Tycker sånt här brukar vara så roligt att läsa så kör på lite såna nu:


Jag är väldigt upp och ner i mitt humör, endera är jag jätteglad eller så är jag jätte ledsen/arg

Jag är väldigt rastlös som person och vill att det ska hända saker hela tiden

Jag älskar att laga mat, och äta upp den sen hehe...

Jag har svårt att ''hållas'' kär i en person, blir nog lätt intresserad men av någon anledning håller det inte i så länge nuförtiden.

Jag älskar i princip allt som har med rock-genren att göra, punk, oldschool, heavy metal u name it.

Har umgåtts med min bästa vän varje dag typ 3 månader i sträck #overlyattachedfriends


Bjuder på en äldre bild, saknar liite det där håret ändå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vakna alla pissråttor idag är det lördag och de e bästa dageeen!

Igår var jag chaufför och kom väl hem först 4 någongång på natten, helt kul kväll iallafall! Idag blir det väl antagligen att fara till ollis och hälsa på. Dock är det lite osäkert ännu ifall det blir av eller inte.

Här är lite blandade bilder från senaste tiden, enjoy haha.

Likes

Comments

Hej allesammans!

Har haft en riktigt jobbig vecka. Blev sjuk efter förra veckans torsdag eftersom att jag var dum och sprang ute utan jacka.. ååh.. Så har haft feber och varit så jäkla förkyld i en vecka. Börjar dock vara på bättringsvägen nu vilket är tur!

Idag har jag bara försökt vila ut det sista för att slippa den här förkylningen. Har dock hunnit vara med Emma en stund ikv och far väl kanske ut med henne ännu en gång till ikväll hehe.


Likes

Comments

Har hunnit med en hel del sedan sist. Har bland annat varit på gulisintagning vilket var jättekul! Absolut ett minne för livet haha. Har också gått i skolan nästan varje dag och skrivit min första tent, vilket gick lite sisådär men blev iaf godkänd som tur.

Har varit ute en hel del så börjar bli lite sliten känns det som. Ska försöka att skärpa mig lite och börja fokusera mera på skolan. Det enda som suger är att jag redan känner mig så otroligt skoltrött.

Likes

Comments

Längesen sist!

Mycket har hänt på den senaste tiden. Har sluppit in till novia sjukskötare och började faktiskt i måndags! Känns jättekonstigt att vara tillbaks i skolan då man i princip fått vara ledig sedan februari(tror jag..?) men känns ändå skönt att börja få rutiner tillbaka! Har även flyttat till Vasa till min första lägenhet och oj vad skönt det känns!

Denna sommaren har varit både upp och ner. Mest upp skulle jag nog ändå säga med tanke på alla roliga och galna saker man har fått uppleva. Men tror nog det börjar bli dags att kasta in handduken och börja fokusera på studierna nu!

Likes

Comments

Jag blev också student som många andra i Lördags! Dagen började med studentdimission följt av studentkaffe, strampen och sist men inte minst baren. Hela dagen var väldigt lyckad och det är ett minne man kommer att minnas resten utav livet!

Likes

Comments

Tjena!

Har jobbat mån-ons denna veckan och också även hunnit med lite annat runtom det. Igår började jag jobba kl. 3 och var i jobb till halv 10 på kvälllen. Efter det for jag ut med Sandra och Emma en stund. Resten av veckan är jag ledig så det är superhärligt.

Idag är planen att göra lite kaos med Emma, hehe slutar aldrig bra då vi är på samma ställe 😂 Så får se lite vad vi hittar på.

Första grillase för iår & en liten båttur tidigare i veckan!

Likes

Comments

Har varit ganska dött här på bloggen ett tag nu. Har väl inte riktigt haft orken att ta tag i det I guess. Men har små planer att försöka börja blogga mera för det är ju så roligt att läsa sen om några år. Måste bara byta minneskort till kameran för det går inte att radera bilder mera av nån anledning!!

Nujust så har jag gått klart gymnasiet och börjat jobba. Jobbar faktiskt på två ställen nujust vilket är lite tungt men pengarna rullar in så det får man ju vara glad för! Har dock inte jobbat denna veckan för blev mittiallt super förkyld och har haft feber från och till. Vet inte när jag senast skulle ha varit så sjuk! Nu är jag lite bättre i skick så blir väl att jobba hela kommande veckan.

Annars så har jag förutom att jobba umgåtts en hel del med kompisar och the bf.


​these jeans😍

Likes

Comments

Oj har inte bloggat på ett bra tag, men har varken haft tid eller lust till det. Har hunnit med mycket under den här tiden. Bland annat har jag jobbat som städerska vid en grill i 2 månader(dock slutar jag denna veckan för min rygg tar för mycket skada av den sortens arbete), färgat håret svart och nu skaffat ett nytt jobb haha😂 Så livet rullar väl på det.

Iallafall så har den sista perioden i gymnasiet börjat nu och det känns nog lite vemodigt haha. Har ännu inte på klart vart jag vill efteråt men det lutar lite mot nån vård-linje på Novia. Borde kanske börja vara dags att veta säkert vid det här laget men!

Idag är jag hemma från skolan för att jag har gått och blivit sjuk, IGEN. Vet inte hur många gånger jag har varit sjuk denna höst/vinter. Det är som om mitt immunförsvar har packat väskorna och flyttat. Nåja får iaf sällskap av bf💏 ikväll så behöver inte vara sjuk och lida ensam iallfall.

Likes

Comments

Sitter i skolan nujust och har håltimme. Har bara en timme kvar och sen är den här dagen avklarad. Har dock lite små-panik eftersom vi tydligen har prov imorgon i historia och jag har ingen bok att läsa ur! Men förhoppningsvis så hinner jag få den idag så jag kan läsa lite iaf. Skulle vara nödvändigt haha.

Likes

Comments