ALLTID när jag skall gå och sova börjar jag alltid fundera på en massa saker hit och dit .. det är sjukt jobbigt men sånt är det! här är några bilder jag tänkte dela med mig av.
men nu ska jag sova så godnatt allihopa👐🏻

Likes

Comments

I'm back..
jag har tänkt att nu börja blogga igen ordentligt! för då jag lagade denhär bloggen så hade jag massor att göra och hade helt enkelt inte tid, för att skolan tog seriöst över min fritid och var inte alls på humör då just.. men nu ska jag försöka ta mig tag i kragen och börja skriva här på bloggen!
xoxo/ melindaa

Likes

Comments

hej på er!
jag e då ny här på nouw.com och kände idag för att börja blogga igen, haha wat :D vet inte alls om jag kommer ha någon inspiration alls att blogga eller om jag tar bort bloggen redan efter några dagar, det får vi se! Tycker inte om speciellt mycket att börja rabbla upp en massa om mig själv i första inlägget o så.. men de som har någon gång förut läst min(a) blogg(ar) så vet nog nästan allt om mig redan. och dessutom om du börjar fortsätta att läsa min blogg så ser ju hurdan jag är! jag kan pricka upp några punkter om mig själv men resten kan ni checka in på min lilla presentation till vänster på min blogg.
•jag är en tjej på 15 vintrar i finland
•jag är oftast glad och positiv
•kommer inte på nåt meraa.. suger som jag sade.. :DD

okej,dethär inlägget blev helt flummigt o så men hoppas ni förstår så ses vi i nästa inlägg byee

såhär ser jag ut hihih

Likes

Comments