Nu sitter jag på Denpasar flygplats efter en vecka på Bali med familjen Hawke. Är självklart tacksam att de bjöd med mig, och det var superhärligt att vara en vecka i värmen. Men det har också varit jobbigt många gånger, stressigt och jag har stundvis varit väldigt irriterad. Jag och Sinah, en annan au pair, har fått jobbar otroligt mycket, och väldigt oklart vissa gånger. Så det ska ändå bli skönt att åka tillbaka till Perth nu och få lite avstånd mellan jobbtimmarna och fritid.

Men nu lämnar vi Bali, och jag ska bara ta med mig de bra minnena. Bali var härligt!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här ligger jag en söndag 5.15 PM och har endast lämnat sängen i Max en timme denna dag för att få lite mat i magen. Sovit mest hela dagen, men efter gårdagens alkoholintag var det tyvärr det energin räckte till idag. Men en bra lördag? Absolut, låt oss ta den från början!

Roligheterna började strax efter lunchtid då Heather hämtade upp mig och vi åkte vidare för att plocka upp finskan Inka. De hade hittat en såkallad "secret garden" som skulle vara väldigt fin. Tyvärr var det lite av en besvikelse, men vad gör det för det är alltid trevligt att umgås iallafall!

Sedan blev degen kort sväng förbi ett shoppingmall, där det enda köpet var ett par flaskor vin. Där efter lämnade Heather bilen hemma och promenerade ned till mig för lite skitsnack medan jag fixade mig för kvällen.

Side note: fick Kanadensaren att ifrågasätta all annan choklad än våran älskade marabou. 10 POINT YO GRIFFINDOR

6.30 PM
tog vi bussen mot pizza och vin i en park innan tåg in till Perth CBD där ett gäng med vänner väntade för ytligare lite vin i en park innan vi tog oss till ett karaoke rum vi hyrt. SUPERKUL

Planen jag, Ida och heather var att ha detta som lite förfestade och sedan gå vidare. Tyvärr delade ingen annan denna plan utan resten gick hem efter timmen av karaoke som gick otroligt fort. Vi var ej redo för att avsluta kvällen dock utan beställde en flaska sangria att dela på när vi slog oss ned på en bars uteservering.

I det hela var det ännu en lyckad kväll, och dag, men som sagt. Idag är jag lite för vintrött så att säga.. detta lär jag dock trotsa nu, för daga att packa väskan! SEMESTER PÅ G IMORGON!

Likes

Comments

Fredagen i vanlig ordning startades med att möta upp the breakfast club. Denna gång utökade till 7 personer! Så himla trevligt att man drar med någon kompis från här och där, det är alltid väldigt kul att träffa nya människor! Även om det kanske bara är ett ansikte man bara ser en gång, iallafall dem som man lyckas skippa den tråkiga första diskussionen som man annars alltid har. Och den hoppade vi över denna gång. Härlig morgon med frukost brushetta på uteserving!

Efter ett par timmar tog jag och Ida oss till café nummer två för en kaffe i solen, med agendan på att planera en kommande roadtrip. Dock hade vi inte energin till planeringen så vi njöt av solen istället tills hon behövde hoppa på tåget för att hämta hennes aupair barn från skolan. Jag dock som var ledig hela dagen bestämde mig för att promenera lite i stan och njuta av mitt eget sällskap och att vara ute från huset. Tänkte önskeshoppa, men slutade med att jag spenderade pengar jag kanske inte borde. Men kunde inte låts bli, hitta några riktigt fina plagg som jag förälskade mig i!

Tog sedan tåget hem vid 6, hann käka lite middag som Rose hade köpt med sig hem, japansk fredag som det vanligtvis är här i huset! Därefter drog jag på mig min tjocka stickade tröja innan jag packa ned choklad och chips innan jag promenerade till parken och mötte upp Heather som bidrog med en flaska vin. Perfekt kväll, lite skitsnack, gottit och en trevlig kanadensare! Så glad att jag hittade henne, och att hon bor så nära som 10 min promenad bort!

En himla bra fredag helt enkelt. Tid med både en hel del vänner och bra egentid. Tummen upp!
& nu är det dags att kicks igång denna lördagen, spm förhoppningsvis också har en hel del att bjuda på!

Likes

Comments

Har jag kommit underfund med något är att jag verkligen hatar förkylningar. Och jag har mått dåligt nu två gånger på mindre än en månad. Usch. Hostar, snorar samtidigt som näsan täpps igen och toppen på det noll energi med ett huvud som gör ont efter minsta ansträngning. Inte alltid heaven när jag jobbat måndag-onsdag och haft de små monsterna hela dagarna. Men har tagit igenom dem dagarna med att direkt föräldrarna kom hem tog jag shelter på mitt rum. Tog mig även in till Perth en kväll för att möta upp min vän Ida för ett glas vin! För eller hur, vin är bra mot mycket!

Annat än detta har det varit rätt lugnt, och har inte hunnit med så mycket annat spännande under veckan. Men har trots allt jobbat hela dagarna, så det är inte direkt någon som blir förvånad över den saken. Däremot är jag nu ledig resten av veckan, och imorgon ska jag upp vänner för att kicka igång helgen med besök på ett nytt frukostställe. Säger redan MUMS! Och slänger in en bild på förra fredagens really yummy brekkkie.

Och förresten, kan inte låta bli att tycka att jag har dom sötaste systrarna. Trivs så bra här, men när dom är så där Goa är det lite svårt att inte bli avis på när dom umgås. Bästa ni sluta få mig att sakna er!!

Likes

Comments

Två bilar packade med ett gång aupairer lärde vi känna varandra under vår söndagsroadtrip. Jag har verkligen haft en superdag.

Vi började med att åka för att se Pinnacles, vilket är dessa märkliga stenar mitt ute i ingenstans. Lite häftigt, men än mer oklart men något man bara gör medan man är här.

Sedan åkte vi till Lancelin, där dessa gigantiska sand dunes är. Hyrde sandboards för två timmar och gav oss ut i sanden, kul med satan så drygt stt gå upp igen när man åkt sona få sekunder ned. Men fick om inte annat en hel del grymma egobilder för att vara sån! 😎

Därefter stannade vi på en nationalpark påväg hem, hälsade på dessa djur lite grann innan vi tog dagens sista stopp -> hamburgare vid Hillarys harbour.

En otroligt bra dag!!

Likes

Comments