View tracker

Idag efter praktiken så åkte jag till mall of scandinavia, mötte upp min syster där och vi åt middag på Vapiano. Lika gott som vanligt, hahah.
Imorgon är äntligen denna vecka över. Ska bli sååå skönt med helg speciellt denna vecka eftersom jag jobbade hela förra helgen! Jag vet att jag knappt hinner uppdatera, men de ända jag gör är att jobba, hahah därav inte så mycket att skriva om! Ska försöka bättra mig under veckorna!
Har inga speciella planer för helger förutom att efter jobbet hämtar familjen upp mig så ska vi åka till våra kusiner! Ska bli mysigt då vi inte träffat dom på länge!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej på er! Igår och dom kommande tre dagarna står jag i Nya rums monter på stockholmsmässan. Igår var de väldigt lite folk vilket var ganska segt då vi inte fick så mycket sålt som vi hade hoppats! Men nu blir de helg så förhoppningsvis blir de mer sålt då!
Utöver att stå på mässan har jag inga större planer för helgen. Hoppas på att min syster har lagat mat till mig ikväll när jag kommer hem, sen ska vi ha lite myskväll! Kommer förmodligen somna tidigt, hahah! Hoppas ni får en bra helg!

Likes

Comments

Ny vecka nu och imorgon har jag sista praktikdagen för denna vecka! Sen blir de jobb torsdag till söndag på en mässa där jag ska stå i en monter för en tidning! Känns skönt att jobba fyra dagar nu så jag får lite pengar också!
Imorgon jobbar jag kvällspass, så får sova ut vilket ska bli så skönt! Nu ska jag kolla på svenska Hollywood fruar sen ska jag nog gå och lägga mig i hyfsad tid idag!

Likes

Comments

Igår bestämde jag mig i sista sekund att följa med Becca ut. Vi drog först till woken och tog en drink där och sen vidare till marquise. Mår faktiskt bra idag förutom att jag är trött!
Idag blir en lugn dag, ska hjälpa mamma och pappa att måla. Vi började igår men att fixa här uppe där jag och min syrra har våra rum. Vi ska bara fräscha till allt och kanske även sätta upp en fondvägg!
Sjukt att det redan är söndag, helgerna går allt för snabbt! Nästa vecka jobbar jag i alla fall kväll så får sova lite längre! Sen är de som sagt jobb tidigt från tors-sön sen veckan efter de är de morgonpass igen på praktiken!

Likes

Comments

Känns som att de ända jag gör är att jobba. Långa dagar har det varit i veckan och igår kväll var jag hemma i typ en timme innan jag och Hanna gick och jobbade på en golffest. Nu är jag i alla fall ledig två dagar sen blir de 12 dagar jobb i rad. Ser inte fram emot de hahah. Aja får ju i alla fall lite pengar för de jobb som är utöver praktiken!
Idag ska jag verkligen bara ta de lugnt är helt slut efter denna vecka. Sitter just nu och kollar på andra avsnittet av Grey's Anatomy på nya säsongen! Vet inte riktigt vad jag tycker om allt som händer, men hoppas att denna säsong kommer sluta bra! Känns som de kommer vara den sista?!

Likes

Comments

Halva veckan har nu gått och har precis kommit hem från min tredje praktik dag. Det har bara gått tre dagar!! Känns som jag varit där i minst en vecka redan. Tror det känns så då jag inte alls är van med såhär långa dagar när jag går i skolan. Imorgon får jag i alla fall lite sovmorgon då jag ska till tandläkaren. Men annars så trivs jag på min praktik och jag lär mig mer för varje dag som går!

Likes

Comments

Nu är första dagen på praktiken färdig. Jobbade från 7.30-16.00, men kommer från och med imorgon börja kl 8 när jag ligger på morgonpass. Kom hem med världens huvudvärk för allt var nytt och det är så mycket information som man ska komma ihåg. Men hoppas att dagarna kommer gå snabbare och så när jag har kommit in i allt. Det jag gjorde idag var in och ut check och bara de är så mycket information att komma ihåg, hahah. Men men varje praktik är alltid svårt i början, innan man kommer in i allt!
Nu ska jag verkligen bara ta de lugnt, kanske kolla någon film och sen gå och lägga mig så tidigt som möjligt!

Likes

Comments

Haft en super mysig kväll på stan med Hanna. Testade en ny restaurang även idag och de var också super gott. Åt halloumiburgaren på Phil's Burger vid stureplan!
Imorgon blir de bara att ta de lugnt sista dagen innan praktiken börjar!

Likes

Comments