Header

Taco-kväll med favoriter/ mysfika i Alingsås/ kollade när mörkret kom sakta med säkert över Mjörn

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Har precis gjort mitt första träningspass efter cirka 1,5 veckas frånvarande. Det känns väl helt okej att vara tillbaka till rutinerna.

Planerna för kvällen är att jag och mina 3 kompisar ska ha taco-kväll och bara mysa, kanske kolla idol. Imorgon åker jag med Elias till Alingsås för att spendera resten av helgen där.

Två bilder från i somras.

Ha en trevlig helg.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Tänkte visa er lite bilder som jag tog häromkvällen från mitt fönster när det var superfin himmel!

Idag har jag haft mitt första matteprov och det gick över förväntan bra. Nu ska jag fortsätta plugga inför kommande vecka.

Hur fint var inte detta?

Vi hörs!

Likes

Comments

Har både hunnit åka till Liseberg samt en mysig middag på tugg med Affe och Viktor!

Idag ska jag plugga inför matteprovet som är på onsdag och bara ta det lugnt och hoppas på att bli frisk snart.

Ha en bra dag!

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Har i början av veckan dragit på mig en förkylning som jag fortfarande går och bär på. Men det blir bättre och bättre för varje dag! Igår efter skolan bestämde jag och Eleonora att vi skulle ta en fika tillsammans på viskan. Hur mysigt som helst!!

Idag har jag inte gjort så mycket, varit inne i stan för att kolla på alla människor som är ute och springer kretsloppet + det är supernajs väder!!

Mina planer för ikväll är lite oklara, men tror det blir en hemmakväll framför tvn. Imorgon ska jag med min familj och en annan åka till Liseberg och spendera dagen där!

Ha en trevlig helg!


Vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Fick ett sms idag under dagen att mitt objektiv hade kommit. Snabbt och lätt gick jag och hämtade det och har nu testat det. Jag är mer än nöjd med det! Objektivet heter Sony SEL55210 och är ett teleobjektiv.

Här får ni två bilder jag snabbt tog med det nya objektivet.

Ha en bra dag!

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Igår blev det inget inlägg eftersom jag var och tävlade hela dagen, men idag blir det självklart ett inlägg. Idag har jag varit i skolan som vilken dag som helst. Vi hade bland annat engelska tal som jag tycker ändå gick helt okej. Nu har jag pluggat matte en stund och ska snart plugga lite till inför morgondagen.

Jag tänkte tipsa om ett snabbt och lätt mellanmål idag också, nämligen smoothie.

I min smoothie använder jag någon sorts form av yoghurt som bas, jag tar sedan i en banan samt lite frysta eller färska bär beroende på vad som finns hemma. Till sist toppar jag lite lätt med kokosflingor. Ett superenkelt och gott mellis tips!

Ha en fin dag!

VI hörs!

Likes

Comments

Hej! Idag åkte jag och mina föräldrar ute på lite ärenden under sen förmiddagen. Vi började på Mio där vi faktiskt beställde en ny fåtölj, fortsatte sedan till Göteborg och Ikea för att handla lite smått och gott. Sedan åkte vi vidare till stugan och på vägen stannade vi och handlade, vi såg även att vårt lokala glasscafe hade öppet sin sista helg och då blev det även ett stopp där.

Nu har jag bara tagit det lugnt och ikväll ska vi åka hem igen efter lite mat.

Ha en bra dag!

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Min dag har varit kort och skön idag, började inte förens halv ett och slutade halv 4. Nu har jag precis tränat och väntar på att Elias ska komma till mig då vi ska ha myskväll tillsammans. Vi har halvt en tradition att äta hemma lagad pizza och det blir det även idag. Vädret är inte alls på topp, vilket gör det mysigare att sitta hemma och kolla på film.

Hoppas ni har haft en bra dag!

Vi hörs!

Likes

Comments