Header
View tracker

Är såååå nervös! Ska på intervju om circus 2h känner mest, vem fan skulle vilja anställa mig och särskilt, SOM STÄDARE?!? Ja kan inte äns hålla ordning på mitt eget rum menmen ja är ganska petig av mig och väldigt noggrann om det kommer till andras rum och ja om man får betalt också haha.. Fick tillbaka matteprovet igår också och det gick INTE som förväntat.. Men det kändes inte heller som att det skulle gå så bra men bara att ladda om för nationella och min mattelärare sa också att det är det som avgör mitt betyg så ja är jääävligt spänd på detta!! Vill ju gärna ha bra betyg i nåt ämne!!!

Köpte också nya träningsbyxor för några dagar sedan! Och dom är verkligen SUPER goa!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

VILLLLL INTE MEEER!!! HAr så mycket att göra och så lite tid! Att det är matteprov på onsdag gör saken verkligen inte bättre! Trodde ja fattade det mesta men så skulle ja kolla på logaritmer och ja fatta inte ETT PISS! Min bror va hemma en stund igår också så han fick hjälpa mig men det gick ju sisådär. Får hoppas att min lärare kan göra en snabbgenom gång imorn så ja kan få bra resultat på detta provet! Har också fackuppsats, historia uppgift och samhällsuppgift tills nästa vecka och sedan langar ju min engelska lärare på MASSA mer saker så min hjärna spricker snart.... jaja ja får nog ta och lugna ner mig lite och andas, även om det typ inte går nu. Ska också försöka träna denna veckan även om det är fullt upp med mattepluggande. Likes

Comments

View tracker


Ja vet.. ja är inte den bästa på att uppdatera mig meeen ja ni kan ju få en liten återblick på vad som har hänt det senaste. Kan ju säga att ja har fått KÖÖÖÖRKOOORT!!!! SÅ J*VLA SKÖÖÖNT!!! Och denna veckan är mina föräldrar borta också!! eller ja pappa är ju borta varje vecka man mamma är nu också borta! Svinig som hon va tog hon en resa till Kanarieöarna utan mig!!!!... ganska skönt dock att ha lite egentid. Känner också att ja brytit ihop typ  30 gånger på senaste pga allt jävla plugg, blir så stressad att ja inte vet vart ja ska börja! Fast ja det löser sig nog, är ju snart lov igen som tur är!  

Likes

CommentsLikes

Comments

Är svin trött och ville bara begrava mig imorse när klockan ringde... kändes typ som att det va mitt i natten! Vill också bara glömma att ja har 30 läxor som ännu inte är gjorda och ett teoriprov som snart är på gång. Känns också som ja kommer kugga ALLT som går att kugga, dom kommer sitta och skratta för att ja är så kass... får alltid skäll när ja är ute och kör med trafikskolan såååå ja, men mamma eller pappa kan ju typ inte köra som man SKA köra utan dom kör ju som ALLA andra kör... varför måste man köra så jävla bra när man ska ta körkort om man ändå inte kör så sen!??! ja menar om ja kör som mamma kör så kommer ja ju kugga för att det är på fel sätt! Förstår varför dom är hårda på hur man kör eftersom vissa verkligen inte borde ha körkort men ändå skitjobbigt ju!

Likes

Comments

Ja vet att ja är sämst  på att blogga men när man har så tråkigt liv som ja har så blir det lite så! Det senaste som hänt är iaf att ja skaffat gymkort igen!!!! fast bara hunnit gymma en gång eftersom ja blev sjuk... Har också haft en liten fotodag med molly och jennie men kan ju säga att det INTE kommer några bilder för att ja ser ut som ja vet inte vad och ja suger på att redigera också så kan inte fixa till dom heller.. Nu när ja legat sjuk i drygt 3 dagar så känner ja att ja VERKLIGEN vill börja träna igen!! fast kommer säkert dröja till nästa vecka pga att ja vill inte riskera att bli ännu mer sjuk! Menmen ja återhämtar mig så småningom. 

 

Likes

Comments

Kom hem från skolan nyss och är så glaaaad att få sluta tidigare även om ja inte han nåt annat för mig än att kolla gossip girl hehe. Hade körlektion förut också och det gick väl sådär men klarade momentet att parkera iaf!

Likes

Comments

VAD SKA MAN VÄLJA?!? Tänkte först att matte hade vart bra att välja och att ja är hyfsat bra på matte så det kommer nog gå bra OCH att man får meritpoäng för de, meeeen... kommer ju ha matte 3 samtidigt och då kanske man inte alla hänger med eftersom man inte ens gjort sakerna i matte 3! Så då kanske man ska tänka på att välja nåt annat... Men vad?!?

Likes

Comments

I lördags så va det egentligen planerat att jag och robin skulle gå på bio men eftersom det bara va 10 platser kvar som va utsprida hejvilt så blev det inget med det utan ist så åkte vi hem till han och drack med oskar och rasmus. Efter ja fått liiiite för mycket att dricka så drog vi ner till GGs men eftersom Paradise Hotel va där så va ju hela uddevalla också där. Men om ni frågar mig om ja träffa nån från ph så är mitt svar att ja vet inte ens hur dom ser ut..... Vi drog ifrån krogen tidigt och åkte några varv runt stan ist med några gamla klasskompisar. Kom inte hem så värst sent men kan iaf säga att ja spenderade hela söndags morgon på toan.... Och eftersom ja alltid ska göra bort mig så skulle ja såklart spy i Robins pappas disko när han, robin och robins kusin såg på... ja jag kommer nog aldrig kunna visa mig hos dom igen! Tyckte det passa bra att vara "sjuk" idag också så ja får återhämta mig lite extra hehe

Likes

Comments