View tracker

1. / 2. / 3. / 4.

Hatar verkligen vintern och kylan, men om man ska se något positivt med det så är det bästa ändå att man kan ha på sig alla mysiga och varma tröjor i garderoben. Kikade lite på nätet och hittade dessa godingar. 2 och 3 är mina favoriter men hade gärna haft alla i min garderob!

Likes

Comments

Nu är jag äntligen ledig, det är ju bara en dag men ändå väldigt skönt eftersom jag jobbade hela förra helgen också. Planerna för imorgon är först och främst att bara sova ut, sen tänkte jag även att jag skulle åka till gymmet och träna med min syster. Sen blir de nog bara massa serie tittande på kvällen. Nästa vecka kommer de nog vara mycke med skolan då jag måste ta igen nästan hela denna veckan som jag missat. Sen så hoppas jag på en ledig helg!

Likes

Comments

Idag blev det en hel del internet shopping för min del. När det var lugnt på mässan så satt jag och kollade lite på nätet och kunde inte motstå att beställde hem detta. Jackan är från DM retro och har kollat på denna jacka ett bra tag, så nu när det var lite rea på deras hemsida passade så jag på. Ett par svarta jeans med hål i tycker jag är sjukt snyggt, så fick bli ett par från Only och sedan en body i denna sjukt snygga gröna färgen från Nelly. Alltid svårt med speciellt jeans när man beställer från nätet, men jag hoppas verkligen att allting ska passa.

Likes

Comments

Första av fyra dagar på formex mässan är nu över. Blev ett långt pass idag på 10,5 timme, men tyckte den ända rullade på bra under hela dagen. Det vi gör på mässan är att stå i montern ni ser på bilder och säljer olika exemplar av tidningar för ett företag. Imorgon kommer det vara ett lika långt pass, men till helgen stänger mässan lite tidigare. Vi hoppas så klart på ännu mer försäljning under morgondagen och helgen.

Likes

Comments

Zara, 189kr

Har ett bra tag nu letat efter en spets topp. Kollat runt på typ alla hemsidor som finns men inte hittat någon i min smak. Men här om dagen gick jag in på Zara och såg denna. Perfekt spets topp enligt mig, som även satt jätte snyggt på. Var egentligen ute efter en långärmad topp, men eftersom jag inte har hittat någon snygg så beställde jag denna och är super nöjd. 

Likes

Comments

View tracker

Känns så jäkla skönt att vara tillbaka med träningen, känner mig motiverad och vill verkligen hålla igång detta. Som jag skrev i inlägget med mina mål 2017 så ska jag försöka träna minst 3 gånger i veckan. Om jag fortsätter som jag gjort nu så kommer det nog inte vara några problem. Ska bli väldigt roligt att se vad som händer med kroppen både utseende mässigt och om jag kommer känna mig allmänt piggare osv. Hoppas i alla fall på lite resultat under årets gång!

Ikväll körde jag ett mag pass med min syster, de gick sjukt bra och vi började även passet med 30 min cardio. Brukar alltid börja mina pass så, skulle vilja köra ännu längre typ 45 min, men jag blir så himla uttråkad av att springa på ett löpband därför brukar jag nöja mig vid 30 min. Det var roligt att träna med Nathalie igen också då de var ett tag sen.

Imorgon är planen att jag ska ta med mig gymkläder till skolan och sen köra ett arm & rygg pass.

Likes

Comments

Ny vecka och jag har massa jobb inplanerat. Jag går bara i skolan idag och imorgon sen ska jag jobba onsdag-lördag efter det. Dock ska jag inte jobba på hotellet som jag brukar, utan jag och Wilhelmina ska jobba på Formex mässan som kommer vara i Älvsjö. Kommer missa några skoldagar men det ska nog inte vara några problem att ta igen. Utöver det ska jag försöka träna minst 3 gånger denna vecka. Blir lite svårt när jag kommer jobba så långa dagar och förmodligen vara super trött efter, men börjar med ett träningspass ikväll i alla fall med min syster.

Likes

Comments

Hur snygga är inte dessa träningskläder från stronger? Dessa tre är helt klart mina favoriter och har redan hunnit inskaffa mig dom svarta i veckan. Är super taggad på att köpa något mönstrat par också med en matchande topp till. Jag tycker verkligen att man blir mer taggad på att träna när man har nya snygga träningskläder.

Likes

Comments

Hej på er! Har tyvärr inte hunnit blogga under dom senaste dagarna. Jag har efter skolan i torsdags och fredags åkt direkt till gymmet då jag nu har köpte årskort och verkligen vill komma igång med träningen. Hann även med ett fyra timmars pass på jobbet i torsdag och igår var jag ute med lite kompisar. Jag drog dock hem tidigt då jag började jobba klockan 10 idag. Jobbade till 16.30 och efter det åkte jag hem och åt och sedan har jag varit en snabbis hos Hanna. Vi satt och planerade vår resa inför i sommar och känns äntligen som vi börjat komma en bit på vägen.

Nu är jag verkligen super trött så ska faktiskt gå och lägga mig om en stund. Imorgon har jag inga planer förutom att jag ska jobba ett morgon pass. Efter det hade jag tänkt att ha en lugn kväll och försöka hinna vila lite innan en ny skolvecka börjar.

Likes

Comments

Jag är egentligen ingen person som brukar ha nyårslöften. Jag vill däremot sätta upp mål för mig själv det här året. Jag vill verkligen att 2017 ska bli ett bra år därför har jag skrivit ner några mål som jag hoppas kommer göra mitt år lite bättre.

  • Jobb - Jag vill verkligen lägga mycket fokus på jobb detta år. Jag har inte haft några extra jobb under min gymnasie tid utan bara jobbat några veckor under somrarna. Men det här året ska jag inte vara lika lat, utan jag ska tacka ja till alla pass dom erbjuder mig på hotellet jag jobbar på och verkligen visa fram fötterna där.


  • Spara pengar - Jag skulle inte säga att jag är jätte dålig på att spara pengar. Utan jag har sparkonton som jag försöker lägga undan pengar på så ofta som möjligt. Det jag ska försöka undvika är att "sno" pengar därifrån när t.ex. vill shoppa något jag inte har råd med just då. Min tanke är också att öppna ett till konto där jag bara ska lägga undan pengar inför en resa i sommar. Eftersom jag redan nu har mycket jobb inplanerat så tror jag inte att denna punkt kommer vara så svår att hålla, utan jag ska bara försöka sluta med mina onödiga köp i vardagen.


  • Träna - Denna punkt är något jag verkligen kommer försöka lägga fokus på. Det är också denna punkt som jag tror kommer vara svårast att hålla. Jag är en person som mår bra av att träna och när jag väl har kommit igång tycker jag det är väldigt roligt. Dock så har jag väldigt lätt att komma ur mina tränings rutiner och efter det ha väldigt svårt att komma igång igen. Men idag har jag köpt ett årskort på friskis och svettis, vilket är en bra start och jag hoppas jag kommer kunna hålla en regelbunden träning (3-4 gånger i veckan) under hela 2017.


  • Skola - Jag går nu sista terminen på gymnasiet. Jag vill verkligen känna att jag gjorde mitt bästa denna termin i skolan, då jag känner att jag kunde gjort bättre ifrån mig i skolan generellt under gymnasiet. Vi har många jobbiga ämnen denna termin också som jag kommer behöva lägga fokus på och vet att jag kommer ha jobbigt med. Ska helt enkelt lägga mer tid på skolan nu sista terminen.


  • Hitta på roliga saker - Jag vill nu under sista termin i skolan och även i sommar verkligen hitta på så många roliga saker som möjligt. Till exempel håller jag på att planera en resa till Grekland i sommar med två kompisar, jag ska köpa biljetter till Summerburst i Stockholm, alla studentskivor osv. Helt enkelt bara ta vara på tiden innan man ska börja jobba och inte kommer ha samma ledighet längre.

Jag är faktiskt sjukt taggad på 2017 och tror det kommer bli ett bra och sjukt roligt år.

Likes

Comments