Här ligger jag en söndag 5.15 PM och har endast lämnat sängen i Max en timme denna dag för att få lite mat i magen. Sovit mest hela dagen, men efter gårdagens alkoholintag var det tyvärr det energin räckte till idag. Men en bra lördag? Absolut, låt oss ta den från början!

Roligheterna började strax efter lunchtid då Heather hämtade upp mig och vi åkte vidare för att plocka upp finskan Inka. De hade hittat en såkallad "secret garden" som skulle vara väldigt fin. Tyvärr var det lite av en besvikelse, men vad gör det för det är alltid trevligt att umgås iallafall!

Sedan blev degen kort sväng förbi ett shoppingmall, där det enda köpet var ett par flaskor vin. Där efter lämnade Heather bilen hemma och promenerade ned till mig för lite skitsnack medan jag fixade mig för kvällen.

Side note: fick Kanadensaren att ifrågasätta all annan choklad än våran älskade marabou. 10 POINT YO GRIFFINDOR

6.30 PM
tog vi bussen mot pizza och vin i en park innan tåg in till Perth CBD där ett gäng med vänner väntade för ytligare lite vin i en park innan vi tog oss till ett karaoke rum vi hyrt. SUPERKUL

Planen jag, Ida och heather var att ha detta som lite förfestade och sedan gå vidare. Tyvärr delade ingen annan denna plan utan resten gick hem efter timmen av karaoke som gick otroligt fort. Vi var ej redo för att avsluta kvällen dock utan beställde en flaska sangria att dela på när vi slog oss ned på en bars uteservering.

I det hela var det ännu en lyckad kväll, och dag, men som sagt. Idag är jag lite för vintrött så att säga.. detta lär jag dock trotsa nu, för daga att packa väskan! SEMESTER PÅ G IMORGON!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments