View tracker

Hej hörni! Vad tycker ni att jag ska blogga om här framöver? Jag har verkligen ingen aning det är därför det inte har kommit upp något på bloggen, hjälp mig!! Skriv vad jag ska blogga om!
Kontakt:
Snapchat:melindiiiis mail:melindalinder@gmail.com

Puss &kram , glöm inte att kommentera om vad jag ska blogga om
❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 9 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej på er:) Det var ett tag sedan. På lördag fyller jag alltså 14 år yeeeey: Jag har kommit mig ur min depression. Det tog ett tag för mig. Men jag tog kontakt med bup och det har verkligen hjälpt mig. Jag pratar fortfarande med henne.Hon är en sån härlig människa. Om ni lider av psykisk ohälsa osv. Så är det bara att skriva så kan jag hjälpa er. Puss

Likes

Comments

View tracker

​Jag har seriöst ingen aning om vad jag ska blogga om! Hjälp mig. Skriv en kommentar direkt när ni har läst och kommentera vad jag kan blogga om. Hjälp mig nu!!!!

Kram​

Likes

Comments

1. Jag är nog världens mestkomplicerade människa att bjuda på mat – i alla fall om du vill att jag ska ätaav allt som serveras.Jag är väldigt kräsen.

2. Jag är väldigt kort(152cm)

3.Skräckfilm är nog det bästa jag vet;)

4. Jagsjunger helt fruktansvärt dåligt, vilket jag är genuint jätteledsen över. Detsuger röv att inte kunna få feeling och sjunga med i låtar

5..Min humor är sjukt torr. Sjukt torr.

6. Jag tycker väldigt illa om när folk jag inte känner tar på mig ellerstår för nära. Blir otroligt obekväm och ibland behöver jag be personen i frågaatt backa undan.

7. Jag har turen att mer eller mindre aldrig få finnar.

8. Jag säger ibland saker som kan uppfattas som rätt elaka eller dumma,vilket absolut inte är meningen, jag är bara lite plump ibland.

9.Jag pratar alltid med mig själv, vilket är väldigt irriterande.

10.​Jag älskar färgen rosa.

11.​När jag är hungrig så är jag sjukt otrevlig mot folk.

12.Jag är sämst på att lägga eyeliner.

13. Jag är sämst på att sminka.

14. Jag fyller år den 12 november.

15. Jag har tre syskon.

16. Jag går i 8:an.

17. Jag är beroende av marabou choklad.(Det är så sjukt gott)

18. Jag älskar att ha flätor men jag ser inte bra ut i det.

19. Batman tröjor är det bästa jag vet.

20. Jag älskar att skriva(noveller, citat, och helt spontant skriva) 

Likes

Comments

​Jag heter då Agnes Evelina Melinda Linder. Min favoritfärg är rosa och vit. Jag älskar choklad, batman, smink, mode, skönhet och att skriva noveller och allt sånt. När jag är vuxen så vill jag bli stylist och makeupartist. 

Jag har ADD och språkstörning, om ni vill att jag ska förklara min version av det så får ni kommentera det.

Jag är 13 år och fyller 14 år den 12 november. Jag har youtube. Vilka fler en jag har musical.ly? Jag älskar den appen sjukt mycket, jag använder den hela tiden.

Vad jag tycker om skolan? Jag tycker att skolan ska förändras så att den blir roligare att gå till. Så att man inte behöver må dåligt för att gå till skolan. Jag tycker att alla mobbare ska försvinna. Det är inte okej att mobba folk!!!

Det är bara respektlöst av folk som ska hålla på att kränka folk. Dom är bara avundsjuk på en. 

Mina intressen är smink, mode, skönhet, skriva. Nu skryter jag inte men eftersom jag skriver så mycket så har jag A i svenska. Vill ni veta mer saker om mig så får ni skriva vad ni vill veta om mig. 

Kram

Likes

Comments

​Hej!

Har ni några tips på redigeringsprogram till blogg?

Kommentera!!

Likes

Comments

​Nu behöver jag hjälp!

​Vad ska jag blogga om hjälp mig, vad är intressant att se på

SKRIV!!!!!!​

Likes

Comments


Hela mitt liv har varit fyllt med människor.Ständigt har de funnits runtomkring mig, och för mig delade vi på ordet vänskap.Hela mitt liv har jag trott mig veta vad ordet verkligen innebär, men det är nog inte föränn nu som jag verkligen förstår.

Vänskap är mer än att sitta och prata om ett prov man ska ha imorgon. Vänskap är mer än att ha sällskap hem från skolan. Vänskap är mer än än att spela i samma fotbollslag, och mer än att ses en gång i veckan.

Det handlar om att finnas där i vått och torrt. Att erbjuda en axel då någon behöver gråta ut och inte bry sig om att den blir våt. Att inte förvänta sig att någon annan alltid ska finnas där för dig, utan att du ska finnas där för den. Att känna att inga ord är meningslösa, och att klockan aldrig kan bli för mycket för ett samtal.


Ni blev den som fick ta del av mina hemligheter. Då tårarna rann och känslornatog över, då fanns ni där och tröstade. Då panik över skola, prov och läxor fanns, då delade ni med dig av. Av era visdomsord. Jag beundrar er för att ni alltid hittar orden som får mig att se saker från ett helt annat perspektiv.Jag beundrar er för den fantasiska och underbara människan ni är.

Jag vet inte om ni förstår att ni är en av de viktigaste personerna jag har i mitt liv. Att ni är en av de få som verkligen förstår mig, och ser mig in på djupet. Att ni är den jag vänder mig till då jag behöver prata ut om allt eller ingenting. Den som får mig att skratta genom att dra ett dåligt skämt och den som får mig att känna glädje inuti.

Ni ska veta att allt det ni har gjort för mig, det vill jag även göra för er .Jag önskar att jag kunde göra erat liv så som ni vill ha det, för ni förtjänar det allra bästa. Men önskningar slår inte alltid in, och jag besitter inte den kraft som jag önskar att jag hade.
Men jag har en famn ni kan tacka dig till, och jag har två öron som kan lyssna.Vilken tid på dygnet det spelar ingen roll, för det är det som vänskap handlar om - att finnas där då motvinden blir starkare, men även att fortsätta gå hand i hand då blåsten till slut har lagt sig.

Tack.
Tack för att du är min bästa vän,
och tack för att du fått mig att förstå vad vänskap verkligen handlar om.

Älskar er så mycket


Likes

Comments

​O.M.G

​Här får ni se några pinsamma bilder på mig hahahahahahahha. Mobba mig inte för hur jag såg ut men men. Lite bilder på mig skadar väll inte får jag hoppas:) Nu tyck jag ni ska skriva lite om vad jag ska blogga om?

Jag har själv ingen aning. Är sämst på att komma på.. Så snälla hjälp mig. Behöver seriöst hjälp nuuu..

Kram​

Likes

Comments

Joggingbyxor i mjuktrikå med avsmalnande byxben. Byxorna har två fickor fram och en resårkant medsnörning i midjan. Bred resår i benslut. Normal passform.

​Pris: 199kr

Sköna byxor i svalt och skönt material med stora fickor på sidorna. Passar lika bra en chilldag hemma som på stan.

Pris:399kr
Dessa skor blev as kär i. Dom är sköna och snygga också. Dock så är dom lite kalla att ha på vintern..
Men om man vill ha snygga skor så få man lida..
Pris:399kr

Likes

Comments