posten, haha. Etter mange år med kjøp på Ebay så har jeg fått veldig god erfaring med hva som lønner seg å kjøpe og hvem man burde kjøpe av. Tenkte jeg kunne lage et innlegg med tips for handel på Ebay senere hvis der er interessant for dere?

Har ihvertfall tatt bilder av mine siste og best Ebay kjøp med link under bildene, so here you go;

Solbriller - par 1 her og par 2 her

Synes disse er så fine å henge på vesker/lommebøker - Den lange her og de små her

Bikini 1 her og 2 her

Favoritt parfymen min som de har sluttet å selge i butikkene her - (Linken jeg brukte funket ikke lenger men fant en ny) Parfymer generelt lønner seg veldig å kjøpe på Ebay.

Øyenvipper her

Selfielys-deksel her - Verdens beste nødladere som kan lade opp 5-6 mobiler her - Kameralinser til Iphone her

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Spotify
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@melisajohansen