Er det ikke typisk? Du sitter to voksne og to små gutter i baksetet i en bil, med bilen stappet full med koffert, leker og vogn, du har fått barna til å sove for turen og alt som gjenstår er å kjøre. Ja, er det ikke da typisk at du ikke får kjørt mer enn 10 min før bilen begynner å riste. Riste så kraftig at du ikke vet hva du skal gjøre. Det er da faktisk fryktelig typisk at du etter nøye planlegging ikke får kommet deg hjem til når du skal. Den lange turen hjem blir i værste fall fryktelig forsinket og det er ingenting du kan gjøre. Dårlig gjort er det at du ta må snu å kjøre tilbake, få noen til å se på bilen å sjekke om hva som er galt. Unger må ut av bilen, ting må på nytt pakkes inn og ut og alle blir i dårlig humør. Det er dårlig gjort at etter det har gått flere timer, ingen feil blir funnet og alle må sette seg inn i bilen igjen å starte turen på nytt. Det er faktisk ikke bare bare når ungene ikke lengre klarer å sove, men begge ønsker sin oppmerksomhet. Turen blir ikke lengre en rolig tur, men en kamp for å komme hjem. Er det ikke da typisk at ungene er misfornøyde og lei? Forstår det godt jeg. Det er faktisk ikke gøy å kjøre bil i 6-7 timer med stopp i mørket, over fjellet, med en bil du ikke vet om kommer til å begynne å riste igjen. Når du ikke vet hva som er galt.

Til slutt kom vi hjem. Bilen virket helt fin og ungene sov igjen, mette og fornøyde i baksetet av bilen. 

Men det blir nok en god stund til neste biltur.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Tenk at Theo har blitt 5 mnd! Lille gutten min har blitt så stor, samtidig så er han fortsatt en iten baby og jeg vil ikke at han skal vokse for fort heller. Dette er siste gang vi har en baby i hus og jeg vil ha baby tiden her så lenge som mulig. Alikevel er det veldig gøy å se alt han har lært seg. Nå er det jo ikke mange dagene siden han lærte seg å snu seg fra mage til rygg, og jeg tipper at han snart kan snu seg motsatt også. Theo er ekstremt sterk i beina og alt han vil er å stå oppreist. Han følger nøye med på storebror og det er tydelig at han vil opp å leke med han. Jasper vil veldig gjerne leke med Theo også, og det er nok ikke alltid så lett å forstå at han fortsatt bare er en baby og ikke er helt klar for det enda. Tenk når de begge faktisk kan leke ordentlig sammen...

Theodor er en veldig blid gutt med et smil som smelter alle hjerter. Nå har han lært seg å spise grøt, og det går ned på høykant. Sviskemos er like godt for han som godis er for oss andre og det er alltid like gøy å se uttrykket hans når han ser at maten kommer. Jammen bra han har matvett!

Nå blir det veldig spennende å se fremover hva mer han lærer seg. Når han lærer å sitte, når han lærer å gå. Ja tenk at en dag skal han løpe rundt med storebror. Jeg føler meg som verdens mest stolte mamma når jeg tenker på mine to små gutter. Det finnes virkelig ikke noen større kjærlighet.

Likes

Comments

Da var dagen her. Halloween! Jeg synes alltid det er kjempe gøy å kle meg ut og bruker vel egentlig enhver anledning til det. Nå er jo jeg så heldig at jeg har en mann som synes det er kult også så man kan vel trygt si at vi kan bli litt gale på en dag som denne. Vi hadde bestemt oss for i dag at vi alle 4 skulle kle oss ut og ha litt goddisfest inne. Det var litt for surt vær til å gå ut å ringe på dørene, og Jasper er vel egentlig litt liten for det også. Vi kan vel vente noen år til med det. Men vi hadde det kjempe gøy uansett. I hvertfall Stig. Han kunne nemig ikke klare seg med bare ett kostyme så nå er han på sin ande utkledning. Mon tro om han ikke slenger seg over et tredje i løpet av kvelden også.


Herregud så glad jeg er for at han ikke ser sånn ut hver dag! Men moro skal vi ha det videre i kveld og jeg tror nok vi kommer til å le lenge av det bildet der, haha!

Happy Halloween folkens!

Likes

Comments


Det er virkelig vakkert her. Mine bilder er ikke rettferdig for hvor vakkert det er her. Vi er nå i Sogndal hvor vi har familie og når jeg er her klarer jeg ikke annet enn å slappe helt av. Det er helt andre vibber her enn hjemme. Jeg titter rundt meg og det føles virkelig som jeg har havnet i et eventyr. Føles faktisk litt som landskapet fra filmen Frozen. Som ett eventyrland.

Skal virkelig bli deilig å få noen dager her. Ungene får møtt oldeforeldre og bli litt bedre kjent med de.

Nå skal vi straks bort til Stig sin onkel på besøk og tar jeg ikke helt feil blir det kanskje en liten tur bort på pub`n som Stig sin tante og onkel har bak huset sitt. Fantastisk!Ha en flott dag videre alle sammen! Det skal i allefall vi ha!

Likes

Comments

Jeg er så stolt! Finnes ikke en mer stolt mamma enn meg! Jeg kan bare ikke fatte hvor flink lille gutten min har blitt. Theodor blir 5 mnd på mandag og i dag snudde han seg rundt for første gang. Han har aldri vært så veldig glad i å ligge på magen, han vil mye heller opp å stå. Men i dag var han ivrig, og mens jeg står på kjøkkenet og tar oppvasken titter jeg bort på han og ser at han er på vei til å snu seg. Mobilen min ligger nærmest å jeg løper bort og tar bilder av han. Så flink som han var. Man kunne tydelig se at han var fornøyd selv også. Små gleder i hverdagen!


Jeg merker veldig nå hvor fort tiden egentlig går. Føles ut som om det var i forrige uke at Jaser ble født og nå har jeg to kjære små som fyller dagene mine med glede. Skulle ønske tiden kunne gå litt saktere. Det er liksom aldri tid til alt man vil. Jeg må vel bli flinkere på å ta vare på å nyte alle øyeblikk. 

Btw, beklager veldig dårlig bildekvalitet. Jeg holder på å fikse kamera slik at det blir mye bedre!

Likes

Comments

​Jeg er garantert ikke den eneste som har fått med seg at Adele har kommet med ny låt. Jeg er faktisk kanskje litt sent ute, men jeg har nå endelig fått hørt den og jeg kan ikke si at jeg er skuffet. "Hello" er en av de beste balladene jeg hørt på lenge og den har satt seg på hjernen å går på repeat. Kanskje det viktigste for meg når det kommer til låter jeg hører på er teksten. Her har Adele virkelig fått lirket av seg en god historie og jeg lytter intenst hver gang jeg hører den. Nå kan jeg virkelig se frem til at hele albumet hennes kommer i november. Makan til dame!

For de av dere som ikke har hørt den, eller dere som gjerne vil høre den igjen så har jeg lagt den igjen under her:

https://www.youtube.com/watch?v=YQHsXMglC9A

Kos dere resten av kvelden. Jeg har flere blogginnlegg på lur, men desverre har jeg litt problemer med å få greie bilder, men skal prøve å fikse dette i morra.
Likes

Comments

.... Å jeg har kosa meg masse med Stig og Theodor. Det er faktisk ikke så ofte jeg får dratt til byen så det er alltid litt ekstra kos når man først drar. Tanken bak turen i dag var å ordne litt kostymer til halloween og jeg må si jeg gleder meg veldig nå til at vi alle 4 skal kle oss ut. Tror nok vi må ut å gå "knask eller knep" i år for første gang med Jasper og da er det vel på sin plass at jeg å Stig også har kostymer?! De som har sagt at man kan bli for gammel til sånt tar grundig feil, i hvertfall i mitt tilfelle. Jeg virkelig elsker å kle meg ut. Men uansett... Vi fikk i allefall ordnet det vi skulle uten å gjøre for mye skade, hehe. Alt i alt en veldig fin tur.

Likes

Comments

​I dag kan jeg trygt si at jeg er helt utslitt. Av en eller annen grunn fikk jeg ikke sove i natt. Tror faktisk ikke jeg sovnet før 5, eller kl 4 da etter at klokka ble stilt... Jeg ble bare liggende i senga med mannen sovende ved siden av meg og søvnen kom aldri. Tror det må være noe av det kjedeligste jeg veit, å bare vente på at søvnen skal komme å ta meg. Hvorfor jeg ikke fikk sove vet jeg bare ikke. Kanskje jeg hadde litt for mange tanker i hodet til at det gikk ann å slappe av? Det hjalp jo heller ikke at eldstemann våknet kl 5 heller. 

Jeg har i tillegg vært i bursdagsfeiring til pappa i dag. Var jo veldig koselig og Jasper fikk lekt med min fetter. De er mye nærmere i alder enn det jeg å han er ettersom han er 6 år. Jasper synes i allefall det var veldig stas.

Men er det ikke typisk at nå som jeg har kommet hjem og ungene sover så klarer jeg liksom ikke helt å slappe av... Jeg kjenner at kroppen min absolutt ikke er klar for å sove enda, selvom jeg burde... Hadde det ikke bare vært helt typisk om jeg denne natten også ble sittende oppe? Kanskje jeg forvandler meg til ett nattvesen. Kroppen min har i allefall bestemt seg for å snu døgnet. Som småbarnsmamma vet jeg hvor viktig søvnen faktisk er. Håper jeg til slutt bare sovner. Man kan jo alltids håpe!


Likes

Comments

Jeg har vært så heldg at jeg har opplevd den store kjærligheten hele tre ganger. Rikig nok på forskjellige måter, men tre ganger uansett. Første gangen var med mannen min Stig. Jeg kan med hånda på hjertet si at det virkelig ikke finnes en bedre mann. Han er tolmodig, snill, kjærlig, og selvfølgelig verdens beste pappa. Bare sånn for å nevne noen av hans gode kvalifikasjoner. Jeg å Stig møttes på vgs, vi gik i samme klasse i tre år. Det hele startet med ett vennskap, men utviklet seg til å bli noe mer enn bare det og det er jeg veldig glad for. Vi har gått igjennom mye sammen og jeg tror ikke det er noen som skjenner meg så godt som han. I 2013 fridde ham til meg og i juni 2014 giftet vi oss. En av de beste dagene i mitt liv. Gudene skal vite at jeg virkelig ikke er den letteste å ha med å gjøre til tider, men han er alltid der uansett og det er jeg evig takknemlig over.
Den andre gangen jeg opplevde den store kjærligheten var på en litt annen måte. Nemlig med min sønn Jasper. Det var februar 2013 og det er virkelig en av de beste øyeblikkene i mitt liv. Ord kan ikke beskrive hvordan det er å bli mamma. Det var kjærlighet ved første blikk. Han løftet hodet med en gang han ble lagt på meg og det var tydelig at han var en sterk gutt. Jasper er en herlig, sprudlende og aktiv gutt. Det går ikke en eneste dag hvor han ikke får meg til å smile og le. Latteren hans kan få hvem som helst til å trekke på smilebåndet og jeg tror ikke det er noen som ikke faller for hans sjarm. Jasper har nå blitt over 2,5 år gammel, (tiden går så altfor fort), og jeg kan nesten ikke engang huske hvordan det var uten han.2. juni 2015 på min 23-års bursdag opplevde jeg nok en gang den store kjærligheten. Jeg ble mamma igjen til en perfekt liten gutt med navner Theodor. Denne gangen visste jeg litt mer av hva jeg gikk til, men jeg ble likevel nesten slått i bakken av hvor sterkt morsinnstinktet kikker inn. Det var kjærlighet ved første blikk igjen. Han var en stor gutt til tross for at han ble født tre uker for tidlig. Theo er en rolig gutt med ett herlig godt humør. Han er nå snart 5 mnd, men han har alleredet blitt så stor. Smiler hele tiden og han er veldig opptatt av sin kjære storebror. Kjærligheten mellom de to guttene mine er fantastisk og jeg kan ikke være annet enn overlykkelig over at overgangen fra ett til to barn gikk så bra som det gjorde.

​Jeg er gjerne ganske ung for å være både gift og mamma til to små og mange ville kanskje sagt at det hadde vært lurt å vente noen år med å stabilisere seg med egen familie. De tenker gjerne at jeg mister litt av mine ungdomsår og jeg ikke lengre kan gjøre det jeg vil. Dette sier jeg er tull. Jeg kan fortsatt gjøre alt det jeg vil med livet mitt, jeg har bare to skjønne barn som følger meg på veien og bedre kunne det ikke blitt. Jeg vil ikke ha det på noen annen måte. Jeg er heldig!

Likes

Comments

I dag var det FN-dag i barnehagen til Jasper og alle forelde ble invitert til å kjøpe kunst som barna har laget og det ble også servert kaker, boller og saft. Synes det var veldig fint å komme å se hva barna har jobba med i det siste. Det er så tydelig at Jasper koser seg i barnehagen. Alltid like storfornøyd og han prater ivrig om hva han har gjort hver dag. Lillegutten min er visst ikke så liten lenger. Han prater så bra og jeg er virkelig stolt av han.

Kunsten som Jasper hadde laget! Alltid like koselig å få med dette hjem.


Etter vi hadde vært i barnehagen i dag dro vi videre i bursdagfeiring til mamma. Vi koste oss masse med god mat og det er så deilig å være med familie. Ungene stortrivdes med mormor, oldreforeldre, onkel og tante g det ble en veldg koelig kveld!

Likes

Comments