Har jag kommit underfund med något är att jag verkligen hatar förkylningar. Och jag har mått dåligt nu två gånger på mindre än en månad. Usch. Hostar, snorar samtidigt som näsan täpps igen och toppen på det noll energi med ett huvud som gör ont efter minsta ansträngning. Inte alltid heaven när jag jobbat måndag-onsdag och haft de små monsterna hela dagarna. Men har tagit igenom dem dagarna med att direkt föräldrarna kom hem tog jag shelter på mitt rum. Tog mig även in till Perth en kväll för att möta upp min vän Ida för ett glas vin! För eller hur, vin är bra mot mycket!

Annat än detta har det varit rätt lugnt, och har inte hunnit med så mycket annat spännande under veckan. Men har trots allt jobbat hela dagarna, så det är inte direkt någon som blir förvånad över den saken. Däremot är jag nu ledig resten av veckan, och imorgon ska jag upp vänner för att kicka igång helgen med besök på ett nytt frukostställe. Säger redan MUMS! Och slänger in en bild på förra fredagens really yummy brekkkie.

Och förresten, kan inte låta bli att tycka att jag har dom sötaste systrarna. Trivs så bra här, men när dom är så där Goa är det lite svårt att inte bli avis på när dom umgås. Bästa ni sluta få mig att sakna er!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments