Ibland behövs en liten förändring göras för att pigga upp sig själv . Min blev att bleka håret några steg 😄 klippte av ca en decimeter av håret oxå så känns lite konstigt men ändå skönt på ngt vis 😩😁
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är så mycket som hänt på så kort tid.. Det är inte så konstigt att magen knutigt sig till en boll 😩
Mår illa och har magont 24/7 så jag tror jag kreverar 😒
Men vem har sagt att livet ska gå bra alltid ?! Det är en jäkla karusell alltihop. Men när alla saker händer på en o samma gång blir man ju lite deprimerad o tänker, vad har jag gjort för att förtjäna detta? Jag har ju haft mina svackor redan som har varit allt annat än milda..
Men det är bara att ta det lugnt o kämpa. Det är lättare sagt än gjort men det är oxå det ända man KAN göra .
Blir att ta tag i träningen o gymmet igen. Listan är lång med grejor att bearbeta, men jag ger inte upp i första taget !
Träning och gymmet är det ända som hjälper i såna här situationer. 💪
Nu kör vi! 👊


Likes

Comments

Tog en rejäl paus från bloggen .. MEN ! Jag är tbx. Iaf för ett tag 😄
Det har hänt så mycket tråkigt på så kort tid .. Aldrig kul med begravningar och framför allt är det aldrig kul när ens familj mår dåligt .. Man försöker få dem att må bättre men det finns lixom inget du kan göra åt det . En tuff sommar med andra ord!

Usch ja, känns i magen att stressen och pressen finns där ..
Men nu ska jag alldeles strax börja jobba, ha en bra dag ! 😘


Likes

Comments

 Har så mycket att tänka på just nu, vill att allt ska bli perfekt och att det ska flyta på. Samtidigt som jag har mycket att göra, vill jag ha mer fullbokat i kalendern. Älskar verkligen när det händer saker. Men det har förstås en nackdel med att ha fullt upp.. 

Har börjat komma igång med träningen igen iaf och det är ett stort plus! Vill försöka komma i nått så där form igen innan studenten och sommaren plötsligt är där 😄 det blir snabba ryck eftersom det bara är en månad kvar! Skönt är det ju men det är inte förren veckan innan studenten som man kan börja slappna av osv.

Skolan proppar in allt möjligt samtidigt som jag försöker planera och handla in saker till studenten. Tur man slipper skolan sen och kan fokusera på allt annat som känns betydligt viktigare! Skolan är bara det som gör så att jag mår dåligt så det är en stor tyngd som kommer släppa från mig, kan knappt vänta alltså 😳🎉🎈

På lördag blir det att åka ner till Tyskland iaf och handla hem lite godsaker så man klarar av ännu en sommar 😉

Ha det göööööötttt 😘😘

Likes

Comments

När man trodde att man mådde bra och hade det bra. Så kommer det naturligtvis en "twist"..
Verkar som att det inte kommer bli något vidare "friskt" år detta heller. Ännu en såkallad sjukdom har kommit och jag tror snart att jag inte pallar mera.
Under dessa åren borde jag lärt mig att inte gr upp men nu vet jag varken ut eller in längre.
Vill så gärna ha dig i mitt liv men vill inte sänka dig oxå..
Allt är en röra o jag befinner mig mitt i den just nu. Detta året som skulle bli roligt.. Kan nog tyvärr säga att min otur finns kvar där än.
Aja, ska försöka vara lite positiv med.......

Likes

Comments

Har haft en jätte mysig helg! Förmodligen den roligaste på länge. Det blev att åka upp till ullared och sova i en stuga där och shoppa en del saker. (Mest till bilen 😉). Det vart riktigt skönt att komma hemifrån ett tag. Önskar dock att det inte gått så snabbt, utan att man kunde stannat där uppe ett tag till.. menmen, tbx till verkligheten!

Likes

Comments

tänkte skriva av mina tankar och funderingar lite.. har ju ingen annanstans att göra det på så. 

har börjat tänka om helt just nu. är trött på alla människor som håller på och "låtsas" . kan inte bara någon ta mig härifrån eller ngt för så som jag lever just nu är inte bra. trivs inte för fem öre och tankarna snurrar dag in o dag ut. ni har säkert varit med om att man haft ett spc mål i livet och sedan har man lagt ner det och bytat mål ist? så har jag gjort typ 1000000000 ggr nu, känns inte som man kommer ngnstans i livet heller. kanske dags att gå igenom samma skit i år igen, som jag gjorde förra året. men ska det verkligen vara såhär? vill inte ha det så bara. dessutom har jag blivit helt snurrig sedan jag träffade *******, både positivt och negativt. har märkt en sak med mig själv och att släppa på den saken är inte det lättaste.. blir liksom både glad och ledsen på samma gång som jag träffar *******. förhoppningsvis sviker min bil mig idag när jag kör ut, hejdå . 

Likes

Comments

Även om det inte var en alldeles för bra start på detta året så har det ändå kommit ikapp lite ! Har redan kunnat bocka av ett nytt mål som jag haft, vilket var att köpa bil 👌 har även fått en annan syn på hur jag vill leva mitt liv. Men tar var dag som den kmr för om man planerar upp sitt liv för mkt så blir man bara besviken om det inte skulle bli som man väntat sig eller så ändrar man sig bara och skaffar nya mål.

Men livet är ändå ganska bra nu 👏😄
Likes

Comments

Dags att lägga 2013 bakom sig! Det är så himla mycket som hänt det året. En del roliga saker och ganska många jobbiga saker. Men framförallt har 2013 gett mig styrka, mod och vilja. Det är saker som man inte kan mäta med något annat.

Danmark med mina fina i början på året! En riktigt bra och rolig kväll som alltid kommer minnas 💗

En tuff tid, det är allt jag säger. 


Fick en väldigt bra och rolig praktikplats på saltsjöbaden i Ystad!Hade en väldigt bra bränna i somras, brukar alltid bli antingen röd eller inte få någon färg alls. Men 2013 var en sommar då jag äntligen hade tid med att slappna av och sola. Egentligen ville jag jobba mer än vad ja gjorde, då ja lätt blir rastlös och uttråkad 😄Det blev äntligen av att tatuera sig, efter att ha väntat i år på denna på ryggen! Har nu två stk tatueringar och under 2014 kommer det absolut bli fler! 😉 Denna som jag gjorde på ryggen betyder otroligt mycket för mig och har en riktigt stor betydelse!

Bilden talar nästan för sig själv ju. Har haft mina stunder och ryck och bjudit på mat. på bilden till höger va jag, sofie o amanda ute i skogen i våran "gamla" stuga, riktigt mysigt!

Även om 2013 har gett mig många bra och roliga stunder, så har de inte varat så länge. Som alla andra år så har jag spenderat en massa tid på akuten och lasarettet m.m.. Detta året blev jag t.ex. opererad igen efter mångamånga besök och väldigt mycket smärta. Även om detta gjort så ont och man blivit nere osv, så är det just såna här saker som gör en så stark! Träningen har varit allt för mig under detta året. Började i Januari och har inte haft uppehåll mer än när jag låg på sjukhus osv. Har kämpat med kost och träning, idag skulle jag inte klara mig utan det! 💗

ett år fyllt med fest och dricka, ja vad ska jag säga.. haha 👌Hade nästan glömt att jag varit i USA också.. haha. Jag var ju i Los Angeles, San Fransisco, Novato m.m. Bilderna talar nog ganska mycket för sig själva! 😉Göteborg blev det iår igen. Alltid lika mysigt !

Fyllde ju 18 år detta året. och det var en väldigt efterlängtad dag. Bara några veckor efter att jag blivit 18, tog jag körkort, skaffade extra jobb, tatuerade mig osvosv. allting var på topp och precis som jag ville ha det! men nu har jag nya drömmar inför år 2014 som ska uppfyllas! 😉 att sträva efter saker och ha mål i livet är lika viktigt som att äta, man överlever ju inte annars! 

en fest jag aldrig glömmer är när vi var på tingvalla på spöknatta. riktigt rolig kväll med en massa skandaler haha! hann inte komma utanför huset innan jag stukade foten och när vi väl var inne på tingvalla, fick jag en massa blåmärken överallt osvosv. det är ju så det ska vara, det är de kvällarna man kommer att komma ihåg! 😄👍
sista dagen på 2013, alltså nyår, firade jag i Sjöbo. Det kunde väl gått bättre och varit mycket roligare, men man lär si utav sina misstag så 😉 

Jag har inte tagit med allt som hänt detta året för då skulle jag behöva skriva en hel jävla bok.. men tog med de saker som jag alltid kommer att komma ihåg och som ligger mig närmast! 

Likes

Comments

då vart julen och allt avklarat. skönt, då kan man lägga det bakom sig! nu närmar sig nyår ist och det blir att vara kvar i skåne och fira det! har inte något emot det faktiskt, så länge man har sprit så blir det nog bra 😉 

nu blir det snart att dra ner i stan, behöver verkligen någon att prata med just nu.. innan detta går rent för långt. jag HATAR denna känslan som kommer upp i jämna mellanrum.. lika svårt att ta sig ur varje gång. 

Likes

Comments