Idag slutade vi tidigare pga. att vi var på någon annan skola och kollade på någon fysik show. Ganska intressant men man tackar aldrig nej till att sluta tidigare. Men vi missade just det ämnet som vi har prov på imorgon och helt ärligt vet jag inte vad jag ska plugga på. Det känns som om det kan komma vad som helst och jag har glosor till imorgon. Orka. Mitt rum är stökigt och denna vecka har jag spenderat 150kr på fika. 😕
Fikan var god så det var värt det men ändå.

Vill skriva ett inlägg till sedan men jag vet inte. Jag borde också ta av mig den tröjan jag har på mig för att jag svettas ihjäl. Jag är blöt i min armhåla. 😔

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Well, idag hade vi prov och på fredag har vi prov så det jag har gjort de senaste timmarna är att plugga till nästa prov. Men jag har haft min säng och mina mysiga och juliga mjukisbyxor till hjälp. Ska duscha nu och läsa lite till. Imorgon har vi bara två lektioner för vi ska på något som jag inte vet vad det är. Jag är väldigt trött just nu. 😴 Orkar inte göra något just nu. Väldigt tråkig dag idag och jag har ingen motivation till något. 


Au Revoir,

Melinda

Likes

Comments

​idag är det som alla vet tisdag, no shit Melinda....

Iallafall vår första lektion var engelska och jag har sedan förra terminen börjat älska engelska. Faktiskt så mycket att jag ska till Brighton, England i juli på språkresa. Men en stor del av alla platser är tagna jag måste skynda på så att de inte tar slut. Jag var med i Linn Ahlborgs tävling om att vinna en vis summa pengar rabatt på en språkresa. Då under min samhällskunskaps lektion fick jag ett mail från tävlingen och där stog det att det inte fanns många platser kvar på språkresor, det jag gjorde under den lektioen var att oroa mig över det. Men sedan hade de också ringt mig och jag trodde att jag hade vunnit men det hade jag inte, vilket inte gjorde något. Men jag ringde det numret som hade ringt mig och jag fick reda på att det fanns platser kvar, vilket det var väldigt skönt att få höra. Ikväll ska vi boka den iallafall. Sedan så sprang vi till slöjden bara för att samtalet tog ett tag. Efter det hade vi hål och sedan matte, som jag höll på att somna på eftersom vi på "hållet" hade spelat ett kort spel som kräver mycket uppmärksamhet och det tog luften ur mig. Bra jobbat Melinda. Under matten var både jag och Ellinor som degar i huvudet och vi fick inte mycket gjort. Efter det var de SO och vi skulle göra reflektions uppgifter som jag koncentrerade mig på så mycket att jag glömde att jag var trött. Vet inte hur jag lyckades?! De reflektionerna var om Islamiska staten och deras terror som skakat Europa de senaste veckorna. (Orkar inte berätta om vad jag tycker om detta nu)

Tillbaka till engelskan tycker jag att engelska är väldigt kul, men jag vill egentligen bara skriva texter som vi inte gjort mycket den här terminen. :8 oj :(

Efter skolan åkte jag hem till Ellinor och kollade på PH dvs. Paradise Hotel, saknar Oliver :( Ja, det senate timmarna har jag pluggat till provet imorgon på samhällskunskap och på fredag har jag sexualkunskaps prov men jag har bara börjat med att sammanfatta en sida idag. Nu måste jag läsa om folkröstningar och det orkar jag inte.


Au Revoir,

Melinda

Likes

Comments

Nu är det dags för julmusik 
Sedan lite låtar som bara är bra julsånger/lucia sånger

Stilla natt

En stjärna lyser så klar

När vi sjöng den här i skolan lucia tåg för länge sedan sjöng vi delar av den på norska.

All want for chistmas i you

Bjälleklang

Jag såg mamma kyssa tomten

Tomten jag vill ha en riktig jul

Fun fact om den här är att jag dansade till den här när jag var liten och gick på dans.

Låt de brinna

Nu har vi jul i vårt hus

Midnatt råder

Hej tomtegubbar

Tre pepparkaksgubbar

Nu tändes tusen juleljus

Räven raskar över isen

Gläns över sjö och land


Au Revoir,

Melinda

Likes

Comments

Idag är det den första december och det betyder julkalender. Nu ska jag sminka mig och sedan cykla till skolan.

Au revoir,
Melinda

Likes

Comments

Jag sa aldrig hejdå, men nu är jag tillbaka. Mycket har förändras sedan senast. Jag har bytt rum till ett mycket större rum i mitt hus, det gjorde jag i helgen. Julen har kommit till vårt hus vi har inte julpyntat med julgran och allt utan vi har bakat lussekatter och satt upp julsjtärnor. Igår, söndag var vi i domkyrkan på högmässa då det firades första advent. 

Min konfirmation har börjat och jag har varit i kyrkan och hjälpt till tre gånger. Det är väldigt mysigt och i kyrkan får jag någon speciell känsla där och det är den jag älskar. Efter varje gudstjänst går vi till församlingshemmet och pratar och leker lite lekar, känns som om jag är fem igen. Jag konfirmeras med de jag tränar friidrott med jag känner därför är det skönare för vi lär känna varandra bättre. Det har hänt mer men vi kan spara lite till senare.

Nu kollar jag på "Det sitter i väggarna" väldigt intressant tycker jag. Imorgon är det julklalendern och jag älskar historieätarna, jag kommer nog älska denna!

En anledning till att jag inte uppdaterat min youtube kanal är att min dator är väldigt konstig och vill inte expotera den till Youtube, men jag ska nog gå till Imac nästa gång jag är i stan.

Au Revoir,

Melinda

Likes

Comments

Nu är klockan mycket och jag har inte somnat ännu. Kan inte allt jag tänker på att jag måste börja utmana mig själv mer. Alltså OH MY GOD jag måste utmana mig själv mer. Inom friidrotten:
På tävlingar måste jag försöka hålla samma takt som dom som är bäst. Gjorde det en gång i Vintras och har inte gjort det sedan då. Har dock inte tävlat så mycket sedan då men ändå. Då, försökte jag hålla samma takt, de är dock bättre men ändå. Jag tränade hela vintern och jag vet att jag blev bättre men jag utmanade inte mig själv. Varför har jag inte tänkt på detta innan?
Hoppa mer höjd. Jag kommer kanske inte bli bäst, but I did it. Melinda, du dör inte av att hoppa höjd och kanske ramla på ribban. Det kommer nog göra ont men du kommer ha glömt det om en vecka.
Inom Youtube och bloggen:
Vet inte varför men prata mer om det. Vet inte varför jag inte har pratat om det. Vlogga på allmänna platser. Alltså SLUTA undra vad andra tänker om det and JUST DO IT.
"It always gonna be haters" tror jag det finns ett citat som säger.
Inom nära och kära:
Skaffa nya vänner. Hitta människor som jag har mycket gemensamt med utan att undra om det kommer tycka jag är konstig eller inte.

Bara göra allt det som jag är rädd för att göra. Ställa mig frågan kommer jag ångra att jag inte gjorde det här?? Göra allt som inte dödar mig, helt enkelt.

Var fick jag denna super sak ( som jag själv tycker det är?)
Jo idag var jag och så Paper Towns, Kommer inte spoila. Men Margo som spelas av Cara Delevingne som jag för övrigt på något sätt inte gillar (men gillar mer efter att sätt filmen) Säger till Qu ( någoting eller vad han hette) att hans "comfort zone" är ungefär 5 cm och att allt utanför är världen. Typ det.

Hoppas ni har typ lärt er att tänka på ett nytt sätt eller hitta inspiration till saker och ting!
Hade väldigt bra!

Likes

Comments

Igår var jag, mormor och mamma i Urshult. Här är bilderna❤️

Likes

Comments