Header

Gud vad konstigt det är att titta på gamla bilder. Första bilden är väl tagen då jag är 13-14 år gammal, alltså 6-7 år sedan. Gud vad jag såg liten ut, och blond var jag också. Andra bilden och tredje är väl när jag är kanske 15-16 år gammal? Gruppbilden är tagen på ett ställe där vi alltid hängde förut, vilket var Munsmo av alla ställen haha! Saknar dessa tider lite. Fjärde bilden är från våran klassresa i slutet av 9an. Vi var högt upp i Finland någonstans och åkte slalom. Det var en rolig resa!

Överlag får jag lite ålderskris när jag tittar på gamla bilder. Känns som att allt det roliga är förbi och nu väntar det bara massa tråkigt vuxenliv, usch.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår tog jag och sandra tag i saken och for och skaffade gymkort. Så nu är vi illa tvungna att gymma så man inte betalar i onödan haha. Gymmade iallafall en stund igår redan och efter det for jag till Becca och chillade med henne. Idag vaknade jag sent(LIKE ALWAYS) och dagens planer är att äta tacos och kanske hitta på något senare ikväll.

Likes

Comments

Idag steg jag upp lite tidigare och for till stan med Sandra. Hittade bara en tjocktröja eftersom utbudet i stan var lite dåligt.. Efteråt mötte vi upp Emma vid kachi för vi ville testa på ramen ''soppa'' eftersom ingen av oss hade gjort det. Det var väl helt gott, men hade velat ha med kyckling istället för fläsk, men tyvärr så var kycklingen tydligen slut. Nåja det var helt okej men skulle nog inte beställa det flera gånger tror jag, men roligt att ha testat på det iallafall!

Likes

Comments

Idag fick jag hem youtubern Joakim Lundells självbiografi. Läste ut den på ungefär 2 timmar och det säger väl i sig självt ganska mycket. Att se hur en person har gått från att vara drogberoende, hemlös och med ingen livslust alls till att idag vara en av Sveriges största youtuber och dessutom göra bra musik är otroligt inspirerande! Har en mycket större förståelse för hans förflutna efter att ha läst boken. Rekommenderas verkligen!

Likes

Comments

En sak jag har haft det jobbigt med det senaste halvåret är att jag har gått upp i vikt. Jag har på några månader gått upp 7-8 kg. Det beror väl mycket på mediciner, men även på mina matvanor och alldeles för lite motion.

Jag har alltid varit smal så det har varit väldigt jobbigt att gå upp såhär mycket på sån kort tid. Jag har väl nog märkt att jag gått upp, men jag trodde inte att det var så mycket. Det är synd för det börjar till och med synas på mitt ansikte, jag har fått ett mycket ''mulligare'' ansikte och jag gillar verkligen inte det. Jag vet att jag ännu är normalviktig och inte ens nära att vara överviktig, men jag trivs helt enkelt inte med hur jag ser ut nujust, och jag tycker det är viktigare att man trivs med sig själv än att följa bmi skalor.

Mitt mål är iallafall att gå ner 5 kg att börja med. Dock så måste jag då faktiskt ta träningen på allvar. Har funderat på att börja gymma igen men måste först hitta motivationen till det, vilket jag inte har i nuläget alls.

De här bilderna är innan jag gick upp i vikt, och ungefär hur mitt mål ser ut.

Likes

Comments

Det är ju snart halloween så jag testade på att göra en ganska lätt dock-sminkning igår. Det blev väl lite sisådär, ser bättre ut på bild än det gjorde i verkligheten hehe. Kanske kör på en creepy doll den här halloween.. Får se.

Fredagskvällen spenderades med Sandra och ikväll är planen att bara vara hemma och titta film.

Likes

Comments

Super längesen jag har bloggat, jag vet. Har inte haft någon inspiration eller ork.

Iallafall så har det väl inte hänt så mycket på senaste. Går ju inte i någon skola nujust, utan har tagit ett mellan år. Tror det är nyttigt för har så mycket jag behöver jobba på med mig själv och mitt mående. Tar dock några kurser inom psykologi på öppna uni, så lite skola har det blivit ändå. Har ju planer på att gå någon utbildning inom psykologi, men det är lite trist att det inte riktigt finns någon som är nära. Så får se hur det blir.

Jag känner mig aningen lost nujust. Kan inte riktigt se någon framtid, och fastän jag har mål och drömmar så har jag ingen aning på hur jag ska kunna uppnå dem. Får panik bara jag tänker på det. Så nujust står jag bara och trampar på samma ställe i princip.

Jag har börjat på ännu en till medicin nu så jag hoppas att den kommer börja ge någon liten effekt snart. Har varit i ett sånt konstigt stadie de senaste månaderna där jag bara varit tom i huvudet, känner ingenting. Gråter inte,men skrattar inte heller. Så konstigt, men denna medicin sägs vara effektiv att få en mera ''levande'' igen utan risken att bli manisk.

Ska försöka få igång bloggen igen och försöka uppdatera en gång i veckan åtminstone. Skulle väldigt gärna blogga mer om min sjukdom och mitt mående eftersom det är en stor del av mitt liv, men känner att det lätt blir tjatigt, och vill inte att folk ska sitta och tycka synd om mig. Men kanske skriver något inlägg nu som då så att det inte blir för mycket.

Likes

Comments

Igår for jag och Emma till hennes villa i Nykarleby. Vi köpte med oss kräftor och lite annat smått och gott. Vi hade en liten kräftskiva och sen tittade vi på några gamla dinsneyfilmer. Vi for sedan hem på kvällen igen.

Idag vaknade jag klockan 4, så min dygnsrytm är helt åt skogen nujust. Får väl försöka svänga om dygnet snart.

Likes

Comments

Var en sväng till Juthbacka med Sandra igår. Dock kom vi dit så sent att de hade börjat plocka undan när vi kom dit, vilket var lite synd. Vi tog iallafall en kaffe i Nykarleby innan vi begav oss hemåt.

På kvällen for jag till Emma och vi satt vid henne en stund innan vi for med Sandra och Janina till en uteservering. Där satt vi i kanske 2 timmar och drack goda drinkar. Jag var dock chaffis så fick bli alkoholfria drinkar för min del. När stället stängde for jag och Emma till henne och bara satt och pratade i några timmar. Kom hem väldigt sent, tror klockan var där runt 7 på morgonen hehe. Iallafall gick jag och sova direkt jag kom hem. Vaknade idag klockan 4 och lär bara ligga i sängen resten av dagen.

Likes

Comments

Idag for jag med mamma till stan på förmiddagen. Hittade inte så mycket men kom iallafall hem med en ny stickad tröja och en svart tröja/klänning.
Nu ikväll kom Emma hit och vi åt lite gott och kollade de nyaste ex on the beach avsnitten och så började vi kolla på unga mammor. Rekommenderas att se, det var väldigt intressant program faktiskt.

Throwback bild till ett år sedan

Likes

Comments