Header

ommg är fett, fett glad har fått av mamman dem här fina chockers asså jag älskar dem.

Dem är så fina och står skit fint,
specillet när man tar på sig klänningar eller tröjor med öppen axlar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Helloo allihopa jag hoppas att ni haft det bra idag, jag själv har haft en av dem bästa dagar

idag har vi åkt med skolan och fick rida häst, jag var fett glad och nervöst eftersom jag har riddat häst när jag var jätte små ( typ 8 eller 9 år ) nu är jag 17 år så det var ganska länge

Jag älskar hästar dem är jättefina, aa vad ska man säga dem är så fina och snälla ....

i början var jag jätterädd jag skakade 😂 ( man blir ju det för första gången efter så lång tid)

Sedan slappnade jag och det var mycket bättre och jättekul.

Tjejen som hjälpte mig till, var fett snäll och hjälpte mig skit bra, hon va så snäll och vi snackade och sånt då började jag slappna av och det kände mycket bättre.

Det var sååå kul att rida häst igen efter så långt tid, är fett glad och nöjd med skol dagen idag.

Likes

Comments

Hej allihopa jag hoppas att ni haft en grymt dag  jag själv hade jättekul med mina kompisar och jag har varit på UF mässa.

Det var himla bra att vara där och jättekul.

Det fanns många grejer som man kunde  köpa, tävla på nått spel och mycket mera det var himla bra och kul att vara där.

Det var min första gång i UF mässan och jag tyckte att det var AMEZING

Likes

Comments

Hellooo min kära läsare idag tänkte jag visa er min outfit som jag har tagit på mig idag.

Det är kalt ute och snöar IGEN!! ( vill ba ha sommar )
Jag brukar 
Jag har tagit på mig grå tröja och byxor ( som ni kan se byxor är mörk grå,litte annorlunda)

Sedan har jag på mig en brönt/ svart väst. 

sista bilden är med min favorit jacka den är grå och är jättefint, jag älskar den, den är så fint alla på min skolan brukar säga att den är jättefint och lyser, man vill inte sluta kolla på den.

Likes

Comments

Hej allihopa hur mår ni idag?

Jag mår jättebra, är fett glad eftersom i min skolans bibliotek har dem böcker om mode, dem har ganska många böcker som jag fick låna ( jag är en person som älskar att läsa böcker speciellt om det är böcker som jag är intresserad av)

Dem här 3 böcker jag tyckte dem var bästa att börja med och dem handlar lite om historia(mode historia) hur det såg ut förut och hur det ser ut idag. Jag tycker att bästa sätt att förstå mode är att börja från början.

Jag tänkte börja läsa den här boken först, den är mer djupare i historian om mode asså hur det började och hur det såg ut.

Vad heter dem gammal designers, när föddes dem, hur många år jobbade dem och allting annat.

Det finns om Coco Chanel, Dior, Dolce & Gabbana, Calvin Klein och många andra disanger.

Boken är på engelska språket.

Andra boken är likadan som första boken men om svenska disanger.

Den här 3:an  boken handlar om fotohistoria, hur kom alla bilder av modet till för att alla dessa fotografer och deras betydelsefulla bidrag.

Bilderna är jättefina och det står litte fakta om bilderna och vem tog den, hur dem tänkte när dem tog bildena och så vidare, jag tycker att det är jättebra och fina bilder och kanske man kan lära litegrann hur ska man tänka och göra när ska man ta bilder.

Även om alla nu tar kort på sig och är jättebra på det.

Det var allt för idag har en grymt dag allihopa  ❤❤

Likes

Comments

Hej allihopa jag hoppas att ni alla haft en bra dag eftersom jag har varit ute nästan hela dagen och ikväll tänkte jag ha en relaxing night eftersom imon ska jag på skolan och vill se ut fint och villat.

Hur ni kan se på bilderna har jag lite snack och dricka för mig sedan har jag honung,aloe Vera och citron, det är mask som jag brukar lägga  på ansiktet en eller två gånger i veckan.

Citron och aloe Vera är en av grejer som hjälper mig med finnar. Det är en av saker som jag har läst på Internet och hjälpte mig i VERKLIGHETEN  med finnar och plus får man Glowing skin oxå.

       Jag blandar dem 2 tillsammans sedan lägger jag på min ansiktet och ha den i 1 timme sedan tvättar jag bort den med varm vatten. 

             

                  Honung är andra bästa grej som hjälper med finnar och att man ska få Glowing skin. Den oxå har jag läst på Internet och provade, det är dem här 2 som visade bästa resultatet för mig. ( har provat mååånga grejer som görde bora värre än det var redan)

                   Jag brukar oxå lägga honung på.  läppar för det hjälper att få färig på läppar och gör dem mjukare.

Jag brukar hålla på mig i 1 timme sedan tvättar jag bort den med daglig skrub för ansiktet.

Det är inte bra att man ska ha både mask för ansiktet i en dag men jag gör så eftersom jag vill att mina finnar ska gå bort så fort som möjligt.

          Det här skrub är väldigt bra för ansiktet det är dagligt man kan tvätta ansiktet morgonen och kvällen även om det är skrub.
          Jag tycker mycket om den eftersom det luktar väldigt gott och för första gången när jag har tvättat ansiktet med den har jag känt mig väldigt bra, min ansikte var mjuk, rent plus hjälper den med finnar som är super bra för alla som har det problemet som mig.

Den här krem lägger jag efter jag har tvättat ansiktet med skrub.
krem är okey min ansiktet är mjuk och Glowing inga andra resultaten har jag inte märkt.
Jag har en till sånt men det är dag krem, den här på bilden är natt kväll men båda har samma effekt på ansiktet.

Sedan har jag fixat mina naglar  ( jag vet, jag vet dem såg ut fula men nu har jag fixat dem he he 😅)

     Jag har valt ljus grön färig eftersom jag har inte tagit på mig den  från längesedan så tänkte jag ha den liksom Vrf inte. ( annars gillar jag sånt ljusa färger på naglar speciellt blå eller rosa  )

Det var allt för ikväll  godnatt allihopa jag hoppas att  imon ni har En AMEZING dag om ni inte hade den idag. 😚💙

Likes

Comments

Hej mina kära läsare idag har jag åkt i stan för att köpa några presenter till min kompis som fyller år idag. Jag hade jättesvårt med att välja present till henne eftersom jag ville att det ska vara så speciellt och fint för henne, nånting som  kommer hon att tycka om. Jag har varit där längre och ville först köpa kläder (man kan ha aldrig fel med kläder eller hur?) men det var  svårt att hitta nånting som kommer hon att gilla verkligen eftersom ibland tycker hon att klä på sig som swag girl, ibland tjejig style så jag hade väldigt svårt att hitta nånting som kommer att passa henne, men sedan kom jag ihåg att hon ÄLSKAR  ögonfransar så köpte jag dem för henne istället.

så ser ut ögonfransar, dem är väldig finna och är 5 olika styckna.

Sedan har jag köpt 2 parfymer, Dem luktar starkt eftersom hon gillar sånt typer av parfymer därför valde jag dem här 2, dem är luktar väldigt bra och är väldigt fina oxå

Så ser ut 1 parfymen

Den här är andra parfymen, jag tycker att flaskan är jättekul.

Vad tycker ni om det jag har köpt skriv på komment.

Likes

Comments

Hej mina kära läsare jag har lagt en video som ni kan kolla, jag alltid börjar mina dagar med att kolla på en rolig video på Youtube. Jag tycker att det är jättebra eftersom man börja dagen med skratt och stört leende, så tänkte jag att ni kan också börja dagen med stört leende därför delar jag den här videon med er som jag har sätt nyss jag tyckte det var roligt ni ka också skriva på komment vad ni tyckte om video.

Ha en grymt dag alla ni :) <3

Likes

Comments

Hej mina damer två jättefina citater för alla är att känna er extra bättre, veta hur mycket ni är värda och Beauty The way you are! för vi är kvinnor/ tjejer och WE RUN THE WORLD😉❤

Bästa citater jag har läst på pinterest och tänkte dela dem med er!😄❤

Likes

Comments